Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου: Κριός – Παρθένος

AJITA MARIA KASTRIOTI
28/12/2020

ΚΡΙΟΣ

1ο Δεκαήμερο 21/3 – 31/3
Κριοί μου αυτού του δεκαημέρου ξεκινάει η νέα χρονιά και ξεκινάτε κι εσείς με νέους στόχους και οράματα για τη ζωή. Ο Κρόνος και ο Δίας στον Υδροχόο φέρνουν τώρα ευκαιρίες που αν τις δείτε και τις αξιοποιήσετε μπορείτε να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Υπάρχει γενικά μια φιλελεύθερη διάθεση, ευαισθητοποιήστε κοινωνικά και ευνοείται κάθε είδους συμμετοχή σε ομάδες και συλλογικά σχήματα. Ο Ερμής επίσης στον Υδροχόο από 8-14 Ιανουαρίου σάς δίνει πρωτοτυπία στη σκέψη και ενδιαφέρεται περισσότερο για το κοινό καλό παρά για την προσωπική σας προβολή. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 8 μέχρι 17 Ιανουαρίου ευεργετεί το δεκαήμερό σας σε ό,τι έχει να κάνει με την καριέρα σας. Επαγγελματικές ευκαιρίες και ανοίγματα είναι πιθανά και όχι τυχαία αφού αυτή η Αφροδίτη μπορεί να μη φημίζεται για τη ζεστασιά και εκδήλωση των αισθημάτων της αλλά είναι οπωσδήποτε τίμια, αξιοπρεπής και εκδηλώνει την αγάπη της πρακτικά, με έργα. Μέσα από τη φροντίδα με ό,τι καταπιάνεστε και την εργατικότητά σας φαίνεται να έχετε επαγγελματική ευημερία και άνθιση. Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 13/01 που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω και στον οίκο της καριέρας σας είναι άλλη μια ένδειξη ότι νέοι δρόμοι ανοίγουν στα επαγγελματικά σας και σύντομα θα δείτε μεταμορφωτικές αλλαγές να συμβαίνουν. Ωστόσο από 17 μέχρι 21 Ιανουαρίου ο Άρης συναντάει τον Ουρανό και αυτή η πλανητική σύνοδος μπορεί να έχει για σας επιπτώσεις στον οικονομικό τομέα. Υπάρχει πιθανότητα για ξαφνικά έξοδα και απροσδόκητες οικονομικές απώλειες. Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι 27-28-29 Μαρτίου. Τέλος, η Πανσέληνος του μήνα στις 28/01 στο ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στα τέλη του δεκαημέρου. Μια Πανσέληνος που σας ευνοεί να λάμψετε σε συλλογικό επίπεδο αλλά ταυτόχρονα μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια συναισθηματικές ανάγκες που έχουν να κάνουν με την ατομική σας εξέλιξη μέσω προσωπικής δημιουργίας. Ζητούμενο κάθε Πανσελήνου είναι η ισορροπία και με την ενέργεια στα τέλη του μήνα να ενισχύει την κοινωνικότητά σας, τις φιλίες σας και γενικά τις ανθρωπιστικές σας διαθέσεις, εσείς χρειάζεται να μην παραμελήσετε τις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να ασχοληθείτε με ό,τι αγαπάτε, ό,τι σας εκφράζει και ό,τι σας δίνει χαρά!

2ο Δεκαήμερο 1/04 – 10/04
Κριάρια του δεύτερου δεκαημέρου αυτή η χρονιά μπαίνει δυναμικά για σας. Η μεγάλη σύνοδος του Δία-Κρόνου στον Υδροχόο είναι ευνοική για σας, φέρνει ελπίδες και ένα νέο-φρέσκο αέρα ως προς το πώς βλέπετε τα πράγματα και πώς δράτε. Από το ζώδιο του μέλλοντος, τον Υδροχόο, και από τον 11 ο οίκο για σας, οι πλανήτες σάς ωθούν τώρα να αφήσετε τα παλιά σχέδια και όνειρα στα οποία μπορεί να προσκολλείστε και να ανοίξετε στις νέες δυνατότητες που έχει η ζωή για σας. Από 15 μέχρι 21 Ιανουαρίου ο Ερμής από το ίδιο ζώδιο σάς υποστηρίζει ώστε να προχωρήσετε προς αυτή την κατεύθυνση. Ανανεώνει τη σκέψη και τη δράση σας και φέρνει αντικειμενικότητα στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Αντιλαμβάνεστε πλέον ότι τα πράγματα δεν είναι προσωπικά ούτε ωφελεί σε κάτι να μένετε κολλημένοι σε παλιές καταστάσεις. Άλλωστε κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει στην παρορμητική φύση σας που είναι ούτως ή άλλως ηγετική, πρωτοπόρα και τολμηρή. Οι φιλίες αλλά και τα αδέλφια σας παίζουν σημαντικό ρόλο τώρα στη ζωή σας. Μέσα από τη σχέση και την ανταλλαγή πληροφοριών με τα αδέλφια, τους φίλους ή τις ομάδες που συμμετέχετε παίρνετε μηνύματα που σας βοηθούν να έχετε καθαρότητα οπτικής και κατά συνέπεια να βρίσκετε λύσεις και απαντήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Γενικά με τον 11 ο οίκο σας ενεργοποιημένο αυτό το μήνα θα έχετε προστασία από φίλους, θα απολαύσετε την παρέα μαζί τους και θα συνειδητοποιήσετε ότι πραγματική φιλία σημαίνει ελευθερία. Με την Αφροδίτη να επηρεάζει το δεκαήμερό σας από 17-25 Ιανουαρίου φαίνεται να δείχνετε συνέπεια και αφοσίωση στα επαγγελματικά σας. Επιθυμείτε ίσως τη διάκριση μέσα σας και με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω αλλά και τη Νέα Σελήνη του μήνα στις 13/01 στο ίδιο ζώδιο και στον οίκο των επαγγελματικών σας, μπορεί σύντομα και να την έχετε. Ωστόσο επειδή ο πλανήτης (Αφροδίτη) είναι σε μια θέση συντηρητική για τη φύση του, μπορεί να σας βγάλει αισθήματα ανικανοποίητου και δυσαρέσκειας ακόμα κι αν όλα στην πραγματικότητα βαίνουν καλώς. Εάν αντιληφθείτε ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει, μείνετε απλά παρατηρητής και θα δείτε ότι στην πραγματικότητα η ζωή σάς παρέχει με σοφία όλα όσα χρειάζεστε!

3ο Δεκαήμερο 11/04 – 20/04
Κριάρια μου αυτού του δεκαημέρου καλή χρονιά! Ναι, είστε εσείς που περισσότερο από όλους μπορείτε να εκτιμήσετε την αξία της ευχής γιατί η αλήθεια είναι ότι για πολύ καιρό δεχόσασταν πιέσεις και βιώνατε δυσκολίες τόσο πρακτικές αλλά κυρίως ψυχολογικές. Με το Δία και τον Κρόνο να περνάνε στο ζώδιο του Υδροχόου ελευθερώνεστε και μπορείτε πλέον μέσα από τη διορατική ματιά του Υδροχόου να κάνετε άφοβα τα σχέδια σας για το μέλλον! Οι ελπίδες τώρα αναπτερώνονται και με την αισιοδοξία του Δία και την υπευθυνότητα του Κρόνου έχετε όλες τις προυποθέσεις για μια πραγματικά καλή και δημιουργική χρονιά. Από 21 μέχρι 29 Ιανουαρίου ο Ερμής θα βρίσκεται επίσης στον Υδροχόο υποστηρίζοντάς σας να πάρετε απόσταση από τυχόν προσωπικά δράματα και φέρνοντας έξυπνες λύσεις σε ό,τι σας προβληματίζει. Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της φιλίας και της συλλογικότητας κι έτσι μπορείτε αυτή την περίοδο των εορτών να νοιώσετε όμορφα στην παρέα των φίλων σας, των αδελφών σας και των κοντινών συγγενών σας. Ωστόσο 30-31 Ιανουαρίου ο Ερμής θα βρίσκεται σε στάση πριν γυρίσει ανάδρομος το Φεβρουάριο. Με τον Ερμή σε στάση μπορεί να υπάρχει μια στάση στην φυσιολογική-αναμενόμενη πορεία των πραγμάτων και συνεπώς είναι χρήσιμο να αποφευχθούν νέα ξεκινήματα ή συμφωνίες εκείνες τις μέρες αλλά και για όσο ο πλανήτης θα είναι ανάδρομος, δηλ. μέχρι 21 Φεβρουαρίου. Σημαντική για σας είναι η Νέα Σελήνη του μήνα στις 13 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι 13-16 Απριλίου και πιθανόν να φέρει αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Μπορεί να έχετε κάποια απώλεια στον τομέα της καριέρας σας αλλά σύμφωνα με το γενικότερο πλανητικό σκηνικό μάλλον αυτή είναι χρήσιμη. Ίσως δηλώνει την απώλεια μιας θέσης ή μιας δουλειάς προκειμένου να λάβετε μια προαγωγή ή κάποια άλλη θέση/εργασία που σας ταιριάζει περισσότερο. Κάτι νέο σάς καλεί εδώ και καιρό που μάλλον το ξέρετε αλλά λόγω φόβου μπορεί να μην το τολμήσατε μέχρι τώρα. Με τον Πλούτωνα όμως από πάνω σας και τη δυναμική της Νέας Σελήνης είναι η ώρα της αλλαγής και σύντομα θα καλεστείτε να αφήσετε καταστάσεις που δεν έχουν πλέον τίποτα να προσφέρουν στην εξέλιξη σας.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο Δεκαήμερο 21/04 – 30/04
Ταύροι μου, εκρηκτικός ο πρώτος μήνας του χρόνου για σας με τις διελεύσεις των Άρη-Ουρανού από το ζώδιο σας και τα τετράγωνα του Κρόνου-Δία από το ζώδιο του Υδροχόου. Όλοι οι πλανήτες μιλάνε για ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές στη ζωή σας πράγμα που ίσως δεν ξέρετε πως να διαχειριστείτε μιας και η ποιότητα του ζωδίου σας είναι η πλέον σταθερή. Το άγνωστο σάς προκαλεί αγωνία και με τα τετράγωνα του Άρη-Κρόνου από τις 10/01 μέχρι τις 15/01 μπορεί να έχετε και έντονο θυμό. Μια νέα εποχή ξημερώνει για την ανθρωπότητα και αν εσείς επιμένετε να κοιτάτε πίσω και να θέλετε τα πράγματα να μείνουν ίδια, τότε απλά δυσκολεύετε τη ζωή σας και θα βιώνετε διαρκή απογοήτευση. Η μεγάλη σύνοδος Δία-Κρόνου στον Υδροχόο φέρνει επανάσταση και ελευθερία, σπάει δομές και κατεστημένο, και διαλύει ό,τι προσκολλήσεις. Οι γεννημένοι μέχρι και τις 25/04 είστε αυτοί που επηρεάζεστε περισσότερο από αυτές τις ενέργειες, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την καριέρα σας και γενικότερα τα επαγγελματικά σας. Μείνετε ανοιχτοί και δεκτικοί στις αλλαγές που έρχονται και αποδεχθείτε τη ζωή με ό,τι αυτή σας φέρνει. Η νέα πραγματικότητα μπορεί τελικά να είναι καλύτερη από ό,τι περιμένατε. Οι γεννημένοι 25-26-27 Απριλίου θα βιώσετε επίσης μια ξαφνική αλλαγή-ανατροπή στη ζωή σας λόγω του Ουρανού που στις 13-14/01 κάνει στάση στις μοίρες σας, στις 15/01 γυρίζει (από ανάδρομος) σε ορθή πορεία και στις 19/01 βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη. Η ενέργεια του πλανήτη είναι έντονη και εάν μέχρι τώρα δε λάβατε το μήνυμά του που ωθεί για αλλαγή, αυτό το μήνα χρειάζεται να είστε έτοιμοι γιατί η αλλαγή είναι δεδομένο ότι θα έρθει, χωρίς τη συναίνεσή σας και χωρίς προειδοποίηση. Και με τον Άρη δίπλα στον Ουρανό, εσείς ενδέχεται να αισθάνεστε υπερένταση και να έχετε εκρήξεις θυμού. Μείνετε παρατηρητής σε ό,τι συμβαίνει, αφήστε την ενέργεια να κινηθεί, επιτρέψτε τις αλλαγές να συμβούν και το κύμα θυμού που μπορεί να αισθάνεστε τώρα μπορεί να περάσει χωρίς να καταστρέψει. Τέλος, η Νέα Σελήνη στις 13/01 αφορά τον τομέα της μάθησης και της γνώσης δηλώνοντας ίσως την έναρξη κάποιας εκπαίδευσης ή νέα ξεκινήματα σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό. Η Πανσέληνος στις 28/01 στο Λέοντα επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους 28-29-30 Απριλίου και έχει να κάνει με θέματα ισορροπίας του χρόνου σας και της ενέργειας σας μεταξύ οικογένειας και καριέρας.

2ο Δεκαήμερο 01/05 – 10/05
Οι Ταύροι που ανήκετε σε αυτό το δεκαήμερο διαισθάνεστε ίσως την αλλαγή της ενέργειας που έρχεται με το νέο έτος αλλά έχετε ακόμα καιρό μέχρι να δείτε τις επιδράσεις της στη ζωή σας. Προς το παρόν ο Κρόνος και ο Δίας από τον Υδροχόο μπορεί να φέρουν ευκαιρίες και επισημοποιήσεις στα επαγγελματικά σας. Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στο φιλικό προς εσάς ζώδιο του Αιγόκερω και σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και την Αφροδίτη που από 16/01 – 24/01 βρίσκεται επίσης στο ίδιο ζώδιο και στο δεκαήμερό σας, φαίνεται να υπάρχουν νέα ξεκινήματα και νέες ευκαιρίες, μεταμορφωτικές σε επίπεδο επαγγελματικό ή εκπαιδευτικό. Πιθανό να σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, ή να ασχοληθείτε συστηματικά με θέματα ανώτερης γνώσης που θα διευρύνουν τους ορίζοντες του μυαλού σας και θα δώσουν νέο νόημα στη ζωή σας. Ο Ερμής από 15/01-22/01 θα σας επηρεάζει από τον Υδροχόο υποστηρίζοντάς σας να έχετε αντικειμενικότητα και έξυπνες, πρωτοποριακές ιδέες πάνω στον τομέα της εργασίας σας, ειδικά αν ασχολείστε με το εμπόριο. Υπάρχει περίπτωση η επικοινωνία σας με τους ανθρώπους ή με τα αδέλφια σας να διακοπεί απότομα ή να ψυχρανθεί. Ο λόγος σας μπορεί να γίνει ριζοσπαστικός, χωρίς ταμπού, σε σημείο που μπορεί να γίνετε προκλητικοί. Με τον Άρη δε και τον Ουρανό στο ζώδιό σας φαίνεται να επιδιώκετε τη σύγκρουση και να γίνεστε απρόβλεπτοι. Πιθανό επίσης μέσα στα πλαίσια της αναζήτησής σας και της αντισυμβατικής σας διάθεσης να εκδηλωθεί ενδιαφέρον για εναλλακτικές θεραπείες, την αστρολογία ή την τεχνολογία. Οι γεννημένοι τέλη του δεκαημέρου, ήτοι 8-9-10 Μαίου, έχετε μια ωραία όψη με τον Ποσειδώνα που σας δίνει ρομαντισμό, ευαισθησία και ψυχική ανάταση. Εάν συγκεκριμένα είστε καλλιτέχνες, αυτή είναι μια περίοδος που μπορεί να έχετε θειική έμπνευση και ευνοείται η δημιουργικότητά σας. Τέλος, φαίνεται ότι υπάρχει μια όμορφη σχέση με τους φίλους σας ή με τα μέλη μιας ομάδας που συμμετέχετε, οι οποίοι μάλλον γίνονται «θυσία» για σας ή και το αντίστροφο. Η θέση και η όψη του πλανήτη δείχνει ευαισθησία, συμπόνοια και ανιδιοτέλεια στις φιλικές σας σχέσεις, με αποτέλεσμα και οι δυο μεριές να αισθάνεστε μέσα από αυτή τη σχέση ψυχική ανακούφιση και υποστήριξη για να προχωράτε στη ζωή.

3o Δεκαήμερο 11/05 – 20/05
Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου η Νέα Σελήνη στις 13/01 στον Αιγόκερω είναι σημαντική για σας. Και με τον Πλούτωνα να συμμετέχει στη συνάντηση του ήλιου και της σελήνης οι ενέργειες θα είναι ακόμα πιο δυνατές αλλά και μεταμορφωτικές. Κάθε Νέα Σελήνη είναι μια νέα αρχή. Έτσι αυτό το μήνα προβλέπεται για σας ίσως μια νέα αρχή σε θέματα επαγγελματικά ή κοινωνικά μιας και το ζώδιο στο οποίο πραγματοποιείται το φαινόμενο (Αιγόκερως) είναι το ζώδιο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας μας. Πρόκειται για ένα ζώδιο γης, συμβατό με τις δικές σας ποιότητες που θα σας υποστηρίξει και θα σας ευνοήσει σε θέματα καριέρας, σπουδών, νομικών υποθέσεων και σε ό,τι σχετίζεται με το εξωτερικό. Οι επιρροές της Νέας Σελήνης επηρεάζουν όλους τους Ταύρους αλλά θα είναι πιο αισθητές στους γεννημένους 23-24-25 Μαίου. Η Αφροδίτη επίσης από το ζώδιο του Αιγόκερω, και στο δεκαήμερό σας από 25/01 έως 1/02, μπορεί να σας δυσκολέψει στην έκφραση των συναισθημάτων αλλά έχει την ικανότητα να ικανοποιήσει τις οικονομικές σας και επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Ως πλανήτης της αγάπης μπορεί να σας φέρει κάποιον έρωτα με άτομο μεγαλύτερο από σας ή που βρίσκεται σε θέση εξουσίας. Πιθανό επίσης να προκύψει έρωτας μέσα από τη δουλειά σας, από τη σχολή σας εφόσον βρίσκεστε σε διαδικασία σπουδών, ή από το εξωτερικό. Ο Ερμής, και αυτός στον Αιγόκερω, από 1/01 έως 08/01 δίνει σοβαρότητα στην επικοινωνία σας και δομή, σύστημα και οργάνωση στη σκέψη σας. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, 21/01 – 29/01, ο Ερμής θα βρίσκεται στον Υδροχόο που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε αντικειμενική οπτική των πραγμάτων και μια πιο φιλελεύθερη στάση σχετικά με ό,τι συμβαίνει στη ζωή σας. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τις δυο τελευταίες μέρες του χρόνου, 30-31/01, ο Ερμής θα είναι σε στάση δημιουργώντας ίσως δυσκολίες στις μετακινήσεις σας, στην επικοινωνία και τις κάθε είδους διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Τέλος, με τους περισσότερους πλανήτες να βρίσκονται αυτό το μήνα στον 9 ο για σας οίκο, τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται επίσης στον 9ο οίκο, τον Δία-Κρόνο στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον 1 ο οίκο σας, υπάρχει πιθανότητα να γεννηθεί μέσα σας το ενδιαφέρον για την αστρολογία, τη φιλοσοφία, τα εναλλακτικά και γενικά για κάθε είδους ανώτερη γνώση που επεκτείνει όχι μόνο τα όρια του μυαλού σας αλλά ολόκληρου του είναι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο Δεκαήμερο 21/05 – 31/05
Δίδυμοι μου αυτή η χρονιά θα είναι μια ωραία χρονιά για σας με τις ευεργετικές επιρροές των μεγάλων πλανητών Δία-Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου. Η σύνοδος των πλανητών αυτών υπόσχεται ευκαιρίες, επιτυχίες και αναγνώριση. Ο Δίας όλο το μήνα σας χαρίζει αισιοδοξία, σας φέρνει δώρα-ευκαιρίες και σας παρέχει προστασία σε ό,τι έχει να κάνει με σπουδές, ανώτερη γνώση, νομικές υποθέσεις ή το εξωτερικό. Ο Κρόνος από την άλλη δημιουργεί πεδίο για εξέλιξη και στήνει υγιείς βάσεις πάνω στις οποίες μπορείτε τώρα να δουλέψετε, να χτίσετε για το μέλλον και μέσα από αυτή τη διαδικασία να μεγαλώσετε όμορφα και να ωριμάσετε. Οτιδήποτε δημιουργείται τώρα με αυτές τις ενέργειες έχει τις εγγυήσεις του Κρόνου ότι είναι γερό, θα αντέξει στο χρόνο και θα έχει επιτυχία και δημόσια αναγνώριση. Ο Άρης από 6/01 μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου και ενδέχεται να σας προκαλέσει εσωτερική ένταση και ίσως δυσκολίες στον ύπνο. Και σε συνδυασμό με τον Ουρανό στο ίδιο ζώδιο και στο 12 ο σας οίκο, μπορεί να έχετε υπερένταση και αυπνίες. Είναι επίσης πιθανό να σας αποκαλυφθούν μυστικά που θα σας εκπλήξουν ή να έχετε ξαφνικές συνειδητοποιήσεις μέσα από πληροφορίες που απελευθερώνονται από το ασυνείδητό σας. Αυτό το μήνα η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 8 ο για σας οίκο. Στο ίδιο ζώδιο και οίκο πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη στις 13/01. Με τον 8 ο οίκο σας ενεργοποιημένο είναι πιθανό να βιώσετε κάποια απώλεια στα οικονομικά σας ή στις ερωτικές σας σχέσεις. Ωστόσο με τις δεδομένες επιρροές όλα δείχνουν ότι είναι ώρα αναγέννησης για σας και η απώλεια είναι φυσικό και αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας. Τέλος η Πανσέληνος του μήνα στις 28/01 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου φωτίζει θέματα γνώσεων, μάθησης και επικοινωνίας. Αισθάνεστε την ανάγκη να επεκτείνετε τους ορίζοντες του μυαλού σας και τις γνώσεις σας μέσα από ταξίδια στο εξωτερικό κάτι που με τα σημερινά υδροχοικά δεδομένα μπορείτε να το κάνετε με τη χρήση της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Πρόκειται για περίοδο δημιουργικότητας, φιλομάθειας και έχετε όλες τις προυποθέσεις για να διακριθείτε σε θέματα σπουδών και ανώτερης γνώσης.

2ο Δεκαήμερο 01/06 – 10/06
Δίδυμοι αυτού του δεκαημέρου και ειδικά οι γεννημένοι στα τέλη, 9-10-11 Ιουνίου όλη αυτή την περίοδο βιώνετε τις επιρροές του Ποσειδώνα ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Πρόκειται για θέση που βγάζει τις καλύτερες ποιότητες του πλανήτη αλλά για τα μεταβλητά ζώδια, όπως το δικό σας, υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει σύγχυση και αυταπάτες. Ο ισχυρός συναισθηματισμός που προκαλεί ο Ποσειδώνας μπορεί να παραλύσει τη λογική σας και να αισθάνεστε κάπως χαμένοι. Χρειάζεται να πιστέψετε στον εαυτό σας, να αποφύγετε χημικές ουσίες και αλκόολ που θολώνουν την κρίση και λειτουργούν ως μέσα δραπέτευσης από την πραγματικότητα και να αναλάβετε την ευθύνη της ζωής σας. Η πνευματικότητα και η τέχνη είναι βασικές διέξοδοι για το νοσταλγικό σας πνεύμα και θα σας υποστηρίξουν να εκτονώσετε τις ενέργειες του πλανήτη δημιουργικά, ωφελώντας πρώτα εσάς κι έπειτα το περιβάλλον σας. Μπορεί επίσης να προκύψουν απογοητεύσεις επαγγελματικές ή από τους ανωτέρους σας στον εργασιακό σας χώρο. Δεν αποκλείονται εξαπατήσεις, μυστικά και ψέματα στον χώρο της καριέρας σας. Όσον αφορά την υγεία σας μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι και να έχετε τάσεις υπνηλίας. Η αλήθεια είναι ότι ο Ποσειδώνας μπορεί να φέρει κατάπτωση και εξασθένιση του οργανισμού γι αυτό καλό είναι να τον ενισχύσετε με βιταμίνες, καλή ποιοτική διατροφή και ξεκούραση. Ο Άρης και ο Ουρανός από το 12 ο για σας οίκο είναι ενδείξεις για επιθέσεις και δυσάρεστες εκπλήξεις από κρυφούς εχθρούς. Υπάρχει πιθανότητα να βιώσετε προδοσία από φίλους ή οι φίλοι σας να είναι τελικά οι κρυφοί σας εχθροί. Το μυαλό σας φαίνεται να είναι απασχολημένο με τα οικονομικά σας τα οποία μάλλον περνάνε κρίση αυτή την περίοδο. Ωστόσο ο Δίας και ο Κρόνος από το φιλικό προς εσάς ζώδιο του Υδροχόου σάς δίνουν αισιοδοξία και όραμα πέρα από τα στενά όρια του μυαλού. Η γνώση μέσα από την αστρολογία μπορεί να είναι υποστηρικτική για σας όπως επίσης η ενασχόληση με εναλλακτικές θεραπείες ή διαλογισμό.

3ο Δεκαήμερο 11/06 – 21/06
Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας ήσυχος για σας. Οι μεγάλοι πλανήτες που δίνουν τα μεγάλα και σημαντικά γεγονότα της ζωής του ανθρώπου δεν σας αγγίζουν ακόμα. Φυσικά και αισθάνεστε τη νέα εποχή που ξημερώνει με τη μεγάλη σύνοδο του Δία-Κρόνου στον Υδροχόο αλλά ακόμα οι πλανήτες δεν είναι στις μοίρες σας. Ωστόσο το γενικότερο κλίμα είναι φιλικό και ευνοικό για σας. Έχετε αισιοδοξία, εμπιστοσύνη στο θειικό και βλέπετε ήδη τους νέους ορίζοντες που σας ανοίγει η ζωή. Η Αφροδίτη μέχρι τις 8/01 θα βρίσκεται στο απέναντί σας ζώδιο, τον Τοξότη, δημιουργώντας ίσως κάποια θέματα στις σχέσεις σας που μπορεί να έχουν να κάνουν με θέματα ελευθερίας ή με θέματα (μη) σοβαρότητας και (μη) ανάληψης ευθυνών. Τον υπόλοιπο μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, με εντελώς αντίθετη ενέργεια. Μια Αφροδίτη σοβαρή, που αναλαμβάνει ευθύνες και αφοσιώνεται σε ό,τι αγαπάει. Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 13/01 γίνεται και αυτή στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αυτό σημαίνει την έναρξη μιας περιόδου μεγάλων εσωτερικών αναζητήσεων και μεταλλάξεων. Ο ψυχισμός σας βαθαίνει και είναι πιθανό να αναδυθούν φοβίες που είναι η ώρα να τις αντιμετωπίσετε και να τις ξεπεράσετε. Είναι η ώρα της μετάλλαξης σας, της αναγέννησης σας και αυτό μπορεί να συμβεί αφού πρώτα έχετε έρθει αντιμέτωπος με τα πιο βαθιά σας σκοτάδια. Από 21-29/01 θα έχετε μια ωραία όψη με τον Ερμή ο οποίος θα βρίσκεται στον Υδροχόο. Ένας Ερμής που θα σας δώσει απαντήσεις και πρωτοποριακές λύσεις σε τυχόν προβλήματα που σας απασχολούν και θα προάγει την επικοινωνία σας μέσα από αντικειμενικότητα και αλήθεια. Τέλη του μήνα, 30-31/01 ο Ερμής θα βρίσκεται σε στάση πριν γυρίσει ανάδρομος και είναι ωφέλιμο να ακολουθήσετε με τη σειρά σας την ενέργεια του πλανήτη, να κάνετε μια μικρή παύση δράσης και να μην προχωρήσετε σε κανενός είδους νέο ξεκίνημα ή συμφωνία, ειδικά για τους γεννημένους 16-17-18/06. Ο πλανήτης γυρίζει ανάδρομος το Φεβρουάριο και επιστρέφει στη φυσιολογική πορεία του ξανά στις 21/02, όπου μπορείτε άφοβα να προβείτε σε οτιδήποτε καινούριο θέλετε να ξεκινήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο Δεκαήμερο 22/06 – 02/07
Καρκίνοι μου αυτό το μήνα ο Άρης μπαίνει στον Ταύρο σχηματίζοντας μια ωραία όψη με τον ήλιο σας που σας φέρνει δύναμη και ευκαιρίες για δράση. Από 17-21/01 θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό δίνοντάς σας ώθηση για να αλλάξετε, να αναθεωρήσετε τα σχέδια σας και τους στόχους σας για το μέλλον, και να προβείτε στη δράση και την υλοποίησή τους. Σε συνδυασμό με τη μεγάλη σύνοδο του Δία-Κρόνου στον Υδροχόο φαίνεται πως νέος αέρας φυσάει πλέον στη ζωή σας, αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα από απόσταση και απελευθερώνεστε από προσκολλήσεις. Σας απασχολούν τα μυστήρια της ζωής και του θανάτου και υπάρχει η τάση αναζήτησης της γνώσης σε βάθος που συνδέεται με τη μεταφυσική και την ενέργεια. Ο τομέας των οικονομικών θα σας απασχολήσει και κυρίως σε ό,τι αφορά οικονομικά που σχετίζονται με τρίτους ή κληρονομιές. Η Πανσέληνος του μήνα στις 28/01 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου σχετίζεται επίσης με τις ασφάλειες και τα οικονομικά σας. Πιθανές μεταβολές και διακυμάνσεις στον τομέα των οικονομικών σας αλλά με το γενικότερο πλανητικό σκηνικό φαίνεται να κάνετε σωστή διαχείριση αυτών και να φέρνετε τα πράγματα σε ισορροπία. Αν και το θέμα της ασφάλειας σας απασχολεί και ίσως σας προκαλεί εσωτερική ένταση, οι λύσεις βρίσκονται και λαμβάνετε υποστήριξη από τους ανθρώπους που σχετίζεστε ή από τρίτες πηγές. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 8/01-17/01 είναι μια ένδειξη υπευθυνότητας και σοβαρότητας όσον αφορά τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες. Και με τη Νέα Σελήνη στις 13/01 και τον Πλούτωνα απέναντί σας στο ζώδιο του Αιγόκερω ένας νέος κύκλος ανοίγει στο τομέα των σχέσεων. Μπορεί να περάσετε κρίση στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας ή ακόμα και να χρειαστεί να αφήσετε σχέσεις ή συνεργασίες που δεν έχουν εξέλιξη. Η ζωή όμως θα φροντίσει να γεμίσει το κενό που θα δημιουργηθεί φέρνοντας νέους ανθρώπους δίπλα σας και νέες γνωριμίες που έχουν όλη τη δυναμική να γίνουν σχέσεις εμπιστοσύνης με διάρκεια στο χρόνο.

2ο Δεκαήμερο 03/07 – 12/07
Οι Καρκίνοι του δεύτερου δεκαημέρου και ειδικά οι γεννημένοι τέλη και αρχές τρίτου δεκαημέρου, 9-12/07, έχετε την θειική προστασία του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Ο πλανήτης βρίσκεται στο ζώδιο που αγαπάει κι έτσι βγάζει τις καλύτερες ποιότητές του βοηθώντας την ανθρωπότητα. Εσείς συγκεκριμένα μπορεί να αισθάνεστε πιο ευαίσθητος αυτή την περίοδο και συντονισμένος με το Όλον. Μπορεί να δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα και αντιλαμβάνεστε ότι τελικά υπάρχει μια συμπαντική αρμονία όσον αφορά τον τρόπο και το χρόνο που γίνονται τα πράγματα. Η Αφροδίτη από 17/01-24/01 βρίσκεται στον Αιγόκερω και ίσως σας δυσκολεύει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας κυρίως από φόβο απόρριψης ή απώλειας αξιοπρέπειας. Με τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο και τη Νέα Σελήνη του μήνα στις 13/01 να πραγματοποιείται επίσης στον Αιγόκερω, ακριβώς απέναντί σας, υπάρχει η τάση για παιχνίδια εξουσίας στις σχέσεις ή παρασκηνιακούς έρωτες. Σε κάθε περίπτωση ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών φαίνεται να περνάει κρίση που είτε θα μεταλλάξει τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις ή θα τις τελειώσει προκειμένου να ανοίξουν νέα κεφάλαια στη ζωή σας. Ο Άρης και ο Ουρανός στον Ταύρο ενδέχεται να προκαλέσουν συγκρούσεις για θέματα ιδεολογικά και τσακωμούς σε συλλογικούς χώρους ή με φίλους. Η παρουσία σας είναι γενικά δυναμική και δε μπορεί να συμβιβαστεί αν δε συμφωνεί με τις ιδέες των άλλων. Και αυτό είναι που μπορεί να προκαλέσει ρήξεις με τα μέλη μιας ομάδας ή/και χωρισμούς με φίλους. Τέλος ο Κρόνος και ο Δίας στον Υδροχόο ευνοούν τα οικονομικά σας και τις οικονομικές σας σχέσεις με τρίτους. Εάν έχετε εκκρεμότητες με τράπεζες, εφορία κλπ, αυτή είναι μια περίοδος που ευνοεί να τις ρυθμίσετε. Οι ίδιοι πλανήτες, ως Δάσκαλοι του ζωδιακού, σε ένα ζώδιο που συνδέεται με την ενέργεια, μπορεί να τραβήξουν την προσοχή σας σε θέματα μεταφυσικής και εναλλακτικών. Με την Πανσέληνο του μήνα στις 28/01 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου φωτίζεται ακόμα περισσότερο η ανάγκη σας να ερευνήσετε το άγνωστο, το αόρατο, το συμπαντικό και τώρα μάλλον έχει έρθει η ώρα για σας να ξεκινήσετε το πνευματικό σας ταξίδι με στόχο την αναζήτηση της γνώσης και της αλήθειας.

3ο Δεκαήμερο 13/07 – 22/07
Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου επιτέλους αποχαιρετίσατε τον Κρόνο που τα τελευταία χρόνια σας δυσκόλεψε τη ζωή, σας πίεσε ψυχολογικά και σας έφερε εμπόδια που χρειάστηκε με κόπο να ξεπεράσετε, ειδικά σε θέματα σχέσεων και αισθηματικών. Αυτό το μήνα οι γεννημένοι 16-17-18 Ιουλίου δέχονται τις επιρροές του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και με τη Νέα Σελήνη στις 13/01, τον Ερμή από 2/01-8/01, και την Αφροδίτη από 24/01-31/01, όλα στο ζώδιο του Αιγόκερω, ο τομέας των σχέσεων είναι και πάλι ο τομέας που θα δεχθεί τις ενέργειες και τις επιρροές του ουρανού. Υπάρχει πιθανότητα να βιώνετε εσωτερική ένταση και κρίση σε μια σχέση/γάμο ή συνεργασία που μπορεί να σημαίνει είτε το οριστικό τέλος της σχέσης αυτής ή το τέλος υπό τη μορφή που υπήρχε η σχέση μέχρι σήμερα. Ο Πλούτωνας ζητάει τη μετάλλαξή σας και την αναγέννησή σας αλλά αυτό δε μπορεί να συμβεί αν προηγουμένως κάτι μέσα σας δεν έχει ‘πεθάνει’. Κανείς δεν είπε ότι αυτή είναι μια εύκολη διαδικασία, είναι όμως φυσική και αναγκαία για το προχώρημά σας στη ζωή. Κάθε απώλεια δημιουργεί χώρο για το καινούριο, για το νέο, για τη ζωή. Ως εκ τούτου μάλλον είναι η ώρα να αποχαιρετίσετε ανθρώπους που κάποτε υπήρξαν σημαντικοί στη ζωή σας αλλά στο σήμερα δεν ωφελεί καμία από τις δύο μεριές να συνεχίσετε μαζί. Είναι η ώρα που καθαρίζετε από ό,τι δεν είναι χρήσιμο, σας βαραίνει και σας κρατάει πίσω. Και όσο κι αν το μυαλό σας ανησυχεί και φοβάται, να θυμάστε ότι όλα γίνονται με τη σοφία του σύμπαντος, όπως ακριβώς χρειάζεται να γίνουν. Εμπιστευτείτε τη διαδικασία και σύντομα θα ανοίξουν νέα κεφάλαια στη ζωή σας και θα βιώσετε νέες εμπειρίες που θα σας συγκινήσουν και θα σας φέρουν εσωτερική πλήρωση. Ο Δίας και ο Κρόνος, πλέον από το ζώδιο του Υδροχόου, φέρνουν πνευματική εγρήγορση, καθαρότητα και τάση να ασχοληθείτε με τη βαθύτερη γνώση, τη μεταφυσική και την ενέργεια. Τα οικονομικά σας φαίνεται να ευνοούνται και οι οικονομικές σχέσεις/συναλλαγές με τρίτους, είτε φυσικά πρόσωπα είτε τράπεζες, εφορία κλπ, μπαίνουν σε ένα πλαίσιο που σας εξυπηρετεί και μακροπρόθεσμα σάς ωφελεί.

ΛΕΩΝ

1ο Δεκαήμερο 23/07 – 02/08
Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου καλή χρονιά με φως, αλήθεια και συνειδητότητα που φέρνουν οι Δάσκαλοι του ζωδιακού, Κρόνος και Δίας, από το οικουμενικό και ανθρωπιστικό ζώδιο του Υδροχόου. Οι πλανήτες αυτό το μήνα ενώνουν ξανά μετά από 20 χρόνια τις δυνάμεις τους για να διδάξουν στην ανθρωπότητα νέες ιδέες, την αξία της φιλίας, της ελευθερίας, του ανθρωπισμού. Για σας συγκεκριμένα Λέοντες που είστε από τη φύση σας θερμοί, κτητικοί και παθιασμένοι, αυτό που οι πλανήτες έρχονται να σας διδάξουν είναι η αντικειμενικότητα και η αποστασιοποίηση. Βρίσκονται ακριβώς απέναντί σας επηρεάζοντας τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Και με τη Πανσέληνο στις 28/01 στο ζώδιό σας ο τομέας των σχέσεων φωτίζεται και πάλι. Εάν οι σχέσεις σας πληρούν τα υδροχοικά πρότυπα, βασίζονται δηλαδή στην αλήθεια και την ελευθερία, τότε ενδέχεται να υπάρξουν επισημοποιήσεις σχέσεων με εγγυήσεις ευημερίας και μακροβιότητας αυτών. Εάν οι σχέσεις σας είναι εξαρτητικές, ενέχουν δράματα και πάθη ή υπάρχουν για εγωιστικούς λόγους όπως η προβολή σας ή η ικανοποίηση του ‘εγώ’ σας τότε μάλλον δεν θα επιβιώσουν και σύντομα θα διαλυθούν. Αγάπη σημαίνει ελευθερία και η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου ζητάει την ισορροπία μεταξύ της χαράς του έρωτα, της επαφής και της δημιουργίας χωρίς όμως κτητικότητα και προσκολλήσεις. Ο Άρης και ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου επηρεάζουν κυρίως τους γεννημένους 28-29-30 Ιουλίου φέρνοντας ξαφνικές αλλαγές στη ζωή σας. Από 17/01 οι πλανήτες θα επενεργούν μαζί από την ίδια μοίρα του ζωδιακού και υπάρχουν πιθανότητες για δραστικές αλλαγές και ανατροπές ειδικά σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας και τη δημόσια εικόνα σας. Η Νέα Σελήνη στις 13/01 στον Αιγόκερω είναι άλλη μια ένδειξη ότι τα επαγγελματικά σας πρόκειται σύντομα να αλλάξουν. Η ανάγκη σας για ανανέωση είναι έντονη και οι ενέργειες του μήνα δηλώνουν νέα ξεκινήματα και νέες εργασιακές συνθήκες. Γενικά οι πλανητικές όψεις δείχνουν ότι ο Ιανουάριος θα είναι ένας μήνας με εκρηκτική ενέργεια. Και εσείς, όπως όλα τα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του πρώτου δεκαημέρου, είστε αυτοί που τη βιώνετε και είτε θα είναι τώρα εποχή δημιουργίας και ανανέωσης είτε περίοδος εσωτερικής έντασης και συσσώρευσης θυμού.

2ο Δεκαήμερο 03/08 – 12/08
Λέοντες του δεύτερου δεκαημέρου αν και ο Κρόνος βρίσκεται στις αρχικές μοίρες του Υδροχόου επηρεάζοντας τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), οι δονήσεις του είναι τόσο βαριές και δυνατές που γίνονται αισθητές ακόμα και στο δικό σας δεκαήμερο. Τώρα ξεκινάει περίοδος δουλειάς, αναλαμβάνετε ευθύνες και αυτό μπορεί να σας φέρει ένα αίσθημα ότι μεγαλώνετε. Και φυσικά αυτή η κατάσταση σάς δυσκολεύει και ίσως σάς περιορίζει ψυχολογικά μιας και η φύση ενός Λέοντα είναι πάντα νεανική, ανέμελη και παιχνιδιάρικη. Ωστόσο υπάρχει μια ισορροπία στις ενέργειες με τον Δία στον Υδροχόο να μετριάζει τη σοβαρότητα του Κρόνου και να αλαφραίνει την ατμόσφαιρα. Ο δυνάμεις των δύο αυτών πλανητών επηρεάζουν κυρίως τον τομέα των σημαντικών σχέσεων της ζωής σας και των συνεργασιών σας. Θέματα σχέσεων αναδύονται επίσης με την Πανσέληνο στα τέλη του μήνα στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Το ‘εγώ’ που προβάλλεται από τον Λέοντα έρχεται σε αντίθεση με το ‘εμείς’ που συμβολίζει ο Υδροχόος και ζητούμενο αυτής της Πανσελήνου είναι η κατανόηση ότι το ένα δε μπορεί να υπάρξει χωρίς το άλλο, ότι το ένα συμπληρώνει το άλλο. Ο Ερμής, και αυτός στο ζώδιο του Υδροχόου, επηρεάζει το δεκαήμερό σας από 14/01-21/01. Σας δίνει έναν φιλελεύθερο αέρα στη σκέψη, αντικειμενικότητα ως προς τη θεώρηση των πραγμάτων και μια νέα οπτική όσον αφορά τον τρόπο που σχετίζεστε. Σας υποστηρίζει να συγχρονιστείτε με τα υδροχοικά πρότυπα της εποχής και να δράσετε περισσότερο ομαδικά, ‘team player’, βάζοντας προτεραιότητα την αρμονία του συνόλου ή της ομάδας, συμπεριλαμβανομένης και αυτής που αποτελείται από δύο άτομα ήτοι του γάμου/σχέσης σας. Τέλος με τον Άρη και τον Ουρανό στον οίκο της καριέρας σας και τη Νέα Σελήνη στις 13/01 με συμμετοχή Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φαίνεται να υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές στα επαγγελματικά σας. Ίσως κάποιες ρήξεις με προισταμένους ή γενικότερες πιέσεις και κρίσεις στον εργασιακό σας χώρο μπορεί να είναι η αφορμή για να αλλάξετε τις εργασιακές σας συνθήκες είτε μένοντας και διεκδικώντας ό,τι σας αξίζει είτε αποχωρώντας, αλλάζοντας χώρο ή ακόμα και κατεύθυνση που θα είναι σύμφωνη με τις ανάγκες σας στο σήμερα.

3o Δεκαήμερο 13/08 – 22/08
Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου αυτό το μήνα υπάρχει έντονη δραστηριότητα στον τομέα των σχέσεων σας και των συνεργασιών. Από τη μία ο Κρόνος και ο Δίας που έκαναν την είσοδό τους στο απέναντί σας ζώδιο τον Υδροχόο και από την άλλη η Πανσέληνος του μήνα στις 28/01 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου σάς ωθούν να αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας και να αναζητήσετε την αλήθεια αυτών. Εάν οι σχέσεις σας βασίζονται σε γερές βάσεις και έχουν αποδείξει με το πέρασμα του χρόνου ότι είναι σχέσεις ίσων όρων, εμπιστοσύνης και ελευθερίας τότε υπάρχει πιθανότητα να περάσουν σε άλλο επίπεδο, να επισημοποιηθούν και να ευημερήσουν. Εάν πάλι οι σχέσεις σας δεν πληρούν τις προυποθέσεις του Υδροχόου που είναι η αντικειμενικότητα, η φιλικότητα και η ελευθερία τότε μάλλον βιώνετε δυσκολίες, πιέσεις και πιθανόν σύντομα να έρθει και το τέλος αυτών. Ωστόσο ο Ερμής από τον Υδροχόο από 24/01-28/01 σας ευνοεί και σας δείχνει το δρόμο προς την κατεύθυνση που χρειάζεται να πορευτείτε τώρα. Πιθανόν να αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε ότι το να ακολουθείτε τη γραμμή της ομάδας/σχέσης/των σημαντικών άλλων, ακόμα και αν προσωπικά δε συμφωνείτε, είναι δύναμη. Μέσα από το ομαδικό πνεύμα φαίνεται και πάλι η μεγαλοψυχία σας και μέσα από την ελευθεριότητά σας οι άνθρωποι όλο και περισσότερο θα έρχονται κοντά σας. Αυτό το μήνα σημαντικές επιρροές δέχονται και τα επαγγελματικά σας με τον Άρη και τον Ουρανό στον Ταύρο και τη Νέα Σελήνη στις 13/01 μαζί με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Προκλητική και αντιδραστική περίοδος που μπορεί να σημαίνει αλλαγές και ανατροπές στην καριέρα σας. Η Νέα Σελήνη όμως υπόσχεται ενάρξεις και καινούριες εργασιακές καταστάσεις και με την Αφροδίτη επίσης στον Αιγόκερω φαίνεται να έχετε προστασία και επαγγελματικές ευκαιρίες. Τέλος, είναι χρήσιμο να γνωρίζετε ότι ο Ερμής τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου θα είναι σε στάση και ενδέχεται να έχετε παρεξηγήσεις στην επικοινωνία σας, αναβολές στα σχέδιά σας και καθυστερήσεις στις διαπραγματεύσεις σας. Ο πλανήτης επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες του δεκαημέρου (19/08 κ μετά) και είναι προτιμότερο ειδικά για σας να πάτε με το ρεύμα της ενέργειας και να αναβάλετε για λίγο τη δράση σας μέχρι ο πλανήτης να γυρίσει ορθόδρομος (21/02) ή τουλάχιστον ανάδρομος (01/02).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο Δεκαήμερο 23/08 – 2/09
Παρθένοι μου είστε από τα ζώδια που οι μεγάλοι πλανήτες, που είναι υπεύθυνοι για τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή, δεν σας ακουμπάνε αυτή την περίοδο. Ο Κρόνος και ο Δίας από τον Υδροχόο επηρεάζουν την εργασία σας και εάν έχετε δουλέψει με συνέπεια μέχρι τώρα, αυτό το μήνα οι πλανήτες θα σας ανταμείψουν με επαγγελματικές ευκαιρίες, προαγωγές και επισημοποιήσεις. Ο Ερμής επίσης στον Υδροχόο από 08/01, φέρνει πρωτοτυπία στη σκέψη και φρέσκες ιδέες που εκφράζονται στην εργασία σας. Μπορεί επίσης να λάβετε κάποια νέα από το εργασιακό σας περιβάλλον που δεν τα περιμένατε και πιθανό να σας αναστατώσουν. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω βρίσκεται σε ευνοική όψη με τον ήλιο σας και από 08/01-16/01 που βρίσκεται στο δεκαήμερό σας θα σας χαρίζει γοητεία, χαρούμενη διάθεση και οικονομική ευημερία. Αν και το ζώδιο που βρίσκεται ο πλανήτης δεν ευνοεί την έκφραση των συναισθημάτων, αυτή η Αφροδίτη ξέρει να αγαπάει βαθιά και να δείχνει την αγάπη της μέσα από πράξεις και όχι μέσα από λόγια του αέρα. Δεν παραμυθιάζει και δεν παραμυθιάζεται, και με τον Ποσειδώνα στον οίκο των σχέσεων σας να θολώνει τα νερά και να σας μπερδεύει συναισθηματικά, η Αφροδίτη αυτή λειτουργεί εξισορροπητικά γειώνοντας την κατάσταση και ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα. Ως γήινη Αφροδίτη γνωρίζει καλά ότι μια σχέση που στηρίζεται στα όνειρα και τη φαντασία, που δεν είναι ξεκάθαρη και δεν πατάει σε στέρεο έδαφος δε μπορεί να μακροημερέψει. Και έρχεται να σας υποστηρίξει να βάλετε μέσα από την αγάπη σας όρια και κανόνες στη σχέση ώστε να μπορέσει τελικά αυτή να αντέξει σε διάρκεια χρόνου. Η Νέα Σελήνη του μήνα, επίσης στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 13/01, δηλώνει νέα ξεκινήματα σε ό,τι αφορά αγαπημένες ασχολίες, χόμπυ και γενικά νέες δημιουργικές δραστηριότητες μέσα από τις οποίες εκφράζεστε και επεκτείνετε τον εαυτό σας. Και με τον Άρη στον Ταύρο, σε ευνοική όψη με τον ήλιο σας όλο το μήνα, έχετε δύναμη, ζωτικότητα και είστε πραγματικά έτοιμοι για δράση! Τέλος, με τη σύνοδο του Άρη με τον Ουρανό από 17/01 – 21/01, οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου 28-29-30/08, ενδέχεται να έχετε επαναστατική διάθεση, και να δράσετε/ εκφραστείτε με πρωτοποριακό και αντισυμβατικό τρόπο.

2ο Δεκαήμερο 3/09 – 12/09
Παρθένοι του δεύτερου δεκαημέρου αυτό το μήνα απολαμβάνετε την αγάπη της Αφροδίτης που από 17/01-24/01 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και στο δεκαήμερό σας. Ο ερωτικός τομέας γίνεται τώρα προτεραιότητα, αρέσκεστε στο φλερτ και ίσως υπάρχει η ανάγκη να ξεχωρίσετε και να είστε το κέντρο του ενδιαφέροντος. Μπορεί να σας απασχολήσουν θέματα παιδιών και υπάρχει εύνοια σε επιχειρήσεις και τυχερά παιχνίδια. Με τη Νέα Σελήνη στις 13/01 στο ίδιο ζώδιο ανοίγουν δυνατότητες για νέες ασχολίες και καινούρια ξεκινήματα σε θέματα τέχνης και γενικά δημιουργικών ενασχολήσεων. O Ποσειδώνας παραμένει απέναντί σας στο ζώδιο των Ιχθύων και ειδικά οι γεννημένοι τέλη του δεκαημέρου, 11-12-13/09, μπορεί να αισθάνεστε φυσική κατάπτωση, εξασθένιση και υπνηλία. Επίσης υπάρχει η τάση να μη βλέπετε καθαρά τους ανθρώπους που έχετε απέναντί σας και να εξιδανικεύετε τους συντρόφους σας ή τους συνεργάτες σας με αποτέλεσμα, εάν δεν είστε σε επαφή με την αλήθεια και την πραγματικότητα, να υπάρξουν απογοητεύσεις αργότερα όταν αποκαλυφθεί η πραγματική εικόνα. Δίας, Κρόνος και Ερμής αυτό το μήνα έχουν όλοι περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου και επηρεάζουν τον τομέα της εργασίας σας. Ίσως έχετε κάποια επαγγελματική ευκαιρία, κάποια καινούρια σύμβαση και αν σας έχει γίνει κάποια επαγγελματική πρόταση, τώρα παίρνει μορφή και οριστικοποιείται. Τα εργασιακά σας καθήκοντα φαίνεται να είναι φορτωμένα αλλά σύντομα θα αναγνωριστείτε για την αφοσίωση και την εργατικότητα σας και θα ανταμειφθείτε. Επίσης με τον Ερμή στον Υδροχόο ίσως έχετε μεταρρυθμιστικές ιδέες που μπορεί να εφαρμόσετε στην εργασία σας. Τέλος με τον Άρη και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να έχετε ξαφνικές εμπλοκές με το νόμο ή ξαφνικά γεγονότα σε θέματα σπουδών ακόμα και διακοπή αυτών. Τα ταξίδια επίσης μπορεί να είναι πηγή απροσδόκητων εκπλήξεων. Πιθανές επίσης εντάσεις και συγκρούσεις με συγγενείς.

3ο Δεκαήμερο 13/09 – 22/09
Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, και ειδικά οι γεννημένοι 16-17-18/09, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω τα παιδιά, οι έρωτες και οι δημιουργικές δραστηριότητες μπορεί να λειτουργήσουν μεταλλακτικά για σας αυτήν την περίοδο. Υπάρχει πάθος και ερωτισμός αλλά ίσως και εμμονή με το αντικείμενο του ενδιαφέροντός σας το οποίο επιθυμείτε να κατέχετε ολοκληρωτικά. Αναπόφευκτες είναι οι κρίσεις που βιώνετε ή θα βιώσετε μέσα από τον έρωτά σας για κάποιο πρόσωπο, μέσα από τη σχέση σας με τα παιδιά ή μέσα από την επιχείρησή σας, προκειμένου να μεταλλαχθείτε ουσιαστικά. Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 13/01 στον Αιγόκερω δηλώνει νέα ξεκινήματα σε όλους τους παραπάνω τομείς οπότε οποιαδήποτε απώλεια ή κρίση βιώνετε αυτή τη στιγμή ουσιαστικά ανοίγει το δρόμο για να ανοίξουν νέα κεφάλαια στη ζωή σας. Η Αφροδίτη από 24/01-31/01 θα βρίσκεται επίσης στο ζώδιο του Αιγόκερω και ευνοεί το δεκαήμερό σας. Και πάλι τονίζονται θέματα ερωτικά και ευνοείται η ενασχόλησή σας με την τέχνη ή με οποιαδήποτε άλλη δημιουργική δραστηριότητα. Οι γεννημένοι αρχές του δεκαημέρου έχετε τις επιρροές του Ποσειδώνα να χρωματίζει την πραγματικότητα και να σας παραμυθιάζει όσον αφορά τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Το μυαλό σας με τον Ερμή στον Υδροχόο είναι καθαρό και γνωρίζει την αλήθεια αλλά αναφορικά με τις σχέσεις σας ο Ποσειδώνας μπορεί να σας μπερδεύει και να θολώνει την κρίση σας με αποτέλεσμα, εάν δεν καταφέρετε να έχετε σαφή και καθαρή εικόνα των πραγματικών ποιοτήτων των ανθρώπων που σχετίζεστε, να απογοητευθείτε αργότερα όταν η αλήθεια αποκαλυφθεί. Έντονη δραστηριότητα φαίνεται να υπάρχει στον τομέα της καθημερινότητάς σας και της εργασίας σας. Κάποιες επισημοποιήσεις, συμφωνίες ή συμβόλαια είναι πιθανά και ίσως και αναπάντεχα. Ο Κρόνος με το Δία σας επιφορτώνουν μεν με ευθύνες αλλά ταυτόχρονα, εάν ανταποκριθείτε με συνέπεια και αναλάβετε τις ευθύνες σας, τότε οι πλανήτες εγγυώνται την επαγγελματική και κοινωνική σας επιτυχία με διάρκεια στο χρόνο. Τέλος ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου όλο το μήνα και από 17/01-21/01 σε σύνοδο με τον Ουρανό σας δίνει ενέργεια, υψηλή ζωτικότητα και πνευματική εγρήγορση. Την περίοδο της συνόδου υπάρχει πιθανότητα για ξαφνικές και ανατρεπτικές κινήσεις/δράσεις από μέρους σας που μπορεί να αφήσει το περιβάλλον σας άφωνο. Συγκρούσεις με συγγενείς είναι πιθανές και ίσως κωλύματα, εντάσεις ή ξαφνικά γεγονότα σε θέματα σπουδών, νομικών υποθέσεων ή ταξιδιών.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα