Ο Άρης στον Αιγόκερω στις 24.1.2022 – Η επιρροή του στα ζώδια

ΝΟΝΑ ΒΟΥΔΟΥΡΗ
19/01/2022
Στις 24.1.2022, ο Άρης θα εισέλθει στο ζώδιο του Αιγόκερω, θέση στην οποία είναι πανίσχυρος κι επίμονος με τις επιδιώξεις του. Θα έχει σημαντικότατο ρόλο στις οικονομικές, πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις του επόμενου διαστήματος αλλά και στα ερωτικά ζητήματα των προσωπικών ωροσκοπίων.
Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του, θα συναντήσει τον Δία με όψη εξαγώνου (4.2.2022), ενεργοποιώντας θέματα δράσης και παρέχοντας διευκολύνσεις σε όσους θα επηρεάσει αλλά και βοηθώντας γενικώς να ανακτήσουμε δυνάμεις και ενέργεια ώστε να δράσουμε επωφελώς.
Στις 6.2 συναντά με όψη τετραγώνου τον Χείρωνα, καθιστώντας επικίνδυνες τις μέρες για ατυχήματα.
Στις 8.2 συναντά με όψη τριγώνου τον Ουρανό, μειώνοντας τις αντιστάσεις στους περιορισμούς, επηρεάζοντας θετικά ενέργειες που αποσκοπούν σε κάποιου είδους απελευθέρωση αλλά και δίνοντας επιπλέον ενέργεια με σκοπό την επιτυχία.
Στις 16.2 συναντά με όψη συνόδου την Αφροδίτη, υποστηρίζοντας μεν ερωτικές σχέσεις και οικονομικές συνεργασίες για  πολλούς αλλά και τσακωμούς και πιθανές ρήξεις σε άλλους.
Στις 26.2 φέρνει έμπνευση και υποστήριξη λόγω της συνεργασίας του με τον Ποσειδώνα, με τον οποίο θα κάνει όψη εξαγώνου.
Στις 3.3 έχουμε συνάντηση… κορυφής, με τον Άρη να ενώνεται με όψη συνόδου με τον Πλούτωνα. Εκεί μπορούμε να περιμένουμε τεράστια έκλυση ενέργειας, εκδήλωση βίας, σκληρές εικόνες. Η θέληση γίνεται “μανία”, η οποιαδήποτε προσπάθεια αποκτά εμμονικό χαρακτήρα ενώ δεν θα λείψουν και οι εκδηλώσεις ζήλιας, ελέγχου και οι χειριστικές συμπεριφορές. Πρόκειται για μία όψη που συνδέεται με δύσκολα γεωλογικά φαινόμενα, καταστροφικές εκρήξεις και προσπάθειες επιβολής αλλά και εγκληματικές ενέργειες. Η σκοτεινή πλευρά του “Εγώ” μας θα είναι πιο εύκολο να βγει στην επιφάνεια. Πάθος και σεξουαλικότητα αλλά και θυμός, καχυποψία.
Θα παραμείνει στο ζώδιο του Αιγόκερω έως τις 6.3.2022, όπου και περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου.
Λίγα λόγια για τα ζώδια:
 
Κριός και ωροσκόπος Κριός
Ο Άρης έρχεται για να σας ενεργοποιήσει ακόμα περισσότερο στον επαγγελματικό τομέα αλλά και την ανταγωνιστική διάθεση εκεί, γεγονός που σας θέλει πιο προσεκτικούς σε σχέση με συναδέλφους και ανωτέρους. Αυξημένες κοινωνικές υποχρεώσεις, έναρξη εργασίας. Οι σχέσεις με τους γονείς ή οι ανάγκες τους, εύκολα μπορεί να σας απασχολήσουν. Μία διέλευση που θέλει προσοχή σε σημεία, διότι η παρορμητική κι έτσι κι αλλιώς έντονη φύση σας, θα υπερτονιστεί αυξάνοντας τις πιθανότητες για ατυχήματα και καβγάδες. Προσοχή επίσης σε εγκαύματα, τραυματισμούς, ιώσεις. Ιδιαίτερα έντονη η περίοδος στο τέλος Φεβρουαρίου και στις αρχές Μαρτίου.
Ταύρος και ωροσκόπος Ταύρος
Ο Άρης πλησιάζει με θετικές διαθέσεις προς το μέρος σας, ανοίγοντας δρόμους και προοπτικές σε θέματα σπουδών και μάθησης γενικά. Θα είναι μία περίοδος που θα θελήσετε να υπερασπιστείτε εντονότερα τις απόψεις σας. Πολλοί Ταύροι θα ενεργοποιηθείτε με κάποιον τρόπο διαδικτυακά περισσότερο. Θα σας βοηθήσει να γεμίσετε τις “μπαταρίες” σας αλλά και να πεισμώσετε περισσότερο ως προς τις επιδιώξεις σας. Αρκετοί Ταύροι θα ταξιδέψετε κατά τη διάρκεια της διέλευσης ή θα ανοίξετε κάποια δίοδο προς το εξωτερικό.
Δίδυμοι και ωροσκόποι Δίδυμοι
 
Ο Άρης από τη νέα του θέση θα “ανοίξει” οικονομικά και κληρονομικά ζητήματα αλλά και ανοιχτούς οικονομικούς λογαριασμούς με το κράτος, με τους συνεργάτες, ακόμα και με τον/την σύντροφο. Περίοδος που θα δημιουργηθούν προβληματισμοί πάνω στα προαναφερθέντα και πολύ πιθανό να σας βγει θυμός κι ένταση ή να αναγνωρίσετε απωθημένα που βγαίνουν στην επιφάνεια. Καλή περίοδος για να ενεργοποιηθείτε αυτογνωστικά και ψυχοθεραπευτικά. Θα προκύψουν μικρο – επεμβάσεις σε αρκετούς. Γίνεται focus στη σεξουαλική σας ζωή.
 
Καρκίνος και ωροσκόπος Καρκίνος
Ο Άρης ετοιμάζεται να λάβει θέση απέναντι σας, οπότε προετοιμαστείτε κι εσείς για μία απαιτητική περίοδο, με τις απαιτήσεις αυτές να προέρχονται κυρίως από τους άλλους και να κάνουν ευκολότερο το ενδεχόμενο συγκρούσεων, ακόμα και χωρισμών (ιδιαίτερα αν σχέσεις ή συνεργασίες κρέμονται από μία κλωστή). Μην επιτίθεστε και προετοιμαστείτε για επιθέσεις κάποιου είδους από τους άλλους. Οι τυχεροί, φαίνεται ότι ξεκινάτε μία σχέση – παθιασμένη μάλιστα – ή συνεργασία τώρα. Αυξάνονται οι πιθανότητες για ατυχήματα, εγκαύματα, ιώσεις, οπότε κρατήστε τον εαυτό σας προφυλαγμένο.
Λέων και ωροσκόπος Λέοντας
Ο Άρης έρχεται να βάλει… φωτιά στη καθημερινότητα σας, αυξάνοντας όχι μόνο τις καθημερινές σας υποχρεώσεις αλλά και τις επαγγελματικές. Με λίγα λόγια, δεν θα σας αφήσει να βαρεθείτε ενώ θα σας ενεργοποιήσει αρκετά, δημιουργώντας όμως παράλληλα και πιθανότητες εντάσεων, στον εργασιακό χώρο ιδιαίτερα. Προσοχή στα ζωάκια σας αλλά και στην υγεία σας και τη διατροφή σας και σε τυχόν ατυχηματάκια ή ιώσεις. Ευκαιρία να βάλετε άσκηση στη ζωή σας και να εκφράσετε κι έτσι την κατά τ’ άλλα προκλητική διέλευση για εσάς. Για πολλούς Λέοντες, η έκφραση θα αφορά μία επαγγελματική έναρξη ή ένα νέο project.
Παρθένος και ωροσκόπος Παρθένος
Μία ιδιαίτερα υποστηρικτική διέλευση για εσάς, που εγκαινιάζει ένα διάστημα θετικό και αποτελεσματικό για τις επιδιώξεις σας. Για εσάς μεταφράζεται και ως…  άκρως ερωτική μάλιστα, φέρνοντας κάποιου είδους εξέλιξης στην προσωπική σας ζωή. Πολλοί Παρθένοι θα στρέψετε την ενέργεια σας ως επί το πλείστον στα παιδιά σας ή σε θέματα που αφορούν παιδιά. Η διέλευση είναι κατάλληλη για να ενεργοποιηθείτε είτε σε κάποια δημιουργική ασχολία, είτε με κάποιο άθλημα, ακόμα και επιχειρηματικά, βάζοντας μπροστά τα σχέδια σας. Θα θελήσετε επίσης να το ρίξετε κι έξω και να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν.
Ζυγός και ωροσκόπος Ζυγός
Η διέλευση του Άρη από τον Αιγόκερω έρχεται να “δείξει” τον τομέα της οικογένειας, τις ανάγκες του σπιτιού και ό,τι αφορά την ακίνητη περιουσία σας. Αυξάνονται εκεί οι υποχρεώσεις σας όπως και το στρες για να ανταπεξέλθετε σε αυτές. Χρειάζεται προσοχή η στάση σας απέναντι στους οικείους σας με τους οποίους δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν εντάσεις. Καλό θα ήταν να προσέχετε κι εσείς προληπτικά τον εαυτό σας, αποφεύγοντας ατυχήματα, εγκαύματα και ιώσεις όσο είναι δυνατόν. Πιθανές ζημιές στο οικιακό περιβάλλον που θα σας εκνευρίσουν.
Σκορπιός και ωροσκόπος Σκορπιός
Ο Άρης από τον Αιγόκερω θα ανοίξει δρόμο… κυριολεκτικά! Περισσότερες οι μετακινήσεις, πολλές οι συζητήσεις αλλά και τα ξεκαθαρίσματα που θα γίνουν, εφόσον φαίνεται να είναι πολλά εκείνα που κρατάτε κάτω από τη γλώσσα και οφείλουν να βγουν. Θα ανεβάσετε ταχύτητες, θα σκεφτείτε πολλά και θα “τρέξετε” περισσότερο, αυτή τη φορά όμως με τις πιθανότητες να λειτουργούν υπέρ σας. Εκείνο που θέλει προσοχή είναι ο τρόπος έκφρασης σας σε φάσεις που αισθάνεστε θυμό, ιδιαίτερα με τους οικείους σας, αδέρφια, ξαδέρφια κλπ. Ενώ δεν είναι αρνητική η θέση αυτή του Άρη για εσάς, να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και τις μετακινήσεις σας.
Τοξότης και ωροσκόπος Τοξότης
Η προσοχή σας θα στραφεί ακόμα περισσότερο στα οικονομικά σας,  γιατί θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε για να κερδίσετε χρήματα, αφού φαίνεται ότι μπαίνετε σε μία φάση αυξημένων εξόδων παράλληλα. Όλο αυτό θα δημιουργήσει ένα άγχος. Πολλοί Τοξότες όμως, θα κάνετε και αγώνα για να υπερασπιστείτε ή να ανταγωνιστείτε για τα κεκτημένα σας αλλά και για να προχωρήσετε σε επενδύσεις. Κάλλιστα μπορείτε να σκεφτείτε ποια ταλέντα σας πρέπει να θέσετε σε κίνηση και που μπορούν να αποδειχτούν επικερδή. Δεν αποκλείεται να προκύψει και μία κρίση αξιών.
Αιγόκερως και ωροσκόπος Αιγόκερως
Είστε και τα τιμώμενα πρόσωπα αυτής της διέλευσης, με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιο σας έως τις 6 Μαρτίου και να σας δίνει “φτερά”. Πλησιάζει ένα διάστημα απαιτήσεων μεν, διεκδίκησης και αποφασιστικότητας δε, με εσάς να δίνετε βάση στις επιδιώξεις σας και την επιτυχή τους έκβαση. Προετοιμαστείτε για μία έντονη φάση βέβαια, με πολλές ενάρξεις, πολλά ξεκαθαρίσματα, πολλή ενέργεια, με εσάς παράλληλα να μην σηκώνετε πολλές μύγες στο σπαθί σας. Παίρνετε φόρα και βάζετε πράγματα στη θέση τους ενώ ‘ξεκολλούν” σιγά – σιγά και όσα βρίσκονταν σε τέλμα. Θα υπάρξουν εντάσεις στο περιβάλλον σας και θα είναι εποχή αποφάσεων που θα σας οδηγήσει να πάρετε τα ηνία σχέσεων και συνεργασιών στα χέρια σας, είτε αφορούν το τέλος τους, είτε ξεκινούν τώρα. Θα σας δείξει ποια σημεία σας πρέπει να μεταμορφώσετε, ιδιαίτερα πλησιάζοντας προς τον Μάρτιο. Προσοχή σε ατυχήματα, εγκαύματα, ιώσεις. Πάθος και δύναμη αλλά και εμμονές, τάσεις επιβολής, πείσμα.
 
Υδροχόος και ωροσκόπος Υδροχόος
Μην αφήσετε το θυμό, τις απογοητεύσεις, να σας φέρουν σε τέλμα και να σας απομονώσουν. Προτιμήστε να ενεργοποιηθείτε εσωτερικά, ψάχνοντας απαντήσεις μέσα σας ακόμα και με τη βοήθεια κάποιου αν χρειαστεί και αποφύγετε το αυτομαστίγωμα. Προσέξτε εκείνο το διάστημα την υγεία σας και αποφύγετε ατυχήματα για να μην απομονωθείτε εξαιτίας τους. Πολλοί Υδροχόοι θα έχετε μυστικές συναντήσεις ή διεργασίες που θα αφορούν είτε την ερωτική σας ζωή είτε κάποια συνεργασία. Προσοχή σε κάθε είδους παρασκήνιο αλλά και στο τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας, με όχι τόσο καλές προθέσεις. Οι περισσότεροι θα λειτουργήσετε με περίσκεψη, προετοιμάζοντας τα επόμενα σας βήματα που σύντομα θα εκφραστούν και θα ξεκινήσουν.
Ιχθύες και ωροσκόποι Ιχθύες
Ο Άρης έρχεται να ανοίξει τον κοινωνικό σας κύκλο και να σας φέρει σε επαφή με φίλους. Παράλληλα όμως, θα σας… ανοίξει και την όρεξη να συντονιστείτε με άλλους ανθρώπους, με κοινό σκοπό και όραμα. Από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσει να θέσετε νέους στόχους για το μέλλον και θα φέρει και την απαραίτητη στήριξη για να τα προετοιμάσετε. Αρκετοί θα θελήσετε να υπερασπιστείτε τα πιστεύω σας και να δώσετε μάχες γι’ αυτά, ιδιαίτερα αν θεωρείτε τον εαυτό σας αδικημένο σε κάποιο επίπεδο. Προσοχή στην ανταγωνιστική διάθεση που μπορεί να ξυπνήσει, σε φιλικές σχέσεις ή και μέσα σε ομάδες.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα