Ο Άρης στον Ταύρο από 07/01/2021- 04/03/2021

ASTROTEAM GUEST
06/01/2021

Ο  Άρης ο Πλανήτης της δράσης μετά από την πολύμηνη παραμονή του στο Κριό, μεταφέρεται στο ζώδιο του Ταύρου που είναι σε θέση ¨αδυναμίας¨. Ο Άρης σε αυτό το ζώδιο γίνεται πιο ήρεμος μέχρι κάποιος να τον προκαλέσει και να του αφαιρέσει κάτι από τις αξίες του, τότε γίνεται υπολογίσιμη δύναμη και γίνεται ο “Ταύρος εν υαλοπωλείω”.

Η έκπληξη μεγαλώνει στα μάτια των αντιπάλων γιατί δείχνει ήρεμος, μέχρι τη στιγμή που η έκρηξη θυμού ισοπεδώνει τα πάντα, χωρίς ο ίδιος να αντιλαμβάνεται τον αντίκτυπο των πράξεων του.

Τα άτομα που έχουν τον Άρη τους στον Ταύρο όταν θέλουν να κατακτήσουν κάτι έχουν την υπομονή και τη δύναμη να παλεύουν και να εργάζονται γι’ αυτό.

Μπορεί να υποχωρούν και να δείχνουν συμβιβαστικοί, όμως βρίσκονται σε αμυντική θέση μέχρι να απειληθούν τα συμφέροντά τους, τότε η στάση αλλάζει και εκδηλώνονται επιθετικά.

Ο Άρης στη θέση του Ταύρου είναι απόλυτα κτητικός στις δικές του αξίες και επίσης σε ότι θεωρεί πως του ανήκει, ακόμα και τα άτομα που αγαπά τα θεωρεί απόλυτα δικά του (εδώ χρειάζεται μια προσοχή). Είναι λάτρης όλων των απολαύσεων της ζωής και πάντα προσπαθεί να έχει οικονομική άνεση για να τις απολαμβάνει. Το πείσμα είναι αυτό που τους διακρίνει και όταν το χρησιμοποιούν για την πρόοδό τους είναι πολύτιμο.

Η διέλευση του Άρη από τον Ταύρο θα επηρεάσει τα σταθερά ζώδια δηλαδή, τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχουν Πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και τον Ωροσκόπο. Μέσα από αντιδράσεις και ανατροπές θα πρέπει να δεχτείτε όλοι εσείς που ανήκετε σε αυτά τα ζώδια τις αλλαγές και τις νέες συνθήκες στη προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

Θετική θα είναι η διέλευση για τους Παρθένους και τους Αιγόκερους και καλό είναι να αντιληφθείτε τις ευκαιρίες για να κερδίσετε. Επίσης θα ευνοήσει τους Καρκίνους και τους Ιχθύες με περισσότερη αντοχή και δύναμη για να αγωνιστούν για τα όνειρά τους.

Στη διέλευσή του αυτή θα δημιουργήσει αρκετές όψεις, που δεν είναι θετικές και σίγουρα θα θέλουν διαχείριση σωστή για να μην εκδηλωθούν με πολύ αρνητικό τρόπο, τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο γιατί σε συλλογικό είναι δύσκολο να επέμβουμε.

Προσοχή στις μέρες που θα έχουμε αρνητικές όψεις.

Στις 9/1 ο Άρης τετράγωνο με τον Ερμή – Προσοχή στα ατυχήματα και στις διαφωνίες για να αποφύγουμε καβγάδες.

Στις 13/1 ο Άρης τετράγωνο με Κρόνο – Σκληρή όψη, πιθανόν θα εκφραστεί με βία και με πολλά εμπόδια. Κυβερνητικές πιέσεις με σκληρότητα.

Στις 20/01 ο Άρης σύνοδο με τον Ουρανό – Η επανάσταση με αιτία και χωρίς, ανατροπές και αναταραχές.

Στις 20/01 ο Άρης σε όψη τετραγώνου με την Αφροδίτη – Ερωτικοί καυγάδες και χωρισμοί.

Στις 23/01ο Άρης τετράγωνο με το Δία – Προσοχή στις υπερβολές και στα οικονομικά ρίσκα.

Στις 01/02 ο Ήλιος τετράγωνο με Άρης – Αντρική επιθετική συμπεριφορά, προσοχή στις αντιπαραθέσεις με άντρες ιδιαίτερα οι γυναίκες.

Στις 10/02 Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία τετράγωνο με Άρη – Προβλήματα από το παρελθόν επανέρχονται και δημιουργούν αντιπαραθέσεις.

Στις θετικές όψεις μπορείτε να πάρετε τις ευκαιρίες.

Στις 09/01 ο Άρης τρίγωνο με την Αφροδίτη – Η ερωτική διάθεση αυξάνετε και η δράση έχει οικονομικό αποτέλεσμα.

Στις 14/02 ο Άρης σε θετική όψη εξαγώνου με το Ποσειδώνα – Η δράση είναι θετική για φιλανθρωπικά θέματα και καλλιτεχνικές δημιουργίες.

Στις 25/02 ο Άρης σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα – Αγώνας για την καριέρα και τα χρήματα.

Η επιρροή του Άρη στον Ταύρο σε όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στον οίκο των οικονομικών σας θα τονίσει την ανάγκη σας για οικονομική άνοδο και θα δημιουργήσετε τις συνθήκες μέσα από ευκαιρίες και από συνεργασίες για να τα καταφέρετε. Μην παρασυρθείτε σε πολλά έξοδα πριν καλύψετε τις υποχρεώσεις σας και καλό είναι, αν υπάρχει η δυνατότητα, να αποταμιεύσετε χρήματα για τις επαγγελματικές μελλοντικές σας κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει η δύναμη να τα καταφέρετε σε κάθε σας διεκδίκηση. Ένταση στην ερωτική σας διάθεση, προσοχή όμως στις αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σας. Οι προσωπικές σας ανάγκες αποκτούν προτεραιότητα και η ερωτική σας ζωή ενδιαφέρον. Προσοχή στις αρνητικές ημερομηνίες που αναφέραμε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι δραστηριότητές σας έχουν κρυφό χαρακτήρα και η επιθυμία σας θα είναι να μη αποκαλύπτετε τις προθέσεις σας. Υπάρχουν άτομα που δημιουργούν αρνητικό παρασκήνιο για εσάς αλλά θα αποκαλυφθούν. Τα όνειρά σας είναι πολλά αλλά διστάζετε να μοιραστείτε. Ψυχική αναστάτωση που πιθανόν να θέλει αντιμετώπιση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στις φιλικές σας σχέσεις και μέσα από το διαδίκτυο θα βρείτε νέους φίλους με κοινές ιδέες. Όσοι έχετε συμμετοχή σε ομάδες πιθανόν να υπάρχει έντονη δραστηριότητα και ανταγωνισμός. Επίσης με κάποιο άτομο που ανήκετε στον ίδιο συλλογικό χώρο πιθανόν να αναπτυχθεί μεταξύ σας ερωτική σχέση.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στο οίκο της επαγγελματικής προβολής προσφέρει δύναμη για επιτυχημένες κινήσεις. Προσοχή όμως στη συμπεριφορά σας για να μην έχετε παρεξηγήσεις με άτομα που σας ανταγωνίζονται γιατί πιθανόν να βρουν την ευκαιρία να σπιλώσουν το όνομά σας (προσοχή στις αρνητικές ημερομηνίες που αναφέραμε).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης ενεργοποιεί τη διάθεσή σας για νέες γνώσεις μέσα από σεμινάρια για να αποκτήσετε περισσότερα προσόντα για την επαγγελματική σας πρόοδο. Δικαστικές αποφάσεις σας ευνοούν και οι νομικές συμβουλές σας είναι πολύ χρήσιμες. Οι νέοι επαγγελματικοί στόχοι πρέπει να γίνονται με μεγάλη προσοχή και να συμβουλεύεστε άτομα εμπιστοσύνης.

ΖΥΓΟΙ

Τα κοινά οικονομικά και οι κληρονομικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν έντονα, επίσης υποθέσεις με οφειλές σε κρατικούς φορείς, τράπεζες κ.λ.π. Ο Άρης θα δημιουργήσει κάποιες εμμονές και την ανάγκη σας για οικονομική δύναμη και θα λειτουργήσετε και με το ένστικτό σας για να ανακαλύψετε το σωστό τρόπο για να τα καταφέρετε. Η ερωτική σας ζωή θα αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης θα είναι στον οίκο των συνεργατών και των στενών σχέσεων και χρειάζεται προσοχή για να μην σπάσουν σχέσεις από θυμό και από διαφορετικό τρόπο προσέγγισης των γεγονότων. Η έντονη πίεση από τις πολλές υποχρεώσεις θα ανατρέψει τις σχέσεις γι΄ αυτό καλό είναι να χρησιμοποιήσετε διπλωματία και υπομονή για να διαχειριστείτε τις υποθέσεις (προσοχή τις ημερομηνίες που αναφέραμε).

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον οίκο της καθημερινότητάς και της υγείας θα δημιουργήσει κάποιες αλλαγές στον τρόπο που εργάζεστε και πολύ πιθανόν να υπάρχουν κάποια προβλήματα με άτομα που συνεργάζεστε. Ένα θέμα υγείας θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε και ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες. Η Καθημερινότητα θα είναι πιεστική και θα σας δημιουργήσει νευρικότητα και καλό είναι να έχετε ψυχραιμία ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο πιο ερωτικό οίκο θα είναι ο Άρης και είναι καιρός να χαρείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Μια νέα γνωριμία για τους αδέσμευτους θα ξαναφέρει τη χαρά στη ζωή σας και οι δεσμευμένοι θα ανανεώσετε τη σχέση σας. Είναι μια καλή ευκαιρία να νιώσετε πάλι παιδιά και να χαρείτε. Όσοι είστε γονείς τα παιδιά σας θα χρειαστούν τη βοήθειά σας. Ο Άρης στον οίκο της χαράς και της δημιουργίας θα τονίσει την ανάγκη σας για διασκέδαση και καλό είναι να αρπάξετε τις ευκαιρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή στις οικογενειακές εντάσεις γιατί θα υπάρχουν διαφωνίες που πιθανόν να έχουν δυσάρεστα αποτελέσματα. Το σπίτι θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα και σαν χώρος από πιθανές μετακομίσεις και αλλαγές ή πιθανές βλάβες. Θα σας απασχολήσουν επαγγελματικοί χώροι για όσους έχετε επιχειρήσεις. Θα δεχτείτε συναισθηματικές πιέσεις από άτομα της οικογένειας και θα επηρεάσει τη ψυχολογία σας (προσοχή στις δύσκολες ημερομηνίες που έχουμε αναφέρει).

ΙΧΘΥΕΣ

Στον οίκο της επικοινωνίας θα είναι ο Άρης το διάστημα αυτό και θα σας βοηθήσει να είστε περισσότερο δραστήριοι στην επικοινωνία και θα εκφράζετε με αυτοπεποίθηση τις ιδέες σας. Προσοχή να μην επιμένετε στις δικές σας απόψεις για να αποφύγετε καβγάδες με το στενό περιβάλλον και με τα αδέλφια σας. Πιθανόν να κάνετε κάποιες συμφωνίες, αλλά καλό θα είναι να τις σκεφτείτε πολύ σοβαρά πριν πάρετε τις τελικές αποφάσεις.

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα