ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 1/02/22

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
29/01/2022

Το Νέο φεγγάρι του Φεβρουαρίου πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου στη 12η μοίρα και όπως πάντα λέμε ότι ένα Νέο Φεγγάρι σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα. Εδώ, λοιπόν, το ζώδιο του Υδροχόου μας μιλά για αλήθειες και πρωτοποριακές αλλαγές, ως πρωτοπόρο, εφευρετικό και ανεξάρτητο ζώδιο που είναι. Οπότε, θα θελήσουμε να ξεκινήσουμε καινούργια πράγματα ή να βρούμε νέους τρόπους για να ωθήσουμε αυτά που θέλουμε. Όμως μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής θα είναι ανάδρομος έως τις 4/02, οπότε καλό είναι να περιμένουμε λίγο για τις ενάρξεις Ο Κρόνος σε στενή επαφή με το Νέο Φεγγάρι, βγάζει μια συναισθηματική ψυχρότητα και ίσως νιώσουμε αυτή τη σκληρότητα που βγάζει ο Κρόνος, δίνοντάς μας δυσκολίες και περιορισμούς, ώστε να μας αναγκάσει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Και επειδή ο Κρόνος εκτός από τις δυσκολίες και πιέσεις που προκαλεί, αγαπά και ανταμείβει την προσπάθεια, πολύ πιθανό να σταθεροποίηση αργότερα αυτές τις αλλαγές, δίνοντάς μας την ανάλογη ωριμότητα.

Η σύγκρουση μεταξύ του Ουρανού, κυβερνήτη του Υδροχόου, με το Φεγγάρι θα προκαλέσει έντονες και δύσκολες καταστάσεις με πολλά απρόβλεπτα γεγονότα, μια επαναστατική διάθεση, ξαφνικά ατυχήματα, ενεργοποιώντας και το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού που κρατά ακόμη, οπότε θα συνεχιστούν έντονα γεγονότα σε παγκόσμιο αλλά και προσωπικό επίπεδο.
Σε αυτό το Νέο Φεγγάρι βοηθά ο Χείρωνας από το ζώδιο του Κριού, όπου σε ευνοϊκή όψη μαζί του προσπαθεί να θεραπεύσει και να εκτονώσει αυτή τη σκληρή ενέργεια. Αλλά και ο Άρης και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, σε ευνοϊκή όψη με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου και τον Δία από το ζώδιο των Ιχθύων, δίνουν ξαφνικά και ευχάριστα συμβάντα, κινητοποιούν έξυπνα τη δράση μας, φέρνοντας ξαφνικές οικονομικές βοήθειες αλλά και ερωτικά παιχνίδια.

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον σταθερό σταυρό Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη), Ωροσκόπο και Μεσουράνημα κοντά στη 12η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Ευνοεί Διδύμους, Ζυγούς αλλά και Κριούς, Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα