Ο Δίας για το 2022

ASTROTEAM GUEST
13/01/2022

Μήνυμα Χριστουγέννων και όχι μόνο…

Σήκω ψυχή, Ανυψώσου εκεί απ’ όπου προήλθες Πλησιάζει το Θαύμα Ντύσου τη στολή της αγνότητας για να μπορέσεις να δεις αυτό που θα σου αποκαλυφθεί… Έρχεται! Κάνε χώρο στην κάρδια σου σίγα σιγά. καθάρισε τη απ’ το θυμό για να ξαπλώσει, ξεσκόνισε τη απ’ το φόβο για να κοιμηθεί και διώξε την κατάκριση για να γονατίσεις μπροστά Του με τα δώρα της αγάπης και της στοργής. Έρχεται. Κάνε τη ψυχή σου σπήλαιο και γίνε Μάγος, ξέρεις εσύ. Όχι από αυτούς που δίνουν χρυσό και λιβάνι και Σμύρνα. Αλλά από εκείνους που δίνουν χαμόγελα και ξεχνούν το θυμό τους. Αυτά είναι τα πραγματικά δώρα που αγγίζουν Τον Μεγάλο Βασιλιά Έρχεται για την επίσκεψη που θα γεμίσει το είναι σου, ετοίμασε τη καρδιά σου που νομίζεις ότι έχει γίνει αχούρι από την αχαριστία. Εκεί ακριβώς θα γεννηθεί…..

Η διαδρομή και οι συναντήσεις του Δία το έτος 2022 και πως επηρεάζονται τα 12 ζώδια:

Λίγες ημέρες πριν κλείσει η χρονιά του 2021, δηλαδή στις 29/12/2021 ο «ευεργέτης» πλανήτης Δίας μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων έχοντας εκεί «ισχυρή» θέση και θέληση μιας και είναι παραδοσιακά ο κυβερνήτης του ζωδίου των Ιχθύων, οπότε κατά μία έννοια αισθάνεται στο «σπίτι» του. Ο πλανήτης της διεύρυνσης, της γενναιοδωρίας, του ιδεαλισμού και της αισιοδοξίας θα χαρίσει διαφορετικά «δώρα» στο κάθε ζώδιο.
Κυρίως ευνοούνται οι Ιχθύες. Στην συνέχεια τα άλλα δύο ζώδια του νερού οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί. Όπως επίσης τα φιλικά ζώδια της γης Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, καθώς και οι Τοξότες που ο Δίας είναι κυβερνήτης τους!
Στην διαδρομή του την χρονιά του 2022 ο Δίας θα συναντηθεί στις 12/4 με τον Ποσειδώνα (στις 23 58’ μοίρες των Ιχθύων). Από τις 11 Μάιου 2022 ο Δίας αφήνει προσωρινά τον Ιχθύ και περνά στο ζώδιο του Κριού όπου θα συναντηθεί στις 29/5 με τον Άρη (στις 3 19’ μοίρες του Κριού). Θα κάνει μία κούρσα μέχρι τις 28 Ιουλίου 2022 (μέχρι και τις 08’ μοίρες Κριού) οπότε και θα κάνει φαινομενική ανάδρομη πορεία και θα περάσει στις 28 Οκτωβρίου πάλι στο ζώδιο των Ιχθύων όπου θα παραμείνει φαινομενικά ανάδρομος μέχρι τις 24 Νοεμβρίου 2022 μέχρι να ορθοδρομήσει και πάλι αφού θα έχει επιστρέψει μέχρι τις 28 και 47 μοίρες Ιχθύων.

Κριοί και ωροσκόποι Κριοί

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 29/12/2021 μέχρι τις 10/5/2022 θα επηρεάσει ένα κρυφό, σκοτεινό πεδίο της ζωής σας. Ο πλανήτης της αισιοδοξίας και της χαράς σα να θέλει να φωτίσει το σκοτεινό δωμάτιο των φόβων σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία λοιπόν μέχρι τις 10/5 να «φωτίσετε» και να φιλοσοφήσετε τις φοβίες σας, αν και σαν δυναμικά και ενθουσιώδη παιδιά του ζωδιακού που είστε δεν ανακόπτεται εύκολα η δράση σας από φόβους. Ίσως δείτε εκείνη την περίοδο προφητικά όνειρα. Ίσως πάλι διαισθανθείτε «πράγματα» για κρυφούς εχθρούς που σαν καλόπιστοι και αυθόρμητοι που είστε δύσκολα πιστεύετε πως υπάρχουν. Ίσως είναι καιρός να συγκεντρωθείτε στον εσωτερικό εαυτό σας με προσευχή και διαλογισμό (ειδικά στις 12/4 που πραγματοποιείται σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα) ώστε να προετοιμαστείτε για τα ωραία που έρχονται από τις 11/5 που ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο σας του Κριού. Από 11/5 λοιπόν κυρίως οι γεννημένοι Κριοί από 21/3 έως 29/3 θα αισθανθείτε πως θέλετε να κατακτήσετε τον κόσμο… Τα σχέδια που ίσως μελετούσατε το προηγούμενο διάστημα θα μπορέσετε με ευκολία να τα υλοποιήσετε. Προσοχή σε τάσεις υπεραισιοδοξίας, απροσεξιών και βιαστικών κινήσεων, ιδιαίτερα στις 29/5/2022 που ο Άρης θα συναντήσει τον Δία . Εκείνη την περίοδο θα βάλετε φτερά στα πόδια για να προλαβαίνετε να διευθετήσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιάζονται, γι’ αυτό προσοχή σε ατυχήματα από βιασύνη και επιπολαιότητα. Αν και τύποι σπορτίφ προσοχή μην βάλετε βάρος αυτή την περίοδο. Πάντως αίσθημα αισιοδοξίας και θετικότητας θα σας κατακλύζει αυτούς τους μήνες από 11/5 έως 28/7. Από τις 28/7 μέχρι τις 28/10 (κυρίως οι γεννημένοι στις πρώτες μοίρες του ζωδίου του Κριού δηλαδή από 21/3 έως 29/3) ίσως δείτε να ξαναπερνάνε από μπροστά σας ευκαιρίες που ίσως δεν διακρίνατε το προηγούμενο διάστημα και είναι ευκαιρία να τις αρπάξετε. Από τις 28/10 έως 24/11 ίσως αισθανθείτε (ιδιαίτερα οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας δηλαδή 18-19-20/4) και πάλι να πέφτουν λίγο οι ρυθμοί σας και ίσως για να μελετήσετε εκ νέου τα πεπραγμένα σας και να βγείτε οριστικά με θετικότητα και σιγουριά να τα πραγματώσετε

Ταύροι και ωροσκόποι Ταύροι

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 29/12/2021 μέχρι τις 10/5/2022 θα επηρεάσει το πεδίο της ζωής σας που σχετίζεται με τις φιλίες σας, τους στόχους και τις ελπίδες για την ζωή σας καθώς και την σχέση σας με διάφορες ομάδες. Ο πλανήτης της αισιοδοξίας και της χαράς θα σας φέρει σε επαφή με νέα φιλικά πρόσωπα που θα σας προσφέρουν την βοήθεια τους ώστε να πραγματώσετε όσα οραματίζεστε. Ειδικά στις 12/4 που πραγματοποιείται η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα, κάποιοι φίλοι με καλλιτεχνική φύση ίσως μπουν στην ζωή σας. Το έχετε άλλωστε τόσο ανάγκη αφού το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό σας ταλαιπωρεί καιρό τώρα, όπως και τα άλλα σταθερά ζώδια (Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους).

Από 11/5 -28/7 κυρίως για τους γεννημένους από 21/4 έως 29/4 πέφτουν οι τόνοι καθώς ο Δίας μπαίνει στον 12ο οίκο σας, εκείνο των βαθιά ριζωμένων φόβων σας. Εσωστρέφεια, διαλογισμός, προφητικά όνειρα θα είναι το «χρώμα» αυτής της περιόδου και ίσως σας δοθεί ευκαιρία και εύνοια να λύσετε θέματα με κρυφούς εχθρούς που αποκαλύπτετε διαισθητικά πως έχετε . Ίσως στις 29/5 δυσκολευτείτε στον ύπνο λόγω της συνόδου του Δία με τον Άρη. Ενώ από τις 28/10 έως 24/11 κυρίως οι γεννημένοι στις 18-19-20/5, θα αισθανθείτε πάλι να ανοίγει η κοινωνικότητά σας με φιλικά πρόσωπα.

Δίδυμοι και ωροσκόποι Δίδυμοι

Για εσάς του Διδύμους που τόσο ταλαιπωρηθήκατε το προηγούμενο διάστημα με τις εκλείψεις στον μεταβλητό σταυρό, η είσοδος του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 29/12/2021 μέχρι τις 10/5/2022 θα επηρεάσει το πεδίο της ζωής σας που σχετίζεται με την καριέρα σας, τις επαγγελματικές σας επιλογές, τη σχέση σας με την μητέρα σας καθώς και με την εικόνα σας στην κοινωνία. Ο πλανήτης Δίας θα σας δώσει ευκαιρίες γνωριμιών με σημαντικά πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Πιθανόν οι γυναίκες να έχουν γνωριμία με πρόσωπα κύρους ή υποψήφια για σοβαρή δέσμευση. Στις 12/4 που πραγματοποιείται σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα, πρέπει να είστε προσεκτικοί μήπως ‘’θολώσετε’’ με αποτέλεσμα να απογοητευτείτε από κάποιες καταστάσεις οι οποίες θα φέρουν γεγονότα πιθανόν δυσφήμησης εκείνη την περίοδο.
Από 11/5 -28/7 για τους γεννημένους από 21/5 έως 29/5 ο Δίας θα επηρεάσει ευνοϊκά τις φιλίες σας , την σχέση σας με ομάδες καθώς και τα οράματα για το μέλλον σας. Ίσως στις 29/5 γνωρίσετε κάποιους φίλους ιδιαίτερα δραστήριους, ενθαρρυντικούς και πιθανόν κληθείτε να υπογράψετε επαγγελματικά συμβόλαια που προδιαγράφονται πετυχημένα λόγω της συνόδου του Δία με τον Άρη.
Από 28/10 έως 24/11 οι γεννημένοι στις 18-19-20/6, θα έχετε πάλι ευκαιρίες σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας.

Καρκίνοι και ωροσκόποι Καρκίνοι

Για τους Καρκίνους η είσοδος του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 29/12/2021 μέχρι τις 10/5/2022 θα επηρεάσει ευνοϊκά τον τομέα ανώτερων σπουδών σας, μακρινών ταξιδιών που ίσως θελήσετε να κάνετε. Επίσης ανοιχτά ζητήματα που μπορεί να έχετε με το εξωτερικό θα έχουν θετική έκβαση, ακόμα και με συγγενείς εξ’ αγχιστείας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες καλυτέρευσης της σχέσης σας μαζί τους, μιας και οι οικογενειακές σχέσεις είναι για εσάς πάντα σημαντικές. Ο Δίας ίσως σας δώσει ευκαιρίες γνωριμιών με σημαντικούς διδασκάλους, νομικά πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν ή ακόμα και ανοιχτές νομικές υποθέσεις προβλέπεται να έχουν θετική έκβαση. Στις 12/4 που πραγματοποιείται σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα, πρέπει να είστε προσεκτικοί μήπως πέσετε θύματα απάτης λόγω ευκολόπιστης στάσης σας. Εκείνες τις ημέρες αποφύγετε να υπογράψετε σημαντικά νομικά έγγραφα.
Από 11/5 -28/7 για τους γεννημένους από 22/6 έως 30/6 ο Δίας θα σας φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες , εύνοια με την μητέρα σας που ούτως ή άλλως είναι για εσάς ίσως το σημαντικότερο πρόσωπο της ζωής σας . Οι κυρίες ίσως έχετε σημαντική γνωριμία με πρόσωπο ίσως μεγαλύτερο από εσάς που θα δει την σχέση σας σοβαρά, κυρίως γύρω στις 29/5 πιθανόν να γνωρίσετε άτομο δραστήριο, ενθουσιώδη (πιθανόν αθλητή, εργοστασιάρχη, κατασκευαστή, νομικό ή ακαδημαϊκό).
Από 28/10 έως 24/11 οι γεννημένοι στις 20-21-22/7, θα έχετε πάλι ευκαιρίες στα θέματα ταξιδιών ή σπουδών.

Λέοντες και ωροσκόποι Λέοντες

Για εσάς τους Λέοντες που ταλαιπωρείστε με τον απαιτητικό Κρόνο απέναντί σας δηλαδή από τους σημαντικούς άλλους καθώς και το τετράγωνό του με τον Ουρανό που σας φέρνει ανατροπές στα επαγγελματικά η είσοδος του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 29/12/2021 μέχρι τις 10/5/2022 θα επηρεάσει θετικά τον τομέα της σεξουαλικότητάς σας, των χρημάτων σας από τρίτες πηγές (από τράπεζες, από τον σύζυγο, από κληρονομιές κλπ) . Θα έχετε λοιπόν εύνοια από κληρονομιές και γενικότερα από παροχές άλλων. Θα έχετε διορατικότητα στα θέματα αυτά και ίσως αισθανθείτε να εκπέμπετε μαγνητισμό. Προσέξτε μην συμπεριφερθείτε επιπόλαια η πονηρά. Επίσης ίσως βοηθηθείτε με αυτή την ισχυρή θέληση και βαθιά σκέψη που θα έχετε αυτό το διάστημα να σκάψετε βαθιά μέσα σας καν να λύσετε τα θέματα ασφαλειών και ανασφαλειών της ζωή σας. Σε περίπτωση που έχετε κάποιο χειρουργείο η έκβαση θα είναι θετική!
Στις 12/4 που πραγματοποιείται σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα, πρέπει να είστε προσεκτικοί μην πέσετε θύματα εξαπάτησης σε θέματα εφορίας ή κληρονομικών.
Από 11/5 -28/7 κυρίως για τους γεννημένους από 23/7 έως 31/7 ο Δίας από το ζώδιο του Κριού θα ευνοήσει ζητήματα σπουδών ή μακρινών ταξιδιών. Ίσως στις 29/5 η σύνοδος του του Δία με τον Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού θα σας παροτρύνει σε σπουδαστικά νέα ξεκινήματα ή νομικά θέματα.
Από 28/10 έως 24/11 κυρίως οι γεννημένοι στις 21-22-23/8 θα έχετε πάλι ευκαιρίες σε θέματα εισοδημάτων από τρίτους, δάνεια κλπ.

Παρθένοι και ωροσκόποι Παρθένοι

Παρθένοι μου που και εσείς ταλαιπωρηθήκατε το προηγούμενο διάστημα από τις εκλείψεις στον μεταβλητό σταυρό, η είσοδος του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων, από τις 29/12/2021 μέχρι τις 10/5/2022 θα επηρεάσει ένα πολύ σημαντικό τομέα της ζωής σας που σχετίζεται με τις σχέσεις σας, τους πελάτες και συνεργάτες σας και γενικά με τους σημαντικούς άλλους! Ο πλανήτης Δίας στον 7ο οίκο σας θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες γνωριμιών για τους αδέσμευτους. Ίσως τα άτομα που θα γνωρίσετε να είναι νομικοί, γιατροί, δάσκαλοι ή απλά …ξένης κουλτούρας. Επίσης σημαντικές ευνοϊκές συμφωνίες με συνεργάτες και συνεταίρους. Στις 12/4 που πραγματοποιείται σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα, προσοχή σε ότι υπογράφετε για να μην απογοητευτείτε αργότερα λόγω «θολής» κρίσης. Εάν βρίσκεστε εν μέσω δικαστικών εμπλοκών π.χ. αγωγές, διαζύγια κ.λπ. η έκβασή τους αναμένεται θετική.
Από 11/5 -28/7 για τους γεννημένους από 24/8 έως 31/8 ο Δίας θα ευνοήσει εισοδήματά σας από κληρονομιές, τράπεζες, διατροφές και βεβαίως τα σεξουαλικά σας. Ιδιαίτερα γύρω στις 29/5 τα θέματα αυτά ενισχύονται λόγω της συνόδου του Δία με τον Άρη που θα βρίσκεται στον φυσικό του 8ο για εσάς οίκο.
Από 28/10 έως 24/11 οι γεννημένοι στις 20-21-22/9, θα δείτε να επανέρχονται ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών.

Ζυγοί και ωροσκόποι Ζυγοί

Για τους Ζυγούς μας ο Δίας στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 29/12/2021 μέχρι τις 10/5/2022 ευνοεί ζητήματα καθημερινότητας, σχέσεων με υφισταμένους και γενικά στο εργασιακό σας περιβάλλον. Θα ευνοηθούν επίσης θέματα υγείας, διατροφής ή ακόμα απόκτησης ενός κατοικίδιου. Ο Δίας θα σας δώσει ευκαιρίες να κάνετε την καθημερινότητά σας θετικότερη και πιο αρμονική. Ίσως γνωρίσετε θετικά και πρόθυμα άτομα που θα σας βοηθήσουν και θα σας προάγουν στην εργασία σας. Στις 12/4 που πραγματοποιείται σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα, πρέπει να είστε προσεκτικοί μήπως απογοητευτείτε στην εργασία σας από υφισταμένους και συνεργάτες.
Από 11/5 -28/7 για τους γεννημένους από 23/9 έως 30/9 ο Δίας θα ευνοήσει τον τομέα των σχέσεων σας και των συνεργασιών σας. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί ίσως έχετε σημαντική γνωριμία γύρω στις 29/5 με άτομο δραστήριο, ενθουσιώδη (πιθανόν αθλητή, εργοστασιάρχη, κατασκευαστή, νομικό ή ακαδημαϊκό).
Από 28/10 έως 24/11 οι γεννημένοι στις 20-21-22/10 , θα έχετε πάλι εύνοια στα θέματα της υγείας σας της καθημερινότητάς σας.

Σκορπιοί και ωροσκόποι Σκορπιοί

Για εσάς τους Σκορπιούς που ο απαιτητικός Κρόνος σας δυσκολεύει στον οίκο του σπιτιού σας και των πολύ δικών σας ανθρώπων ενώ ο Ουρανός απέναντί σας φέρνει ανατροπές στις σχέσεις σας η είσοδος του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων, τόσο φιλικός προς εσάς, από τις 29/12/2021 μέχρι τις 10/5/2022 θα ευνοήσει πολύ θετικά τον τομέα της δημιουργικότητας σας και της χαράς που τόσο χρειάζεστε αυτή την περίοδο. Ήρθε ο καιρός να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε, να χαρείτε την παρέα των παιδιών σας ίσως και να τεκνοποιήσετε αυτό το διάστημα.
Στις 12/4 που πραγματοποιείται σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα, θα διευκολυνθεί η συναισθηματική σας έκφραση και η φαντασία σας. Πολύ θετική περίοδος για να ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά, τέχνη, μουσική ή για την μεταφυσική που τόσο αγαπάτε. Προσέξτε την υπερβολική γενναιοδωρία και την κερδοσκοπία, οπότε προσοχή στο ξελόγιασμά από τυχερά παιχνίδια και ρίσκα εκείνη την περίοδο.
Από 11/5 -28/7 κυρίως για τους γεννημένους από 23/10 έως 30/10 ο Δίας από το ζώδιο του Κριού θα σας παροτρύνει να δείτε θέματα της υγείας σας, της διατροφής σας που ίσως έχετε αμελήσει το προηγούμενο διάστημα. Στις 29/5 η σύνοδος του του Δία με τον Άρη σας δώσει μία επιπλέον παρόρμηση στα θέματα ενάρξεων όπως εγγραφή σε γυμναστήρια, έναρξη διατροφής κλπ. Ίσως τότε αποφασίσετε να πάρετε ένα κατοικίδιο.
Από 28/10 έως 24/11 κυρίως οι γεννημένοι στις 20-21-22/11 θα έχετε πάλι ευκαιρίες σε ζητήματα δημιουργικότητας.

Τοξότες και ωροσκόποι Τοξότες

Αγαπημένοι Τοξότες, τόσο ταλαιπωρημένοι από τις εκλείψεις στον μεταβλητό σταυρό που ευτυχώς σας άφησαν, η είσοδος του Δία, του κυβερνήτη σας, στο ζώδιο των Ιχθύων, από τις 29/12/2021 μέχρι τις 10/5/2022 θα επηρεάσει ένα πολύ σημαντικό τομέα της ζωής σας που σχετίζεται με το σπίτι σας, την βάση σας, τους γονείς σας, Ο κυβερνήτης σας Δίας στον 4ο οίκο σας θα σας δώσει την ευκαιρία και την εύνοια να ανακαινίσετε (ή να επεκτείνετε το σπίτι που έχετε), ή και να αγοράσετε ένα σπίτι. Ίσως πάλι να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε με τον έρωτα της ζωής σας. Εσάς αισιόδοξα παιδιά του ζωδιακού ο Δίας θα σας βοηθήσει σημαντικά να καλυτερεύσετε τις σχέσεις με τους γονείς σας και με κάποιο τρόπο να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας που τελευταία πληγώθηκε λίγο. Στις 12/4 που πραγματοποιείται σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα, προσοχή σε ότι υπογράφετε σε σχέση με τα ακίνητά σας ώστε να μην απογοητευτείτε αργότερα λόγω «θολής» κρίσης. Επίσης εκείνη την περίοδο προσοχή στα υδραυλικά σας από διαρροές στο σπίτι!
Από 11/5 -28/7 για τους γεννημένους από 23/11 έως 30/11 ο Δίας θα ευνοήσει θέματα δημιουργικότητας, ερωτικών σχέσεων, φλερτ, παιδιών. Ιδιαίτερα γύρω στις 29/5 λόγω της συνόδου του Δία με τον Άρη πιθανόν να ερωτευτείτε άτομο αθλητικό, δραστήριο επιχειρηματία…
Από 28/10 έως 24/11 οι γεννημένοι στις 19-20-21/12 , θα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε θέματα της βάσης σας, του σπιτιού σας και σχέσεων με τους γονείς σας.

Αιγόκεροι και ωροσκόποι Αιγόκεροι

Για τους Αιγόκερους η είσοδος του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 29/12/2021 μέχρι τις 10/5/2022 θα ευνοήσει θέματα μάθησης, μικρών κοντινών αποδράσεων, μεταφορικών μέσων που χρησιμοποιείτε, σχέσεις με αδέλφια ξαδέλφια και γείτονες. Ο Δίας θα σας δώσει ευκαιρίες και ευκολίες πιθανόν να μάθετε μία ξένη γλώσσα, εάν είστε συγγραφείς ή ασχολείστε με εκδόσεις βιβλίων ο τομέας αυτός θα ευνοηθεί ιδιαίτερα. Καιρός να παραμερίσετε για λίγο τις υποχρεώσεις της εργασίας σας και να οργανώσετε όμορφες εκδρομές με συγγενείς, τα αδέλφια σας, τα ξαδέλφια σας ώστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας μαζί τους. Εάν έχετε διαπληκτισμούς με γείτονες αυτή την περίοδο θα λυθούν ευνοϊκά για εσάς. Στις 12/4 που πραγματοποιείται σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα, θα διευκολυνθεί η συναισθηματική σας έκφραση και η φαντασία σας οπότε είναι πολύ ευνοϊκή συνθήκη αν ασχολείστε με την συγγραφή.
Από 11/5 -28/7 για τους γεννημένους από 22/12 έως 30/12 ο Δίας θα σας προαναγγείλει ευκολίες σε σχέση με την βάσης σας, του σπιτιού σας και των σχέσεων με τους γονείς σας. Γύρω στις 29/5 πιθανόν να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο με αυτά τα ζητήματα.
Από 28/10 έως 24/11 οι γεννημένοι στις 17-18-19/1 , θα έχετε πάλι ευκαιρίες στα θέματα ταξιδιών, σπουδών και σχέσεων με συγγενείς και γείτονες.

Υδροχόοι και ωροσκόποι Υδροχόοι

Και για εσάς Υδροχόοι μου που ανήκετε και εσείς στον σταθερό σταυρό, ο απαιτητικός Κρόνος βρίσκεται «επάνω» σας και σας ζορίζει. Ενώ ο Ουρανός στον τομέα της βάσης σας, του σπιτιού σας και των πολύ δικών σας ανθρώπων φέρνει ανατροπές. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 29/12/2021 μέχρι τις 10/5/2022 θα ευνοήσει πολύ θετικά τον τομέα των εισοδημάτων σας και της αυτοπεποίθησής σας. Θα δείτε το πορτοφόλι σας να γεμίζει και έτσι θα αισθανθείτε σιγουριά και τόνωση. Θα δείτε να ευνοείται η απόκτηση υλικών αγαθών.
Στις 12/4 που πραγματοποιείται σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα, προσέξτε μεγάλα ρίσκα στο πορτοφόλι σας, η υπερβολική γενναιοδωρία εκείνη την περίοδο να σας παροτρύνει σε όχι και τόσο καλές επενδύσεις εκείνη την περίοδο.
Από 11/5 -28/7 κυρίως για τους γεννημένους από 20/1 έως 28/1 ο Δίας από το ζώδιο του Κριού θα σας παροτρύνει σε θέματα σπουδών, μεταφορικού μέσου, ταξιδιών και καλυτέρευσης σχέσεων με συγγενείς. Στις 29/5 η σύνοδος του του Δία με τον Άρη σας δώσει μία επιπλέον παρόρμηση στα θέματα ενάρξεων σε αυτά τα θέματα. Αυτή την περίοδο προσοχή με το αυτοκίνητό σας ή το μηχανάκι σας.
Από 28/10 έως 24/11 κυρίως οι γεννημένοι στις 17-18-19/2 θα έχετε πάλι ευκαιρίες σε ζητήματα εισοδημάτων και αυτοπεποίθησης.

Ιχθύες και ωροσκόποι Ιχθύες

Οι Ιχθύες μας είναι φυσικά οι πρωταγωνιστές από το πέρασμα του Δία στο ζώδιό τους μετά από 12 χρόνια! Οι ταλαιπωρίες του προηγούμενου διαστήματος με τις εκλείψεις στον μεταβλητό σταυρό, τελείωσαν. Από τις 29/12/2021 μέχρι τις 10/5/2022 ο πλανήτης Δίας στον 1ο οίκο σας θα επηρεάσει ευνοϊκά όλα τα προσωπικά σας ζητήματα. Οτιδήποτε «στοχεύσετε» θα δείτε πως θα στεφθεί με επιτυχία αρκεί να μην είστε υπεραισιόδοξοι και όσο μπορείτε προσγειωμένοι. Οπότε εύνοια σε όλους σχεδόν τους τομείς: σχέσεις, επαγγελματικά, δημιουργικά σχέδια… Ο νέος αυτός 12ετής κύκλος που ανοίγεται για εσάς θα έχει θετικό πρόσημο σε ότι κάνετε, κοιτάξτε να το εκμεταλλευτείτε. Προσοχή όμως στην ζυγαριά σας μιας και ο Δίας μπορεί να «επεκτείνει» το σώμα σας με κιλά. Στις 12/4 που πραγματοποιείται σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα που είναι κυβερνήτης σας, προσοχή σε αυταπάτες. Εάν είστε καλλιτέχνες που είναι πολύ πιθανό αυτή η συνθήκη θα σας χαρίσει έμπνευση.
Από 11/5 -28/7 για τους γεννημένους από 20/2 έως 27/2 ο Δίας θα ευνοήσει τα οικονομικά σας. Ιδιαίτερα γύρω στις 29/5 τα θέματα αυτά ενισχύονται λόγω της συνόδου του Δία με τον Άρη που θα βρίσκεται στον φυσικό σας 2ο οίκο.
Από 28/10 έως 24/11 οι γεννημένοι στις 18-19-20/3 , θα δείτε να επανέρχονται ζητήματα των προσωπικών σας στόχων.

 

Από τη Ρεβέκκα Αλλαλούφ

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα