Νέος συνοδικός κύκλος Ήλιου – Άρη στον Σκορπιό | 2023 – 2025

ASTROTEAM GUEST
07/11/2023

Ο Ήλιος και ο Άρης μαζί στο ζώδιο του Σκορπιού, η θέληση για την ζωή μαζί με την δύναμη μας για την επιβίωση ρίχνουν τώρα ένα σπόρο στο έδαφος, για να τον φροντίσουμε τα επόμενα δύο χρόνια έτσι ώστε, να βλαστήσει και να καρποφορήσει στη ζωή μας.

Συνοδικός κύκλος, λέγεται η σύνοδος δύο πλανητών που θα κάνουν τον κύκλο τους στον ουρανό και θα επηρεάσουν για δυο περίπου χρόνια την ζωή μας. Όλα στη φύση κάνουν σταδιακά τον κύκλο τους με αφετηρία την γέννηση και τερματισμό του τον θάνατο. Όπως ένας σπόρος θα πέσει στο χώμα θα βλαστήσει για να δώσει καρπούς και μετά θα γίνει χώμα, έτσι κι ο άνθρωπος θα γεννηθεί για να εξελιχθεί να ωριμάσει και να φτάσει στην αποσύνθεση. Η επιρροή στις ζωές μας από τον κάθε νέο συνοδικό κύκλο του Ηλίου με τον Άρη διαρκεί περίπου δύο χρόνια και συντελείται τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Μας προκαλεί να εστιάσουμε την ενέργεια μας για περίπου δύο χρόνια σε θέματα που αφορούν το ζώδιο αλλά και τον οίκο που πραγματοποιήθηκε η σύνοδος των πλανητών.

Στο προσωπικό μας ωροσκόπιο μέσα στον οίκο που θα πραγματοποιηθεί η σύνοδος, σε εκείνο ακριβώς το σημείο, καλούμαστε να δοκιμαστούμε για την εξέλιξη μας αλλά και μας επιτρέπεται για τον ίδιο λόγο να ρίξουμε τους σπόρους μας να καρποφορήσουν. Θέληση για στοχευμένη δράση ή πείσμα και απερισκεψία; Θάρρος ή θράσος; Έντονες επιθυμίες ή καταπιεσμένα απωθημένα; Επιτυχίες ή αποτυχίες; Ενάρξεις ή λήξεις; Μπαίνει το νυστέρι στο σώμα ή στην ψυχολογία μας;

Ας δούμε που θα πυροδοτήσει τη ζωή μας η πλανητική σύνοδος του Ηλίου με τον Άρη για να είμαστε προετοιμασμένοι να αποδεχτούμε το παν ενδεχόμενο αλλά και να εκμεταλλευτούμε την κάθε ευκαιρία πoυ θα παρουσιαστεί. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πάντα και τον Ωροσκόπο μας!

Κριοί και Ωροσκόποι Κριοί

Θα σας απασχολήσουν η σωματική και η ψυχική σας υγεία. Η διαχείριση των χρημάτων που έχετε από κοινού με τρίτους, οικονομικές υποθέσεις με δημόσιες υπηρεσίες και κληρονομικά θέματα .Τα επόμενα δύο χρόνια εστιάστε την ενέργεια σας τις σχέσεις που πιθανόν να έχετε από ανασφάλειες και υποσυνείδητους φόβους για να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας μέσα σ’ αυτές και εκείνες στη ζωή σας!

Ταύροι και Ωροσκόποι Ταύροι

Θα σας απασχολήσουν συμβόλαια, νομικά θέματα και δικαστικές διαμάχες. Γνωρίζετε ανθρώπους που θα σας είναι σημαντικοί στην εργασία σας αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Τα επόμενα δύο χρόνια εστιάστε την ενέργεια σας στο Δούνε και Λαβείν των αγαθών και των υπηρεσιών με τους ανθρώπους γύρω σας για να επανεκτιμήσετε τον εαυτό σας!

Δίδυμοι και Ωροσκόποι Δίδυμοι

Θα σας απασχολήσουν η εργασία ,η υγεία και η καθημερινότητα σας. Τα επόμενα δύο χρόνια αλλάζει η καθημερινότητα σας για να πάρετε την απόφαση, να φροντίσετε τον εαυτό σας, σε όλα τα επίπεδα, εστιάστε την ενέργειά σας στις λεπτομέρειες για να πετύχετε τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους!

Καρκίνοι και Ωροσκόποι Καρκίνοι

Θα σας απασχολήσουν οι φιλίες σας, ο έρωτας, τα παιδιά, η διασκέδαση, η τέχνη και η δημιουργία. Εστιάστε την ενέργεια σας σε οτιδήποτε αγαπάτε και σας εμπνέει και με υπομονή μέρα με τη μέρα, μέσα από αντίξοες συνθήκες αλλά και μέσα από τις κατάλληλες θα βλέπετε την έμπνευσή σας να παίρνει μορφή!

Λέοντες και Ωροσκόποι Λέοντες

Θα σας απασχολήσουν οικογενειακά θέματα, θέματα οικίας και η καριέρα σας. Τα επόμενα δύο χρόνια εστιάστε την ενέργεια σας για να πάτε μπροστά ,ενισχύσετε την θέληση σας φροντίζοντας το σώμα, την ψυχή και το πνεύμα, πιστέψτε στον Εαυτό σας στις ιδέες ,τις αξίες και τα ιδανικά του, ενθυμηθείτε τον και εξελιχθείτε!

Παρθένοι και Ωροσκόποι Παρθένοι

Θα σας απασχολήσουν οι μετακινήσεις και τα μεταφορικά σας μέσα αλλά και η συμπεριφορά των άλλων θα σας προκαλέσει να αλλάξετε τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας μαζί τους. Επιμορφωτικά σεμινάρια και κοντινές αποδράσεις που σας ψυχαγωγούν, είναι πιθανά. Τα επόμενα δύο χρόνια εστιάστε την ενέργεια σας για την αυτονομία και φροντίδα του εαυτού σας!

Ζυγοί και Ωροσκόποι Ζυγοί

Θα σας απασχολήσουν οι πηγές των εσόδων σας και η διαχείριση αυτών. Πυροδοτούνται γεγονότα που σας προκαλούν ανασφάλειες για να ανακαλύψετε και να απαλλαγείτε από πράγματα και ανθρώπους που είστε προσκολλημένοι και σας κρατάνε πίσω στην εξελικτική σας πορεία. Τα επόμενα δύο χρόνια εστιάστε την ενέργεια σας στις δημιουργικές ψυχικές και πρακτικές σας ικανότητες και κάντε υπομονή για να δείτε τον εαυτό σας να ανταμείβετε σ’ όλα τα επίπεδα.

Σκορπιοί και Ωροσκόποι Σκορπιοί

Θα σας απασχολήσει ο ίδιος σας ο εαυτός. Πυροδοτούνται γεγονότα που σας αποκαλύπτουν έναν εαυτό που δεν γνωρίζατε πώς είχατε μέχρι τώρα. Η εξωτερική σας εμφάνιση ,η προσωπικότητα αλλά και η εντύπωση που δίνετε στους άλλους θα σας απασχολήσουν έντονα αυτό το διάστημα. Τα επόμενα δύο χρόνια εστιάστε την προσοχή σας σε αυτό που φοβάστε να κάνετε και κάντε το! Μια νέα ζωή μέσα από την δική σας ριζική μεταμόρφωση σας περιμένει μπροστά!

Τοξότες και Ωροσκόποι Τοξότες

Θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν την υγεία σας κυρίως την ψυχική. Αποκαλύψεις που σας σοκάρουν για να αφυπνιστείτε και σας προκαλούν να τολμήσετε να κοιτάξετε τους φόβους σας στα μάτια με σκοπό να σταματήσετε, να φοβάστε.

Οριοθετήστε τις παρορμήσεις σας για να αποφύγετε τον κίνδυνο της αυτό-ακύρωσης. Τα επόμενα δύο χρόνια εστιάστε την ενέργεια σας στον φοβικό εαυτό σας και απο- ταυτιστείτε απ’ αυτόν ,έχετε την θέληση να ζήσετε ότι επιθυμείτε αφήστε πίσω σας ότι δεν είναι δικό σας και προχωρήστε σε ένα νέο πιο ικανοποιητικό επίπεδο προσωπικής εξέλιξης.

Αιγόκεροι και Ωροσκόποι Αιγόκεροι

Θα σας απασχολήσουν θέματα μέσα από τις ομαδικές σας δραστηριότητες. Πυροδοτούνται γεγονότα που σας προκαλούν για να ξεχωρίσετε την Ήρα από το στάρι και να καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας τόσο σε προσωπικό όσο σε συλλογικό επίπεδο. Τα επόμενα δύο χρόνια εστιάστε την ενέργεια σας εκεί που νιώθετε ότι σας περιορίζουν ή εκεί που αυτοπεριορίζεστε για να βελτιώσετε την ζωή των άλλων αλλά και τη δική σας.

Υδροχόοι και Ωροσκόποι Υδροχόοι

Θα σας απασχολήσουν θέματα μέσα από την εργασία σας και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Προκαλείστε από γεγονότα να αλλάξετε ριζικά την εικόνα που βγάζετε προς τα έξω. Αλλάζει η οπτική σας και η συμπεριφορά σας. Εκεί που βάζετε σε όλα μια τιμή, ακριβώς εκεί, αναγνωρίζετε την αληθινή αξία ανθρώπων και πραγμάτων. Εστιάστε την προσοχή σας στο κομμάτι του εαυτού και της ζωή σας που είχατε παραμελήσει, για να καταφέρετε να επανεκτιμήσετε το αξιακό σας σύστημα πεποιθήσεων και να αναδυθείτε μέσα από τις στάχτες σας.

Ιχθύες και Ωροσκόποι Ιχθύες

Θα σας απασχολήσουν νομικά θέματα, άνθρωποι από το εξωτερικό και πιθανόν να ταξιδέψετε και στο εξωτερικό. Σεμινάρια ανώτερης εκπαίδευσης αλλά και η αλλαγή του τρόπου που σκέφτεστε και επικοινωνείτε είναι μια πιθανή πρόκληση .Τα επόμενα δύο χρόνια εστιάστε την προσοχή σας στα κίνητρα που έχετε πίσω από κάθε τι που κάνετε για να δείτε την ζωή σας να παίρνει την μορφή που θέλετε!

Η θέληση για την ζωή μαζί με την δύναμη μας για την επιβίωση δοκιμάζονται με σκοπό την προσωπική μας εξέλιξη. Χρειάζεται καθοδήγηση και προσοχή για να διαχειριστούμε προς όφελος μας όλα τα γεγονότα που θα εκτονώσει ο συνοδικός κύκλος του Ηλίου με τον Άρη στον Σκορπιό, για τα επόμενα περίπου δύο χρόνια στην ζωή μας. Φίλοι μου, το σύμπαν είναι άριστα συνδεδεμένο μαζί μας και οτιδήποτε μας προκύψει στη ζωή, είναι για εμάς!

Εύχομαι καλή εσωτερική εργασία Αυτογνωσίας και Αυτοβελτίωσης σ’ όλα τα ζώδια!

 

Από τη Μαρί Ελμισιάν

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα