ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ 30/05

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
31/05/2022

Στις 30/05 πραγματοποιείται μια δυναμική Νέα Σελήνη στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων στην 9η μοίρα. Ένα ζώδιο που διαθέτει ευφράδεια, κέφι, κινητικότητα, εξυπνάδα, σβελτάδα φυσική και πνευματική.

Εδώ λοιπόν, αυτό το Νέο Φεγγάρι που πραγματοποιείται στη 9η μοίρα των Διδύμων πάνω σε ένα απλανή τον Aldebaran ένα εκ των τεσσάρων βασιλικών αστέρων που είναι φύσης Άρη, δίνει δηλαδή πολλή ενέργεια και βοηθά στην ώθηση για νέα ξεκινήματα, και ως βασιλικός αστέρας δίνει δόξες και τιμές, εφόσον γίνεται σωστή χρήση της ενέργειας που μας δίνει, γιατί από την άλλη μπορεί να δώσει και ετοιμοπόλεμες καταστάσεις.

Μιλάμε λοιπόν για νέα δυναμικά ξεκινήματα, που μας δίνουν τη δυνατότητα να σκεφτούμε και να επικοινωνήσουμε νέες ιδέες, να αρπάξουμε ευκαιρίες και να βρούμε καινούργιους τρόπους για να πετύχουμε τους στόχους μας. Όμως αυτό θα γινόταν πιο εύκολα, αν ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης Ερμής δεν ήταν σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, με αποτέλεσμα να δημιουργεί καθυστερήσεις και αναβολές στην υλοποίηση των στόχων μας, καθώς και ασάφεια στην επικοινωνία μας. Αυτό όμως που μας βοηθά με την ανάδρομη πορεία του, είναι να κάνουμε μια επανεξέταση καταστάσεων στο τί θέλουμε και τους στόχους που είχαμε στο παρελθόν και τώρα, οπότε μετά τις 4/06 που γυρίζει σε ορθή πορεία να υλοποιήσουμε.

Βέβαια και η δύσκολη όψη μεταξύ ανάδρομου Ερμή με τον αυστηρό Κρόνο, επιτείνει αυτές τις καθυστερήσεις, αναβολές, δημιουργώντας δυσκολίες, εμπόδια, ρήξεις, αρνητικές σκέψεις και μια παγωμένη επικοινωνία που εμποδίζει την κινητικότητα, τη δράση μας για την υλοποίηση των στόχων μας αλλά και οποιαδήποτε μετακίνησή μας. Επίσης, στη μοίρα που βρίσκεται ο ανάδρομος Ερμής στη 27η του Ταύρου, είναι πάνω σε έναν άλλο απλανή αστέρα τον Algol, που σχετίζεται με καταστροφές. Την ίδια ημέρα όμως, που πραγματοποιείται αυτό το Νέο Φεγγάρι υπάρχει και η συμπόρευση του πλανήτη της δράσης με τον πλανήτη της τύχης Δία, που μας δίνει μεγάλη ενεργητικότητα, έντονη δράση, αποκτώντας πρωτοβουλίες και εύνοια να επιχειρήσουμε πράγματα ο καθένας όπου επιθυμεί.

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον μεταβλητό σταυρό, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Ευνοεί Ζυγούς, Υδροχόους αλλά και Κριούς, Λέοντες τέλος του πρώτου δεκαημέρου των παραπάνω ζωδίων.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα