ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ 28/07

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
25/07/2022

Στις 28/07 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα, στις 5 μοίρες και 38 λεπτά. Σε ένα εξωστρεφές ζώδιο, γεμάτο αυτοπεποίθηση και δοτικό, που ξέρει να αγαπά από καρδιάς!!!

Πάντα ένα Νέο Φεγγάρι σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και το ξεκίνημα ενός άλλου, που διαρκεί μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη και μας ωθεί να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Αυτό το Νέο Φεγγάρι μας μιλά για νέα ξεκινήματα, νέους στόχους, μας δίνει τη δυνατότητα να κινηθούμε με αυτοπεποίθηση, ενθουσιασμό και να δημιουργήσουμε. Μας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες που θα μας δώσουν χαρά.

Ένα Νέο Φεγγάρι που μας ωθεί να χαρούμε, να διασκεδάσουμε, να ερωτευθούμε, να παίξουμε σαν παιδιά, να ασχοληθούμε με τα παιδιά μας και γενικότερα να βάλουμε μπροστά τα μεγάλα σχέδιά μας, για να τα πραγματοποιήσουμε. Σε αυτό βοηθά η ευχάριστη συνάντηση που έχει αυτό το Νέο Φεγγάρι με τον πλανήτη της τύχης και επέκτασης Δία, που την ίδια ημέρα γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία, μας δίνει αυτή τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε και να επεκταθούμε αλλά και να στραφούμε εσωτερικά και να επανεξετάσουμε σχέδια και στόχους του παρελθόντος. Από την άλλη ο Ερμής, πλανήτης της επικοινωνίας από το ζώδιο του Λέοντα, συγκρούεται με τον απρόβλεπτο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, προκαλώντας αναστάτωση, με ξαφνικά νέα και μηνύματα, που μας αναγκάζουν να αλλάξουμε το πρόγραμμα μας. Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν με τα μέσα επικοινωνίας, διαδίκτυο, μετακινήσεις, ταξίδια. Προσοχή χρειάζεται και στον τρόπο που εκφραζόμαστε και επικοινωνούμε. Τέλος το Νέο Φεγγάρι συγκρούεται με τον πολεμικό Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, προκαλώντας εντάσεις, νευρικότητα και εγωισμό σε σχέσεις και συνεργασίες.

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον σταθερό σταυρό, Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου και όσους έχουν Ωροσκόπο, Μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στα παραπάνω ζώδια. Ευνοεί Κριούς, Τοξότες και δίνει ευκαιρίες σε Διδύμους, Ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα