Ο Άρης στον Σκορπιό | Χτυπά κατάσταση συναγερμού!

ΓΙΟΥΛΗ-ΙΛΛΥΤΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
11/10/2023

Στις 12 Οκτωβρίου αφήνει ο Άρης το ζώδιο του Ζυγού και περνά στα γνώριμα, παλιά του λημέρια, του Σκορπιού. Δυσαρεστημένος από τον περιορισμό της δυναμικής του σε ευγένειες, αβρότητες και διαλλακτικότητα, ενεργοποιείται τώρα δυναμικά, και επιθετικά συνάμα, μιας και ποτέ δεν απεκδύθηκε κατ’ ουσίαν την Σκορπίσια δράση.

Η ενέργεια αλλάζει, και από την παθητικότητα και τον καθωσπρεπισμό, περνάμε στην φιλοδοξία και τον αυθορμητισμό. Αποκτούμε όλοι, την ανάγκη της εκπλήρωσης του σκοπού μας, ακόμη και εάν χρειαστεί να εξαντλήσουμε τις δυνάμεις μας και να φερθούμε σκληρά, άκαρδα ή και απάνθρωπα πολλές φορές. Βλέπετε το ένστικτο της επιβίωσης θα είναι αυτό που θα υπερισχύσει το ερχόμενο διάστημα, και ο καθένας από εμάς, θα εκδηλώσει την δράση του, ανάλογα με το τί κουβανεί μες την ψυχή του.

Στα πρώτα του βήματα μέσα στα μονοπάτια του Σκορπιού, θα συναντήσει τον Κρόνο, συμμαζεύοντας λίγο το μυαλό μας, δίνοντας σοβαρότητα στην σκέψη και τις δραστηριότητές μας. Θα δώσει την δυνατότητα, για ισχυρές συμμαχίες και βοήθεια από άτομα κύρους ή μεγαλύτερης ηλικίας. Στην συνέχεια του δρόμου του, και στις 20/10 και 2/11 που ενεργοποιεί τις εκλείψεις του έτους, το σκηνικό γίνεται επικίνδυνο και ατυχηματικό, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ο λόγος μας θα είναι έντονος και επιθετικός, ενώ η έντονη κριτική, μπορεί να μας οδηγήσει σε καταστροφικά αποτελέσματα. Από τις 12/11 κι έπειτα, η ενεργητικότητά μας θα είναι τόσο έντονη, και ο παρορμητισμός μας ξέφρενος, που μπορεί να μας εμπλέξει τόσο σε καυγάδες, όσο και σε ατυχήματα, που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι πολύ σοβαρά. Προσοχή στην οξυθυμία, η οποία μπορεί να μας προξενήσει νομικές κυρώσεις.

Σε κοινωνικό επίπεδο, προμηνύεται εύκολος τρόπος ελέγχου της νεολαίας από την εξουσία, όσο και των μετακινήσεων, κυρίως των αεροπορικών, ενώ το μεταναστευτικό θα μας απασχολήσει και πάλι, ερχόμενο στο προσκήνιο μέσα από παρασκηνιακές διαδικασίες.

Το διάστημα από 18 – 24/10 είναι ιδιαίτερα ατυχηματικό. Το διπλωματικό σώμα θα βρεθεί σε δεινή θέση, καθώς θα προκύψει θέμα ακραίου χαρακτήρα. Έτσι τόσο οι Ελληνικές αντιπροσωπείες, οι πρεσβείες, τα προξενεία, όσο και η διεθνής διπλωματία, θα βρεθούν αντιμέτωποι με μία πολύ σοβαρή κατάσταση. Είναι πολύ πιθανό, να ακούσουμε κάτι άσχημο, που να αφορά στην δικαστική εξουσία, ενώ και ο κλήρος δεν θα βρεθεί σε καλύτερη θέση. Έξαρση των ασθενειών και αποκαλύψεις σχετικά με αυτές και τις μεταλλάξεις τους.

29/10 – 4/11 ίσως έχουμε κάποια εξέγερση από τα συνδικάτα και κυρίως την νεολαία, που θα αντιτίθεται στην εξουσία σχετικά με τα οικονομικά, την διατροφή αλλά και την παιδεία. Θα ασκηθεί σκληρή κριτική στην εξουσία για τα θέματα αυτά, καθώς και για παρανομίες που θα αποκαλυφθούν. Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν καταλήψεις οι φοιτητές. Τα θέματα των τιμών και η αδυναμία κάλυψης των βιοτικών μας αναγκών θα πάρουν την ανιούσα, ενώ θα τεθεί και θέμα ιδιοκτησίας της γης, αλλά και των εδαφών μας. Αυτό μπορεί να σημαίνει όχι μόνον αυξομειώσεις στις τιμές των ακινήτων και των οικοπέδων, αλλά ίσως η κατάσταση εγείρει και πάλι το θέμα των πλειστηριασμών. Ένα νέο πραξικόπημα ή κινήσεις εξτρεμιστικού χαρακτήρα, δεν θα μας εκπλήξουν. Η περίοδος μέχρι τις 12/11 παραμένει έκρυθμη, ενώ ένα έντονο γεωλογικό φαινόμενο ή ατύχημα μάλλον αεροπορικό, ακόμη και μια ακραία καιρική συνθήκη, θα φέρει τον λαό σε θέση ανάγκης και κατάσταση εξάντλησης, χρήζοντα βοηθείας.

Έτσι όπως διαμορφώνεται το πλανητικό σκηνικό, μια έκρηξη από την οποία θα εκλυθούν πάσης φύσεως, δηλητηριώδη αέρια είναι πολύ πιθανή.

Η δηλητηριώδης Νέα Σελήνη στις 13/11, με την συμμετοχή του Άρη στον Σκορπιό και του Ουρανού απ’ τον Ταύρο σε απόλυτη αντίθεση, πετά μολυσμένα βέλη, αφού μας μιλά για ατυχήματα, βία, χάσιμο οικογένειας και φίλων, μίσος προς την εξουσία, εγκλήματα, βίαιο και μυστικό θάνατο από δηλητηρίαση. Η δηλητηρίαση, μπορεί να είναι από μολυσμένο νερό, μπορεί από τροφή, διότι ας μην ξεχνούμε ότι λόγω της φωτιάς και των πλημμυρών, έχουμε έλλειψη σε προϊόντα, οπότε τα εισαγόμενα δεν γνωρίζουμε από πού και πως φθάνουν στην Ελλάδα, αλλά και την κατάσταση των εγχώριων. Αρκεί να θυμηθούμε και το γεγονός της ένταξης των εντόμων στην διατροφή μας! Δηλητηρίαση ωστόσο, προέρχεται από χημικά και από αέρια. Έτσι όπως διαμορφώνεται το πλανητικό σκηνικό, μια έκρηξη από την οποία θα εκλυθούν πάσης φύσεως, δηλητηριώδη αέρια είναι πολύ πιθανή.

Σκάνδαλο που αφορά σε επιφανές πρόσωπο θα βγει στην επιφάνεια, ενώ η ηλεκτρική ενέργεια θα μας απασχολήσει και πάλι, ίσως με αυξήσεις στις τιμές, ή έλλειψη ενέργειας με πιθανά black out και να ενδιαφερθούμε για την εύρεση νέων πόρων τροφοδότησής της. Προβλήματα με το διαδίκτυο και την επικοινωνία, είτε λόγω ιών, είτε λόγω διακοπών των συνδέσεων, πάντως ο περιορισμός των μέσων και των τρόπων επικοινωνίας είναι προ των πυλών. Τέλος μια διάκριση, μάλλον στον αθλητικό χώρο, θα ανεβάσει την εθνική μας υπερηφάνεια και θα τονώσει την πατριωτική μας συνείδηση.

 

Από τη Γιούλη -Ιλλύτη Παπαγιάννη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα