ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 13/01: Μεταμορφωτική Νέα Σελήνη

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
12/01/2021

Η Πρώτη Nέα Σελήνη του χρόνου γίνεται στην 23η μοίρα του Αιγόκερω, σε ένα σκληρό ζώδιο, στις ίδιες μοίρες με την σύνοδο Κρόνου – Πλούτωνα στις αρχές του Ιανουαρίου του 2020 και ενεργοποίησε όλη αυτή την δύσκολη κατάσταση που ζούμε.
Σε αυτή την Νέα Σελήνη και ο Ήλιος αλλά και η Σελήνη από τον Αιγόκερω είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Αυτό μας δίνει δύναμη ψυχική και προσωπική και ζητά υπευθυνότητα για να μπορέσουμε να πάμε παρακάτω.
Μας δίνει την ανάγκη για μεταμόρφωση και αναγέννηση μέσα από όλη αυτή την ψυχολογική πίεση που περάσαμε και περνάμε όλο αυτό το διάστημα.
Καλό θα είναι όμως αυτό το διάστημα επειδή υπάρχει η αρνητική επιρροή των δυσαρμονικών όψεων μεταξύ Άρη, Κρόνου, Ερμή, Ουρανού και Δία, αυτή την ενέργεια να την μετατρέψουμε σε δημιουργική για να αποφύγουμε εντάσεις και συγκρούσεις ειδικά τα ζώδια του σταθερού σταυρού Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου.
Υπάρχει όμως η γλυκιά ενέργεια τις Αφροδίτης που συναντά ευχάριστα τον απρόβλεπτο Ουρανό και μας δίνει ευχάριστους ξαφνικούς έρωτες αλλά και απρόσμενα οικονομικά έσοδα. Όψη που ευνοεί τα ζώδια τις γης Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους αλλά και τα ζώδια του νερού Σκορπιούς, Ιχθύς, Καρκίνους πρώτου δεκαημέρου.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα