ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 1/04

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
30/03/2022

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται πρωταπριλιά στις 8:24 π.μ., στο ζώδιο του Κριού στην 11°30’, και σίγουρα δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο! Ένα Νέο Φεγγάρι που πραγματοποιείται σε ένα παρορμητικό ζώδιο εκκίνησης και ενάρξεων. Το ζώδιο του Κριού μας δίνει την ώθηση να ξεφύγουμε από την στασιμότητα και να μπούμε σε δράση με θάρρος, σε συνδυασμό με το Νέο Φεγγάρι που μιλά πάντα για ενάρξεις.

Συμμετοχή έχει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, ο οποίος μας δίνει τη δυνατότητα για καινούργιες ιδέες και καινούργια πρωτοποριακά σχέδια και σκέψεις, που με την παρόρμηση του ζωδίου του Κριού θα ορμήσουμε να πραγματοποιήσουμε. Επίσης, η άμεση συμμετοχή που έχει ο Χείρωνας (ο πληγωμένος θεραπευτής) μας μιλά για τρόπους θεραπείας που θα φέρουν ίαση σε όλα αυτά που συμβαίνουν σε συμπαντικό ή προσωπικό επίπεδο.

Όμως, μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό εκκίνησης που μας δίνει το Νέο Φεγγάρι, ο κυβερνήτης αυτής της Νέας Σελήνης Άρης, ο Θεός του πολέμου, συναντά λίγο αργότερα στις 5/04 τον περιοριστικό Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου. Είναι μια ολέθρια συνάντηση, που αφορά μεγάλες ομάδες ανθρώπων, θα επιφέρει δύσκολες καταστάσεις, με πολύ θυμό -νιώθοντας ότι πατάμε γκάζι και φρένο μαζί-, ένταση, σκληρότητα και απώλειες, σε συνδυασμό με τη δύσκολη όψη που κάνουν αυτοί οι δυο πλανήτες με τους Δεσμούς της Σελήνης. Αλλά και η Αφροδίτη σε επαφή με τον Άρη ενεργοποιεί την Έκλειψη τις 16/05 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στην 25η μοίρα, όπου θα επιφέρει πέρα από θέματα σχέσεων και οικονομική δυσπραγία, που αυτό ήδη φαίνεται. Οπότε οι επιπτώσεις θα είναι επίπονες σε κοσμικό και προσωπικό επίπεδο, κυρίως για τα σταθερά ζώδια Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου.

Το Νέο αυτό Φεγγάρι επηρεάζει τον παρορμητικό σταυρό, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους τέλους πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου, για νέα ξεκινήματα και δράση και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στα παραπάνω ζώδια. Ευνοεί Λέοντες και Τοξότες και δίνει ευκαιρίες σε Διδύμους και Υδροχόους, τέλος πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα