ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ στην Παρθένο 07/09

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
07/09/2021

Το νέο φεγγάρι του Σεπτεμβρίου πραγματοποιείτε στη 14º38’ της Παρθένου (πύλη αλχημιστή – οργανωτή), με ωροσκόπο στη 05º57’ του Λέοντα, που μας δίνει μια νότα αισιοδοξίας και δημιουργίας.
Μιλάμε για μια ανανεωτική Νέα Σελήνη, στην οποία ο Ήλιος και η Σελήνη συναντούν τον απρόβλεπτο ανάδρομο Ουρανό στη 14º39’ του Ταύρου, με μια ευνοϊκή όψη, που μας δίνει τη δυνατότητα για νέα πρωτοποριακά ξεκινήματα, μέσα από μια χαοτική κατάσταση.
Ξεκινήματα στα οποία συντελεί και ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, μαζί με το μεταμορφωτικό ανάδρομο Πλούτωνα, δημιουργούν ισχυρή αυτοπεποίθηση και θέληση να ανταποκριθούμε σε οποιοδήποτε στόχο παλιό ή καινούργιο βάλουμε.
Πολύ πιθανό, να υπάρξει έρευνα και δημιουργία προϋποθέσεων, σε θέματα υγείας αλλά και σε θέματα με τη γη μας, που τόσο έχει υποφέρει. Ο Ερμής επίσης, ο πλανήτης της επικοινωνίας, είναι σε ευνοϊκή όψη με τον ανάδρομο Κρόνο και δηλώνει ότι αυτό που σκεφτόμαστε μπορούμε και να το κάνουμε πράξη.

Η Νέα Σελήνη προτρέπει το μεταβλητό σταυρό, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, για νέα ξεκινήματα. Ευνοεί, επίσης, τα ζώδια της γης, Ταύρους, Αιγόκερους αλλά και του νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς του δευτέρου δεκαημέρου.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα