Νέα Σελήνη στις 16ο Διδύμων – ( 6/6 – 3.37 μ.μ.) | “Η φωνή της λογικής”

ASTROTEAM GUEST
31/05/2024

Το νέο φεγγάρι του μήνα Ιούνη πραγματοποιείται στις 6/6 και ώρα περίπου 3.30 το μεσημέρι στις 16ο των Διδύμων. Αφορά το δεύτερο δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων, Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους & Ιχθύες με γενέθλια από 4-8/6, 6-10/12, 6-10/9 & 4-8/3. Επίσης επηρεάζει και όσους έχετε ωροσκόπο, μεσουράνημα ή και πλανήτες κοντά στην 16η των παραπάνω ζωδίων.

«Η επιρροή του Κρόνου και της Αφροδίτης»

Η νέα Σελήνη έχει σύνοδο με την Αφροδίτη στους Διδύμους και ένα τετράγωνο με τον Κρόνο στις 18.58ο των Ιχθύων. Είναι ένα νέο φεγγάρι όπου μας σπρώχνει να κάνουμε νέα ξεκινήματα για να μάθουμε κάτι καινούριο που θα μας βοηθήσει να ανοίξουμε το μυαλό ή να δούμε την άλλη πλευρά του νομίσματος είτε αφορά μια προσωπική σχέση είτε μια επαγγελματική κατάσταση. Ιδανικά θα ήταν υπέροχη στιγμή αφού η συμμετοχή της Αφροδίτης δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να γίνει μια υπέροχη αρχή στην ερωτική μας ζωή αλλά και να τονωθούμε οικονομικά. Παρ όλα αυτά η σκληρή όψη του Κρόνου δείχνει πως για να γίνουν όλα αυτά πρέπει πρώτα απ’ όλα να ξέρουμε τι θέλουμε, να μην βιαστούμε, να ελέγχουμε καλύτερα τις καταστάσεις. Μπορεί να περιοριστούμε ή να αναλάβουμε μεγαλύτερες ευθύνες από αυτές που υπολογίζαμε ή να έχουμε διλήμματα, δύο επιλογές ή κατευθύνσεις και είναι αναγκαίο να διαλέξουμε τί είναι το εφικτό να γίνει στην πράξη.

Μπορεί λοιπόν να υπάρχουν εμπόδια προς επίτευξη των νέων στόχων αλλά όταν έχουμε υπομονή, πίστη και προσαρμοστικότητα στο τέλος αυτό που έχουμε στο μυαλό μας θα αποδώσει.

Θα χρειαστεί να δεσμευτούμε κι αυτό είναι που αρχικά μπορεί να μας φοβίζει αλλά τίποτα δεν γίνεται χωρίς την δέσμευση που υπαγορεύει ο Κρόνος και να θέλουμε να έχει διάρκεια και δομή. Το θετικό είναι ότι ο κυβερνήτης της νέας Σελήνης, Ερμής είναι επίσης στους Διδύμους σε σύνοδο με τον Δία και σε τρίγωνο με Πλούτωνα στον Υδροχόο. Μπορεί λοιπόν να υπάρχουν εμπόδια προς επίτευξη των νέων στόχων αλλά όταν έχουμε υπομονή, πίστη και προσαρμοστικότητα στο τέλος αυτό που έχουμε στο μυαλό μας θα αποδώσει. Από την άλλη, ο Άρης σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα (ασύμβατο), πράγμα που δίνει τεράστια επιθυμία για να λάβουμε άμεση δράση για να κάνουμε αυτά που σκεφτόμαστε και επιθυμούμε. Η εύνοια μοιράζεται κυρίως στο α δεκαήμερο των Διδύμων, Τοξοτών και Ζυγών και δευτερευόντως στο β δεκαήμερο αρκεί να είστε αρκετά ώριμοι και συγκεκριμένοι σε αυτά που θέλετε.

Ποια η επιρροή της νέας Σελήνης ανά ζώδιο – Ωροσκόπο;

Κριός – είναι μια στιγμή που θέλετε να ξεκινήσετε κάποιες συμφωνίες ή να κάνετε κάποια σεμινάρια που θα βελτιώσουν το μαθησιακό η εργασιακό επίπεδο. Υπολογίστε σωστά τις κινήσεις σας και δείτε μέχρι ποιο σημείο αντέχετε να φορτώσετε το πρόγραμμά σας καθώς θα υπάρχουν αρκετοί ανασταλτικοί παράγοντες. Επίσης μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας αν δεν είστε πρώτα βέβαιοι γι αυτά ή μην υποσχεθείτε κάτι που αργότερα θα το ακυρώσετε καθώς θα εκτεθείτε.

Ταύρος – τα οικονομικά και τις συμφωνίες περί αυτών πρέπει να προσέχετε, που ξοδεύετε και που δανείζετε τα λεφτά σας καθώς μπορεί να υπάρξουν εύκολα παρεξηγήσεις με φίλους ή συνεργάτες για τέτοιους λόγους. Προσοχή στην απώλεια κεκτημένων λόγω κλοπών, είτε από αγορές αμφιβόλου προέλευσης.

Δίδυμοι – νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά ή το γάμο μπορεί να σκεφτείτε εκείνη τη περίοδο με το νέο φεγγάρι να γράφει το όνομά σας. Λόγω του Κρόνου οτιδήποτε κι αν έχετε στο μυαλό σας καλό είναι να το οργανώσετε σωστά, να γνωρίζετε τί θέλετε, να είστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι στις προθέσεις σας αλλιώς είτε θα απογοητευτείτε, είτε θα απογοητεύσετε, δεχόμενοι σκληρή κριτική.

Καρκίνος – μυστικές συζητήσεις, παρασκήνιο και προετοιμασίες για να κλείσετε επαγγελματικές υποθέσεις που εκκρεμούν, κούραση και στρες από παρασκηνιακές καταστάσεις, μην ανακατεύεστε σε κουτσομπολιά και προσέξτε σε ποιον μιλάτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μην απογοητευτείτε. Προστατεύστε την ψυχική σας υγεία.

Λέων – νέο εγχείρημα επιδιώκετε με την συνεργασία φίλων ή ανθρώπων που σας στηρίζουν. Προσέξετε όμως να γίνετε συγκεκριμένοι στους οικονομικούς όρους που βάζετε αναμεταξύ σας για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Πιθανόν να αναπροσαρμόσετε τους στόχους σας, κάποιοι από αυτοί δεν θα βγαίνουν όπως τους είχατε υπολογίσει, τουλάχιστον στο οικονομικό κομμάτι που έχει πρόθεση να επενδύσετε.

Παρθένος – ο προσανατολισμός σας είναι στα επαγγελματικά και μια νέα αρχή που θέλετε να κάνετε αλλάζοντας το στάτους σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει μια προαγωγή εφόσον έχετε δουλέψει σκληρά ή και μια αλλαγή στο προσωπικό στάτους (μια επισημοποίηση σχέσης, δλδ ένας γάμος). Να είστε βέβαιοι για τα βήματα σας καθώς η όψη του Κρόνου προς την νέα Σελήνη απαιτεί πειθαρχία, οργάνωση και σιγουριά. Αν δεν υπάρχουν αυτά μπορεί αργότερα να περάσετε μεγαλύτερη απογοήτευση είτε στον ένα είτε στον άλλον τομέα.

Ζυγός – τα σχέδια σας για το μέλλον τονίζει αυτή η νέα Σελήνη αλλά πρέπει να γίνετε πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που οραματίζεστε. Να είστε προσεκτικοί στις αποστολές εγγράφων ή επαφές με το δημόσιο και με διαγωνισμούς για πτυχία ή ξένες γλώσσες και γενικώς με πάσης φύσεως αλληλογραφίες. Μπορεί να κάνετε μια ωραία γνωριμία από το εξωτερικό ή με άτομο διαφορετικής κουλτούρας αλλά να υπάρχουν κάποια εμπόδια προς την εξέλιξή της, αφήστε τον χρόνο να δείξει κατά πόσο αυτή η γνωριμία μπορεί να ευοδώσει ή όχι.

Σκορπιός – επενδύσεις και επενδυτικά προγράμματα, φορολογία και οικονομικά τρίτων πηγών σας απασχολούν έντονα. Προσοχή στο πως θα θέλετε να επενδύσετε ή να κερδίσετε χρήματα (έτοιμα) καθώς μπορεί να γλιστρήσετε και να εμπλακείτε σε οικονομικά αδιέξοδες καταστάσεις. Θα ήταν καλύτερα να οργανώσετε πρώτα καλά οτιδήποτε αφορά τα οικονομικά σας προτού αναλάβετε μια ευθύνη που θα βαραίνει εσάς ή και κάποιον άλλον μαζί.

Τοξότης – νέες σχέσεις και συνεργασίες αναπτύσσονται αλλά πρέπει να μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα ή να ενθουσιάζεστε! Καλό θα ήταν να μην μπείτε σε φάση συγκατοίκησης αν είστε με ένα άνθρωπο που γνωρίζετε ελάχιστα αφού θα υπάρχουν εμπόδια ή βάρη που δεν θα αντέξει η ανεξάρτητη φύση σας. Προσοχή σε δεσμεύσεις συμβολαίων από συνεργασίες καθώς και σε νομικά ζητήματα που προκύπτουν για να μην μπλέξετε περαιτέρω.

Αιγόκερως – με αυτήν την νέα Σελήνη θέλετε να βρείτε νέα πατήματα στη καθημερινότητα σας. Μπορεί να βρείτε μία νέα δουλειά που να συμπληρώνει το εισόδημά σας αλλά το βάρος των υποχρεώσεων να είναι τέτοιο που να μην αφήνει περιθώρια ξεκούρασης ή να υπάρχουν εμπόδια στην νέα αυτή καθημερινότητα. Ελέγξτε καλύτερα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρίσκεστε και μην βιάζεστε να χωρέσετε περισσότερα “καρπούζια κάτω από την μασχάλη”.

Υδροχόος – με αυτήν την νέα Σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων γίνεστε πιο δημιουργικοί και θέλετε να απολαύσετε τον έρωτα. Το θέμα είναι να έχετε καθαρή εικόνα για οτιδήποτε σχεδιάζετε ερωτικά καθώς ενδέχεται να δημιουργηθούν εμπόδια ή μεγαλύτερες ευθύνες ενώ και με τα κεφάλαιο παιδί καλό είναι να μη βιάζεστε. Οικονομικά χρειάζεται να είστε επιφυλακτικοί στο που ξοδεύετε τα χρήματα σας καθώς υπάρχει η τάση να προκύψουν μεγαλύτερα έξοδα από αυτά που υπολογίζετε!

Ιχθύες – με αυτή τη νέα Σελήνη θέλετε να βάλετε βάσεις στο οικογενειακό σας προϋπολογισμό και κάπου έχετε χάσει το μέτρο από τις ευθύνες που αναλαμβάνετε, θέματα με το σπίτι και τους δικούς σας σας κουράζουν, μια μετακόμιση ή ανακαίνιση ή μια αλλαγή επαγγελματικής στέγης μπορεί να στοιχίσει περισσότερο από αυτό που περιμένετε. Αν έχετε φερθεί ανώριμα σε μια προσωπική σχέση τώρα θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα