Μηνιαίες Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021: Κριός – Δίδυμοι

ASTROTEAM GUEST
31/08/2021

Ο Σεπτέμβριος, θα είναι διαφορετικός αυτή τη χρονιά, καθώς όλοι θα θελήσουμε να μπούμε σε μια κανονικότητα, η οποία θα είναι αρκετά δύσκολη. Ο Αύγουστος άφησε σε όλους μας μια πικρή γεύση. Έχοντας βιώσει, όλη αυτή την ανεπανόρθωτη ζημία, μαζί με τα θέματα του κορονοϊού , θα προσπαθήσουμε, να βρούμε και πάλι τους ρυθμούς μας.

Κριός

Ο Σεπτέμβριος για εσάς τους Κριούς θα έχει να κάνει, με θέματα που αφορούν στην εργασία, στην υγεία, στους φίλους και στους συνεργάτες.

Στις 4 του μήνα, ο Ερμής θα κάνει όψη τριγώνου με τον Κρόνο. Αυτό επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου. Εκεί, σας δίνετε μια πολύ καλή ευκαιρία να οργανώσετε και να ταχτοποιήσετε θέματα που έχουν να κάνουν με φίλους ή συνεργάτες. Την επομένη, στις 5 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη θα δημιουργήσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν πράγματα ή ακόμα και να διακόψουν σχέσεις με συνεργάτες ή τον/την σύντροφό τους.

Ο Άρης, στις 6 Σεπτέμβρη, θα κάνει μια θετική όψη με τον Πλούτωνα. Οι Κριοί, του τρίτου δεκαημέρου, θα έχουν την ευκαιρία να επανεξετάσουν επαγγελματικά σχέδια ή ακόμα και νέες ευκαιρίες, στον τομέα που άφορα στην εργασία και στο κοινωνικό προφίλ τους. Παράλληλα, η Αφροδίτη σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Δία, δίνοντας καλές και τυχερές γνωριμίες.

Η νέα σελήνη του Σεπτέμβρη, θα γίνει στις 7 του μήνα στον 6ο και τον 2ο φυσικό σας οίκο. Είναι ένα νέο φεγγάρι, όπου έχει την θετική συμμετοχή του Ουρανού. Αυτό θα σας δώσει ευκαιρίες επαγγελματικές αλλά και οικονομικές.

Στις 16 ο Ήλιος θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα μπορέσουν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, στο επαγγελματικό κυρίως κομμάτι, μιας και είναι ο τομέας που θα τους απασχολήσει ιδιαίτερα αυτό το μήνα.

Ο Ερμής 20 Σεπτέμβρη κάνει όψη τριγώνου με τον Δία. Αυτή η συνάντηση σας κάνει επικοινωνιακούς, χαρούμενους και ίσως πάρετε ευχάριστες ειδήσεις από φίλους. Στις 21 έχουμε την πανσέληνο του μήνα, όπου θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες που αφορούν σε θέματα υγείας, εργασίας αλλά και ψυχολογίας.

Στις 22 ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, επηρεάζοντας τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Θα υπάρχει μια ένταση, μια καχυποψία και γενικά μια δυσπιστία, σε σχέση με τους συνεργάτες σας, τις συμφωνίες που ίσως θέλετε να κάνετε, αλλά και τον/την σύντροφό σας.

Στη συνεχεία, στις 25 του μήνα ο Άρης θα κάνει όψη τριγώνου με τον Κρόνο. Οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου, θα δραστηριοποιηθούν παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις, σε θέματα που αφορούν σε συνεργασίες και σε φιλίες.

Στις 29 Σεπτέμβρη η Αφροδίτη θα δημιουργήσει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα, δίνοντας ένα ρομαντισμό και ίσως “πλατωνικούς έρωτες” σε κάποιους από εσάς. Παράλληλα, ο Ήλιος κάνει τρίγωνα με τον Κρόνο, κάνοντας τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο πιο υπευθύνους, αναλαμβάνοντας ευθύνες και υποχρεώσεις σε σχέση με τους συνεργάτες και τις ομάδες που μπορεί να συμμετέχουν. Τέλος, το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Δία, θα κλείσει τον μήνα με μια τάση για σπάταλη και λίγα ερωτικά μπερδέματα.

Ταύρος

Οι Ταύροι θα ασχοληθείτε, τον μήνα Σεπτέμβριο με τα παιδιά σας, τα ερωτικά σας, την υγεία σας και φυσικά τα επαγγελματικά σας.

Στις 4 του μήνα, ο Ερμής κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο, εκεί οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα έχουν τη δυνατότητα να τακτοποιήσουν και να διευθετήσουν υποθέσεις που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα.

Στη συνέχεια, στις 6 του μήνα, ο Άρης θα δημιουργήσει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα. Αυτό στους γεννημένους τέλος τρίτου δεκαημέρου, ίσως φέρει κάποια έντονη ερωτική περιπέτεια. Παράλληλα, η Αφροδίτη κάνει και αυτή με την σειρά της τρίγωνο με τον Δία, δίνοντάς εύνοια σε θέματα υγείας, γνωριμιών και εργασίας, κυρίως για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου.

Η νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου θα γίνει στις 7 του μήνα, έχοντας την θετική συμμετοχή του Ουρανού. Οι γεννημένοι 3,4 και 5 Μαΐου είναι και αυτοί που βιώνουν τις μεγαλύτερες αλλαγές αυτό το διάστημα. Η νέα αυτή σελήνη σας βοηθά πολύ σε αυτό. Θα γίνει στον 5ο φυσικό σας οίκο και θα ευνοηθούν νέα ξεκινήματα, στα ερωτικά και στα θέματα των παιδιών σας.

Στις 17 του μήνα η Αφροδίτη θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Εκεί οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου, ίσως έχετε ένα αίσθημα ανασφάλειας και περιορισμού σε σχέση με τον/την σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας.

Ο Ερμής στις 20 του μήνα, θα κάνει όψη τριγώνου με τον Δία, προσφέροντας στους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου, ευχάριστες συναντήσεις και ευχάριστα νέα σε σχέση με τον χώρο εργασίας. Θα έχετε καλές ιδέες, και κάποια γραφειοκρατικά θέματα που μπορεί να υπάρχουν, θα τρέξουν πιο γρήγορα. Στις 21 του μήνα θα γίνει και η πανσέληνος. Εκεί θα μπορέσετε να ασχοληθείτε και να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες σας, που έχουν να κάνουν, με παιδιά, φίλους και ερωτικές σχέσεις.

Στις 23 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη θα κάνει όψη αντίθεσης με τον Ουρανό. Οι Ταύροι που είναι γεννημένοι 3,4 και 5 Μαΐου, είναι και αυτοί που θα αισθανθούν πιο έντονα αυτή την όψη. Ξαφνικούς χωρισμούς ή ξαφνικές γνωριμίες φέρνει αυτή η όψη για κάποιους από εσάς. Προσοχή σε όσους θελήσουν να κάνουν αλλαγές στην εμφάνιση τους, γιατί το πιθανότερο είναι να μην πετύχουν.

Ο Άρης θα δημιουργήσει όψη τριγώνου με τον Κρόνο στις 25 του μήνα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα δραστηριοποιηθείτε περισσότερο στη δουλειά σας και θα μπορέσετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Στις 29 Σεπτέμβρη η Αφροδίτη κάνει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα και ο Ήλιος τρίγωνο με τον Κρόνο. Οι Ταύροι που είναι γεννημένοι, το πρώτο δεκαήμερο θα αναλάβουν περισσότερες ευθύνες, λόγω της υπευθυνότητας και της αξιοπιστίας που θα εκπέμπουν. Οι γεννημένοι τέλος δευτέρου και αρχές τρίτου δεκαημέρου θα έχετε μια πιο ρομαντική ημέρα. Προσέχουμε πάντα, εξαιτίας του Ποσειδώνα, να μην εξιδανικεύουμε ανθρώπους και καταστάσεις που δεν πρέπει.

Τέλος, η Αφροδίτη θα δημιουργήσει τετράγωνο με τον Δία στις 30 του μήνα. Προσοχή λοιπόν, οι Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, στην επιπολαιότητα, στην σπατάλη και γενικά στην ανευθυνότητα.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι το μήνα Σεπτέμβριο θα ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι, την οικογένεια και τα παιδιά σας.

Στις 2 του μήνα ο Άρης θα βρεθεί απέναντι από τον Ποσειδώνα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και στην κοινωνική σας εικόνα. Αυτή η όψη δημιουργεί τάσεις για αναβολές, διαψεύσεις, κλοπές ακόμα και απώλειες των αντικειμένων σας.

Η Αφροδίτη θα δημιουργήσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα στις 5 Σεπτεμβρίου, φέρνοντας στους γεννημένους τρίτου δεκαημέρου, ξεκαθαρίσματα σε ερωτικές σχέσεις, νέους μοιραίους έρωτες και οριστικούς χωρισμούς.

Στις 6 του μήνα, ο Άρης θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, βοηθώντας τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου, να τακτοποιήσουν θέματα που αφορούν στο σπίτι, στην οικογένεια και στα κληρονομικά. Παράλληλα και η Αφροδίτη κάνει όψη τριγώνου με τον Δία, προσφέροντας λίγη καλοπέραση, κέφι, γνωριμίες και γενικότερα ένα ευχάριστο κλίμα.

Η νέα σελήνη του μήνα θα πραγματοποιηθεί στις 7 του μήνα, μαζί με μια πολύ βοηθητική όψη του Ουρανού προς τον Ήλιο. Σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν στο σπίτι, στην οικογένεια ή και με κάποια αλλαγή που ενδεχομένως θέλετε να κάνετε και έχει σχέση με τα παραπάνω.

Στη συνέχεια, 14 Σεπτέμβρη, ο Ήλιος θα βρεθεί απέναντι από τον Ποσειδώνα. Εκεί, οι γεννημένοι τέλος δευτέρου αρχές τρίτου δεκαημέρου, να αποφύγετε να κάνετε κάποια συμφωνία, που να σχετίζεται με κληρονομικά, τράπεζες και γενικά θέματα σπιτιού. Μπορεί να σας εξαπατήσουν ή να κάνετε λάθος εκτιμήσεις. Στις 16 όμως του μήνα, ο Ήλιος προχώρα και θα δημιουργήσει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα. Από αυτή τη θέση λοιπόν, κυρίως το τρίτο δεκαήμερο των Διδύμων, θα μπορέσετε να κάνετε καλύτερη ερεύνα σε ότι αφορά τα παραπάνω και να πάρετε αποφάσεις ξεκινώντας ενέργειες από την αρχή.

Στις 20 του μήνα ο Ερμής, πλανήτης της επικοινωνίας, που σας αφορά άμεσα, θα κάνει όψη τρίγωνου με τον Δία, χαρίζοντας ένα μεγάλο τρίγωνο στους γεννημένους 22,23 και 24 Ιουνίου. Θα είναι μια τυχερή ημέρα για εσάς. Θα είστε χαρούμενοι, θα θελήσετε να διασκεδάσετε και να καλοπεράσετε. Θα κάνετε ωραίες γνωριμίες και θα έχετε ευχάριστα νέα. Αμέσως μετά, στις 21, θα γίνει η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, όπου θα μπορέσετε να τελειώσετε τις ανοιχτές υποθέσεις που αφορούν στο σπίτι και στην οικογένεια σας γενικότερα.

Ο Ερμής θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα στις 22 του μήνα. Αυτή την ήμερα, οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, να προσέχετε. Ίσως υπάρξουν εντάσεις με τα παιδιά ή τον/την σύντροφό σας. Στις 25, ο Άρης με τον Κρόνο θα κάνουν μια ακόμη θετική όψη, βοηθώντας τους γεννημένους στο τέλος πρώτου δεκαημέρου, να δραστηριοποιηθούν και να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, σε σχέση με τα παιδιά, τον/την σύντροφο και θέματα σπουδών.

Τέλος, 29 του μήνα, η Αφροδίτη θα κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, κάνοντας τους γεννημένους αρχές του τρίτου δεκαημέρου, να έχουν υψηλές προσδοκίες από την δουλεία τους.

 

Από την Αγγελή Διονυσία

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα