Νέα Σελήνη στον Τοξότη | 13/12/2023

ASTROTEAM GUEST
08/12/2023

Στις 13/12, ώρα 01.30 π.μ. πραγματοποιείται η νέα Σελήνη του μήνα Δεκέμβρη στις 20.40ο του Τοξότη. Αφορά κυρίως στα τέλη του 2ου δεκαημέρου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύς.

Σε κάθε νέα Σελήνη μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε νέα ξεκινήματα. Πρέπει όμως να λάβουμε υπόψη μας και τους παράγοντες οι οποίοι είναι βοηθητικοί ή και όχι για να ξέρουμε τι να κάνουμε και πώς να κινηθούμε. Η νέα Σελήνη έχει λοιπόν σε σύνοδο τον Άρη στον Τοξότη και η επιθυμία για να παλέψουμε για αυτά που θέλουμε είναι μεγάλη! Όμως υπάρχει ένα τετράγωνο του Ποσειδώνα στους Ιχθύες και ένα χιαστί του Ουρανού στο Ταύρο. Αυτό μας δείχνει ότι δεν έχουμε καθαρή εικόνα προς τα που να κινηθούμε και να δράσουμε και επιπλέον μπορεί να υπάρχουν απρόβλεπτοι παράγοντες που δεν είναι ορατοί μπροστά μας. Άρα ναι μεν έχουμε την ανάγκη για να σχεδιάσουμε, να δούμε τη μεγάλη εικόνα ενός πλάνου αλλά δεν μπορούμε να μη λάβουμε υπόψη ότι οι συνθήκες τη δεδομένη στιγμή δεν είναι οι ιδανικότερες. Αυτό σημαίνει σίγουρα ότι παρόλο τον ενθουσιασμό για το νέο και την αισιοδοξία που καλό είναι πάντα να έχουμε μέσα μας, ας είμαστε πιο γειωμένοι και να μην ανακοινώνουμε δεξιά ή αριστερά τα πλάνα μας, νοουμένου ότι ο Ερμής (πλανήτης που σχετίζεται με τις αποφάσεις μας) έχει και αυτός μόλις σταματήσει την ορθή του πορεία και ξεκινά την αναδρομή του μέχρι τις αρχές Γενάρη του 2024. Κάντε πρώτα καλή έρευνα για οτιδήποτε σχετίζεται με σπουδές, ταξίδια ή μακροπρόθεσμα πλάνα και τα βάζετε σε εφαρμογή από το νέο έτος.

Πάμε να δούμε για κάθε ζώδιο/Ωροσκόπο:

Κριός – Νέα ξεκινήματα ή ευκαιρίες για σπουδές, εκδόσεις, μίντια, περισσότερη αισιοδοξία ή όραμα για τα σχέδια σας, πιθανόν ταξίδια στο εξωτερικό ή επαφές με ξένους. Μελετήστε καλά πριν πάρετε αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε.

Ταύρος – Ξεκαθαρίσματα στα οικονομικά του συντρόφου σας ή μιας τρίτης πηγής, οτιδήποτε έχει να κάνει με εφορίες ή δημόσιο τώρα ήρθε η ώρα να τακτοποιηθεί και να βάλετε ένα σωστό προγραμματισμό, προσοχή μην ξεκινήσετε δανεισμούς ή επενδύσεις με φίλους ή συνεργάτες.

Δίδυμοι – Νέες σχέσεις ή συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο αλλά μην υπερενθουσιάζεστε γιατί μπορεί να μην έχετε καθαρή εικόνα όλων όσων αποφασίζετε αυτή τη στιγμή. Προσοχή σε θέματα νομικά.

Καρκίνος – Νέα ξεκινήματα σε δουλειά, καλύτερα εργασιακά πόστα ή προσπάθεια για εξισορρόπηση στη καθημερινότητα σας, δείτε λιγάκι την υγεία σας εκεί που χρειάζεται.

Λέων – Νέα ξεκινήματα στα επιχειρηματικά και δημιουργικά σας πλάνα, προσοχή όμως στα μεγάλα ποσά, μεγαλύτερη αισιοδοξία αλλά και έξοδα έχει αυτή η νέα Σελήνη για εσάς, καλύτερα νέα για το θέμα παιδί.

Παρθένος – Μεγαλύτερη ανάγκη για νέα ξεκινήματα μέσα στο σπίτι, αναδιαμόρφωση του χώρου ή έρευνα για μετακόμιση, να είστε πιο προσεκτικοί στις αποφάσεις και ανακοινώσεις καθώς μπορεί το οικογενειακό περιβάλλον να έχει άλλη γνώμη.

Ζυγός – Αρκετά επικοινωνιακή περίοδος, νέα αρχή σε δουλειές, σεμινάρια, φίλους και κοινωνικό περιβάλλον, νέα γειτονιά ή νέοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας για να περάσετε όμορφα αλλά μην δεσμευτείτε σε κάτι από αυτά. Ώρα για έρευνα για να μάθετε κάτι νέο που θα σας ωφελήσει στη δουλειά αργότερα.

Σκορπιός – Τα οικονομικά της τσέπης σας μπορείτε να αναδιαμορφώσετε με αυτή τη νέα Σελήνη και να βοηθήσει να αυξήσετε τα έσοδα σας, προσοχή στα έξοδα με τις αγορές όμως καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος.

Τοξότης – Νέα αρχή σε όλους τους τομείς έχετε εσείς και αυτό σας βοηθά να ανανεωθείτε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά δε πρέπει να βιαστείτε, προσέξτε λιγάκι την υγεία σας, περάστε όμορφα αλλά μην επιδοθείτε σε κάθε είδους υπερβολή ούτε σε βαρυσήμαντες δηλώσεις.

Αιγόκερως – Προσέξτε το παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει, μην ασχοληθείτε με κουτσομπολιά, προφυλάξετε τα σχέδια σας με το να μείνουν περισσότερο σε μυστικό ή ιδιωτικό πλαίσιο αφού και ο Ερμής είναι ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο.

Υδροχόος – Τα σχέδια και οι επιδιώξεις σας μπορούν να πετύχουν με αυτή την νέα Σελήνη αρκεί κι εσείς να εμπιστευτείτε τους ανθρώπους που μέχρι τώρα έδειξαν ότι είναι στηρίγματα στις δύσκολες στιγμές και να μην πάρετε ρίσκα που θα σας εκθέσουν οικονομικά !

Ιχθύες – Τα επαγγελματικά σας σε πρώτο πλάνο, όλοι βλέπουν τη δουλειά σας και φαίνεστε ! Δείτε πως μπορείτε να βελτιώσετε την επαγγελματική σας πορεία κι αν χρειαστεί μια τονωτική ένεση μπορείτε να την κάνετε υπολογίζοντας καλά τα θετικά ή αρνητικά που έχετε από αυτήν την αλλαγή χωρίς να εκβιάζεστε ή να βιάζεστε από κάποιον.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα