Μηνιαίες Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021: Καρκίνος – Παρθένος

ASTROTEAM GUEST
31/08/2021

Καρκίνος

Για εσάς τους Καρκίνους, ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας μήνας που θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα αδέλφια-συγγενείς, το σπίτι, την οικογένεια και τα κληρονομικά σας.
Στις 4 Σεπτέμβρη, ο Ερμής θα κάνει όψη τριγώνου με τον Κρόνο, δίνοντάς στους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, την ευκαιρία να οργανώσουν και να τακτοποιήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια και τις τράπεζες. Την επόμενη ημέρα, στις 5 του μήνα, οι γεννημένοι 16,17 και 18 θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις τους, μιας και η Αφροδίτη θα βρεθεί σε αρκετά δύσκολη θέση με τον Πλούτωνα.
Ο Άρης στις 6 Σεπτεμβρίου, θα δημιουργήσει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα και η Αφροδίτη τρίγωνο με τον Δία. Θα είναι μια πολύ καλή ημέρα, κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, για να έχουν κάποιες παροχές από αδέλφια ή συγγενείς ή και να περάσουν καλά μαζί τους. Επίσης, ευνοούνται και θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι γενικότερα.
Η νέα σελήνη, θα γίνει στις 7 του μήνα. Είναι μια καλή ευκαιρία για ενάρξεις, αφού συμμετέχει σε όλο αυτό και ο Ουρανός, με θετικές όψεις. Για τους Καρκίνους, αυτό το νέο φεγγάρι μπορεί να φέρει αλλαγές, σε σχέση με αδέλφια και συγγενείς. Ίσως θελήσετε να κάνετε μια νέα αγορά μεταφορικού μέσου και γιατί όχι να κάνετε κοντινά ταξίδια για οικογενειακούς λόγους.
Στις 17 του μήνα, η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, φέρνοντας στους γεννημένους τέλος του πρώτου δεκαημέρου, έναν συναισθηματικό περιορισμό. Θα υπάρχει μια ανασφάλεια ως προς τον/την σύντροφο, μια τάση να επιβάλετε το τι είναι σωστό σε μια σχέση και γενικά η ανάγκη να επικρατήσει η λογική και όχι το συναίσθημα.
Ο Ερμής στις 20 του μήνα θα κάνει τρίγωνο με τον Δία. Είναι μια καλή ημέρα κυρίως για το τρίτο δεκαήμερο, να διεκπεραιώσει γραφειοκρατικά θέματα, σε σχέση με το σπίτι, τράπεζες και κληρονομικά. Στις 21 θα γίνει η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, όπου είναι μια ευκαιρία να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητες που έχουν ξεκινήσει στις αρχές του μήνα.
Στις 22 Σεπτέμβρη, ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα κάνουν μεταξύ τους όψη τετραγώνου. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, γιατί ίσως υπάρξουν εντάσεις στο σπίτι ή με τον/την σύντροφο λόγω συκοφαντιών, καχυποψίας κ.λπ.
Η Αφροδίτη, στις 23 του μήνα, θα βρεθεί απέναντι από τον Ουρανό, φέρνοντας ξαφνικούς έρωτες ή χωρισμούς. Στις 25, ο Άρης θα κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο βοηθώντας και πάλι με τα θέματα σπιτιού, τραπεζών κ.λπ.
Τέλος, η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τρίγωνου με τον Ποσειδώνα στις 29 του μήνα, φέρνοντας για κάποιους από εσάς πλατωνικούς έρωτες, φαντασιώσεις και γενικά έντονο ρομαντισμό.

Λέων

Τα λιοντάρια αυτό το μήνα, θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με θέματα που αφορούν στα οικονομικά, στις συνεργασίες και στα επαγγελματικά σας γενικότερα.
Οι γεννημένοι τέλος του πρώτου δεκαήμερου, στις 4 Σεπτεμβρίου, θα έχουν την δυνατότητα, να οργανώσουν ή και να διευθετήσουν εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με συνεργάτες ή συγγενείς λόγω του τριγώνου, που θα δημιουργηθεί μεταξύ Ερμή και Κρόνου.
Στις 6 του μήνα, η Αφροδίτη θα κάνει όψη τριγώνου με τον Δία. Είναι μια καλή ημέρα, κυρίως για τους γεννημένους 17,18 και 19 Αυγούστου. Ίσως να κάνετε κάποιες καλές και τυχερές γνωριμίες, να έχετε κάποια καλά νέα, που αφορούν σε συνεργασίες και γενικά θα υπάρχει ένα αίσθημα αισιοδοξίας.
Η νέα σελήνη του μήνα, θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου, με την φιλική συμμέτοχη του Ουρανού. Αυτό το νέο φεγγάρι ευνοεί ενάρξεις για εσάς τα Λιοντάρια, με σκοπό την αύξηση του εισοδήματος σας. Πιο έντονη ανάγκη για αλλαγές αυτή την περίοδο έχουν οι γεννημένοι 5,6 και 7 Αυγούστου.
Στις 17 του μήνα, θα πρέπει, οι γεννημένοι 29,30 και 31 Ιουλίου, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε σχέση με τον/την σύντροφο, καθώς και τα άτομα της οικογενείας τους. Η Αφροδίτη θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, και αυτό θα φέρει μια σύγκρουση, για το ποιος θα επιβληθεί, μια ανασφάλεια, ζήλια και γενικά αυτή είναι μια όψη που μας κάνει να χάνουμε λιγάκι τον έλεγχο, καθώς άλλα λέει το συναίσθημα και άλλα η λογική.
Ο Ερμής, στις 20 του μήνα, θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία. Ευνοεί μικρά ταξιδάκια, θετικές εξελίξεις σε θέματα γραφειοκρατίας ακόμη και απόκτηση μεταφορικού μέσου κυρίως για τους γεννημένους 15,16 και 17 Αυγούστου. Η πανσέληνος του μήνα είναι την επομένη, στις 21 Σεπτεμβρίου. Θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες, που έχετε αφήσει και αφορούν στα οικονομικά, τράπεζες, δάνεια κ.λπ.
Στις 23 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη θα βρεθεί απέναντι από τον Ουρανό και οι γεννημένοι 5,6 και 7 Αυγούστου, θα πρέπει και πάλι να περιμένουν ανατροπές στις σχέσεις τους, αλλά και στα θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την κοινωνική τους εικόνα. Στη συνεχεία, 25 του μήνα, ο Άρης θα δημιουργήσει όψη τριγώνου με τον Κρόνο, δίνοντας ενεργεία στους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου, για να δραστηριοποιηθούν σε σχέση με συνεργάτες ή τον/την σύντροφο και να πάρουν σημαντικές αποφάσεις.
Μια μέρα πριν τελειώσει ο μήνας στις 29, η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και ο Ήλιος τρίγωνο με τον Κρόνο. Τα Λιοντάρια του πρώτου δεκαήμερου, θα θελήσουν να αναλάβουν κάποιες ευθύνες απέναντι στους άλλους ενώ του δευτέρου δεκαημέρου θα έχουν μια πιο ρομαντική διάθεση, εξιδανικεύοντας βέβαια καταστάσεις, που αφορούν στο σπίτι και στην οικογένεια.
Τέλος 30 του μήνα, η Αφροδίτη κάνει όψη τετραγώνου με τον Δία, κάνοντας τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, να ξοδέψουν παραπάνω χρήματα για το σπίτι από ότι είχαν προϋπολογισμένα.

Παρθένος

Οι Παρθένοι το μήνα Σεπτέμβρη, θα εστιάσετε αρκετά σε θέματα που αφορούν στον εαυτό, στις σχέσεις σας με τους άλλους, στην υγεία, στην εργασία και φυσικά στο οικονομικό σας κομμάτι.
Στις 2 Σεπτεμβρίου, ο Άρης θα βρεθεί απέναντι από τον Ποσειδώνα. Αυτό δημιουργεί αυταπάτες, αναβολές και απάτες από τους άλλους προς εσάς ή και το αντίστροφο. Προσοχή σε αυτή την ημέρα, θα πρέπει να δώσουν περισσότερο, οι γεννημένοι 14,15 και 16 Σεπτεμβρίου. Οι Παρθένοι, που έχουν εκείνη την ημέρα τα γενέθλιά τους, θα χρειαστεί να την δουλέψουν ακόμα περισσότερο, καθώς θα τους συνοδεύει για όλη την υπόλοιπη γενέθλια χρονιά τους!!!
Στη συνέχεια, 4 του μήνα, ο Ερμής θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Κρόνο. Οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, θα έχουν την ευκαιρία να διευθετήσουν υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την εργασία και το οικονομικό. Την επομένη, στις 5 του μήνα, η Αφροδίτη κάνει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα. Οι Παρθένοι που έχουν εκείνη την ημέρα τα γενέθλιά τους, αλλά και οι γεννημένοι 16,17 και 18 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τυχών αλλαγές στις ερωτικές σας σχέσεις. Θα γίνουν ξεκαθαρίσματα, οριστικοί χωρισμοί, αλλά μπορεί και μοιραίοι έρωτες να έρθουν για εσάς αυτή την περίοδο.
Στις 6 Σεπτεμβρίου όσοι έχετε γενέθλια αλλά και οι γεννημένοι 16,17 και 18 του μήνα, θα μπορούσατε να ξεκινήσετε μια συναρπαστική ερωτική σχέση λόγω του Άρη που κάνει τρίγωνα με τον Πλούτωνα μέσα στον 5ο φασικό σας οίκο . Επίσης, παράλληλα με αυτή την όψη γίνεται άλλη μια μεταξύ Αφροδίτης και Δία, δίνοντας εύνοια στα οικονομικά και στα θέματα εργασίας σας.
Η νέα σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 7 του μήνα. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, μιας και ο Ουρανός συμμετέχει θετικά εκείνη την ημέρα, για ανατροπές και για αλλαγές στον εαυτό σας είτε εξωτερικά, είτε εσωτερικά. Όσοι έχετε γενέθλια εκείνη την ημέρα, θα έχετε μια χρονιά θετικών αλλαγών.
Στις 14 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος θα βρεθεί απέναντι από τον Ποσειδώνα. Οι γεννημένοι 13,14 και 15 του μήνα προσοχή στις σχέσεις με τους άλλους και στο τι ακούτε. Ο Ποσειδώνας μπορεί εύκολα να σας θολώσει τα νερά και να σας εξαπατήσουν.
Τους Παρθένους που έχουν γενέθλια στις 16, θα τους συνοδεύει ένα τρίγωνο μεταξύ του ήλιου και του Πλούτωνα. Θα αναγεννηθείτε σε προσωπικό επίπεδο. Θα μπορέσετε να ξεκινήσετε από την αρχή ερωτικά και προσωπικά ζητήματα. Την επομένη στις 17, η όψη της Αφροδίτης σε τετράγωνο με τον Κρόνο, δημιουργεί μια αίσθηση περιορισμού και ανασφάλειας σε σχέση με θέματα που αφορούν στην υγεία και στην εργασία.
Στις 20, ο Ερμής θα κάνει όψη τριγώνου με τον Δία. Δημιουργούνται καλές οικονομικές ευκαιρίες, γνωριμίες που θα είναι χρήσιμες στον χώρο εργασίας και γενικά ευχάριστες ειδήσεις. Αφορά περισσότερο στους γεννημένους 20 και 21 Σεπτεμβρίου. Η Πανσέληνος θα γίνει την επομένη στις 21 του μήνα. Θα είναι μια περίοδος όπου κάποια ανοιχτά θέματα, με εσάς και τους “άλλους”, θα μπουν επιτέλους σε μια σειρά.
Ο Άρης, στις 25, θα κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο, βοηθώντας πολύ τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, στον οικονομικό αλλά και στον τομέα της εργασίας. Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις, πάνω σε αυτούς τους τομείς και θα δραστηριοποιηθείτε.
Τέλος στις 29 του μήνα, η Αφροδίτη θα κάνει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας μια ρομαντική διάθεση στους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου. Προσοχή μόνο οι γεννημένοι 14,15 και 16 να μην εξιδανικεύετε σχέσεις, ανθρώπους και καταστάσεις.

 

Από την Αγγελή Διονυσία

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα