Νέα Σελήνη 10/2/2024: Εκρηκτική – Ανατρεπτική και Επαναστατική

ΓΙΟΥΛΗ-ΙΛΛΥΤΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
03/02/2024

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 10 Φεβρουαρίου, είναι ούτως ή άλλως εκκεντρική μιας και γίνεται στο ζώδιο του Υδροχόου, στην 21η περίπου μοίρα. Το ακριβείας τετράγωνο που κάνει με τον Ουρανό, μας προδιαθέτει για τα ξαφνικά γεγονότα που θα εκτυλιχθούν μπροστά μας, όμως, ένταση και προκλητικότητα προσδίδει και η θέση του Άρεως, που χρωματίζει με βιαιότητα κάποια γεγονότα.

Αυτή η Νέα Σελήνη, θα διεγείρει μια εσωτερική κατεύθυνση, μια παρόρμηση, να κάνουμε ξαφνικές, και ολοκληρωτικές αλλαγές στη ζωή μας. Μια εσωτερική αντίδραση και μια επανάσταση, σε ό,τι δεν είναι αυθεντικό. Επανάσταση απέναντι στους συμβιβασμούς και τα συσσωρευμένα καταπιεσμένα συναισθήματα, που ήλθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε. Σε κοινωνικό επίπεδο, θα δημιουργηθεί μια γενικότερη υπερένταση και κλίμα ανασφάλειας, το οποίο θα προκαλέσει ταραχές και στο κοινωνικό σύνολο, μέσα από απεργιακές κινητοποιήσεις και συλλαλητήρια. Την κατάσταση θα εξωραΐσει κάπως η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό, που θα ανοίξει ένα παράθυρο ευκαιριών, φέρνοντας επαγγελματικές και οικονομικές, αιφνίδιες αλλαγές, στον καθένα από εμάς. Ο τρόπος που θα διαχειριστούμε αυτές τις ευκαιρίες, θα καθορίσει και την θετική ή μη, έκβαση τους.

Η προσπάθεια νομισματικής μεταρρύθμισης, για την προώθηση των άυλων συναλλαγών, μάλλον θα πάρει αναβολή.

Ατζέντες και μυστικές συμφωνίες που αφορούν σε εμπορικά συμφέροντα θα αρχίσουν να εφαρμόζονται, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια σκάνδαλα που θα αφορούν οικονομικά θέματα, εμπορικές υποθέσεις και πολιτικούς, ζητήματα με τις εξωτερικές υποθέσεις και τα γειτονικά κράτη. Η προσπάθεια νομισματικής μεταρρύθμισης, για την προώθηση των άυλων συναλλαγών, μάλλον θα πάρει αναβολή, ενώ θα τεθεί κάποιο ζήτημα σχετικά με την παροχή, την μεταφορά και αποθήκευση της ενέργειας. Η πιθανότητα πτώσης της τάσης, διακοπών ή ακόμη και κάποιας πιο γενικευμένης ενέργειας δεν αποκλείονται. Ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών, θα είναι θέμα συζήτησης, ενώ η απώλεια ενός επιφανούς προσώπου υψηλά ιστάμενου ή μεγαλόσχημου κληρικού, θα απασχολήσει την κοινή γνώμη και τα μαζικά μέσα ενημέρωσης. Η θετικότερη των εκφράσεων, θα είναι η ανακοίνωση ενός φαρμάκου, ή μιας θεραπείας, που υπάρχει ήδη στα εργαστήρια, πολλά υποσχόμενο για την θεραπεία σοβαρής νόσου.

Κριός

Νέοι στόχοι και φιλοδοξίες μέσα από δημιουργικά πλάνα που σας δίνουν χαρά και ικανοποίηση. Ανοίγει ένας νέος κοινωνικός κύκλος, μέσα από τον οποίο θα δράσετε εξελικτικά. Να κάνετε συνετή διαχείριση των οικονομικών σας, και να παραμείνετε ψύχραιμοι στις αιφνίδιες αλλαγές, γιατί οι πιο ευέλικτοι και προσαρμοστικοί, θα είναι αυτοί που θα καταφέρουν να πραγματοποιήσουν κάτι σημαντικό.

Ταύρος

Νέα δεδομένα στην καριέρα, με πιθανότητα αναγκαστικών μεταβολών στον επαγγελματικό χώρο, ακόμη και αλλαγή κατεύθυνσης. Προτιμήστε να απασχοληθείτε στον τομέα που έχετε επιστημονική εξειδίκευση ή πολλών χρόνων εμπειρία. Φροντίστε ώστε ο εκνευρισμός από την δουλειά σας, να μην μεταφερθεί στο σπίτι. Τολμήστε τις αλλαγές από επιλογή, μα όχι από αντίδραση.

Δίδυμοι

Νέα πλάνα σχετικά με την οικονομική σας επέκταση, τις επαφές με το συγγενικό σας περιβάλλον, αλλά και πιθανές συνεργασίες ή ενασχόληση με θέματα που μπορεί να επεκτείνουν την δράση σας και στο εξωτερικό. Φροντίστε να μην μεγεθύνετε τις καταστάσεις, για να μην παρεξηγήσετε μήτε να παρεξηγηθείτε. Φιλτράρετε τις κουβέντες που ανταλλάσσετε, ώστε να μην πάρετε την λάθος πληροφορία και κάνετε λάθος κινήσεις.

Καρκίνος

Επανεξέταση κριτηρίων επιλογής στόχων και συνεργατών. Ανοίγει ένας κύκλος που θα σας αναγκάσει, να αποστασιοποιηθείτε από συγκινησιακές καταστάσεις που μπορεί να σας δημιουργούν φίλοι ή ο κύκλος σας εν γένει, και να αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Πορευτείτε βασισμένοι στις δικές σας δυνάμεις, χωρίς να περιμένετε ούτε την συμβολή, μα ούτε και την επικρότηση από άλλους.

Λέων

Οι προσωπικές όσο και οι επαγγελματικές σας σχέσεις επί τάπητος. Αιφνίδιες αλλαγές στον τομέα της εργασίας σας, μέσα από απρόβλεπτες συμπεριφορές που θα έχουν οι άλλοι απέναντί σας. Φροντίστε την προσωπική σας σχέση, προκειμένου να μην έχετε παράπονα από το ταίρι σας. Παραμείνετε ήρεμοι και συγκρατημένοι, για να αναγνωρίσετε την ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί για επαγγελματική ανέλιξη.

Παρθένος

Νέα δεδομένα στον χώρο της εργασίας σας, ίσως κάποιες καινοτομίες να ταράξουν την εύρυθμη καθημερινή σας εργασιακή συνήθεια. Αποφύγετε νεωτερισμούς και στην καθημερινή σας ρουτίνα, γιατί και εκεί η κατάσταση θα είναι τεταμένη. Δώστε προσοχή στην διατροφή και την υγεία σας.

Ζυγός

Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο προσδιορίζετε τον έρωτα, αλλά και τις προσδοκίες που έχετε από αυτόν. Έξοδα για τα παιδιά, και ανάγκη ελέγχου στα έξοδα διασκέδασης. Να είστε προσεκτικοί σε οποιουδήποτε είδους οικονομικής επένδυσης. Κάποια επιπλέον έσοδα που θα έχετε αποταμιεύστε τα, για να τα χρησιμοποιήσετε στις ανάγκες του σπιτιού.

Σκορπιός

Σπίτι και οικογένεια θα είναι ο τομέας που θα σας απασχολήσει. Αλλαγές στον χώρο κατοικίας, είτε από επιλογή, είτε από επιβολή, είτε λόγω ανάγκης. Έχετε υποστήριξη και βοήθεια από το περιβάλλον, τα αδέλφια και τους συγγενείς σας. Εξωτερικεύστε τις ανάγκες σας, μιλώντας ειλικρινά με τους ανθρώπους που σας νοιάζονται.

Τοξότης

Νέες συμφωνίες που θα ξεβολέψουν την συνήθη σας ρουτίνα. Κάποιοι, μπορεί να βρεθείτε σε δύσκολη θέση με τα αδέλφια σας, κάτι όμως που μπορεί να αποβεί εν τέλει θετικό, μέσα από εποικοδομητικό διάλογο. Φροντίστε να μην σας παρασύρουν οι προκλήσεις και να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνετε τόσο στην εργασία σας, όσο και στην προσωπική σας ζωή, προκειμένου να αποφύγετε ατυχήματα, κυριολεκτικά και μη.

Αιγόκερως

Τα προσωπικά σας έσοδα και τα έσοδα από τρίτες πηγές ή του συζύγου θα σας απασχολήσουν με κάποιον τρόπο. Μπορεί να χρειαστεί να καλύψετε μη αναμενόμενα έξοδα των παιδιών σας, ενώ κάποιοι, θα εκπλαγείτε από έναν νέο τρόπο εισροής χρημάτων στο πορτοφόλι σας. Αξιοποιήσετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, στην εργασία σας, για να ανοίξετε το πεδίο εισροής χρημάτων.

Υδροχόος

Μια νέα σελίδα τόσο σε ότι αφορά στην εμφάνισή σας, αλλά και στον τρόπο που παρουσιάζεστε στους άλλους ως προσωπικότητα. Σημαντικές αλλαγές στην αυτο-έκφραση. Προσοχή στην εκκεντρικότητα για να μην δημιουργηθούν διαξιφισμοί στην οικογένεια. Αιφνίδιες αλλαγές κατοικίας και νέες ευκαιρίες επαγγελματικής συνεργασίας. Φροντίστε όμως, να μην είστε προκλητικοί στον χώρο της δουλειάς σας.

Ιχθύες

Νέα σχέση με τον εαυτό σας, κατόπιν ανάδυσης των ειλικρινών σας ζητημάτων και συναισθημάτων, που θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε κι εσείς σε αυτά που θέλετε. Προτιμήστε να κρατήσετε τα ερωτικά σας ζητήματα και ό,τι θέματα σας απασχολούν, προσωπικά, και μην τα μοιραστείτε. Φροντίστε να παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας και στον τρόπο που τους εκφράζετε στους άλλους.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα