Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου | Δυνατότητα για μια νέα σταθερότητα!

ASTROTEAM GUEST
16/05/2023

Οι ανατροπές που προέκυψαν τον τελευταίο καιρό μας αναγκάζουν να δούμε τα πράγματα αλλιώς και την δυνατότητα για μια νέα αρχή με διαφορετική ματιά μέσα από τις αλλαγές.

Μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, το ζώδιο της γης και της σταθερότητας σε υλικό αλλά και σε αξιακό επίπεδο, μας δίνει την υπομονή – επιμονή για ένα καινούργιο ξεκίνημα. Μέσα από την ωρίμανση μας θα ήταν πρέπον να αφήσουμε πίσω το παρελθόν χωρίς να αναβιώνουμε τις χαμένες ευκαιρίες, αν δεν θέλουμε να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη, και να βρούμε νέους δρόμους μέσα από τα αναπάντεχα που ήρθαν στο φως! Ο πλανήτης Αφροδίτη, κυβερνήτης αυτής της Νέας Σελήνης, ο πλανήτης της ομορφιάς, της αρμονίας και των αξιών μας, βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και είναι εκτός Ορίων δημιουργώντας μια ενέργεια που είναι δύσκολο να διαχειριστεί! Η ενέργεια του πλανήτη είναι ουσιαστικά ανεξέλεγκτη και μπορεί να εκφραστεί με τρόπους που κανείς δεν περιμείνει! Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε τα έντονα συναισθήματα μας και την υπερευαισθησία των ημερών χωρίς εκνευρισμό και να αγκαλιάσουμε αυτήν την ελευθερία της έκφρασης, μέσα από το χάος, διαμορφώνοντας τις καταστάσεις για την αναζήτηση των αξιών με στοργική ειλικρίνεια και προστασία σε εμάς και τους άλλους!

Πατώντας σταθερά πάνω στην γη είναι το μέσο που θα μας οδηγήσει στο να το πάμε διαφορετικά

Μέσα από τις συναισθηματικές κρίσεις και τα εμπόδια έρχεται ο προβληματισμός και εδώ είναι που καλούμαστε να δώσουμε βαρύτητα και σημασία σε μια πιο δομημένη σκέψη και λόγο με απλή λογική. Λόγω της αντίθεσης του πλανήτη Πλούτωνα με τον πλανήτη Άρη, η ανάγκη για έλεγχο και επιβολή είναι έντονη, γι’ αυτό χρειάζεται προσπάθεια να συγκρατηθεί και θα πρέπει να έχουμε αυτοέλεγχο για να μην βγει επιθετικότητα. Ο πλανήτης Ποσειδώνας στους Ιχθύες είναι το κλειδί για να γίνουμε ευπροσάρμοστοι και αυτήν την ενέργεια να την χρησιμοποιήσουμε για ανακάλυψη των ταλέντων μας! Η ευγνωμοσύνη και η απλότητα είναι η δύναμη για να σπάσουμε τους τείχους, να αξιολογήσουμε ξανά την δυνατότητα μας χωρίς βιασύνη, ένταση και νευρικότητα. Μια νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, κοντά σε αναιρετική μοίρα, έντονα συναισθηματική και υπερευαίσθητη, μας ζητάει να ζυγίσουμε προσεκτικά τις καταστάσεις χωρίς παρορμητικές ψυχολογικές διακυμάνσεις και να δούμε τις ευκαιρίες με απλότητα και ευγνωμοσύνη, επαναξιολογώντας τα όμορφα και ευγενικά ανθρώπινα αισθήματα μας. Πατώντας σταθερά πάνω στην γη είναι το μέσο που θα μας οδηγήσει στο να το πάμε διαφορετικά, να καταλάβουμε ότι για τη σταθερότητα και την πρόοδο χρειάζεται συνεργασία στις σχέσεις μας με τους άλλους!
«Όσο πιο απλή και απέριττη η στάση μας, τόσο πιο όμορφη είναι!»

Από την Αναστασία Συμεού

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα