Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2021: Ζυγός – Τοξότης

ASTROTEAM GUEST
30/09/2021

Ζυγός

Οι Ζυγοί τον Οκτώβριο, μιας και είναι ο μήνας των γενεθλίων σας, θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές για εσάς. Λόγω της μεγαλύτερης αυτοπεποίθησης που αισθάνεστε αυτό το διάστημα, θα προωθήσετε τον εαυτό ή τη δουλειά σας πολύ καλύτερα.
Την 1η ημέρα του μήνα, θα δημιουργηθεί τετράγωνο μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα. Θα υπάρξουν εντάσεις με άτομα της οικογενείας σας, καχυποψία και δυσπιστία σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Αυτό αφορά, κυρίως, σε όσους έχουν τα γενέθλια τους στις 1, 16, 17 και 18 Οκτωβρίου.
Οι γεννημένοι στις 4 του μήνα, θα πάρουν μαζί τους, για όλη την υπόλοιπη χρονιά, την όψη που θα γίνει μεταξύ του Ερμή και του Δία. Είναι μια όψη που φέρνει καλές ιδέες, ταξίδια, ευχάριστες ειδήσεις και καλή επικοινωνία. Επίσης, ευνοούνται και οι γεννημένοι στις 21, 22 και 23 Οκτωβρίου, κάνοντας αυτή την ημέρα αρκετά καλή επικοινωνιακά, βοηθώντας τους να λύσουν κυρίως γραφειοκρατικά θέματα.
Στις 6 Οκτωβρίου, θα γίνει η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιό σας, σε συνοδό με τον Άρη και τη συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή. Θα είναι αρκετά δύσκολη και θα φέρει σε πολλούς από εσάς, κυρίως τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου, καβγάδες και αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες. Θα αλλάξετε εσείς, σε προσωπικό επίπεδο και θα θελήσετε να κάνετε πράγματα που είχατε αφήσει πίσω σας. Εσείς που έχετε τα γενέθλιά σας μαζί με το Νέο αυτό Φεγγάρι, καλείστε να δουλέψετε όλη τη χρονιά με τα παραπάνω θέματα και να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που σας ενοχλούν.
Στη συνέχεια, στις 8 του μήνα, ο Ήλιος θα κάνει σύνοδο με τον Άρη. Θα έχετε περισσότερη αντοχή, θα κινητοποιηθείτε και θα πάρετε πρωτοβουλίες. Αυτή η όψη αφορά κυρίως τους γεννημένους στις 7, 8 και 9 του Οκτωβρίου. Στις 9 του μήνα ο Ήλιος θα βρεθεί δίπλα στον ανάδρομο Ερμή, φέρνοντας συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν ή συζητήσεις προωθώντας τον εαυτό σας καλύτερα, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις 8, 9 και 10 του μήνα.
Αμέσως μετά, στις 10, ο Ερμής θα κάνει όψη συνόδου με τον Άρη, δίνοντας στους γεννημένους στις 8, 9 και 10 Οκτωβρίου, ζωντάνια, αυθορμητισμό και την ευκαιρία να πάρουν γρήγορες αποφάσεις, μιας και αυτό, ως Ζυγούς, σας είναι αρκετά δύσκολο.
Στις 15 του μήνα, ο Ήλιος θα κάνει όψη τριγώνου με το Δία. Οι γεννημένοι 14, 15 και 16 Οκτωβρίου, θα έχετε ευκαιρίες ερωτικές ή επαγγελματικές. Θα έχετε την τύχη με το μέρος σας και θα μπορείτε εύκολα να αναπτύξετε τις ιδέες και τα σχέδιά σας. Εσείς που έχετε αυτή την ημέρα τα γενέθλιά σας, θα έχετε σύμμαχο αυτή την όψη για όλη την υπόλοιπη χρονιά. Στις 16 η Αφροδίτη θα κάνει εξάγωνο με τον Ερμή, βοηθώντας και τους γεννημένους 2, 3 και 4 του μήνα, να επικοινωνήσουν με τους άλλους πιο εύκολα, να φλερτάρουν ακόμη και να συναντήσουν ανθρώπους από τα παλιά, μιας και ο Ερμής είναι ακόμα σε ανάδρομη πορεία.
Ο Ήλιος θα δημιουργήσει μια αρκετά δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα, στις 17 του μήνα. Φέρνει ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις με την οικογένεια και το σπίτι σας και αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, δίνοντας οριστικό τέλος σε καταστάσεις που δε μπορούν να συνεχιστούν, κάνοντας μια νέα αρχή.
Στις 18 ο Άρης σε όψη τριγώνου με το Δία, θα δώσει στους γεννημένους 14, 15 και 16 Οκτωβρίου, αλλά και σε εσάς που έχετε εκείνη την ημέρα τα γενέθλια σας, την ευκαιρία να προωθήσετε τη δουλειά ή τον εαυτό σας. Θα υπάρξει έντονη δράση στην ερωτική σας ζωή και ίσως ξεκινήσετε κάποιες δραστηριότητες για τον εαυτό σας.
Η Πανσέληνος του μήνα θα γίνει στις 20 Οκτωβρίου και φέρνει στο φως θέματα που αφορούν στις σχέσεις σας με τους άλλους. Οι γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει να κλείσετε εκκρεμότητες με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, για να προχωρήσετε παρακάτω. Οι Ζυγοί που έχετε τα γενέθλιά σας στις 20 του μήνα, να ξέρετε ότι το θέμα σχέσεων θα είναι αυτό που θα σας απασχολήσει πολύ όλη την υπόλοιπη χρονιά.
Στις 22 του μήνα, ο Άρης θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, και πιο συγκεκριμένα 16, 17 και 18 Οκτωβρίου, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί με αυτή την όψη. Οι μέρες εκείνες θα είναι λίγο πολεμικές, εκδικητικές, μπορεί να δοθεί και οριστικό τέλος σε κάποιες περιπτώσεις, που αφορούν στο σπίτι και στην οικογένεια γενικότερα.
Στις 28 του μήνα η Αφροδίτη θα κάνει όψη εξαγώνου με το Δία, φέρνοντας κάποιες νέες γνωριμίες, αισιοδοξία και χαρά, στους γεννημένους αρχές δευτέρου δεκαημέρου. Τέλος, 30 του μήνα ο Ήλιος, πλέον από το Ζώδιο του Σκορπιού, θα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο, περιορίζοντας κάπως τα οικονομικά, των γεννημένων του πρώτου δεκαημέρου.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί τον Οκτώβριο θα ασχοληθείτε με θέματα που θα αφορούν στο σπίτι, στην οικογένεια και θα μπείτε στη διαδικασία να δουλέψετε με τον εαυτό σας σε εσωτερικό επίπεδο.
Την 1η του μήνα ο Ερμής θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, ίσως έχετε κάποια θέματα με αδέλφια και συγγενείς γενικότερα. Μπορεί να ειπωθούν λόγια πίσω από την πλάτη σας και συκοφαντίες, καθώς και να υπάρχει μια καχυποψία από τη μεριά σας.
Την επόμενη, στις 2 του μήνα, θα υπάρχει μια διάθεση για έρωτες και ζήλιες, μιας και η Αφροδίτη θα κάνει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα. Στη συνέχεια, ο Ερμής με το Δία θα δημιουργήσουν τρίγωνο μεταξύ τους, φέρνοντας θετικές εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και το σπίτι, κυρίως για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου.
Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου, θα γίνει στις 6 του μήνα στο ζώδιο του ζυγού, που βρίσκεται στο 12ο φυσικό σας οίκο. Αυτό το Νέο Φεγγάρι θα το συνοδεύει -με όψη συνόδου- ο Άρης, ο οποίος θα δημιουργήσει εντάσεις και καβγάδες. Θα προσπαθήσετε να αλλάξετε, κάνοντας την αυτοεξέτασή σας και ίσως ξεκινήσετε κάποιες μυστικές επαφές ή σχέσεις.
Στις 8, 9 και 10 του μήνα, ο Άρης θα κάνει όψη συνόδου με τον Ήλιο και τον Ερμή. Αυτές τις μέρες, οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαήμερου, θα κινητοποιηθούν και θα πάρουν αποφάσεις σε σχέση με τον εαυτό και την οικογένεια τους.
Η Αφροδίτη, που πλέον έχει περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και στο δεύτερο φυσικό σας οίκο, θα κάνει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο, που είναι στον 4ο οίκο σας. Αυτό θα περιορίσει θετικά τα έξοδα που θέλετε να κάνετε για το σπίτι σας, βοηθώντας τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου στη σωστή οικονομική διαχείριση.
Στις 15 του Οκτωβρίου, ο Ήλιος θα κάνει τρίγωνο με το Δία και στις 16 ο Ερμής εξάγωνο με την Αφροδίτη. Εκείνες τις μέρες θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες και έξυπνες λύσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το οικονομικό, το σπίτι και την οικογένεια.
Στις 20 του μήνα, θα γίνει η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού. Εσείς οι Σκορπιοί θα ασχοληθείτε κυρίως με θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα, την εργασία και τη σωματική ή ψυχική σας υγεία.
Ο Άρης στις 22 Οκτωβρίου, θα δημιουργήσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέξετε και πάλι το παρασκήνιο που ίσως υπάρξει μεταξύ εσάς και των συγγενών σας.
Αμέσως μετά στις 24 ξεκινούν τα γενέθλιά σας. Ο Ήλιος έχει μπει στο δικό σας ζώδιο, δίνοντας στους γεννημένους των πρώτων ημερών ενέργεια και λάμψη. Στις 28 η Αφροδίτη θα κάνει όψη εξαγώνου με το Δία, φέρνοντας εύνοια στα οικονομικά και στα οικογενειακά θέματα, των γεννημένων του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσων έχουν τα γενέθλιά τους εκείνη την ημέρα.
Στο τέλος του μήνα, εσείς που έχετε τα γενέθλιά σας στις 30 Οκτωβρίου, θα πρέπει τη χρόνια που θα διανύσετε να δουλέψετε αρκετά με τον εαυτό σας, αλλά και με την οικογένεια, για θέματα του σπιτιού σας. Θα αισθάνεστε ότι σας περιορίζουν, ίσως θα πρέπει να συμβιβαστείτε με καταστάσεις και πράγματα που σας κουράζουν. Όλο αυτό θα σας προκαλέσει αρκετά μεγάλη πίεση. Με σωστό, όμως, χειρισμό των καταστάσεων θα μπορέσετε να το διαχειριστείτε.

Τοξότης

Οι Τοξότες τον Οκτώβριο, θα ασχοληθείτε περισσότερο με τους φίλους – ομάδες και την ερωτική σας ζωή. Θα θελήσετε να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας.
Την 1η του μήνα ο Ερμής, θα κάνει όψη τετράγωνου με τον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε ένα αίσθημα καχυποψίας και έντασης ανάμεσα σε εσάς και τους φίλους ή τις ομάδες στις οποίες μπορεί να συμμετέχετε. Την επομένη η Αφροδίτη θα κάνει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα, βοηθώντας κάπως στο οικονομικό, ίσως με κάποια έσοδα που δε θα φαίνονται.
Στις 4 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα δημιουργήσει τρίγωνο με το Δία. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με φίλους, θα ακούσετε ευχάριστα νέα, θα μπορείτε να κάνετε τις δουλείες που έχουν γραφειοκρατία, σχετικά εύκολα και κάποιοι από εσάς ίσως σκεφτείτε να υλοποιήσετε την αγορά ενός μεταφορικού μέσου.
Το Νέο Φεγγάρι του μήνα, θα γίνει στις 6 Οκτωβρίου στον 11ο οίκο σας, με τη συμμετοχή του Άρη, που θα βρίσκεται σε σύνοδο με τα φώτα. Αυτές οι ημέρες θα είναι κάπως έντονες, καθώς ο Άρης δημιουργεί εντάσεις. Οι Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχουν την ευκαιρία να βάλουν μπροστά διάφορα σχέδια που μπορεί να έχουν. Σε αντίθεση με άλλους, σε εσάς όλο αυτό ενεργοποιεί καταστάσεις βοηθώντας να πραγματοποιήσετε κάποια από τα σχέδιά σας.
Οι μέρες που ακολουθούν, δηλαδή 8, 9 και 10 του μήνα, σας βοηθούν ακόμα περισσότερο στην υλοποίηση των σχεδίων σας, είτε είναι σε επαγγελματικό κομμάτι, είτε σε κάτι νέο που θέλετε να αρχίσετε. Θα έχετε πολλές επαφές με άτομα που θα σας προωθήσουν γενικότερα. Αυτές οι μέρες αφορούν τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο.
Στις 13 του μήνα η Αφροδίτη, που έχει περάσει ήδη στο ζώδιο σας, θα κάνει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα πάρετε κάποιες αποφάσεις για θέματα που αφορούν σε συγγενείς. Κάποιοι από εσάς ίσως μπείτε σε πρόγραμμα δίαιτας και καλλωπισμού, μιας και η Αφροδίτη είναι στον 1ο οίκο σας.
Ο Ερμής στις 16 θα κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη. Θα υπάρχει μια άνεση στην επικοινωνία, σε φιλικές αλλά και ερωτικές γνωριμίες και σε συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν, μιας και ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος. Αφορά, κυρίως, τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου.
Στις 17 του μήνα θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας. Την επομένη, στις 18, το τρίγωνο του Άρη με το Δία σας δίνει ευκαιρίες για επέκταση και προώθηση του εαυτού σας.
Η Πανσέληνος του μήνα θα γίνει στις 20 Οκτωβρίου. Εκείνες τις μέρες οι Τοξότες και ιδιαιτέρως οι γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, θα ολοκληρώσετε θέματα που θα έχουν να κάνουν με έρωτες και φιλίες. Επίσης, θα θελήσετε να διασκεδάσετε και να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας.
Στις 26 του μήνα, η Αφροδίτη θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, επηρεάζοντας πολύ τους γεννημένους 11, 12 και 13 Δεκέμβρη. Τις απιστίες, τις εξαπατήσεις και την εξιδανίκευση καταστάσεων θα πρέπει να προσέξουν ιδιαιτέρως εκείνες τις μέρες τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού.
Στη συνέχεια, στις 28 του μήνα, η Αφροδίτη θα κάνει όψη εξαγώνου με το Δία. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα έχουν ευκαιρίες για καλές και τυχερές γνωριμίες, για διασκέδαση αλλά και για την προώθησή τους μέσω συγγενικών προσώπων.

 

Από τη Διονυσία Αγγελή

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα