Νέα Σελήνη Μαρτίου – Η διφορούμενη…

ΝΟΝΑ ΒΟΥΔΟΥΡΗ
02/03/2022

Η Νέα Σελήνη του μήνα έχει δύο πρόσωπα. Φαίνεται σαν να προσπαθεί να δώσει ισορροπίες το Σύμπαν, δίνοντας βοήθειες κι ελπίδα, σε έναν κατά τ’ άλλα δύσκολο χάρτη. Το αποτύπωμα της δύσκολης τριπλής συνόδου Αφροδίτης, Άρη και Πλούτωνα, θα συνοδεύει το διάστημα επιρροής της Νέας Σελήνης ενώ από τη σύνοδο Ερμή – Κρόνου, δεν μπορούμε να περιμένουμε αισιοδοξία αλλά πεσιμισμό και μέρες κατά τις οποίες οι υποχρεώσεις και τα “πρέπει” μας θα υπερτερούν. Η Νέα Σελήνη δε, γίνεται σε ακριβείας τετράγωνο με την τελευταία έκλειψη του 2021 κι αυτό δεν θεωρείται εύκολο. Ας ελπίσουμε ο Δίας, να σταθεί φύλακας – άγγελος για τον καθένα χωριστά και την ανθρωπότητα.

Στα προσωπικά ωροσκόπια, η Νέα Σελήνη θα δώσει ενάρξεις, θα δράσει εξισορροπιστικά, βοηθώντας να βρεθούν λύσεις στους τοίχους που υψώνονται μπροστά από τον καθένα αλλά και δίνοντας σημαντικά γεγονότα με την ενεργοποίηση της έκλειψης και τις προκλητικές όψεις των ημερών.

Η Νέα Σελήνη θα γίνει στις 2.3.2022, στις 12°06′ των Ιχθύων και σε σύνοδο με τον Δία, στις 19:34:35, με συντεταγμένες Αθήνας. Επηρεάζει άμεσα Διδύμους που έχετε γεννηθεί 1 – 5 Ιουνίου, Παρθένους που έχετε γεννηθεί 3 – 7 Σεπτεμβρίου, Τοξότες που έχετε γεννηθεί 2 – 6 Δεκεμβρίου και Ιχθύες που έχετε γεννηθεί την τελευταία μέρα του Φεβρουαρίου ως τις 3 – 4 Μαρτίου. Όσους έχετε επίσης πλανήτες, ωροσκόπο και λοιπά μαθηματικά σημεία κοντά στις 12° των παραπάνω ζωδίων.

Λίγα λόγια για κάθε ζώδιο…

Κριός και Ωροσκόπος Κριός:

Η Νέα Σελήνη μπορεί κάλλιστα να σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από ψυχολογικά ή άλλου είδους βάρη, να κλείσετε κύκλους και να δημιουργήσετε νέους. Μπορεί να μην εκδηλώσετε τα νέα σας σχέδια τώρα αλλά να τα συλλάβετε… Λειτουργεί αφυπνιστικά αλλά και “προστατευτικά”, σε μία περίοδο που το έχετε μεγάλη ανάγκη. Πολλοί Κριοί, θα έχετε αποκαλύψεις πραγμάτων και θα λάβετε σημαντικές πληροφορίες. Η εκδήλωση για άλλους, θα αφορά μία περίοδο βοήθειας άλλων ανθρώπων, σε ανάγκη.

Ταύρος και Ωροσκόπος Ταύρος

Μία θετική Νέα Σελήνη για εσάς, που ενεργοποιεί τις φιλικές σας σχέσεις με κάποιο τρόπο. Πολλοί Ταύροι θα θελήσετε να συμμετάσχετε σε συλλογικότητες και να ενεργοποιηθείτε ιδεολογικά σε ομάδες. Η Νέα Σελήνη θα ωθήσει αρκετούς σε εναλλακτικά ενδιαφέροντα αλλά και σε πιο αισιόδοξες οπτικές πάνω στα μελλοντικά σας σχέδια. Αρκετοί Ταύροι μάλιστα, θα δημιουργήσετε νέους στόχους αυτό το διάστημα. Οι Ταύροι που γεννηθήκατε 15 – 16 Μαΐου, καλό είναι να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας.

Δίδυμοι και Ωροσκόποι Δίδυμοι

Ο τομέας που ενεργοποιείται κατά βάση, είναι ο επαγγελματικός. Καλό θα είναι βέβαια να είστε προσεκτικοί εκεί, ιδιαίτερα με τους ανωτέρους σας, όμως θα περιλαμβάνει και νέους επαγγελματικούς κύκλους ή συνεργασίες, όπως και νέα projects στην ήδη υπάρχουσα εργασία. Για άλλους, θα σημάνει μία αλλαγή επαγγελματικής ή κοινωνικής κατάστασης. Δεν αποκλείεται και η ενεργοποίηση κάποιας ενασχόλησης με τα κοινά. Κάποιοι Δίδυμοι, θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με τους γονείς.

Καρκίνος και Ωροσκόπος Καρκίνος

Μία ωραία και υποστηρικτική Νέα Σελήνη για εσάς, που έρχεται να “λειάνει” τις δύσκολες ενέργειες των ημερών. Μπορεί ν σας προσφέρει ένα διάλειμμα μέσω ενός ταξιδιού αλλά και την ευκαιρία για έναν νέο κύκλο γνώσης. Διευκολύνονται τα νομικά θέματα κι έρχεται βοήθεια από συγγενείς σε πολλές περιπτώσεις. Κυρίως όμως, προσφέρει ελπίδα και κάποιου είδους βοήθεια, εν μέσω ενός διαστήματος που πραγματικά την έχετε ανάγκη.

Λέοντας και Ωροσκόπος Λέοντας

Κάπως “ζόρικα” ενδέχεται να εκδηλωθεί αυτή η Νέα Σελήνη για εσάς, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Ίσως σας αναγκάζει να έρθετε σε επαφή με τράπεζες, κρατικά ταμεία, διατροφές, γραμμάτια κλπ. Σας εισάγει σε έναν κύκλο οικονομικών δοσοληψιών και διεκπεραιώσεων. Παράλληλα, ενεργοποιεί εσωτερικά, ψυχολογικά θέματα αλλά και την δυνατότητα απελευθέρωσης τους. Τέλος, πολλοί Λέοντες θα στραφείτε στην συναισθηματική και σεξουαλική σας ζωή που φαίνεται να ζητά τη προσοχή σας, λόγω των αναγκών που βγαίνουν στην επιφάνεια.

Παρθένος και Ωροσκόπος Παρθένος

Μία πολύ σημαντική Νέα Σελήνη για εσάς, που “δείχνει” τον τομέα των σημαντικών σχέσεων. Η εκδήλωση μπορεί να είναι πολύ διαφορετική για τον καθένα ασφαλώς αλλά σίγουρα μία νέα ή ήδη υπάρχουσα, ακόμα και παρελθοντική σχέση έρχεται να σας απασχολήσει. Νέες γνωριμίες, επανασυνδέσεις, νέες σχέσεις, όλα είναι στο πρόγραμμα. Αυτό αφορά και τις συνεργασίες, παλιότερες και άλλες που θα γεννηθούν τώρα. Δυστυχώς, και τα δικαστήρια και οι αντιδικίες, που θα απασχολήσουν κάποιους από εσάς.

Ζυγός και Ωροσκόπος Ζυγός

Η Νέα Σελήνη έρχεται να φέρει μία αλλαγή στην καθημερινότητα σας. Αλλαγή προγράμματος, έναρξη δίαιτας ή γυμναστικής, ένας νέος κύκλος θεραπειών ή εξετάσεων, η φροντίδα του εαυτού, περιλαμβάνονται εδώ. Ιδανική περίοδος για να μπει ένα ζωάκι στη ζωή σας. Για πολλούς Ζυγούς η Νέα Σελήνη θα φέρει καινούργιους επαγγελματικούς κύκλους, συνεργασίες ή και διαφοροποιήσεις στην ήδη υπάρχουσα. Μπορεί ενεργειακά να μην είναι το καλύτερο σας αλλά θα δώσει διευκολύνσεις και λύσεις σε θέματα καθημερινότητας.

Σκορπιός και Ωροσκόπος Σκορπιός

Πρόκειται για μία θετικότατη Νέα Σελήνη για εσάς, που επίσης έχετε ανάγκη στο προκλητικό διάστημα που διανύετε. Δίνει ευκαιρίες που χρειάζεστε στην ερωτική σας ζωή, ανάλογα με το πώς τη βρίσκει και βοηθά να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος εκεί. Υπάρχουν ευκαιρίες και για διασκέδαση παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις σας, οπότε εκμεταλλευτείτε την για να περάσετε καλά και να πάρετε ανάσες. Πολλοί Σκορπιοί θα έχετε εξελίξεις με μία εγκυμοσύνη ή την απόφαση της αλλά και χαρά από τα παιδιά σας. Λειτουργεί θετικά για τις δημιουργικές σας ικανότητες.

Τοξότης και Ωροσκόπος Τοξότης

Είναι μία σημαντική Νέα Σελήνη για εσάς, κυρίως πάνω σε θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας και οικογένειας. Σε αυτούς τους τομείς, είναι εύκολο να ενεργοποιηθεί το οτιδήποτε αλλά να σας ανοίξει και η όρεξη για αλλαγές κάποιου τύπου. Σηματοδοτεί και την αρχή κάποιων οικιακών και οικογενειακών υποχρεώσεων παράλληλα ενώ αρκετοί Τοξότες θα απαλλαγείτε από ένα βάρος και θα προχωρήσετε θέματα ακίνητης περιουσίας. Προσεκτικά με τους οικείους σας, δεν είναι δύσκολο να προκύψουν υπερβολές.

Αιγόκερως και Ωροσκόπος Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη σας δίνει το χέρι και σας βοηθά να βάλετε σε τάξη υποχρεώσεις, σε ένα κατά τ’ άλλα πολύ απαιτητικό διάστημα για εσάς. Έγγραφα, συμφωνίες προφορικές και γραπτές, συμβόλαια, μπαίνουν σε ροή. Σας δίνει την ευκαιρία για ένα ταξίδι που θα σας ξεκουράσει, ενός νέου μαθησιακού κύκλου ή της αγοράς ενός μεταφορικού μέσου, ενός υπολογιστή κλπ. Κυρίως όμως, το να συζητήσετε, να αποκαταστήσετε επικοινωνία με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν αλλά και να λάβετε ευχάριστα νέα που περιμένατε!

Υδροχόος και ωροσκόπος Υδροχόος

Ο Μάρτιος θα είναι ένας δύσκολος μήνας πρακτικά και από πλευράς υποχρεώσεων. Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη στρέφει το βλέμμα σας στα οικονομικά σας και όσα χρειάζεστε για να νιώσετε ασφαλείς. Εισπράξεις, έσοδα, αγορές, δόσεις κ.λπ., θα είναι στο πρόγραμμα. Σε ένα πιο εσωτερικό επίπεδο, σας οδηγεί να ψάξετε και να κινηθείτε ώστε να εδραιώσετε τις προϋποθέσεις εκείνες που θα σας κάνουν να νιώσετε επαρκής και ασφαλής και θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας. Πολλοί Υδροχόοι, θα θελήσετε να αναπτύξετε ένα από τα ταλέντα σας.

Ιχθύες και Ωροσκόποι Ιχθύες

Μία ολόδική σας Νέα Σελήνη που όχι μόνο θα σημάνει ενάρξεις, επανεκκινήσεις και κινητοποίηση για όλους αλλά για όσους έχετε γεννηθεί τις 2 – 3 πρώτες μέρες του μήνα, κάτι παραπάνω: Το γύρισμα μίας νέας σελίδας κατά τη διάρκεια του έτους και την αρχή ενός νέου σημαντικού κύκλου ζωής. Πραγματικά επιφυλάσσει δώρα για εσάς, που βρίσκεστε σε φάση επέκτασης και αλλαγών. Προσοχή μόνο αυτές τις μέρες, όπου και κάποια δυσάρεστα γεγονότα θα είναι ικανά να μειώσουν τη διάθεση σας. Σε γενικές γραμμές, προσοχή και στις υπερβολές.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα