ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ 02/03

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
28/02/2022

Το Νέο Φεγγάρι του Μαρτίου πραγματοποιείται στις 19:34 στη 12η μοίρα των Ιχθύων, σε ένα ονειρικό και ευαίσθητο ζώδιο που μας μιλά για καινούργια ξεκινήματα, με οδηγό τη διαίσθησή μας.

Το ζώδιο των Ιχθύων μας μιλά για την ενσυναίσθηση που αποκτούμε προς τους άλλους, την ευαισθησία, την ανιδιοτελή αγάπη, το αίσθημα φιλανθρωπίας, την ονειρική αυταπάτη αλλά και την τάση φυγής, έχοντας κυβερνήτη τον Ποσειδώνα.

Συντελεί θετικά και ο Ουρανός!

Αυτό το Νέο Φεγγάρι στο τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού, έχοντας κλείσει ένα κύκλο, μας μιλά για νέα ξεκινήματα και ενάρξεις, που με τη συμμετοχή του πλανήτη της τύχης Δία, μας δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνουμε το όνειρό μας, για οικονομικά οφέλη, κοινωνική επιτυχία και να απελευθερώσουμε το συναίσθημά μας, με προσοχή στις υπερβολές. Σε αυτό συντελεί θετικά και ο Ουρανός, που θα δώσει το ξαφνικό και απρόβλεπτο με θετική χροιά. Αυτό σημαίνει ξαφνικούς έρωτες, ξαφνικές ευκαιρίες για να υλοποιήσεις το όνειρό σου, πρωτότυπες ιδέες, πρωτοβουλία και γενικότερα αυτό το Φεγγάρι μιλά για την αρχή της απελευθέρωσής μας από όλα αυτά που μας καταπιέζουν όλο αυτό το διάστημα.

Μέσα στο πλάνο της Νέας Σελήνης υπάρχει και η σύνοδος Ερμή/Κρόνου στον Υδροχόο, που μας δίνει λογική και συγκροτημένη σκέψη, αλλά και ένα πάγωμα στην επικοινωνία. Μας κάνει απαισιόδοξους, προκαλώντας ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και στην οικογένεια. Αυτό επηρεάζει περισσότερο το σταθερό σταυρό Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου.

Επίσης, υπάρχει και η σύνοδος Άρη/Αφροδίτη/Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, μια συμπόρευση πολύ δημιουργική και παραγωγική μεν, τόσο στα θέματα δημιουργίας όσο και στο συναισθηματικό κομμάτι, που βέβαια με τη συμμετοχή του Πλούτωνα βγάζει εντάσεις, τη διάθεση επιβολής, την χειριστικότητα καταστάσεων αλλά και εμμονές και έντονο πάθος. Αυτό επηρεάζει περισσότερο τον παρορμητικό σταυρό, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου.

Μιλάμε, λοιπόν, για ένα Νέο Φεγγάρι πολύ θετικό, με έντονη εκδήλωση του συναισθήματός μας και βέβαια ιδανικό να προσευχηθούμε και να ζητήσουμε αυτό που επιθυμεί ο καθένας μας, αφού πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων που συνδέεται με το θεϊκό στοιχείο.

Το Νέο Φεγγάρι επηρεάζει τον μεταβλητό σταυρό, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, να κάνουν τα νέα ξεκινήματά τους. Επίσης επηρεάζει όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) από την 10η έως 14η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Ευνοεί Καρκίνους, Σκορπιούς αλλά και Ταύρους, Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα