Μηνιαίες Προβλέψεις Ιανουαρίου 2022: Καρκίνος – Παρθένος

ASTROTEAM GUEST
30/12/2021

Καλή Χρονιά!!!

Εύχομαι καλή χρόνια σε όλους σας! Το νέο αυτό έτος θα έχει από όλα… καλές και κακές περιόδους. Βλέποντας λοιπόν την θετική οπτική των πραγμάτων, οι νέες αυτές προκλήσεις θα μας βοηθήσουν όλους, αλλά και τον καθένα ξεχωριστά, στην πορεία της εξέλιξής μας. Ο Ιανουάριος θα είναι ένας κάλος μήνας. O Δίας από τους ιχθύες, μας γεμίζει με αισιοδοξία και παρόλο που πλέον θα αρχίσει να φαίνεται η οικονομική ύφεση, οι περισσότεροι θέλετε και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Καρκίνος

Για εσάς τους Καρκίνους, ο Ιανουάριος θα έχει αρκετό ενδιαφέρον, καθώς θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις σας. Ο γάμος, οι συνεργάτες, οι φίλοι, τα φλερτ αλλά και οι ανταγωνιστές σας, θα είναι στο επίκεντρο. Ο Δίας για το επόμενο διάστημα θα σας πριμοδοτεί με τα τρίγωνα του, βοηθώντας σας αρκετά.
Την πρώτη μέρα του έτους θα έχουμε μια αρκετά θετική όψη μεταξύ Ήλιου και Ουρανού. Αυτό θα φέρει ευχάριστες εκπλήξεις, για τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου, σε σχέση με τους φίλους, τους συνεργάτες και τον γάμο τους.
Στις 2 του μήνα, θα έχουμε το πρώτο Νέο Φεγγάρι του έτους, με τη θετική συμμετοχή του Ουρανού. Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, να επανεξετάσετε τα θέματα που αφορούν στις σχέσεις σας με τους άλλους και στο να θέσετε νέους στόχους.

Η Αφροδίτη, στην ανάδρομη πορεία της, θα κάνει όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Ήλιο τις επόμενες ημέρες. Από τις 5 έως 9 του μήνα θα είναι μέρες ρομαντικές, ερωτικές και ίσως να προσδοκάτε πολλά από τους άλλους. Στις 10, ο Ήλιος θα κάνει και αυτός εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας σας την ανάγκη για ξεκούραση, χαλάρωση αλλά και ρομαντισμό. Αυτές οι όψεις αφορούν κυρίως στους γεννημένους τέλος β’, αρχές γ’ δεκαημέρου.
Στις 11 του μήνα, ο Άρης θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Οι γεννημένοι 11, 12 και 13 Ιουλίου, να προσέξετε λίγο τα θέματα υγείας, γιατί ίσως αισθανθείτε περισσότερο κουρασμένοι. Στην καθημερινότητά σας, μπορεί να υπάρξουν αναβολές ή και αυταπάτες, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά.

Λίγο πριν την Πανσέληνο στις 16 του μήνα, ο Ήλιος θα βρεθεί δίπλα στον Πλούτωνα. Αυτό σας βοηθά να έχετε τον έλεγχο τον κινήσεων και των καταστάσεων γενικά, στα θέματα σχέσεων. Στις 18 θα γίνει η Πανσέληνος, όπου επηρεάζει πρωτίστως τους γεννημένους στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου. Τώρα είναι μια πολύ καλή στιγμή να ολοκληρώσετε συμφωνίες ή και να δώστε οριστικό τέλος σε καταστάσεις, που αφορούν στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας.
Στις 23 του μήνα, θα υπάρξουν συναντήσεις και συζητήσεις, ενώ στις 28 θα μπείτε σε διαδικασία έρευνας μιας και θα είστε αρκετά δύσπιστοι. Τέλος, 30 του μήνα, κάποιες ενέργειες από φίλους ή ομάδες ίσως σας αιφνιδιάσουν και αλλάξουν τα δεδομένα σας.

Λέων

Οι Λεοντές τον Ιανουάριο, θα ασχοληθείτε με θέματα που θα έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά, την καθημερινότητα, τη διατροφή και την υγεία σας. Την πρώτη μέρα του μήνα, θα σχηματιστεί τρίγωνο μεταξύ Ήλιου και Ουρανού, βοηθώντας τους γεννημένους στο τέλος α’ δεκαημέρου με τα παραπάνω.
Την επομένη, στις 2 του μήνα, θα έχουμε Νέα Σελήνη, η όποια θα έχει και τη θετική συμμετοχή του Ουρανού. Είναι μια καλή ευκαιρία για αλλαγές στην καθημερινή σας εργασία, στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και σε θέματα υγείας και διατροφής. Όσοι από εσάς έχουν κατοικίδια, η ενασχόληση μαζί τους θα έχει επίσης σημαντικό ρόλο αυτό το μήνα.

Από τις 5 έως τις 9 του μήνα οι μέρες θα είναι πιο ρομαντικές και ερωτικές, κυρίως για τους γεννημένους στο τέλος β’ δεκαημέρου. Στις 10 ο Ήλιος θα κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και οι γεννημένοι 12, 13 και 14 Αυγούστου, θα θελήσετε να χαλαρώσετε λίγο από την ένταση της καθημερινότητας. Παράλληλα, ο Άρης θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας αναβολές, αυταπάτες και ψευδαισθήσεις.
Στις 14 ο Έρμης, ο οποίος βρίσκεται σε στάση, θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό. Οι γεννημένοι 1, 2, 3 και 4 Αυγούστου, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ξαφνικές αλλαγές συμπεριφοράς, που μπορεί να υπάρξουν ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους. Ίσως κάποιες υποθέσεις σας στον επαγγελματικό τομέα να έχουν επιπλοκές ή δυσάρεστες εξελίξεις.

Ο Ήλιος στις 16 θα βρεθεί δίπλα στον Πλούτωνα κάνοντας όψη συνόδου, ενώ στις 18 θα γίνει η Πανσέληνος του μήνα. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξαναδείτε τα πράγματα σε βάθος και να κλείσετε οριστικά με κάποια άλλα. Αυτά αφορούν στα επαγγελματικά, στην καθημερινή σας εργασία και στα θέματα υγείας και διατροφής. Αφορά κυρίως τους γεννημένους στο τέλος γ’ δεκαημέρου.
Στις 23 ο Έρμης κάνει όψη συνόδου με τον Ήλιο. Οι Λέοντες των πρώτων ημερών, θα έχουν συναντήσεις και συζητήσεις με συνεργάτες, με σκοπό να προωθήσουν το επαγγελματικό τους έργο. Στις 28, ο Έρμης θα βρεθεί δίπλα στον Πλούτωνα και θα βάλει τους γεννημένους του γ’ δεκαημέρου, να ψαχτούν και να ερευνήσουν καλύτερα θέματα που αφορούν στην εργασία τους.
Τέλος, ο μήνας θα κλείσει με τετράγωνο μεταξύ Ήλιου και Ουρανού. Οι γεννημένοι 1, 2, 3 και 4 θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς ίσως υπάρξουν απότομες αλλαγές και δυσάρεστες εξελίξεις στον επαγγελματικά τομέα και στην καριέρα σας γενικότερα.

Παρθένος

Οι Παρθένοι θα έχετε ένα αρκετά καλό μήνα, καθώς τα θέματα που θα σας απασχολήσουν περισσότερο θα είναι ερωτικά, διασκέδασης, δημιουργικής απασχόλησης και ποιοτικής ενασχόλησης με τα παιδιά σας.
Την πρώτη του μήνα, οι γεννημένοι 1, 2, 3 και 4 Σεπτεμβρίου θα δεχθείτε το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανού. Ευνοεί αλλαγές και φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις στα θέματα που σας αφορούν. Στις 2 θα γίνει και η πρώτη Νέα Σελήνη του έτους, με τη θετική συμμέτοχη του Ουρανού, προωθώντας και πάλι, λίγο περισσότερο, τους γεννημένους αρχές Σεπτέμβρη. Οι ενάρξεις που θα κάνετε σε αυτή τη φάση θα έχουν πολύ καλή εξέλιξη. Όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, τη διασκέδαση, τα ερωτικά, τις σπουδές και της δημιουργικότητας μπαίνουν στην πρώτη γραμμή για εσάς.

Από τις 5 έως και 10 του μήνα η ανάδρομη Αφροδίτη, ο Ποσειδώνας και ο Ήλιος, κάνουν διαφορές όψεις μεταξύ τους. Σας δημιουργούν μια πιο ρομαντική και ερωτική διάθεση. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε και επιστροφές συντρόφων από τα παλιά. Επίσης, θα έχετε έντονη διαίσθηση και φαντασία.
Μια ημέρα που θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί, εσείς που είστε γεννημένοι 12, 13 και 14 Σεπτέμβριου, είναι στις 11 Ιανουαρίου. Ο Άρης θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργώντας ψευδαισθήσεις, αυταπάτες αλλά και απώλειες πραγμάτων π.χ. κλοπές.

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα στις 16 αλλά και η Πανσέληνος στις 18, σας βοηθούν να ολοκληρώσετε ή να δώσετε οριστικό τέλος σε διαφορές καταστάσεις που εκκρεμούν. Επηρεάζει πιο πολύ τους γεννημένους 19, 20 και 21 Σεπτεμβρίου και αφορά θέματα παιδιών, ομάδων, φίλων, ερωτικών και κοινωνικών προκλήσεων.
Στις 23 θα υπάρξουν συζητήσεις και συναντήσεις που θα έχουν να κάνουν με την καθημερινή σας εργασία. Στις 28 θα φιλτράρετε τα πράγματα διπλά, καθώς θα υπάρχει ένα αίσθημα δυσπιστίας και στις 30 ίσως υπάρξουν κάποιες απρόοπτες εξελίξεις και ανατροπές στα εργασιακά σας θέματα.

 

Από τη Διονυσία Αγγελή

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα