Ο Δίας στον Κριό – Ο πλανήτης της επέκτασης

ASTROTEAM GUEST
13/05/2022

Στις 11/5/2022 ο πλανήτης Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, της φιλοσοφίας, της αφθονίας και της πληρότητας εισέρχεται στο παρορμητικό και δυναμικό ζώδιο του Κριού. Ένα κύμα ανανέωσης, αισιοδοξίας, ανεξαρτησίας και ζωτικότητας θα διαπεράσει όλη την ανθρωπότητα και είναι σημαντικό, καθώς όλοι μας βρισκόμαστε σε μία καμπή που χρειαζόμαστε μια γερή επανεκκίνηση της ζωής και επανατοποθέτηση των αξιών μας. Μέχρι τέλος Ιουλίου όπου θα κάνει την ανάδρομη κίνησή του μέχρι τον μήνα Δεκέμβριο, και έπειτα έως και την άνοιξη του 2023 όπου θα βρεθεί και πάλι ορθόδρομος θα μας γεμίσει όλους με δώρα και άπλετη τύχη στους τομείς που θα μας επηρεάσει.

Πιο συγκεκριμένα, για τα 12 ζώδια:

Κριός

Είστε και επίσημα οι πρωταγωνιστές της φετινής άνοιξης. Η είσοδός του Δία θα σας γεμίσει αμέσως με ζωντάνια και αυτοπεποίθηση. Η θετική ενέργεια που θα αποπνέεται δεν θα περάσει καθόλου απαρατήρητη στους γύρω σας. Προμηνύεται καλή περίοδος για ταξίδια αλλά και σπουδές. Θα νιώσετε την ανάγκη να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να γνωρίσετε πολλά μέρη και πολιτισμούς. Υπάρχει η πιθανότητα να αλλάξετε εργασία και να βρεθείτε σε μία άλλη που θα σας κάνει να αισθάνεστε απελευθερωμένοι. Περισσότερο ευνοημένοι είναι οι Κριοί του Α΄ δεκαημέρου. Από το τέλος Ιουλίου ίσως να υπάρξουν κάποια μικρά εμπόδια σε ότι αφορά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση και νομικά θέματα και να μπείτε σε μία κατάσταση επαναξιολόγησης των τομέων που αφορούν την προσωπική σας εξέλιξη. Προσοχή σε κάποια ανεπιθύμητα κιλά.

Ταύρος

Ευκαιρίες για πνευματική αναζήτηση. Απαλλαγή από φόβους, υπαρξιακές ανασφάλειες και απομάκρυνση των αρνητικών συναισθημάτων. Θα έχετε την ευκαιρία να σκάψετε βαθύτερα στον εαυτό σας και να βρείτε το πραγματικό νόημα της ζωής. Θα μπορέσετε να πάρετε τον έλεγχο στα χέρια σας και να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα. Τώρα είναι ευνοϊκή περίοδος για να γίνουν όλα τα όνειρά σας πραγματικότητα. Ακόμα, αυτόν τον καιρό θα σας διακρίνει μεγάλη διαίσθηση και αν ψάχνετε για κάποιον θεραπευτή τώρα είναι η ιδανική περίοδος για να τον βρείτε.

Δίδυμοι

Οι δίδυμοι αυτό το διάστημα θα ασχοληθείτε πολύ με νέες τεχνολογίες και κοινωνικά ζητήματα. Θα γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί καθώς θα έρθουν στον δρόμο σας ευκαιρίες για να εμπλουτίσετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Νέοι φίλοι, νέοι συνεργάτες, νέοι στόχοι και καινούργιες κοινωνικές ομάδες θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτό το διάστημα.

Καρκίνος

Η τύχη του Διός φωτίζει τον τομέα της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σας. Ήρθε η ώρα να βγείτε από το καβούκι σας και να ανταμειφθείτε για την σκληρή δουλειά σας. Φήμη, προαγωγή και νέες επαγγελματικές προοπτικές είναι μόνο μερικά από τα δώρα του πλανήτη Δία για εσάς!

Λέων

Από τους πιο ευνοημένους με το πέρασμα του Δία στον Κριό είστε εσείς Λέοντες. Οι ουρανοί είναι ανοιχτοί για εσάς σε ό,τι αφορά μακρινά ταξίδια, ανώτερες σπουδές και γνωριμίες από το εξωτερικό. Ευνοϊκή περίοδος για απόκτηση πτυχίων και για επίτευξη στόχων. Ευνοούνται θέματα πίστης και γενικά ατενίζετε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Επίσης η τύχη είναι με το μέρος σας σε δικαστικά θέματα. Εύνοια σε κληρονομικά.

Παρθένος

Για εσάς του Παρθένους ο Δίας από αυτή την θέση σας προικίζει με λεφτά από τρίτους. Σας φέρνει κληρονομιές στο προσκήνιο και σας βοηθάει να αποκαταστήσετε τυχόν χρέη. Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και εμπειρίες. Ακόμη θα είναι ένα διάστημα όπου θα νιώσετε μεγάλη εσωτερική δύναμη και την ανάγκη να εισχωρήσετε εις βάθος στον εαυτό σας και να βρείτε την αιτία των υπαρξιακών σας ανησυχιών.

Ζυγός

Το μεγάλο δώρο του Δία για εσάς θα είναι οι σχέσεις. Νέοι σύντροφοι θα μπουν στην ζωή σας ή θα μπορέσετε να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Γάμους, αρραβώνες, συγκατοικήσεις αλλά και συνεργασίες και συνεταιρισμούς φέρνει για εσάς τους Ζυγούς ο Δίας. Αυτό το διάστημα είναι ευκαιρία να αποκατασταθούν όλες οι παρεξηγήσεις που μπορεί να είχατε με τον σύντροφό ή τον συνεργάτη σας. Εύνοια και σε νομικά θέματα.

Σκορπιός

Ο Δίας έρχεται για να δώσει έναν άλλον αέρα στην καθημερινότητά σας. Έρχεται να σας τονώσει και να σας βοηθήσει να δείτε την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Η ψυχολογία σας θα ανέβει και θα νιώσετε σωματική ευεξία. Ίσως μερικοί από εσάς αποφασίσετε να αλλάξετε την διατροφή σας ή να εγγραφείτε στο γυμναστήριο. Ευκαιρίες και καινούργιες προοπτικές θα προκύψουν και στην εργασία σας. Θέματα υγείας ευνοούνται.

Τοξότης

Τα αρνητικά συναισθήματα των προηγούμενων μηνών μπαίνουν στον πάγο και η χαρά σας χτυπά την πόρτα. Ο έρωτας, το φλερτ, η δημιουργία και το παιχνίδι έρχονται στο προσκήνιο και θα νιώσετε τόσο αναζωογονημένοι όσο ποτέ. Αν είσαστε έτοιμοι από καιρό να γίνετε γονείς, τώρα το έδαφος είναι προσοδοφόρο για απόκτηση παιδιών. Εύνοια σε κέρδη και τυχερά παιχνίδια. Προσοχή στις υπερβολές.

Αιγόκερως

Με τον Δία να περνά από τον 4ο φυσικό οίκο του ωροσκοπίου σας θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας και να συνδεθείτε με τις ρίζες σας. Θα ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τον χώρο του σπιτιού σας και αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα. Ίσως σας έρθει η ιδέα για διακόσμηση ή ανακαίνιση. Μπορεί όμως και μία μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση να είναι προ των πυλών.. Ακόμη ευνοούνται και μεσιτικά θέματα και αγοραπωλησίες.

Υδροχόος

Αυτό το διάστημα οι Υδροχόοι θα μετακινηθείτε και θα επικοινωνήσετε πολύ. Θα έχετε καλύτερη ενέργεια, θα μιλήσετε με τους γείτονες, τα αδέλφια και τους συγγενείς σας. Θα μάθετε κάτι νέο, θα γράψετε και θα διαβάσετε αρκετά. Ίσως προκύψει η ανάγκη να αλλάξετε το μεταφορικό σας μέσο.

Ιχθύες

Για τους Ιχθύες προμηνύεται ένα όμορφο διάστημα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αναδείξετε τα ταλέντα και την προσωπικότητά σας καθώς και για να αναθεωρήσετε τις αξίες σας. Θα εμφανιστούν καινούργιες πηγές εσόδων και το δώρο σας θα είναι οι χρηματικές απολαβές.

 

Από τη Δέσποινα Τσαναξή

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα