Νέα Σελήνη στον Ταύρο – (8.5.2024 – 6.20 am)

ASTROTEAM GUEST
03/05/2024

Στις 8.5.2024 τις πρωινές ώρες πραγματοποιείται η νέα Σελήνη του μήνα στις 18.02ο του Ταύρου. Αφορά το 2ο δεκαήμερο των Ταύρων, Σκορπιών, Λεόντων & Υδροχόων.

Αυτή είναι μια νέα Σελήνη που περιμένουμε εδώ και καιρό για να σταθεροποιήσει πολλά από τα νέα ξεκινήματα που επιθυμούσαμε και τελευταίως δεν γίνονταν για πολλούς λόγους. Μετά από ένα διάστημα με εκλείψεις και ανάδρομο Ερμή η αλήθεια είναι ότι τώρα ήρθε η ώρα να βάλουμε μια τάξη στη ζωή μας και να τα πάρουμε με τη σειρά! Αυτή η νέα Σελήνη στρέφει το βλέμμα μας στη φύση, στις αξίες, στην οικονομία και την ύλη και πως θα ορθοποδήσουμε για να τακτοποιήσουμε όλα αυτά που πριν χαώθηκαν.

Οι όψεις της νέας Σελήνης

Αυτό το νέο φεγγάρι έχει πάρα πολύ θετικούς οιωνούς καθώς συνοδεύεται από ένα στενό εξάγωνο με τον Κρόνο στις 17ο των Ιχθύων που μας οργανώνει και με πειθαρχία κοιτάμε προς την υλοποίηση των στόχων μας ενώ και η Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης του βρίσκεται επίσης στον Ταύρο υπόσχοντας μια οικονομική και προσωπική ανάταση. Σημαντικές όψεις είναι οι σύνοδοι με τον Ουρανό και τον Δία στις 22ο και 25ο του Ταύρου αντίστοιχα. Με αυτή τη νέα σελήνη ανοίγουν κυριολεκτικά οι ουρανοί για να κάνετε το αναπάντεχο, να κάνετε την μεγαλύτερη ευχή που θέλετε να γίνει πραγματικότητα. Πολλά όνειρα μπορεί να πραγματοποιηθούν εκεί που πέφτει στο χάρτη μας. Από την δουλειά των ονείρων μας μέχρι την σχέση που επιθυμούμε διακαώς ή μια οικονομική διευκόλυνση που ψάχναμε για καιρό. Ο Δίας με τον Ουρανό μπορεί να έχουν ολοκληρώσει την όψη τους αλλά η επιρροή τους είναι ισχυρότατη και μας σπρώχνουν να γίνουμε αυθεντικοί, δημιουργικοί, να βγούμε από την ζώνη ασφαλείας και να ανοίξουμε τα φτερά μας μακριά από οτιδήποτε μας κρατά πίσω, αρκεί να το θελήσουμε και να μη φοβηθούμε.

Το μόνο αγκάθι στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Άρης θα έχει φτάσει στις 05 του Κριού, μοίρα έκλειψης του Μάρτη πιέζοντας το 1ο δεκαήμερο των Κριών, Ζυγών, Καρκίνων και Αιγόκερων να πάρουν αποφάσεις ζωής και να τις βάλουν αναγκαστικά σε εφαρμογή. Επίσης στη καρδιά της έκλειψης έχουμε και την σύνοδο του Ερμή με τον Χείρωνα στις 21ο Κριού, μια όψη που μιλά για ξεκαθαρίσματα ή τραύματα που έρχονται στην επιφάνεια από συζητήσεις που μπορεί να πληγώνουν ή να νιώθουμε εκτεθειμένοι συναισθηματικά. Μεγαλύτερη προσοχή σε παρορμητισμό για Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου. Σε κοσμικό επίπεδο με αυτήν την Νέα Σελήνη αλλά και τον Άρη στον Κριό θα δούμε να ενεργοποιούνται νέοι μηχανισμοί στην οικονομία μέσω της τεχνολογίας, να προχωρά η ψηφιοποίηση των χρημάτων ή ακόμη και λόγω των αυξανόμενων και γενικευμένων πολεμικών συρράξεων και των πολλαπλών επιπτώσεων τους να δούμε μια όξυνση της παγκόσμιας ακρίβειας και ανατίμησης βασικών προϊόντων.

Πώς θα επηρεάσει αυτή η νέα Σελήνη κάθε ζώδιο – Ωροσκόπο;

Κριός – για εσάς ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στα οικονομικά αλλά και στις αξίες σας. Τώρα θα δείτε τι έχει αξία στη ζωή σας και θα βάλετε προτεραιότητες! Με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο θα πάρετε αποφάσεις που αφορούν την ζωή και τις σχέσεις είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές, αφήστε στην άκρη τον παρορμητισμό και τον ανταγωνισμό για να μπορέσετε να βγείτε κερδισμένοι.

Ταύρος – μπορεί να είχατε αρκετά σκαμπανεβάσματα αλλά τώρα με την νέα Σελήνη του Μάη μπαίνετε σε πρωταγωνιστική θέση για να μεταμορφώσετε την ζωή σας. Ήρθε ή ώρα να δείτε τον εαυτό σας, να κάνετε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα σε όποια σχέση δεν λειτουργεί, να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα έρθουν και να πετάξετε από πάνω σας βάρη, ψυχικά και σωματικά! Θα υλοποιήσετε πολλά από τα σχέδια σας και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δίδυμοι – με αυτήν την νέα Σελήνη να μην σας επηρεάζει άμεσα αλλά έμμεσα σε ψυχολογικό επίπεδο νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να κλείσετε κεφάλαια προετοιμάζοντας το έδαφος για τα νέα που θα έρθουνε λίγο αργότερα. Ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι σε σύνοδο με τον Χείρωνα στον Κριό και μπορεί να πληγωθείτε από μια φιλική κουβέντα, ελέγξτε τον παρορμητισμό σας σε λεκτικό επίπεδο για να μην δημιουργήσετε περισσότερο θέματα.

Καρκίνος – με αυτή την νέα Σελήνη θα βάλετε μπροστά τους στόχους που έχετε είτε αυτοί αφορούν σπουδές, ένα ταξίδι ή την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και πορεία. Με την παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Κριού αυτό μπορεί να γίνει μέσα από πιέσεις ειδικά αν είστε του 1ου δεκαημέρου. Όσοι είστε στο 2ο και 3ο δεκαήμερο θα μπορέσετε να δικαιωθείτε για τις επιλογές σας, θα βρείτε θάρρος και το κουράγιο να ακουστεί η φωνή σας προς τα έξω και επιτέλους ξεκολλήσετε από τις παλαιές πεποιθήσεις ή συνήθειες.

Λέων – και για εσάς είναι ένα νέο φεγγάρι που υπόσχεται κοινωνική αναγνώριση, επιτυχία στα επαγγελματικά αλλά και απελευθέρωση από οτιδήποτε σας καταπίεζε είτε αυτό είναι ένας γάμος είτε ένας εργοδότης λόγω της όψης του Δία με τον Ουρανό! Μια αλλαγή στην επαγγελματική σας πορεία θα είναι αφορμή να ψαχτείτε περισσότερο μέσα σας σχετικά με τις προτεραιότητες που έχετε βάλει στη ζωή!

Παρθένος – με αυτό το νέο φεγγάρι η αλλαγή έρχεται μέσα από το ίδιο σας το μυαλό, στον τρόπο σκέψης. Αυτό θα είναι που θα σας δώσει μια άλλη οπτική για το τι είδους σχέσεις και συνεργασίες θέλετε να έχετε. Πιθανόν να λάβετε νεότερα σχετικά με μια απάντηση για ένα μεταπτυχιακό ή νομική, διαδικαστική υπόθεση ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό να γίνει η αφορμή να γνωρίζετε τον έρωτα των ονείρων σας.

Ζυγός – αναλαμβάνετε δράση σχετικά με τα οικονομικά σας ενώ γίνεται προτεραιότητα το να βάλετε μια τάξη στο τι, πως και με ποιόν μοιράζεστε τη ζωή σας. Πιθανότατα να προκύψουν νέα οικονομικά δεδομένα από μια κληρονομιά ή μια τακτοποίηση χρεών, ασφαλειών και διατροφών. Για το 1ο δεκαήμερο θα έχει μια πίεση την οποία θα δεχτείτε από μία σχέση ή συνεργασία και θα έρθετε σε αντιπαράθεση, γι αυτό κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην παίρνετε αποφάσεις στο πόδι.

Σκορπιός – με αυτή την νέα Σελήνη προκύπτουν νέα δεδομένα σε σχέσεις και συνεργασίες. Τώρα θα δείτε όσοι είστε στο 2ο δεκαήμερο κυρίως να σταθεροποιούνται καταστάσεις προς όφελος σας μέσα από επισημοποιήσεις στη προσωπική σας ζωή και αύξηση του πελατολογίου σας στα επαγγελματικά. Μη φοβηθείτε να κάνετε τις αλλαγές που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας είτε στη επαγγελματική, είτε στην προσωπική σας ζωή γιατί το αξίζετε και αν χρειαστεί να φύγετε από σχέσεις ή εργοδότες που σας καταπίεζαν έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε γιατί σας περιμένουν πολύ καλύτερες συνθήκες παρακάτω.

Τοξότης – νέα ξεκινήματα σας περιμένουν στο εργασιακό κομμάτι, καλύτερα πόστα στη δουλειά, πιθανή εργασία από το σπίτι ή γίνεστε πιο δημιουργικοί και κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί περισσότερο και σας δίνει τη δύναμη να αντέχετε τις δυσκολίες. Επίσης δεν είναι απίθανο να έρθει κάτι στα προσωπικά σας μέσα από το εργασιακό χώρο.

Αιγόκερως – για εσάς αυτή η νέα σελήνη γίνεται στο κομμάτι που αφορά την ερωτική σας ζωή, η οποία παίρνει φωτιά ενώ και ο ερχομός ενός παιδιού θα γίνει το χαρμόσυνο νέο στη ζωή σας εκεί που δεν το περιμένετε. Πιθανόν να ξεκινήσετε ένα χόμπι η μια επιχειρηματική δραστηριότητα που θα σας αποφέρει αρκετά κέρδη κι πρώτα απ’ όλα ικανοποίηση. Όσοι είστε στο 1ο δεκαήμερο θα έχετε μεγαλύτερες πιέσεις γύρω από την πατρική εστία, το σπίτι και την οικογένεια και θα πρέπει να είστε πιο οργανωμένοι στις απαιτήσεις που έρχονται από τους δικούς σας.

Υδροχόος – νέες βάσεις στην οικογενειακή ζωή και το σπίτι, υπάρχει περίπτωση να έχετε κέρδη από την αξιοποίηση ενός ακινήτου με αυτή τη νέα Σελήνη ή να βρείτε το σπίτι που ονειρεύεστε και να φύγετε από την πατρική εστία. Αν υπήρχαν σχέσεις συμβίωσης ή συγκατοικήσεις που σας βάραιναν ψυχολογικά τώρα θα βρείτε την πόρτα της εξόδου και την χρυσή τομή ώστε να κλείσετε κεφάλαια που σας στεναχώρησαν προχωρώντας μπροστά στη ζωή σας.

Ιχθύες – νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικό επίπεδο μέσα από τις κατάλληλες γνωριμίες, προτάσεις, ιδέες που πέφτουν στο τραπέζι και μπορείτε να τις αξιοποιήσετε. Ευκαιρίες να μάθετε κάτι νέο που θα σας βοηθήσει επαγγελματικά, νέοι συνεργάτες θα στηρίξουν το όραμα σας και μαζί τους ανοίγετε μια νέα πολύ πιο δημιουργική πόρτα. Είναι ώρα για εξωστρέφεια αγαπητοί Ιχθύες, μην το φοβηθείτε, ανοιχτείτε, συζητήστε και μοιραστείτε αυτά που σκέφτεστε, θα βγει κάτι πραγματικά πολύ θετικό στην τελική.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα