Μηνιαίες Προβλέψεις Μαΐου 2022: Κριός – Δίδυμοι

ASTROTEAM GUEST
28/04/2022

Ο Μάιος μπαίνει, κουβαλώντας την έκλειψη που έγινε στις 30 Απριλίου και περιμένοντας μια νέα στις 16 του μήνα. Θα είναι ένας αρκετά έντονος μήνας, με εντάσεις, δυσκολίες άλλα και αναπάντεχα γεγονότα.

Κριός

Οι Κριοί, τον Μάιο θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα, με τα οικονομικά και τα θέματα που αφορούν στις ασφάλειες σας γενικότερα. Επίσης, θα υπάρξει ανάγκη για απομόνωση και ενδοσκόπηση καθώς θα θελήσετε να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Την πρώτη μέρα του μήνα, η Αφροδίτη και ο Δίας θα κάνουν όψη συνόδου, δημιουργώντας οι δυο τους εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών, θα έχετε κάποιες μυστικές επαφές και συναντήσεις που θα έχουν θετική εξέλιξη. Στις 4, ο Άρης κάνοντας εξάγωνο με τον Ουρανό, θα φέρει ανατροπές σε ότι έχει να κάνει, με τα οικονομικά των γεννημένων του δευτέρου δεκαημέρου.

Η Αφροδίτη, που έχει περάσει στο ζώδιο σας, θα κάνει όψη εξαγώνου με τον Ερμή στις 6 του μήνα. Οι γεννημένοι των πρώτων ημερών, με την Αφροδίτη να κάνει το πέρασμα της από τον Ήλιο σας, έχετε ήδη νιώσει την διάφορα τόσο στην εμφάνιση, όσο και στην ψυχολογία σας. Έτσι λοιπόν και με την συμμέτοχη του Ερμή, είναι μια καλή ευκαιρία για γνωριμίες ή συναντήσεις και συζητήσεις με άτομα από το παρελθόν. Από τις 7 του μήνα και μετά, θα εστιάσετε περισσότερο σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά σας. Στις 16 Μαΐου, με την πανσέληνο θα γίνει μια αρκετά δύσκολη έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Θα είναι μια αιφνιδιαστική και πιεστική πανσέληνος. Επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού και όχι τόσο εσάς. Την ενεργεία της όμως, την εισπράττουμε, λίγο πολύ όλοι μας. Θέματα λοιπόν που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά, κληρονομικά, νομικά, τράπεζες κ.λπ. έρχονται ζητώντας λύσεις, όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται αυτό.

Στις 19 ο Ήλιος θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών, θα έχετε κάποιες βοηθητικές αποκαλύψεις, ξεκινήματα ή και αποφάσεις που θα έχουν να κάνουν με θέματα οικονομικά και καριέρας. Παράλληλα, ο ανάδρομος Έρμης θα κάνει εξάγωνο με τον Δία, φέρνοντας ευχάριστα νέα και συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν. Ο Ήλιος θα κάνει εξάγωνο με τον Δία και ο Έρμης με τον Άρη, στις 23 του μήνα. Είναι μια ημέρα που θα υπάρξουν ευκαιρίες, κέρδη, τύχη και ευκολία στο να διεκπεραιώσετε παλιές υποθέσεις σας. Στις 24 η Αφροδίτη θα κάνει, εξάγωνο με τον Κρόνο κάνοντας, τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου, πιο υπεύθυνους σε ότι αποφάσεις πάρουν.

Από τις 25 έως και τις 27, ο Πλούτωνας, θα βρεθεί σε όψη τρίγωνου με τον ανάδρομο Έρμη και σε όψη τετραγώνου με την Αφροδίτη. Οι Κριοί των τελευταίων ημερών, θα κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα στον τομέα των ερωτικών σας. θα υπάρχει ένα παρασκήνιο ή κρυφές πληροφορίες, που θα σας βάλουν σε σκέψεις. Ο Άρης στις 29 θα βρεθεί δίπλα στον Δία στο ζώδιο σας. Οι γεννημένοι 23,24 και 25 Μαρτίου, θα έχετε μια δυναμική ημέρα, γεμάτη ευκαιρίες. Τέλος, 30 του μήνα, έχουμε νέα σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων. Θα είναι ένα νέο φεγγάρι που θα φέρει κάποια προβλήματα στην επικοινωνία, κάνοντας τα σχέδια σας κάπως δύσκολα. Θα γίνει στον τρίτο φυσικό σας οίκο και θα έχετε έντονα την επιθυμία, για επικοινωνία, ταξιδάκια και επαφές με συγγενείς. Επίσης, θα δώσετε προσοχή και σε ότι έχει να κάνει με το μεταφορικό σας μέσο για τυχόν βλάβες ή ατυχήματα.

Ταύρος

Ο Μάιος, όπως και το τελείωμα του Απριλίου, σας βάζουν να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που αφορούν στις σχέσεις. Θέματα λοιπόν που έχουν να κάνουν, με εσάς και τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας είναι και αυτά που θα κυριαρχήσουν αυτόν τον μήνα. Την πρώτη του μήνα, η Αφροδίτη θα κάνει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Δία. Θα είναι μια καλή ημέρα, με έντονο ερωτικό ενδιαφέρον, κυρίως για τους γεννημένους στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου. Επίσης, ευνοούνται επενδύσεις, ρυθμίσεις οικονομιών αλλά και καριέρας.

Στις 4 του μήνα, ο Άρης θα κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό. Εσείς λοιπόν που έχετε τώρα τα γενέθλια σας 3,4,5 και 6 Μαΐου, θα κάνετε την ανατροπή και θα μπείτε στη διαδικασία να πάρετε τα ρίσκα σας. Ξαφνικές αλλαγές που θα πρέπει να πραγματοποιήσετε αυτή τη νέα γενέθλια χρόνια σας. Ο Ήλιος θα βρεθεί δίπλα στον Ουρανό στις 5 του μήνα, επηρεάζοντας κυρίως εσάς που έχετε και τα γενέθλια σας την ίδια ημέρα. Εσείς, έχετε να δουλέψετε αρκετά με τον εαυτό σας, αλλά και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Θα αναθεωρήσετε και θα επαναστατήσετε κατά κάποιο τρόπο.

Στις 7 Μαΐου, ο Ήλιος θα κάνει όψη εξαγώνου με τον Άρη. θα έχετε μεγαλύτερη ενέργεια και θα πάρετε πρωτοβουλίες. Στη συνέχεια ο Ήλιος θα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, στις 15 του μήνα. Όσοι έχετε τα γενέθλια σας αυτές τις μέρες θα έχετε το αίσθημα ότι, τα σχέδια που αφορούν στην κοινωνική σας εικόνα και στην καριέρα σας, δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν. Ο Ποσειδώνας σας οξύνει την φαντασία και τα όνειρα, άλλα ο Κρόνος θα σας πιέσει αρκετά με σκοπό να δουλέψετε περισσότερο, βάζοντας σας όρια και περιορισμούς. Στις 16, θα γίνει με την πανσέληνο του μήνα και έκλειψη, στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού. Επηρεάζει όλα τα σταθερά ζώδια αλλά κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι 15, 16 και 17 Μαΐου. Θα είναι μια αρκετά δύσκολη έκλειψη βάζοντας, σε αρκετούς από εσάς δοκιμασίες με σκοπό να ξεκαθαρίσετε το τοπίο των σχέσεων σας. Αιφνίδια γεγονότα σας αλλάζουν και σας κάνουν να αναθεωρήσετε την γνώμη σας για κάποιους από τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας.

Ο Άρης στις 18, θα βρεθεί δίπλα στον Ποσειδώνα, εκπληρώνοντας κάποιες από τις φαντασιώσεις σας. Στις 19 ο Ήλιος κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και οι γεννημένοι 18,19 και 20 του μήνα έχετε μπει σε περίοδο θετικών αλλαγών. Θα κάνετε νέα σχέδια και θα αναγεννηθείτε μέσα σε αυτό το έτος. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής θα κάνει εξάγωνο με τον Δία βοηθώντας και αυτός στο να επανέλθετε ίσως σε κάποιες παλιότερες ιδέες, όπου θα μπορούσαν να σας φανούν χρήσιμες τώρα. Τέλος του μήνα στις 30, θα έχουμε και ένα νέο φεγγάρι στο ζώδιο των Διδύμων. Θα είναι και αυτή μια περίεργη νέα σελήνη, με δυσκολίες στην επικοινωνία. Εσάς θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα οικονομικά σας και οι ασφάλειες σας, μιας και παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για εσάς.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι τον μήνα Μάιο, θα έχετε να κάνετε με ζητήματα εργασιακά, καριέρας αλλά και θέματα υγείας σωματικής και ψυχικής. Η κοινωνική σας προβολή αλλά και κάποια νέα επαγγελματικά βήματα θα είναι στις σκέψεις σας. Την πρώτη του μήνα η Αφροδίτη και ο Δίας, θα κάνουν όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών, θα έχετε έντονες ερωτικές στιγμές και θετικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Ο Δίας με την Αφροδίτη σας βοηθούν να πραγματοποιήσετε αρκετά από τα σχέδια σας αυτό το διάστημα.

Στις 4 του μήνα, οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε κάποιες ανατροπές στον τομέα που αφόρα στην καριέρα σας. Το εξάγωνο μεταξύ Άρη και Ουρανού, σας δημιουργεί την τάση να επαναστατήσετε και να ανεξαρτητοποιηθείτε. Στη συνέχεια, οι γεννημένοι 24,25 και 26 Μαΐου, στις 6 του μήνα, με το εξάγωνο Ερμή- Αφροδίτης, θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε και να συναντηθείτε με φίλους και ανθρώπους που έχετε καιρό να δείτε και που σας είναι ευχάριστη η παρέα τους. Με την Πανσέληνο του Μαΐου, θα γίνει άλλη μια έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Θα είναι μια δύσκολη έκλειψη, αν και επηρεάζει άμεσα τα σταθερά ζώδια. Θέματα που έχουν να κάνουν με την ψυχική και την σωματική σας υγεία, θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα σας και τα εργασιακά σας, πρέπει να μπουν σε τάξη.

Ο Άρης στις 18 θα βρεθεί δίπλα στον Ποσειδώνα. Εσείς που είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο να προσέξετε για τυχόν αποκαλύψεις ή παρασκήνιο στον επαγγελματικό σας τομέα, διότι μπορεί να επηρεάσει την καριέρα και την κοινωνική σας εικόνα. Ο Ερμής, ο όποιος είναι πια ανάδρομος στο ζώδιο σας, σας δημιουργεί αρκετά θέματα με την επικοινωνία, μιας και είναι και κυβερνήτης σας. Μια ημέρα όπου θα είναι καλύτερη επικοινωνιακά, για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου, είναι 19 του μήνα. Ο Ερμής θα κάνει όψη εξαγώνου με τον Δία, φέρνοντας ευχάριστες ειδήσεις και συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν.

Στις 21 ξεκινούν τα δικά σας γενέθλια. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή αν και ανάδρομος, θα φανεί πολύ βοηθητική. Θα προωθήσετε αυτή την χρόνια τον εαυτό σας και θα μπείτε στην διαδικασία να κάνετε για εσάς πράγματα, τα οποία είχαν μείνει πίσω. Εσείς που έχετε γεννηθεί 22,23 και 24 Μαΐου, θα έχετε τύχη, επαγγελματικές και ερωτικές ευκαιρίες. Θα έχετε ταχύτατα, ζωντάνια και άτομα του παρελθόντος θα σας φανούν χρήσιμα. Τέλος, 30 του μήνα, θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στους Διδύμους. Θα είναι ένα νέο φεγγάρι που θα φέρει δυσκολίες στα θέματα επικοινωνίας και στη λήψη αποφάσεων. Θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές από την εμφάνιση έως και την συμπεριφορά σας. θα δώσετε μεγάλη σημασία στα προσωπικά σας και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα με διαφορετικό μάτι.

 

Από τη Διονυσία Αγγελή

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα