ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ 29/06

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
28/06/2022

Στις 29/06 πραγματοποιείται μια συναισθηματική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, στην 7η μοίρα, σε ένα υδάτινο – παρορμητικό ζώδιο, που σκοπό έχει να ταράξει τα συναισθήματά μας.

Πάντα ένα Νέο Φεγγάρι σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και το ξεκίνημα ενός άλλου, που διαρκεί 28 ημέρες και μας ωθεί να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Εδώ αυτή η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, ένα συναισθηματικό ζώδιο που σκέφτεται και επικοινωνεί με το συναίσθημα, θα μας ωθήσει να ακολουθήσουμε την καρδιά μας σε αυτά που θέλουμε να ξεκινήσουμε. Είναι μια καλή περίοδος να εστιάσουμε στην οικογένειά μας, το σπίτι μας, κάνοντας μια καινούργια αρχή σε ό,τι αφορά είτε την οικογένεια είτε οικεία πρόσωπα -αδέρφια ή συγγενείς- που υπάρχει απόσταση.

Είναι ένα Νέο Φεγγάρι που θα βγάλει αρκετό συναισθηματισμό και ευαισθησίες, αφού το ζώδιο του Καρκίνου κυβερνά η Σελήνη, αλλά και αρκετές μεταπτώσεις στη διάθεση μας και έντονη διαίσθηση. Πολύ πιθανό να μας δημιουργήσει μια νοσταλγία για το παρελθόν, αφού το ζώδιο του Καρκίνου είναι δεμένο με το παρελθόν και μια παιδικότητα που ίσως χρειαζόμαστε αυτή την περίοδο. Επίσης, θα υπάρχει πολύ έντονη η ανάγκη να φροντίσουμε τους δικούς μας ανθρώπους, αλλά και να μας φροντίσουν, νιώθοντας έτσι ασφάλεια.

Θα φέρει μια υπεραισιοδοξία και έναν εγωισμό, ώστε να παρασυρθούμε και να προβούμε σε κινήσεις που δε θα μπορούμε να υποστηρίξουμε…

Όμως αυτό το Νέο Φεγγάρι συμπορεύεται με την Λίλιθ στον Καρκίνο, όπου εδώ αυτό το συναίσθημα θα βγει αρκετά έντονα και με επαναστατική διάθεση απέναντι στα θέλω μας και αυτά που θέλουμε να ξεκινήσουμε. Ακόμη, ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων λίγο πριν το Νέο Φεγγάρι γυρίζει ανάδρομος, οπότε μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ξεχασμένα όνειρα και σχέδια. Η δύσκολη όψη που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον πλανήτη της τύχης Δία από το ζώδιο του Κριού, θα φέρει μια υπεραισιοδοξία και έναν εγωισμό, ώστε να παρασυρθούμε και να προβούμε σε κινήσεις που δε θα μπορούμε να υποστηρίξουμε, έχοντας αντίκτυπο στο νέο ξεκίνημα που θέλουμε να κάνουμε. Επίσης, μπορεί να δημιουργηθούν θέματα με τον νόμο ή με ανωτέρους μας.

Από την άλλη η ευνοϊκή όψη μεταξύ του Δία από το ζώδιο του Κριού, με τη Θέα του έρωτα Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, μας γλυκαίνει και μας δίνει αρκετή αισιοδοξία, χαρά, κοινωνικότητα και μας ωθεί να ασχοληθούμε με την ομορφιά και την τέχνη. Παράλληλα όμως με την Νέα Σελήνη έχουμε και τη δύσκολη όψη που σχηματίζεται μεταξύ του πλανήτη της δράσης Άρη από το ζώδιο του Κριού, με τον σκοτεινό Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, μια δυνατή σύγκρουση που θα επιφέρει ένταση, βία, εκδικητικές πράξεις, σεξουαλικές εμμονές και επιθέσεις.

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον παρορμητικό σταυρό, Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου και όσους έχουν Ωροσκόπο, Μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στα παραπάνω ζώδια. Ευνοεί Σκορπιούς, Ιχθύες αλλά και Ταύρους, Παρθένους του πρώτου δεκαημέρου.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα