Νοσταλγία ή Αγάπη; | Ανάδρομη Αφροδίτη

ASTROTEAM GUEST
22/07/2023

22/7 – 5/9/2023

Κάθε φορά που ένας πλανήτης αναδρομεί, μας φέρνει ένα «déjà vu» στους τομείς που τον αφορούν, σε καταστάσεις του παρελθόντος, προκαλώντας μας να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες, ακόμη και να αναθεωρήσουμε την στάση μας, όσον αφορά σε παγιωμένες μέσα μας συνήθειες, πάντα στο πλαίσιο της εξελικτικής μας πορείας. Η Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιο του Λέοντα από τις 22/7 έως τις 5/9/2023 θα επαναδιαπραγματευθεί την ανάγκη μας για αρμονία, συναισθηματική και οικονομική επάρκεια. Είναι το τέλειο διάστημα για να ανακαλύψουμε τις πραγματικές μας αξίες, εφ’ όσον δεχθούμε την πρόκληση να κάνουμε μια ειλικρινή φιλική κουβέντα με τον εαυτό μας, ώστε να αντιληφθούμε τις πραγματικές μας ανάγκες, καθορίζοντας έτσι τις απαιτήσεις μας κάτω από ένα νέο πρίσμα.

Θέματα αυτοπεποίθησης και προσωπικών αναγκών θα αναδυθούν!

Αυτό σαφώς και δεν είναι εύκολο, μιας και η ενέργεια των πλανητών στην διάρκεια της αναδρομής τους, έχει μεγαλύτερη ένταση. Και εδώ έχουμε να κάνουμε με την Αφροδίτη, η οποία θα μεγεθύνει τις ανάγκες μας, μα και τα συναισθήματά μας. Και η δύσκολη θέση στην οποία την έχουν ήδη φέρει ο ανάδρομος Ποσειδώνας, με τον ανάδρομο Πλούτωνα που θα την πολιορκούν εως το τέλος του Ιουλίου, θα την παραπλανήσει ακόμη περισσότερο. Να θυμάστε όμως πάντα, ότι τα αίτια κρύβονται μέσα μας. Θέματα αυτοπεποίθησης και προσωπικών αναγκών θα αναδυθούν, διλλήματα σε σχέσεις και συναισθήματα, αισθηματικές εμφανίσεις από το παρελθόν, οικονομική σύγχυση και απρόσμενα έξοδα.

Κατά το διάστημα που η Αφροδίτη θα διαβαίνει το Ουράνιο μονοπάτι που της αναλογεί, με τροχοπέδη, καλό είναι να ακολουθήσουμε κι εμείς και να αποφύγουμε όπου και όσο είναι δυνατό:

  • Αισθητικές επεμβάσεις
  • Αλλαγές στην εξωτερική μας εμφάνιση
  • Οικονομικές συναλλαγές
  • Νέες συνεργασίες ή αλλαγή εργασίας
  • Αγορά ακινήτου ή ακριβών αντικειμένων
  • Γυναικολογικές επεμβάσεις
  • Κρυφές αισθηματικές και οικονομικές σχέσεις

Μια συμβουλή για όλα τα ζώδια: ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μην μπερδέψετε τη νοσταλγία με την αγάπη! Θα πούμε με δυο λόγια, πώς μπορεί να διαχειριστεί σε εσωτερικό επίπεδο, το κάθε ζώδιο αυτήν την αναδρομή:

Κριός – Παλιός έρωτας κάνει την εμφάνισή του, καθώς και κάποιο οικονομικό πλάνο. Στο προσκήνιο οι σχέση με τα παιδιά σας και κατανοείτε τι είναι αυτό που σας κάνει να περνάτε καλά, αυτό που σας ψυχαγωγεί, χωρίς να σκορπίζεστε σε ανούσιες διασκεδάσεις. Προσοχή στα τυχερά παιχνίδια, μην το παρακάνετε.

Ταύρος – Αλλαγές στο σπίτι, στην διακόσμηση και τα έπιπλα, περίθαλψη στους γονείς, ανάγκη για ποιοτική επαφή με την οικογένεια, και προσδιορισμός των εσωτερικών αξιών. Ένα είδος ψυχοθεραπείας γι’ αυτά που η ψυχή ζητά.

Δίδυμοι – Θα αναγκαστείτε να βάλετε προτεραιότητες, και θα ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις με τους γύρω σας, κρατώντας αυτές που πραγματικά κάτι έχουν να σας πουν. Αποφύγετε αγορές ειδικά τροχοφόρου και μιλάτε το δυνατόν λιγότερο.

Καρκίνος – Επανεξέταση αξιών και αναγκών. Διαχωρίζετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε να έχετε από την επίπλαστη ανάγκη του να έχετε γενικώς. Αποφύγετε επενδύσεις και αγορές αξίας.

Λέων – Η ανάγκη για την αυτοαποδοχή, θα σας οδηγήσει σε έναν νέο προσδιορισμό της προσωπικότητάς σας, και της έκφρασής σας στο άμεσο περιβάλλον σας. Μπορείτε να γίνετε μια πιο κομψή εκδοχή του εαυτού σας. Αποφύγετε αλλαγές στην εμφάνιση.

Παρθένος – Καταπληκτική συνθήκη για αυτογνωσία. Θα σας σαρώσουν κύματα αγάπης για όλον τον κόσμο. Θυμηθείτε πως πάνω απ’ όλα πρέπει να αγαπήσετε τον εαυτό σας. Πείτε όχι σε κρυφούς έρωτες και κρυφές οικονομικές συνδιαλλαγές.

Ζυγός – Διαχωρισμός της ήρας από το στάρι. Αξιολόγηση των φίλων. Ποιοι είναι πραγματικά φίλοι και αξίζουν να είναι στην ζωή σας και ποιοι όχι. Ευνοείται η συμμετοχή σας σε κοινωνικές ομάδες, προκειμένου να διευρυνθούν οι ορίζοντές σας.

Σκορπιός – Επαναδιαπραγμάτευση της αξίας της δημόσιας εικόνας σας και της σχέσης σας με τον σύντροφο. Κρατήστε τους τόνους χαμηλά, διότι ενδέχεται να γίνετε στόχος ανεπιθύμητων φημών.

Τοξότης – Μήπως ήλθε η ώρα να μηρυκάσετε τις γνώσεις σας για να δώσετε νέα προοπτική και εξέλιξη στην ζωή σας; Δώστε την αξία που αναλογεί σε όσα έχετε μάθει και με πίστη ανοίξτε νέους ορίζοντες. Αποφύγετε οποιοδήποτε είδους σύναψης με το εξωτερικό και το νόμο.

Αιγόκερως – Το έλλειμμα της ασφάλειας θα είναι ορατό και θα εγείρει και πάθη και ζήλιες και εμμονές, συναισθήματα υπόγεια, που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθος επιλογές, τόσο οικονομικές όσο και συναισθηματικές. Εργαστείτε πάνω στα χαμερπή συναισθήματα που θα αναδυθούν, χτυπήστε τα με τα κέρατα και λιώστε τα με την σιδερένια σας θέληση. Δεν σας πρέπουν, δεν σας αρμόζουν. Είστε πολύ περισσότερο από αυτά. Έξοδα για τρίτους.

Υδροχόος – Οι σχέσεις θα έχουν μια ωφελιμιστική χροιά, γι’ αυτό καλό θα είναι να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε από τους άλλους. Να είστε ειλικρινείς πρώτα στον εαυτό σας και μετά στους άλλους, προκειμένου να κερδίσετε αυτό που αποζητάτε. Ευκαιρία να αγαπήσετε με πρόσωπα που στο παρελθόν είχατε έρθει σε ρήξη.

Ιχθύες – Είναι η ώρα που μπορείτε να σκεφτείτε πράγματα που αγαπάτε, που σας δίνουν χαρά και ευχαρίστηση και να τα κάνετε πράξη, προκειμένου να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας. Δώστε σημασία στην δουλειά σας και ακόμη και εάν δεν σας αρέσει αυτό που κάνετε, βρείτε έστω ένα στοιχείο και κρατήσετε το στο μυαλό σας. Θα δείτε που λίγο λίγο, θα βρίσκετε και κάτι ακόμη, που πριν δεν το είχατε δει και έτσι θα δώσετε ποιότητα σε αυτό που κάνετε. Αποφύγετε επεμβάσεις εάν είναι δυνατό.

 

Από τη Γιούλη-Ιλλύτη Παπαγιάννη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα