Μηνιαίες Προβλέψεις Ιανουαρίου 2022: Αιγόκερως – Ιχθύες

EYA ΚΟΚΚΟΡΑ
30/12/2021

Καλό μήνα και Καλή χρονιά!

Ο πρώτος μήνας του χρόνου θα έχει πολλά γεγονότα και για να μπορείτε να παρακολουθείτε πιο άνετα σας τα έχουμε μαζεμένα εδώ:

  • Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω 2/1
  • Ανάδρομη (φαινομενικά) πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω 15/1
  • Πανσέληνος στον Καρκίνο 18/1
  • Ορθοδρόμηση Ουρανού στον Ταύρο στις 19/1
  • Πέρασμα Άρη στον Αιγόκερω στις 24/1
  • Ορθοδρόμηση Αφροδίτης στις 30/1

Κάθε φαινόμενο θα το αναλύσουμε στα live που γίνονται κάθε εβδομάδα στη σελίδα μας στο Facebook, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Αιγόκερως

Νέα χρονιά, νέα ξεκινήματα για εσάς, κυρίως σε σχέση με τον εαυτό σας. Θέλετε να αλλάξετε το πώς εμφανίζεστε στο περιβάλλον σας, άρα εμφάνιση και συμπεριφορά μπαίνουν στο στόχαστρο για αλλαγές! Επίσης με την αναδρομή του Ερμή από τις 15 Γενάρη και για το υπόλοιπο του μήνα, θα μπείτε σε μια φάση επανεξέτασης των οικονομικών σας και ίσως σχεδιάσετε αλλαγές προκειμένου να βελτιωθεί η οικονομική σας κατάσταση.Ό,τι κι αν αποφασίσετε όμως, μην το κάνετε πράξη αυτόν τον μήνα καθώς μπορεί να είναι επιρρεπές σε αναβολές και καθυστερήσεις. Τον Φλεβάρη, θα μπορέσετε να κάνετε πιο άνετα όποιες τροποποιήσεις επιθυμείτε στα οικονομικά σας.

Πολύτιμη βοήθεια και δυναμισμό σε αυτή σας την προσπάθεια θα φέρει ο Άρης στον Αιγόκερω από τις 24 Ιανουαριου, οπότε ετοιμαστείτε για μια περίοδο δράσης ώστε να δρομολογήσετε σχέδια και κινήσεις τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο.
Προσοχή μόνο να μην εξαντλήσετε τα αποθέματα ενέργειας σας και να μην σας καταβάλει το στρες από την επιθυμία σας να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερα. Θα βρίσκετε και τον Φλεβάρη στο ζώδιο σας, οπότε έχετε χρόνο για να υλοποιήσετε τα πλάνα σας. Αν πρόκειται για ξεκινήματα όμως, καλό θα ήταν να περιμένετε να γυρίσει ο Ερμής σε ευθεία πορεία, ώστε να αποφύγετε απρόσμενες αλλαγές και καθυστερήσεις. Επομένως, όποια έναρξη θέλετε να πραγματοποιήσετε καλό θα ήταν να γίνει μέχρι και τις 13 Γενάρη.

Η Πανσέληνος του μήνα στις 18 σας φέρνει μπροστά σε αποκαλύψεις για το έτερον ήμισυ ή για κάποιο συνεργάτη και ίσως αποφασίσετε να τερματίσετε τη σχέση μαζί τους, αν ήδη υπάρχουν προβλήματα. Σε κάθε άλλη περίπτωση, ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών φωτίζεται και θα δημιουργηθούν κρίσεις που καλείστε να διαχειριστείτε. Μυστικά και υπόγειες καταστάσεις έρχονται στην επιφάνεια προκειμένου να επιλυθούν μια και καλή!

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο θα γυρίσει σε ευθεία πορεία στις 30 Γενάρη, οπότε και θα οριστικοποιηθούν οι αισθηματικές και οικονομικές αλλαγές που σας έφερε το προηγούμενο διάστημα. Οι σχέσεις πλέον έχουν ξεκαθαρίσει και εσείς είστε σε θέση να αποφασίσετε, έχοντας συλλέξει όλα τα δεδομένα για το ποια θα είναι η πορεία τους από δω και στο εξής.
Τέλος, εσείς που έχετε γεννηθεί 16,17 Γενάρη βιώνετε μια περίοδο ριζικών αλλαγών και επίπονων καταστάσεων που σκοπό έχουν να σας μεταμορφώσουν σε ένα εντελώς καινούργιο άνθρωπο. Δείξτε πίστη και υπομονή και αφουγκραστείτε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες.

Υδροχόος

Ο Ιανουάριος φαίνεται να είναι ένας άκρως παρασκηνιακός μήνας για εσάς! Για κάποιους από εσάς, βέβαια, υπάρχει μια εντελώς άλλη ζωή που έχετε μακριά από τα μάτια όλων, ενώ για άλλους μπορεί να αφορά κρυφές οικονομικές δραστηριότητες.
Το παράξενο είναι πώς παρασκηνιακά ξεκινήματα έρχονται με την Νέα Σελήνη στις 2/1, μέσα από τα οποία μπορείτε να εκφράσετε την εκκεντρικότητα σας ανενόχλητοι, ενώ η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω στις 24 θα εντείνει ακόμη περισσότερο τις κρυφές σας δραστηριότητες. Είτε πρόκειται για ασχολίες που απολαμβάνετε μόνοι σας, είτε για ερωτικά αλισβερίσια που θέλετε να μείνουν μυστικά, να ξέρετε πως σύντομα θα αναγκαστείτε να δείξετε φανερά τα χαρτιά σας.

Με τον Ερμή στο ζώδιο σας και ανάδρομο από τις 15/1, έρχεται η ώρα της προσωπικής αναθεώρησης και ενδοσκόπησης καθώς θα επανεξετάσετε το πώς τοποθετείστε απέναντι στους άλλους αλλά ίσως σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές και στην εμφάνιση σας. Μείνετε στα σχέδια όμως και περιμένετε αφενός την ορθοδρόμηση της Αφροδίτης στο τέλος του μήνα και αφετέρου την ορθοδρόμηση του Ερμή τον Φεβρουάριο.
Η Πανσέληνος στις 18/1 φέρνει κρίσεις σε θέματα ρουτίνας και εργασίας, για το λόγο αυτό χρειάζεται να καθαρίσετε με αυτή την αφορμή το τοπίο και να δεχτείτε με ψυχραιμία τα όσα μπορεί να σας αποκαλυφθούν.
Ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας ψυχική και σωματική, εσείς που έχετε γεννηθεί 31 Γενάρη και 1 Φλεβάρη καθώς ο Κρόνος και ο Ουρανός σας έχουν σε στενό μαρκάρισμα με τις αντιφατικές τους ενέργειες.

Οι Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί από 2 μέχρι και 9 Φλεβάρη εξακολουθείτε να πιέζεστε από τον Κρόνο, να θυμάστε όμως πως οι κόποι σας θα ανταμειφθούν ανάλογα με την υπομονή και την δουλειά που έχετε κάνει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Υπομονή λοιπόν και…θα έρθουν καλύτερες μέρες και για εσάς.

Ιχθύες

Μπορεί ο Άρης στον Τοξότη να σας τρέχει μέχρι και τις 24/1, ειδικά σε θέματα καριέρας, ωστόσο με το Δία στο ζώδιο σας, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Ευκαιρίες για προσωπική εξέλιξη, συνεργασίες, επαγγελματική ανέλιξη, έρωτες, επεκτάσεις πάσης φύσεως, είναι μόνο μερικά από τα καλούδια του, τα οποία θα γευτείτε το επόμενο διάστημα.
Ο Ιανουάριος λοιπόν ξεκινάει με εξαιρετική εύνοια, ειδικά για όσους από εσάς έχετε γεννηθεί 20/2 – 1/3. Ο μήνας χρωματίζεται από θέματα που έχουν να κάνουν με φίλους, ομάδες, συλλόγους, ομοϊδεάτες και φιλανθρωπική ή εναλλακτική δράση.  Το προηγούμενο διάστημα, η Αφροδίτη σας έβαλε να επανεξετάσετε αυτούς τους τομείς, ενώ παράλληλα ‘ζύγιζε’ τι δίνετε και τι λαμβάνετε, γεγονός που θα συνεχιστεί καθ όλη τη διάρκεια του Ιανουαρίου.

Από την άλλη πλευρά, ο Ερμής, στις 15/1 γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, και θα σας απασχολήσουν θέματα μεταφυσικά, ψυχολογικά ή ίσως έρθετε αντιμέτωποι με τις φοβίες σας. Μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι καλλιτεχνικής φύσεως προκειμένου να εκτονώσετε την ενέργεια αυτή και να μην ‘πέσετε’ ψυχολογικά.
Προς το τέλος του μήνα, ο Άρης στον Αιγόκερω ίσως σας “τσιγκλήσει” να αναλάβετε δράση και να σας φέρει σε σύγκρουση με φιλικά πρόσωπα ή μέλη των ομάδων που είστε ενταγμένοι.

Η Πανσέληνος του μήνα φαίνεται να ρίχνει φως σε θέματα που αφορούν φλερτ και πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν ερωτικά, θέματα που αφορούν τα παιδιά σας ή κάποια δημιουργική απασχόληση που σας ευχαριστεί. Επειδή πρόκειται για μια δύσκολη Πανσέληνο, ίσως σας φέρει κρίσεις σε αυτούς τους τομείς προκειμένου να εξελιχθείτε.
Τέλος, οι Ιχθύες που έχετε γεννηθεί 11 & 12 Μαρτίου χρειάζεται να είστε διπλά προσεκτικοί με τις επιλογές σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς φαίνεται να μην έχετε ξεκάθαρη εικόνα της πραγματικότητας και “παραμυθιάζεστε” από το πώς θα θέλατε να είναι τα πράγματα.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα