Ο Δίας ο μεγάλος ευεργέτης του ζωδιακού, στον Ταύρο!

ASTROTEAM GUEST
08/02/2023

Ο Δίας ο μεγάλος ευεργέτης του ζωδιακού της επέκτασης της τύχης αλλά και των  ευκαιριών περνάει στον Ταύρο στις 16/5/2023.

Στις 5/9/2023, θα είναι στις 15°μοίρες από όπου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του μέχρι 1/1/2024 και θα φτάσει μέχρι τις 5°μοίρες του ζωδίου. Στην συνέχεια θα διανύσει το υπόλοιπο ζώδιο μέχρι της 25/5/2024. Μπαίνοντας στο ζώδιο του Ταύρου θα συναντήσει σε τετράγωνο τον Πλούτωνα στον Υδροχόο ανάδρομο, μια όψη που μέσα από σύγκρουση αρχικά θα δώσει την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα, αφού στις 1/6/2023 θα συναντήσει τον βόρειο δεσμό έχοντας και τις βοηθητικές όψεις εξαγώνου του με τον Κρόνο στους Ιχθύες.

Πολύ σημαντική θα είναι η συνάντηση του με τον Ουρανό στις 21/4/2024 όπου θα έχουμε κάποια ξαφνικά γυρίσματα της τύχης που θα αφορούν σε υλική και συναισθηματική ασφάλεια. Τελειώνοντας την διέλευσή του στην τελευταία μοίρα θα έχουμε δύο όψεις πολύ θετικές αφού ο Δίας συναντά σε εξάγωνο τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς καθώς και την Αφροδίτη σε σύνοδο. Ίσως ήρθε η ώρα να χαμογελάσουμε και πάλι και να ελπίσουμε σε ένα καλύτερο αύριο. Μετά από τις ταλαιπωρίες των τελευταίων ετών ο Δίας στον Ταύρο έρχεται για να δώσει μια ευκαιρία ώστε να διορθώσει τα κακώς κείμενα που δημιούργησαν ο Κρόνος από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο.

Ας δούμε όμως πως θα επηρεάσει ο Δίας στον Ταύρο τα δώδεκα ζώδια με περισσότερο ευνοημένους αυτούς που ανήκουν στα ζώδια της γης δηλαδή Ταύρους Παρθένους και Αιγόκερους αλλά και αυτούς του Νερού Ιχθύες Καρκίνους και Σκορπιούς.

Κριός

Κριοί μου, με τον Δία στον δεύτερο οίκο σας παίρνετε μια ανάσα στα οικονομικά σας και όχι μόνο. Ήρθε η ώρα που το πορτοφόλι σας γεμίζει και καλύπτετε τις ανάγκες σας. Η αυτοεκτίμηση σας ανεβαίνει. Καλό θα ήταν να επικεντρωθείτε στα ταλέντα σας τα οποία θα μπορούσαν να σας επιφέρουν κέρδος και όπως λέει και ο Κομφούκιος αν κάνεις μια δουλειά που αγαπάς δε θα χρειαστεί να δουλέψεις ποτέ ξανά. Προσοχή στις σπατάλες καθώς θα παρασυρθείτε σε αγορές που δεν είναι απαραίτητες.

Ταύρος

Ταυράκια μου ταλαιπωρημένα… ο Δίας έρχεται φορτωμένος με όλα τα καλά αφού μπαίνει επιτέλους στο ζώδιό σας και θα σας αποζημιώσει για όλα όσα περάσατε! Οι σχέσεις και οι συνεργασίες που αφορούν τα ερωτικά σας την εργασία αλλά και γενικότερα το ΕΓΩ σας θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας, ότι θέλετε θα το έχετε στην ζωή σας αλλά ακόμα και ότι δεν θέλετε θα φύγει με έναν μαγικό τρόπο. Νέα ξεκινήματα και πολύ αισιοδοξία έχει λοιπόν το μενού αφού είσαστε τα τιμώμενα πρόσωπα. Προσοχή μόνο στα κιλά σας!!!

Δίδυμοι

Δίδυμοί μου, ο Δίας σε σας διανύει έναν αρκετά δύσκολο οίκο που αφορά την ψυχή και την ευσπλαχνία. Ένας κύκλος κλείνει και με την βοήθεια του θα σας ελευθερώσει από παρελθοντικές δύσκολες καταστάσεις. θα απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας είχαν κουράσει και αυτό θα γίνει με μεγάλη ευκολία! Θα στραφείτε σε θέματα που αφορούν την ψυχή και όχι την ύλη. Θα αναλογιστείτε τι είναι πιο σπουδαίο στην ζωή. Η επαφή σας με το εναλλακτικό και το μεταφυσικό θα γίνει προτεραιότητα σας και σημαντικοί δάσκαλοι θα βρεθούν στον δρόμο σας ώστε να σας βοηθήσουν στις αναζητήσεις σας. Μεγάλη προστασία σε θέματα που αφορούν την υγεία.

Καρκίνος

Ο Δίας στον δικό σας ζώδιο θα φέρει ένταξη σε ομάδες και συλλόγους. Ο κύκλος σας επεκτείνετε με έναν πολύ ευχάριστο τρόπο. Κάποιοι από σας θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τα κοινά και την πολιτική και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία (τι το καλύτερο λόγω των επερχόμενων εκλογών)! Εκκεντρικά άτομα θα βρεθούν στον δρόμο σας που θα σας κάνουν να αλλάξετε ιδέες και απόψεις με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Το διαφορετικό θα έχει ένα άρωμα ανανέωσής για εσάς! Το διαδίκτυο επίσης θα σας δώσει ευκαιρίες που μέχρι τώρα δεν είχατε φανταστεί είτε αυτό αφορά τα επαγγελματικά σας είτε τις φιλικές συλλογικές σχέσεις σας. Τέλος για όσους έχουν δικές τους επιχειρήσεις η αύξηση των εσόδων θα είναι δεδομένη δίνοντάς σας μεγάλη χαρά!

Λέων

Περήφανα Λιοντάρια μου εσάς ο Δίας έρχεται με δώρα στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας. Σημαντικά άτομα που θα κατέχουν θέσεις κλειδιά θα έρθουν στην ζωή σας και θα σας φέρουν επαγγελματικές ευκαιρίες που δεν φαντάζεστε! Η επέκταση είναι δεδομένη αρκεί και σεις να ρίξετε λίγο τους τόνους! Θα έρθει η ώρα να ηγηθείτε αλλά πρώτα πρέπει να αρπάξετε την ευκαιρία που θα σας δοθεί με ταπεινότητα καθώς οι άλλοι διακρίνοντας τις ικανότητες σας μπορεί και να σας φοβηθούν… Ήρθε η ώρα που περιμένατε καθώς τα τελευταία χρόνια είχατε βαλτώσει… Πολλοί από σας επίσης θα έχετε αλλαγή της εικόνας σας μέσα από μια σχέση που σοβαρεύει και οδεύει προς την εκκλησία! Λαμπεροί τυχεροί γάμοι θα είναι στο προσκήνιο λοιπόν κάνοντάς σας πολύ ευτυχισμένους!

Παρθένος

Γλυκά μου Παρθενάκια ήρθε η ώρα να βγείτε από την ρουτίνα σας και να χαρείτε! Ταξίδια θα λάβουν μέρος με έναν τρόπο που θα σας δίνει χαρά καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι σας είναι δύσκολο να αποχωριστείτε την ρουτίνα σας! Η συναναστροφή σας με άλλους πολιτισμούς και κουλτούρες θα ανοίξει τους ορίζοντές σας και θα αποκομίσετε σημαντική γνώση! Όσοι από σας στοχεύετε στην ανώτερη εκπαίδευση ήρθε η ώρα που θα ξεκινήσετε κάτι σημαντικό ενώ άλλοι θα το τελειώσουν παίρνοντας έναν πτυχίο! Τέλος για όσους από εσάς εκκρεμούν δικαστήρια ο Δίας θα σας βοηθήσει με θετικά αποτελέσματα!

Ζυγός

Ο Δίας για σας παιδιά της Αφροδίτης μπαίνει σε έναν οίκο που θα σας ευνοήσει στο σεξουαλικό τομέα με έναν τρόπο διαφορετικό, αυτόν της μαγικής ένωσης της μεγάλης χημείας αλλά και του πάθους! Έρωτες λοιπόν που θα αφήσουν σημάδια μέσα από μια διαφορετική ένωση! Στο επίκεντρο θα βρίσκονται και υποθέσεις που αφορούν κληρονομικά και χρήματα που παίρνουμε από άλλους που με την βοήθεια του Δία θα καταφέρετε να επιλύσετε και να πάρετε το μέγιστο! Γενικότερα θα είναι μια διέλευση που θα σας βοηθήσει πολύ στα οικονομικά σας ! Όσοι από εσάς τώρα θέλετε να κάνετε ένα χειρουργείο είναι η στιγμή που με την βοήθεια του Δία θα έχει επιτυχία!

Σκορπιός

Με τον Δια απέναντι σας Σκορπιοί μου η εύνοια θα αφορά τις σχέσεις τον γάμο αλλά και τις συνεργασίες σας! Νέες συνεργασίες πολλά υποσχόμενες θα κάνουν την εμφάνισή τους αλλά και παλιές που έκλεισαν τον κύκλος τους θα φύγουν με εύκολο τρόπο ανοίγοντας σας τον δρόμο… το ίδιο θα ισχύσει και για τις ερωτικές σχέσεις αλλά και τον γάμο σας! Τυχερούς γάμους λοιπόν αλλά και τυχερά διαζύγια! Οι όμορφες προσωπικές στιγμές που αφορούν εσάς και τους άλλους θα σας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση και μια αίσθηση ότι κάτι αλλάζει!

Τοξότης

Εσείς παιδιά καθαρόαιμα του Δία που πάντα είστε αισιόδοξοι χαρούμενοι αλλά και λίγο επιπόλαιοι ο Κυβερνήτης σας έρχεται να σας δώσει ευκαιρίες στην εργασία σας και να κάνει ανάλαφρο την κλίμα μέσα σε αυτήν. Μια έναρξη σε μια νέα θέση που θα σας κάνει να νιώθετε καλά είναι μέσα στα ενδεχόμενα. Η καθημερινότητά σας θα είναι εύκολη και με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις…Η τέλεια φυσική σας κατάσταση και η υγεία σας επίσης θα συμβάλλουν ώστε να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερο το καθετί. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε μόνο στις υπερβολές σας με το φαγητό!

Αιγόκερως

Χαράς Ευαγγέλια για σας Αιγοκεράκια μου, ο Δίας για σας έρχεται στον οίκο του έρωτα της δημιουργίας και των παιδιών. Ήρθε ο καιρός που θα ερωτευθείτε θα παίξετε και να γελάσετε με την ψυχή σας. Παιδιά του Κρόνου των Πρέπει και της δουλειάς, ο Δίας έρχεται να σας δείξει και την άλλη όψη της ζωής. Ο έρωτας σας απογειώνει και το ενδεχόμενο για ένα νέο μέλος στην οικογένεια είναι πιο κοντά από ποτέ! Εσείς που τώρα έχετε ήδη παιδιά οι σχέσεις σας θα καλυτερέψουν και θα πάρετε χαρές από αυτά! Η δημιουργία κάθε μορφής θα είναι στο φόρτε της! Τύχη σε τυχερά παιχνίδια αλλά με προσοχή να μην το παρακάνετε!

Υδροχόος

Παιδιά του ουρανού μου εσείς, μετά από τις ταλαιπωρίες που σας έδωσε και θα συνεχίσει να σας δίνει ο Κυβερνήτης σας στο Ταύρο έρχεται ο Δίας να σας δώσει δώρα σε ότι ανέτρεψε ο ουρανός. Σπίτι και οικογένεια είναι στο επίκεντρο του! Μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση στο σπίτι είναι πολύ πιθανό να συμβεί αλλά με τις καλύτερες προοπτικές. Το σπίτι σας θα είναι το καταφύγιο σας καθώς θα νιώθετε καλά μέσα σε αυτό! Μπορεί να φιλοξενήσετε άτομα που θα σας φέρουν χαρά! Ένα ακίνητο που ανήκει στην οικογένεια μπορεί να περάσει στα χέρια σας επίσης. Τέλος οι σχέσεις με τους γονείς ιδίως αν υπήρξαν κρίσεις βελτιώνονται και νιώθετε καλά.

Ιχθύες

Για σας ο Δίας Ιχθύες μου υπόσχεται ευχάριστη επικοινωνία που θα αφορά όλες τις μορφές της. Θα ταξιδέψετε λοιπόν θα γνωρίσετε κόσμο θα αποκτήσετε γνώση! Ήρθε η ώρα που θα αποφασίσετε να σπουδάσετε να κάνετε ένα σεμινάριο ή ακόμα ακόμα να γράψετε ένα βιβλίο αν αυτό είναι κάτι που θέλετε. Οι κοντινές διαδρομές θα είναι ευχάριστες και για κάποιο λόγο θα σας κάνουν να νιώθετε όμορφα. Η αγορά ενός αυτοκινήτου υπολογιστή ή κινητού είναι μέσα στα πλάνα. Τέλος σχέσεις με αδέλφια, κοντινούς συγγενείς αλλά και γείτονες βελτιώνονται και αποκτούν άλλη μορφή!

 

Από την Κατερίνα Ρουμελιώτη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα