Ο ανάδρομος Ερμής του Σεπτεμβρίου

ASTROTEAM GUEST
05/09/2022

Μια επιστροφή των έξω και των έσω μας ετοιμάζει το σύμπαν με την αναδρομή του Ερμή στον Ζυγό (Παρθένο) από 10/09-1/10. Ο Ερμής στον Ζυγό (και στην Παρθένο) δεν είναι αρνητικός, γιατί αποζητά την ισότητα και τη δικαιοσύνη στις σχέσεις γενικότερα (επίσης όσον αφορά τα δικαιώματα παιδιών ή μικρών ζώων) και κοιτά πως να γεφυρώσει με διπλωματία τις διαφορές, ώστε να μένουν όλοι ικανοποιημένοι. Η αναδρομή αυτή θα μας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσουμε και να επαναδιαπραγματευτούμε κυρίως τις σχέσεις μας (επαγγελματικές και ερωτικές ή και κάποιες κοντινές φιλίες) αν και στην αρχή της φάσης θα βιώσουμε ένα μπλοκάρισμα και μια αναποφασιστικότητα.

Ευνοούνται:

  • Συζητήσεις και επιστροφές σε παλιές θέσεις εργασίας.
  • Επιστροφές σε σχέσεις που ίσως έληξαν απότομα και όχι μόνο για να τα ξαναβρούμε αλλά και για να κλείσουμε ειρηνικά.
  • Σκέψεις και συζητήσεις για καλλιτεχνικές συνεργασίες και project που είχαν ξαναγίνει στο παρελθόν.
  • Συζητήσεις και σκέψεις για συνεργασίες με αδέρφια ή ξαδέρφια(ειδικά αν αυτές αφορούν εμπόριο, τέχνες, μεταφορές).Επίσης για να γεφυρωθούν τέτοιες σχέσεις που είχαν έρθει σε ρήξη.
  • Επαναφορά στο προσκήνιο και ολοκλήρωση νομικών υποθέσεων (π.χ διαζύγια, επιμέλειες παιδιών ή σπάσιμο επαγγελματικών συμβολαίων).
  • Θα επηρεαστούν κυρίως Κριοί/Καρκίνοι/Ζυγοί/Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου (οι οποίοι δεν αποκλείεται να μπουν και σε διαδικασία μετακόμισης ή ξεκίνημα σπουδών). Θυμηθείτε τις δουλειές που αλλάξατε το Μάιο αλλά και τις σχέσεις που σπάσατε Μάιο και Ιούνιο, γιατί ίσως πρέπει να ασχοληθείτε ξανά με αυτές.
  • Δίδυμοι/Παρθένοι/Τοξότες/Ιχθύες που είναι γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του 3ου δεκαημέρου (θα παίξουν σίγουρα διλήμματα και μπερδέματα σε σχέσεις και δουλειές αλλά εσείς καλύτερα να κάνετε τη πιο safe επιλογή).

 

Από τη Σουλάη Κατερίνα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα