Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
27/01/2022

Νέα Σελήνη στις 12 μοίρες και 19 λεπτά του Υδροχόου 1η Φεβρουαρίου 2022, σε συγκλίνουσα σύνοδο με τον Κρόνο και αποκλίνον τετράγωνο με τον Ουρανό.

Όρια, πάγωμα, μπλοκαρισμένη ενέργεια, απογοητεύσεις, κρύες καιρικές συνθήκες (συγκλίνουσα με Κρόνο), αλλά και η στιγμή για ώριμη στάση σε καταστάσεις, που μέσω επαναστατικής διάθεσης και σοκαριστικών γεγονότων (αποκλίνον τετράγωνο με Ουρανό) έρχονται στην επιφάνεια. Αλήθειες που βρίσκουν φωνή μέσα σε ένα άκρως περιοριστικό περιβάλλον, συνθήκες και καταστάσεις που ζητούν απεγκλωβισμό. Με βάση την ερμηνεία της μοίρας κατά τα «Σαβαϊτικά Σύμβολα», η ενέργεια δίνει την ικανότητα να ανακαλύψουμε βασικά φυσικά γεγονότα και μας προτρέπει να σχεδιάσουμε προκαταβολικά την δράση μας.

Συνειδητότητα και Αντικειμενικότητα τα βασικά εφόδια αυτής της Νέας Σελήνης.

«Ο σχεδιασμός για το μέλλον είναι μία δυνατότητα». Ουσιαστικά το μέλλον ήδη λειτουργεί στον πυρήνα του παρόντος. Αναζήτηση με οποιοδήποτε μέσον, σε οποιοδήποτε επίπεδο της συνείδησης, τη γνώση, τον τρόπο δράσης. Λέξη κλειδί Πρόβλεψη.

Η Αφροδίτη σε ορθή πορεία πια, βρισκόταν ανάδρομη έως και τις 29 Ιανουαρίου, έδωσε όλη την στροφή εσωτερικά για επαναξιολόγηση των συνθηκών της ζωής μας, οικονομικών, συναισθηματικών αλλά και μία επαναξιολόγηση προς την εξουσία και τους κυβερνώντες.
Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω, σε κρίσιμη μοίρα, και σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Βαθιά, ουσιαστική σκέψη, ανάδυση πληροφοριών και μυστικών που έχουν να κάνουν με θέματα εξουσίας, σταθερότητας και δικαιοσύνης. Καταστάσεις, συνθήκες που και πάλι παγώνουν, μπλοκάρουν την ροή της ενέργειας.
Άρης από τον Αιγόκερω σε συγκλίνον εξάγωνο με τον διελαύνοντα Δία, ευκαιρίες νομικές μέσω παρορμητικής δύναμης που μπορεί να φέρει νομικές εξελίξεις προς το κοινό αποδεκτό σημείο.

Κριός

Ξεκινήματα που αφορούν νέους στόχους, επιθυμίες και σημείο ένταξης σε ομάδες. Οριοθέτηση, επανεξέταση των φιλικών σχέσεων. Μέτρο στην εκδήλωση των επιθυμιών, στόχοι που μπαίνουν με καθυστέρηση, λόγω απρόοπτων και ξαφνικών καταστάσεων. Ουσιαστικές, βαθιές σκέψεις στο κοινωνικό πλαίσιο και της καριέρας. Δεν είναι όμως η στιγμή για άμεσες αποφάσεις. Δράση, σκέψη σε ισορροπία, οικονομικές, συναισθηματικές αλλά και επαγγελματικές ευκαιρίες.

Ταύρος

Ενάρξεις με φόντο την καριέρα και την κοινωνική καταξίωση, μέσω αιφνίδιων καταστάσεων από το περιβάλλον. Ικανότητα όμως να βρείτε το όριο και την σταθερότητα εν μέσω δυσκολιών. Πετυχημένες δημιουργικές δραστηριότητες που αφορούν τα ξεκινήματα σας και τους στόχους σας να βρίσκουν αποτελέσματα, όπου σχετίζονται με το εξωτερικό και νομικές υποθέσεις. Εσωτερικότητα, ιδέες, πλάνα με διάθεση αναζήτησης. Καλλιτεχνικές δράσεις και αποδράσεις λειτουργούν θεραπευτικά.

Δίδυμοι

Μέσω συναισθηματικών αναστατώσεων, η στιγμή που αναζητάτε νέα ξεκινήματα εσωτερικότητας και πνευματικής δράσης. Ταξίδια, ανώτερη γνώση με εύνοια για εσάς. Σκέψεις και ιδέες, βρίσκουν θεραπευτικό άνοιγμα σε ομάδες, φίλους στα θέλω σας. Αποτελεσματική η εικόνα σας, επαγγελματικά και κοινωνικά,  με πεδίο επέκτασης και τύχη. Ερωτικές αναζητήσεις που σας βγάζουν από τις κρίσεις, σας μεταμορφώνουν, δίνοντας σας ευκαιρία για ισορροπία των αξιών.

Καρκίνος

Αρχή για να δείτε και να οριοθετήσετε οικονομικά και κληρονομικά ζητήματα. Αναζήτηση τρόπου να βρείτε ασφάλειες που αφορούν την υλική, ηθική και συναισθηματική ισορροπία. Οι σχέσεις στο προσκήνιο, κάτω από το πρίσμα εσωτερικής αναζήτησης. Με το χάρισμα της πειθούς τοποθετείται το Εγώ θετικά στο Εμείς (σχέσεις -συνεργασίες). Αλλαγές στους στόχους, ανατροπή σχεδίων με φίλους. Θέματα νομικά, ταξίδια, αλλά και σε σχέση με το εξωτερικό, βρίσκεται τον τρόπο να έχουν θετική έκβαση.

Λέων

Η ενέργεια των ανατροπών και των αιφνίδιων γεγονότων παραμένει, βάζοντας όριο και μέτρο. Χαρίζοντας σας παράλληλα τη δυνατότητα νέων ξεκινημάτων σε σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, αρκεί να κρατήσετε πίσω την ενέργεια της έντασης και τις αναστολές σας. Καθημερινότητα με δημιουργικές ευκαιρίες, φέρνει στην επιφάνεια μνήμες και καταστάσεις που πρέπει να εργαστείτε πάνω σε αυτές, αναγνωρίζοντας εκ νέου τον στόχο που έχετε να πετύχετε. Η στροφή στις πνευματικές διεργασίες, σας φανερώνει την αναγέννηση που ζητάτε, μακριά από φοβίες και κρίσεις, βγάζοντας στην επιφάνεια τον νέο Εαυτό.

Παρθένος

Μέσα από πιέσεις και ένα γεμάτο πρόγραμμα καθημερινότητας, νέες συνθήκες στο εργασιακό σκηνικό με στόχο την ανάπτυξη της καριέρας και της κοινωνικής σας εικόνας. Παράλληλα νέοι έρωτες κάνουν την εμφάνιση τους με δημιουργικές διαθέσεις. Ανάγκη παρατήρησης, βαθιά μέσα σας, στο σημείο της χαράς. Ανάγκη διάκρισης της ηρεμίας των απλών πραγμάτων, εκτός κρίσεων και ανασφαλειών. Επαφή με τους άλλους σε ένα διευρυμένο σκηνικό, που το θολό γίνεται καθαρό, χρησιμοποιώντας το ένστικτό σας.

Ζυγός

Νέα ερωτικά και δημιουργικά ξεκινήματα, κάνουν την εμφάνιση τους για εσάς αλλά με μία νότα ελέγχου και ορίων. Η απόσταση, η γείωση θα σας βοηθήσει να δείτε ακριβώς το σημείο της εξέλιξης. Θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι θα σας προβληματίσουν, βάζοντάς σας σε διαδικασία ελέγχου των προβλημάτων που καθρεφτίζονται στις σχέσεις σας. Η δράση θα πρέπει να έχει θεραπευτική έννοια, οι αξίες να βρίσκονται σε ετοιμότητα. Σημείο που όσο προσέχετε την υγεία και την διατροφή, διευκολύνει την καθημερινότητα και ανεβάζει την παραγωγικότητα σας.

Σκορπιός

Συνεργασίες, σχέσεις, το Εμείς εν μέσω απρόβλεπτων καταστάσεων, νέες συνθήκες που αφορούν το οικογενειακό περιβάλλον, έρχονται να σας δώσουν μία καινούρια αρχή σταθερότητας και σιγουριάς. Η επικοινωνία μεταξύ εσάς και του καθημερινού σας κύκλου, σας τοποθετεί σε μία πιο βαθιά σκέψη για την εξέλιξη των αδελφικών και συγγενικών σας σχέσεων. Δημιουργικότητα και σταθερότητα είναι αυτά που σας γεμίζουν αισθήσεις χαράς, ευχαρίστησης και διασκέδασης. Διλήμματα που αφορούν οικονομικά θέματα και καριέρα με αργή εκδήλωση. Ζητείται από εσάς η γείωση ώστε να ζυγίσετε σωστά τα δεδομένα σας.

Τοξότης

Νέα Σελήνη, νέες ιδέες, νέος τρόπος επικοινωνίας για εσάς. Ευκαιρίες ταξιδιών και μετακινήσεων, σχέσεις με αδέρφια και κοντινό περιβάλλον που μπορεί να αλλάξουν την ροή της καθημερινότητας να σας προβληματίσουν ή να θέσουν διλήμματα προς την εξέλιξη σας την επαγγελματική. Ανάγκη επικοινωνίας, παραθέτοντας τις σκέψεις σας, ανταλλαγή απόψεων και επιθυμία διαλόγου. Οικονομικά θέματα και ασφάλειες στις διαπραγματεύσεις σας, δίνοντας όμως, και ένα στοιχείο προβληματισμού. Αναθεώρηση τρόπου δράσης, αλλαγή θετική και καλλιτεχνική στον περιβάλλοντα χώρο σας.

Αιγόκερως

Νέες ασφάλειες, νέοι οικονομικοί πόροι, μακριά από νευρικότητα και εντάσεις σε ένα τοπίο αναζήτησης και δομής των ασσφαλειών. Το Εγώ και η δράση πρωταγωνιστής στο περιβάλλον με ιδέες και σκέψεις που βασίζονται στις εμπειρίες και τα κεκτημένα σας. Εγώ που πρέπει να εκδηλωθεί χωρίς ανασφάλειες για να μπορέσει να αναγνωρίσει το σταθερό έδαφος της βελτίωσής του. Ισορροπία και τύχη μέσα από την γνώση και την αποφασιστικότητα. Η βελτίωση των σχέσεων σας επιτρέπει να βγείτε από την αμφιβολία και να φανείτε.

Υδροχόος

Ανατροπές από το οικογενειακό σας περιβάλλον με όριο στο Εγώ σας αλλά και ευκαιρία ανασυγκρότησης του Εαυτού, κρατώντας κάποιες αποστάσεις. Σας επιτρέπετε, να παραθέσετε σωστά τον λόγο σας, γνωρίζοντας πως ήδη έχετε εργαστεί αρκετά μέσα σας γι αυτό. Επέκταση στα οικονομικά, προσήλωση στον στόχο, κυρίως όσο αναφορά την κοινωνική σας εικόνα-στάτους. Κρυφές σχέσεις, δράσεις και συναισθήματα που έχουν τάση να σας πληγώνουν. Βρείτε, επαναξιολογήστε τα θέλω σας.

Ιχθύες

Νέα αρχή, από μέσα σας από βαθιά και ουσιαστικά σημεία του Εαυτού. Μέτρο στην ανασφάλεια και τις φοβίες. Αναγνώριση του αντικειμενικού εαυτού, αναγνώριση των επιθυμιών και στόχων σας. Δράστε μαζί με φίλους και ομάδες, αναγνωρίστε την πληγή και οδηγήστε τον εαυτό να δει τις ευκαιρίες που γεννά η δύναμη της προσωπικότητας, της σκέψης και της κοινωνικότητας. Άμεσο περιβάλλον με ευκαιρίες σε όλους τους τομείς. Αισιοδοξία με καλή διάθεση και προαγωγή στο Εμείς.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα