Ναι η 24η Απριλίου είναι μία μέρα που μπορεί να μας γεμίσει αισιοδοξία για το μέλλον!

ASTROTEAM GUEST
19/04/2023

Είναι μία εξαιρετική ευκαιρία που το Σύμπαν δίνει για την εξέλιξη του καθενός ξεχωριστά, στον τομέα που αυτή η σύνοδος βρίσκεται στο Ωροσκόπιό του.

Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα του Απρίλη και σίγουρα όσοι μας διαβάζετε έχετε ακούσει για τις δύο εκλείψεις που έρχονται αλλά και για την αναδρομή του Ερμή σε λίγες ημέρες. Οπότε είναι σίγουρα μία περίοδος που όλοι κάνουμε ένα βήμα πίσω και περιορίζουμε το οποιοδήποτε ξεκίνημα ή παράτολμη κίνηση στο ελάχιστο. Κι όμως… έχω να σας πω ότι στο μεσοδιάστημα των εκλείψεων αυτή την άνοιξη κρύβεται κάτι πολύ θετικό κι αισιόδοξο… Την 24η του Απρίλη ο Ήλιος συναντά σε σύνοδο τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Ταύρο, ενώ παράλληλα ο Κρόνος από τους Ιχθύς κάνει εξάγωνο με τη σύνοδο αυτή! Και τι σημαίνει αυτό απλά;… μα ότι είναι μία εξαιρετική ευκαιρία που το Σύμπαν δίνει για την εξέλιξη του καθενός ξεχωριστά, στον τομέα που αυτή η σύνοδος βρίσκεται στο Ωροσκόπιό του.

Να δούμε τι επιθυμεί η ψυχή μας να αφήσει πίσω και μετά τι θα της δώσει τη γαλήνη και την εξέλιξη!

Η συνάντηση του Ήλιου με τον Βόρειο Δεσμό είναι πάντα μία υπέροχη συγκυρία, πόσο μάλλον που τώρα έχει και την υπογραφή του Κρόνο από εξάγωνο το οποίο υπόσχεται ευκαιρίες. Και ναι μεν ίσως αυτές να θέλουν δουλειά κι επιμονή γιατί για Κρόνο μιλάμε, όμως θα έχουν και σταθερότητα και είναι σίγουρο ότι η όποια εξέλιξη επιτευχθεί θα έρθει για να μείνει. Επίσης δεν ξεχνάμε ότι στις 19/6 και ο Δίας από τον Ταύρο θα κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο σε πολύ κοντινές μοίρες, οπότε μήπως από τώρα πρέπει όλοι να δούμε σε ποιο σημείο του Ωροσκοπίου μας θα συμβούν όλα αυτά τα υπέροχα; Φυσικά δεν ξεχνάμε καθόλου πως βρισκόμαστε σε περίοδο εκλείψεων αλλά και Ανάδρομου Ερμή οπότε δεν είναι η ώρα να δράσουμε. Είναι όμως η ώρα να στραφούμε μέσα μας, να δούμε τι επιθυμεί η ψυχή μας να αφήσει πίσω και μετά τι θα της δώσει τη γαλήνη και την εξέλιξη! Ειδικά τώρα που έχουμε εκλείψεις… ειδικά τώρα είναι η ώρα να μη φοβηθούμε γιατί το Σύμπαν σοφό όπως πάντα μας δείχνει τα περιττά αλλά και τον τρόπο να απαλλαγούμε από αυτά.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών αλλά και του 2ου δεκαημέρου, προσπαθήστε να απαλλαγείτε από τον φόβο που μπορεί να φέρει το άγνωστο. Πάρτε βαθιά ανάσα και βουτήξτε μέσα σας, δείτε καθαρά αυτό που η ύπαρξή σας ζήτα και χτίστε σιγά σιγά στο μυαλό σας τον τρόπο να το πετύχετε. Το Σύμπαν είναι πάντα γενναιόδωρο, δείχνει τον δρόμο και βοηθά… και στην περίπτωση αυτή η βοήθειά του είναι μεγάλη ακόμη κι εάν αυτή τη στιγμή περνάτε λίγο δύσκολα και δεν το βλέπετε!

Πάμε να δούμε όμως για όλα τα ζώδια σε ποιον τομέα θα παρουσιαστεί αυτή η θαυμάσια ευκαιρία για εξέλιξη.

Κριοί κι Ωροσκόποι Κριοί, χρήματα…ναι ναι είναι η ώρα που μπορεί να βάλετε κάτω αυτή την ιδέα που έχετε κρυμμένη στο πίσω μέρος του μυαλού σας και που θα μπορούσε να σας αποδώσει χρηματικά είτε μέσα στον εργασιακό σας χώρο είτε όχι, να κάνετε δηλαδή κάτι καινούργιο το οποίο θα αυξήσει τα έσοδά σας. Προσοχή, μην το ξεκινήσετε τώρα, το λέω για να μη σας πιάσει η βιασύνη… Πάρτε όμως τον χρόνο να το καταστρώσετε και μετά τα μέσα του Μάη να αρχίστε να το βάζετε σε εφαρμογή.

Ταύροι κι Ωροσκόποι Ταύροι, ξέρω ότι ειδικά εάν έχετε γεννηθεί στις αρχές του Ζωδίου αλλά και στα μέσα αυτή τη στιγμή και ζορίζεστε και πιέζεστε και ίσως αυτό που σας γράφω τώρα σας φαίνεται ανέκδοτο, όμως αλήθεια το Σύμπαν στη επόμενη γωνία έχει κάτι πολύ καλό για εσάς! Κάτι που άμεσα έχει να κάνει με το περιβάλλον και με τον εαυτό σας. Από όλους είστε οι πιο ευνοημένοι γιατί το εύρος αυτού που θα μπορούσατε να φτιάξετε είναι μεγάλο. Απλά είστε πολύ σταθεροί και δυσκολεύσετε ίσως περισσότερο από όλους να κάνετε αλλαγές, όμως τώρα είναι η ώρα! Δείτε αυτό που είναι εκεί μπροστά για εσάς κι απλώστε το χέρι να το πιάσετε..

Δίδυμοι κι Ωροσκόποι Δίδυμοι, ήρθε η ώρα να σταματήσετε ότι κάνετε, καθώς είστε αεικίνητοι, να πάρετε μία ανάσα και να ακούσετε τι λέει το υποσυνείδητό σας και ποιες είναι οι πραγματικές σας επιθυμίες. Ιδιαίτερα όσον αφορά επαγγελματικά και καριέρα καθώς εκεί θα παρουσιαστούν οι ευκαιρίες τον Ιούνιο. Οπότε εάν είχα μία συμβουλή να σας δώσω θα ήταν να κατεβάσετε λίγο ταχύτητες, να στραφείτε εσωτερικά, να αφουγκραστείτε προσεκτικά τις επιθυμίες σας, και μετά τα μέσα του Μάη είστε και πάλι ελεύθεροι να αναλάβετε δράση.

Καρκίνοι κι Ωροσκόποι Καρκίνοι, ανήκετε σε ομάδες ή θα θέλατε ίσως να ανήκετε, συλλόγους ή ακόμη και παρέες με κοινά ενδιαφέροντα που θα μπορούσαν να σας ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες; Εάν όχι μήπως τώρα είναι η ώρα να σκεφτείτε πως θα μπορούσατε να διευρύνετε το κομμάτι αυτό και να εξελιχθείτε ακόμη και κοινωνικά; Σκεφτείτε πως θα γνωρίσετε κόσμο που θα μπορούσε να διευρύνει τη φιλοσοφία σας και τη στάση σας απέναντι στη ζωή και μην αποκλείσετε συναντήσεις παντός είδους που θα μπορούσαν να σας ανοίξουν νέους δρόμους μελλοντικά.

Λέοντες κι Ωροσκόποι Λέοντες, μα τι χαρούμενη συγκυρία ο Ήλιος να συναντά τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης μέσα στον 10ο Ηλιακό σας Οίκο, οίκο της καριέρας και της προβολής. Σκεφτείτε και σχεδιάστε άφοβα τι θα θέλατε να πετύχετε στον τομέα αυτό κι ακόμη δεν το έχετε τολμήσει. Μετά από μια ομολογουμένως δύσκολη περίοδο έρχεται η υπέροχη αυτή αστρολογική συγκυρία να σας γεμίσει ελπίδες κι όνειρα για αυτά που βαθιά επιθυμείτε να πετύχετε. Στόχοι κοινωνικής ανέλιξης κι εξέλιξης είναι εκεί μπροστά για εσάς και περιμένουν να εκπληρωθούν.

Παρθένοι κι Ωροσκόποι Παρθένοι, 9ος Ηλιακός Οίκος για εσάς και νέες φιλοσοφίες, σπουδές, ταξίδια που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους. Εάν είχατε κάτι από αυτά στο μυαλό σας και διστάζατε σίγουρα τώρα είναι η ώρα να το σκεφτείτε και να το σχεδιάσετε. Οτιδήποτε θα μπορούσε να σας ανοίξει νέους ορίζοντες είναι τώρα η ώρα να το βάλετε σε εφαρμογή. Εξέλιξη μέσα από νέες φιλοσοφίες και πολιτισμούς λοιπόν είναι το κλειδί για εσάς!

Ζυγοί κι Ωροσκόποι Ζυγοί, 8ος οίκος και μοίρασμα σε πρώτο πλάνο. Αναλογιστείτε πως συγχωνεύεστε με τους άλλους, πως συνεταιρίζεστε, πως μοιράζεστε και τι αλλαγές ενδεχομένως χρειάζεται να κάνετε στους τομείς αυτούς προκειμένου να εξελιχθείτε και να φύγετε από μοτίβα που στο παρελθόν δεν δούλεψαν ή που μπορεί να σας έχουν κουράσει. Άλλωστε οι σχέσεις και το να κάνετε τα πάντα μαζί με κάποιον άλλο είναι η ειδικότητά σας, όμως ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσατε, να πετάξετε μακριά παλιές συμπεριφορές όσο κι αν η δύναμη της συνήθειας σας κρατάει πίσω και να πάτε στην επόμενη πίστα καινούργιοι και πιο δυνατοί!

Σκορπιοί κι Ωροσκόποι Σκορπιοί, σκέφτεστε νέες σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμούς; Εάν ναι τώρα είναι η ώρα να κάνετε τα σχέδιά σας προσεκτικά, να βουτήξετε βαθιά μέσα στην καρδιά σας, να ακούσετε τις επιθυμίες της και από τα μέσα του Μάη να δράσετε σύμφωνα με αυτές. Εάν νιώθετε ότι οτιδήποτε έχει να κάνει με σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας δεν λειτουργεί πλέον και σας κρατάει πίσω σχεδιάστε το επόμενο βήμα που θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε χωρίς φόβο. Δείτε γύρω σας τι πραγματικά επιθυμείτε να κρατήσετε, ποιοι όντως σας κάνουν καλό και σας προσφέρουν ουσιαστικά κι από κει και πέρα δράστε ανάλογα.

Τοξότες κι Ωροσκόποι Τοξότες, εργασία και υγεία σε πρώτο πλάνο. Τι έχετε στο μυαλό σας που θα μπορούσε να σας φέρει την εξέλιξη στους τομείς αυτούς; Νέες προοπτικές στη δουλειά και την καθημερινότητα ή θέματα υγείας τα οποία αναβάλλατε; Σίγουρα η εποχή δεν είναι καλή για να τα βάλετε σε εφαρμογή, όμως είναι η κατάλληλη για να προετοιμαστείτε σωματικά και ψυχολογικά για αυτά. Επίσης εάν σκέφτεστε να ασχοληθείτε με κάποιου είδους παροχή υπηρεσιών είναι τώρα η εποχή να το σχεδιάσετε.

Αιγόκεροι κι Ωροσκόποι Αιγόκεροι, φανταστικά τα νέα για εσάς καθώς είναι η ώρα να σκεφτείτε το επόμενο δημιουργικό σας σχέδιο το οποίο θα σας εξελίξει ακόμη περισσότερο. Ειδικότερα εάν ασχολείστε με τέχνες δεν θα μπορούσατε να ζητήσετε τίποτε καλύτερο. Επίσης οι έρωτες και το φλερτ εδώ θα μπουν σε πρώτο πλάνο και μπορείτε άνετα να ΄δημιουργήσετε΄ κάτι πολύ καλό και σε αυτό το κομμάτι!

Υδροχόοι κι Ωροσκόποι Υδροχόοι, έχετε στο μυαλό σας να κάνετε αλλαγές που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια; Εάν η απάντηση είναι ναι σκεφτείτε τες άφοβα και μελετήστε τον τρόπο που θέλετε να κάνετε το επόμενο αυτό βήμα. Εάν πάλι αυτές οι αλλαγές έρθουν και σας βρουν μη φοβηθείτε και μην αντισταθείτε καθώς είναι βέβαιο ότι αυτές θα σας εξελίξουν και θα ανοίξουν ένα καινούργιο πολύ σημαντικό κεφάλαιο ζωής.

Ιχθύες κι Ωροσκόποι Ιχθύες, η συμβουλή που θα είχα να σας δώσω είναι να εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό για να αναλογιστείτε μοτίβα επικοινωνίας που χρησιμοποιούσατε μέχρι τώρα και δεν έχουν λειτουργήσει. Πως αυτά θα μπορούσαν να αλλάξουν κι έτσι να ανοίξετε διαύλους επικοινωνίας με ανθρώπους που μέχρι τώρα νιώθατε ότι δεν σας καταλαβαίνουν; Είστε ιδιαίτερα παιδιά, πολύ πνευματικά κι αυτό που θα σας έλεγα είναι να μιλήσετε ανοιχτά σε αυτούς που αγαπάτε επικοινωνώντας τα θέλω σας με απλότητα.

 

Από την Κρίστη Κοτσυφάκη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα