Μηνιαίες Προβλέψεις Μαΐου 2022: Καρκίνος – Παρθένος

ASTROTEAM GUEST
28/04/2022

Ο Μάιος μπαίνει, κουβαλώντας την έκλειψη που έγινε στις 30 Απριλίου και περιμένοντας μια νέα στις 16 του μήνα. Θα είναι ένας αρκετά έντονος μήνας, με εντάσεις, δυσκολίες άλλα και αναπάντεχα γεγονότα.

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι, τον Μάιο, δίνετε έμφαση στα σχέδια σας, στα παιδιά σας, στους φίλους και συνεργάτες με σκοπό να χαρείτε και να διασκεδάσετε, μιας και το έχετε ιδιαίτερη ανάγκη. Ο μήνας ξεκινά με την Αφροδίτη και τον Δία να κάνουν όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών, θα έχετε έντονες ερωτικές στιγμές. Επίσης, συναντήσεις, τακτοποιήσεις οφειλών άλλα και επενδύσεων ευνοούνται. Στις 16 θα έχουμε μια αρκετά δύσκολη πανσέληνο στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, μαζί με άλλη μια έκλειψη. Επηρεάζονται τα ζώδια του σταθεροί σταυρού, άλλα την ενεργεία την εισπράττουμε όλοι μας. Θα μπείτε λοιπόν στη διαδικασία να τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν στα παιδιά, στο σύντροφο και στους συνεργάτες σας.

Στις 19 ο Ήλιος θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και ο ανάδρομος Ερμής με τον Δία. Θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν στην καριέρα σας. θα είστε επικοινωνιακοί και άτομα από το παρελθόν ίσως φανούν χρήσιμα. Ο Άρης, στις 22, θα κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι 20,21 και 22 Ιουλίου θα έχετε ερωτικές γνωριμίες, άλλα και εμπειρίες. Επίσης, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας, κυρίως εάν ταξιδεύετε. Στις 23, ο Ήλιος με τον Δία φέρνουν στους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου, τύχη και επαγγελματικές ευκαιρίες.

Μια δύσκολη για εσάς όψη πραγματοποιείτε, στις 27 του μήνα. Η Αφροδίτη θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα και εντάσεις, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την ερωτική σας ζωή. Στις 29 όμως, ο Άρης θα βρεθεί δίπλα στον Δία και θα δώσει στους γεννημένους των πρώτων ημερών, την δυνατότητα να μπορούν να πάρουν πρωτοβουλίες και σωστές αποφάσεις στα θέματα καριέρας. Τέλος, 30 του μήνα θα γίνει το νέο φεγγάρι στο ζώδιο των Δίδυμων. Θα γίνει στον 12ο φυσικό σας οίκο, δημιουργώντας σας την ανάγκη για περισσότερο προσωπικό χρόνο, με σκοπό την ψυχική σας ηρεμία.

Λέων

Ο Απρίλιος έκλεισε δύσκολα και πιεστικά, κυρίως για τους γεννημένους 1 έως 6 Αυγούστου. Ο Μάιος θα έχει και αυτός αρκετές αναπάντεχες καταστάσεις και ξεκαθαρίσματα. Θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια αλλά και την καριέρα σας, είναι και αυτά που θα έχουν ιδιαίτερη σημασία για εσάς. Ο μήνας ξεκίνα με νέα βήματα και αλλαγές στα θέματα καριέρας και κοινωνικής εικόνας, αλλά και ευκαιρίες να ταχτοποιηθούν οφειλές σε τράπεζες, δάνεια κλπ. Στις 4, ο Άρης κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό βοηθώντας στα παραπάνω ακόμη περισσότερο.

Στις 5, ο Ήλιος θα βρεθεί δίπλα στον Ουρανό. Οι γεννημένοι 5,6 και 7 Αυγούστου, θα αναθεωρήσετε κάποιες καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την καριέρα σας. Ίσως έρθετε σε ρήξη με προϊσταμένους, για να στηρίξετε τις νέες σας ιδέες. Ο Κρόνος απέναντι σας, σας έχει περιορίσει και σας έχει πιέσει πάρα πολύ, κυρίως στα θέματα των σχέσεων. Στις 15, ο Ήλιος θα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Οι γεννημένοι 23, 24 και 25 θα νιώσετε αυτή την πίεση ακόμα πιο έντονα. Πρέπει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς και να επιβάλετε κανόνες στους άλλους, για να μην υπάρξουν λανθασμένοι χειρισμοί. Στις 16, θα γίνει πανσέληνος με έκλειψη στον άξονα Ταύρου –Σκορπιού. Είναι μια πολύ δύσκολη πανσέληνος και σας αφορά άμεσα. Οι δυσκολίες που υπήρξαν στην προηγουμένη νέα σελήνη συνεχίζονται τώρα, πιο έντονα. Πρέπει λοιπόν να είστε προσεκτικοί και έτοιμοι για αλλαγές, σε θέματα που αφορούν στην καριέρα, στο σπίτι, στην οικογένεια και στην κοινωνική σας εικόνα γενικότερα. Θα υπάρξουν εντάσεις και δυσκολία στην επικοινωνία, για αυτό οπλιστείτε με υπομονή.

Από τις 19 και μετά θα ασχοληθείτε με τα εργασιακά, τους προϊσταμένους και την εικόνα σας. θα μπορέσετε να κάνετε την έρευνα σας, να συναντήσετε άτομα που θα σας φανούν χρήσιμα στη συνέχεια και να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Στις 25, ο ανάδρομος Ερμής θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, βοηθώντας τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου, να διερευνήσουν και να ξεδιαλύνουν κρυφές καταστάσεις, που αφορούν στο κομμάτι της καριέρας. Τέλος, στις 30 του μήνα θα ξεκινήσει ένα νέο φεγγάρι στο ζώδιο των Διδύμων. Θα είναι μια περίοδος γνωριμιών με νέους ανθρώπους και ομάδες. Βεβαία τα προβλήματα στην επικοινωνία και στις συνεννοήσεις δεν θα λείψουν, όπως και τα ατυχήματα, για αυτό να είστε προσεκτικοί με τις μετακινήσεις σας.

Παρθένος

Ο Μάιος, θα είναι ένας μήνας που θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα θέματα που έχουν να κάνουν με τις γνώσεις σας, τις σπουδές ή και κάποια σεμινάρια που ενδεχομένως θέλετε να παρακολουθήσετε. Επίσης, ταξίδια και επαφές με άτομα που ζουν στο εξωτερικό δεν θα λείψουν. Ο μήνας ξεκινά με την Αφροδίτη και τον Δία να κάνουν όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα. Έντονες ερωτικές στιγμές, για εσάς που είστε γεννημένοι 20,21 και 22 Σεπτεμβρίου. Επίσης, είναι καλές ημέρες για συμφωνίες, συναλλαγές και επενδύσεις.

Οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, στις 4 και 5 του μήνα ίσως αιφνιδιαστείτε από κάποιες καταστάσεις, που θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας με τους άλλους. Το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό φέρνει ανατροπές, ενώ παράλληλα ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό βοήθα στο να κάνετε κάποιες ξαφνικές αλλαγές. Στη συνέχεια, ο Ερμής, που έχει μπει στον 10 φυσικό σας οίκο, στις 6 του μήνα, σας βοήθα σε θέματα καριέρας, ενώ ο Άρης με τον Ήλιο στις 7, σας κάνουν πιο δραστήριους και αποφασιστικούς. Στις 15 του μήνα, οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, με το τετράγωνο Ήλιου- Κρόνου και το εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα θα αισθανθείτε πίεση και θα θελήσετε χρόνο για ξεκούραση.

Στις 16, ακολουθεί η πανσέληνος που θα γίνει στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού και θα συνοδεύεται με μια αρκετά δύσκολη έκλειψη. Θα είναι αιφνιδιαστική και εκρηκτική, κυρίως για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου. Ζητήματα που αφορούν νομικά, σπουδές, συγγενείς που ζουν μακριά άλλα και το εξωτερικό γενικότερα, έρχονται, φέρνοντας αλλαγές. Επίσης, πολύ προσοχή και στις μετακινήσεις σας για τυχόν ατυχήματα. Ο Άρης στις 18, θα βρεθεί δίπλα στον Ποσειδώνα βοηθώντας να σας αποκαλυφθούν κάποια παρασκηνιακά θέματα, που έχουν να κάνουν με τους άλλους. Την επομένη, στις 19, ο Ήλιος θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα βοηθώντας, σας πάρα πολύ. Οι γεννημένοι 20, 21 και 22 Σεπτεμβρίου, θα βρείτε τον τρόπο να υλοποιήσετε τα σχέδια σας και να αναγεννηθείτε σε κάποιους τομείς.

Στις 21, ο Ήλιος από τους Δίδυμους πλέον, κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή. Οι γεννημένοι των πρώτων ημερών, θα έχετε συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν, που έχουν να κάνουν με την εξέλιξη της καριέρα σας. Φυσικά λόγω του ανάδρομου κυβερνήτη σας, δεν κλείνουμε τώρα συμφωνίες άλλα σίγουρα μπορούμε να βρούμε πολλές ευκαιρίες. Τέλος, 30 του μήνα, θα έχουμε ένα νέο φεγγάρι στο ζώδιο των Διδύμων. Σας επηρεάζει άμεσα και σας μπερδεύει αρκετά, καθώς ο Ερμής παραμένει ακόμη ανάδρομος. Υπάρχουν δυσκολίες στην επικοινωνία και στην συνεννόηση με προϊσταμένους και γενικά η λήψη αποφάσεων πρέπει να είναι προσεκτική. Θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα ότι έχει να κάνει με την επαγγελματική σας αποκατάσταση και την κοινωνική σας εικόνα, το επόμενο διάστημα.

 

Από τη Διονυσία Αγγελή

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα