Ο Άρης στον Υδροχόο – Και η αυθεντικότητα την ευκαιρία φέρνει!

ASTROTEAM GUEST
15/02/2024

Σίγουρα, η αυθεντικότητα είναι συχνά η πύλη προς νέες ευκαιρίες και εμπειρίες. Όταν είμαστε αυθεντικοί και ειλικρινείς με τον εαυτό μας και με τους άλλους, ανοίγουμε τον δρόμο για την εμφάνιση νέων προοπτικών και δυνατοτήτων στη ζωή μας.

Ο Άρης μπήκε στις 13/2/2023 στον Υδροχόο και θα παραμείνει σ’ αυτή τη θέση μέχρι και τις 23/3/2024. Το ζώδιο του Υδροχόου το κυβερνά ο πλανήτης Ουρανός. Ο Ουρανός είναι ο κυρίαρχος πλανήτης που συμβολίζει εκτός των άλλων την ελευθερία, την ανεξαρτησία, την αποκάλυψη της αλήθειας, την ανατροφοδότηση, την ανακάλυψη, τα επιστημονικά επιτεύγματα, την καινοτομία, την επανάσταση και την ανατροπή των συμβατικών κοινωνικών δομών. Η ενέργεια αυτό το διάστημα πιθανόν να γίνει έντονα αισθητή στο Υπουργείο Εξωτερικών όπου η διπλωματία και οι διεθνείς σχέσεις είναι σημαντικές, σε ανώτερους αξιωματικούς, τα Διεθνή δικαστήρια, στην ναυτιλία, στο ναυτικό, στους μετανάστες και στην εναέρια κυκλοφορία. Ο πλανήτης συνεχίζει την πορεία του και από τις 2/3 μέχρι και τις 23/3 η ενέργεια εκδηλώνεται σε πρόσωπα που ασκούν την εξουσία και ρυθμίζουν τα σύνορα της χώρας, στις δημόσιες υπηρεσίες, σε ομαδικές έντονες διαμαρτυρίες, στους κτηματομεσίτες, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς, τηλεπικοινωνίες και στο διαδίκτυο. Ο Άρης στο ουράνιο περιβάλλον του Υδροχόου γίνετε αισθητός και στα προσωπικά μας ωροσκόπια. Πάμε να δούμε μαζί σε ποιο περιβάλλον θα εμφανιστεί γιατί είναι μία ενέργεια που πυροδοτεί απροσδόκητες εξελίξεις με σκοπό να έχουμε την ευκαιρία της προσωπικής μας ανάπτυξης.

Με λέξεις κλειδιά θα δούμε τι πρέπει να θυμόμαστε όσο ο Άρης θα βρίσκεται στο Ουράνιο περιβάλλον του Υδροχόου, είναι πολύ σημαντικό να ενημερωνόμαστε και για τον Ωροσκόπο μας.

Κριοί και Ωροσκόποι Κριοί
Απροσδόκητες εξελίξεις με φιλικά πρόσωπα και συναδέλφους σας δίνουν την ευκαιρία να οργανωθείτε καλύτερα στην εργασία σας και να αλλάξετε την επικοινωνία με το ευρύτερο περιβάλλον. Πιθανά νέα συμβόλαια στην εργασία και νέες ομαδικές δραστηριότητες ψυχαγωγίας ή εθελοντισμού.
Λέξεις Κλειδιά: Αυτοέλεγχος και Κοινοί Στόχοι.

Ταύροι και Ωροσκόποι Ταύροι
Απροσδόκητες εξελίξεις με τους ανώτερους στην εργασίας σας και με σημαντικές οικογενειακές σχέσεις δίνουν την ευκαιρία να αλλάξετε κίνητρα και τρόπο επικοινωνίας μαζί τους. Πιθανά σεμινάρια εκπαίδευσης και ολοκληρώσεις δικαστικών υποθέσεων.
Λέξεις Κλειδιά: Πρόκληση και Θέληση για προσωπική εξέλιξη.

Δίδυμοι και Ωροσκόποι Δίδυμοι
Απροσδόκητες εξελίξεις με συγγενείς εξ αγχιστείας, με νομικές υποθέσεις αλλά και με ανθρώπους από το εξωτερικό σαν δίνουν την ευκαιρία να αλλάξετε την οικονομική σας διαχείριση κυρίως αυτή που έχετε με τρίτα πρόσωπα. Πιθανά μακρινά ταξίδια και νέες ενάρξεις εργασίας.
Λέξεις Κλειδιά: Υπομονή και Εμπιστοσύνη.

Καρκίνοι και Ωροσκόποι Καρκίνοι
Απροσδόκητες εξελίξεις σε κληρονομικά και νομικά θέματα, σε ερωτικές σχέσεις και σε θέματα υγείας σας δίνουν την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τα κίνητρα σας για να συνεχίσετε. Πιθανές νομικές διαμάχες και αποκαλύψεις.
Λέξεις Κλειδιά: Διάκριση και Υπομονή.

Λέοντες και Ωροσκόποι Λέοντες
Απροσδόκητες εξελίξεις στον εργασιακό σας χώρο, σε οικογενειακές υποθέσεις και σε νομικά θέματα σας δίνουν την ευκαιρία να αλλάξετε την εντύπωση που έχετε εσείς για τον εαυτό σας, να αναδιοργανώσετε τις προτεραιότητες σας και να γίνετε πιο άμεσοι με τους ανθρώπους που έχετε απέναντι και θέλετε δίπλα σας. Πιθανές οι νέες συνεργασίες και νέες γνωριμίες.
Λέξεις Κλειδιά: Διαίσθηση και Πρωτοβουλία.

Παρθένοι και Ωροσκόποι Παρθένοι
Απροσδόκητες εξελίξεις στην εργασία και στην υγεία, σας δίνουν την ευκαιρία να πάρετε την πρωτοβουλία και να αλλάξετε την καθημερινότητα σας. Πιθανές κοντινές αποδράσεις αναψυχής, αθλητικές δραστηριότητες και εναλλακτικές θεραπείες.
Λέξεις Κλειδιά: Συνειδητοποίηση και Αλλαγή.

Ζυγοί και Ωροσκόποι Ζυγοί
Απροσδόκητες εξελίξεις με ανθρώπους που αγαπάτε, με τα παιδιά σας και με τις φιλίες σας, δίνουν την ευκαιρία για να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από περιορισμούς και να εξερευνήσετε νέους τρόπους ζωής και δημιουργικότητας.
Λέξεις Κλειδιά: Ανεξαρτησία και επέκταση.

Σκορπιοί και Ωροσκόποι Σκορπιοί
Απροσδόκητες εξελίξεις σε θέματα σπιτιού, οικογενειακών σχέσεων και εργασίας, σας δίνουν την ευκαιρία να εκφράσετε τον εαυτό σας άμεσα εκεί που θέλετε για να νιώσετε εσωτερική ασφάλεια. Πιθανή ανακαίνιση κατοικίας ή μετακόμισης.
Λέξεις Κλειδιά: Αποδοχή και Μεταμόρφωση.

Τοξότες και Ωροσκόποι Τοξότες
Απροσδόκητες εξελίξεις με γνωστούς, με γείτονες, με τα μέσα της μεταφορά σας και με φιλικά πρόσωπα δίνουν την ευκαιρία να ανακαλύψετε νέες προοπτικές και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας. Πιθανά σεμινάρια επιμόρφωσης και νέες σημαντικές γνωριμίες.
Λέξεις Κλειδιά: Νέα αντίληψη και Προτεραιότητες.

Αιγόκεροι και Ωροσκόποι Αιγόκεροι
Απροσδόκητες εξελίξεις στα οικονομικά σας θέματα, δίνουν την ευκαιρία να επενδύσετε στον εαυτό σας, είτε μέσω εκπαίδευσης και κατάρτισης, είτε μέσω της ανάπτυξης προσωπικών ικανοτήτων που μπορούν να ανοίξουν νέους δρόμους και οικονομικές ευκαιρίες για εσάς. Πιθανά ξαφνικά έξοδα αλλά και το αντίθετο, πιθανά ξαφνικά έσοδα.
Λέξεις Κλειδιά: Ενσυναίσθηση και Κατανόηση.

Υδροχόοι και Ωροσκόποι Υδροχόοι
Απροσδόκητες εξελίξεις από ανθρώπους που υπολογίζετε σας δίνουν την ευκαιρία να αλλάξετε την εντύπωση που δίνετε για τον εαυτό σας στο άμεσο περιβάλλον. Πιθανές αλλαγές στην εξωτερική σας εικόνα και νέες δυνατότητες για την προσωπική σας ολοκλήρωση και επιτυχία.
Λέξεις Κλειδιά: Συγκέντρωση και αποφασιστικότητα.

Ιχθύες και Ωροσκόποι Ιχθύες
Απροσδόκητες εξελίξεις για εσάς έρχονται με την αποκάλυψη των ανθρώπων που ενεργούν πίσω από την πλάτη σας, δίνουν την ευκαιρία να κατανοήσετε την πραγματικότητα που αποκαλύπτεται μπροστά σας και να πράξετε αναλόγως. Πιθανές αλλαγές στην συμπεριφορά και συνειδητοποίηση των θέλω σας.
Λέξεις Κλειδιά: Ευαισθησία και Κυριαρχία.

Φίλοι μου, χρησιμοποιήστε αυτήν την περίοδο για να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από περιορισμούς και να εξερευνήσετε νέους τρόπους ζωής και αυτοέκφρασης! Να θυμάστε πάντα ότι οι δυσκολίες μπορούν να γίνουν ευκαιρίες για ανάπτυξη και εξέλιξη, εάν θελήσουμε να μάθουμε, το πως να είμαστε αυθεντικοί, για να τις αντιμετωπίζουμε με θετική νοοτροπία και αποφασιστικότητα!

 

Από τη Μαρί Ελμισιάν

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα