Μηνιαίες Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021: Κριός – Δίδυμοι

ASTROTEAM GUEST
30/11/2021

Κριός

Ο Δεκέμβρης φαίνεται να είναι ένας μήνας, που κατά τη διάρκειά του θα εστιάσετε σε σπουδές, θέματα με το εξωτερικό και φιλοσοφικά θέματα. Η Έκλειψη στις 4 του μήνα, καθώς και η είσοδος του Άρη στον Τοξότη στις 13 Δεκεμβρίου, σηματοδοτούν μια περίοδο νέων ξεκινημάτων και έντονης δραστηριοποίησης σε αυτούς τους τομείς. Βέβαια, μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλημμα σχετικά με τα νέα σας ξεκινήματα, οπότε φροντίστε να είστε εκ των προτέρων ξεκάθαροι και ξεκάθαρες με το τί θέλετε πραγματικά. Ωστόσο, οι αλλαγές αυτές θα ζυμωθούν και θα φανούν μέσα στον επόμενο χρόνο, οπότε δεν αφορά κάτι προσωρινό. Καλό θα ήταν να φροντίσετε να σας αντιπροσωπεύουν οι επιλογές που θα κάνετε.

Παράλληλα όμως, φαίνεται να σας απασχολεί και η καριέρα σας ή θέματα που έχουν να κάνουμε με το πώς φαίνεστε στον κοινωνικό περίγυρο. Στις 20 του μήνα η Αφροδίτη θα έχει φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Αυτή η συνθήκη θα κρατήσει μέχρι και τέλος Γενάρη, συνεπώς μέχρι τότε θα είστε σε μία φάση επανεξέτασης των οικονομικών σας, σε σχέση με την καριέρα σας και ενδεχομένως να αμφισβητήσετε το κατά πόσο ο μισθός σας είναι ανάλογος των όσων προσφέρετε.
Μια άλλη επιρροή αυτής της συνθήκης είναι η δημοσιοποίηση μιας σχέσης σας ή η επισημοποίησή της, γεγονός όμως που ίσως να μην έχει την έκβαση που περιμένατε.

Τέλος, με την είσοδο του Δία στους Ιχθύες στις 29 Δεκεμβρίου, εγκαινιάζεται μια περίοδος που θα απαλλαγείτε από φόβους και στενοχώριες που σας ταλάνιζαν εδώ και καιρό, ενώ θα έχετε «προστασία» από κακοτοπιές και κρυφούς εχθρούς. Υπάρχει ακόμη το ενδεχόμενο να βρεθείτε μπροστά σε αποκαλύψεις! Η Πανσέληνος του μήνα φέρνει ολοκλήρωση υποθέσεων, που έχουν να κάνουν με αδέρφια, ξαδέρφια, μετακινήσεις ή media.

Ταύρος

Ο Δεκέμβριος για εσάς προβλέπεται ελαφρώς καλύτερος από το Νοέμβριο, ειδικότερα μετά τις 13. Εξαίρεση αποτελείτε εσείς που έχετε γεννηθεί 29, 30 Απριλίου, 1 και 2 Μαΐου που θα δεχτείτε πίεση από Κρόνο και Ουρανό ταυτόχρονα, γεγονός που για ακόμη μια φορά θα δοκιμάσει τα όρια σας.
Από την άλλη πλευρά, πιο ευνοημένοι θα είστε εσείς που έχετε γεννηθεί 15, 16, 17, 18, 19 και 20 Μαΐου.

Αυτός ο μήνας εστιάζει σε δύο τομείς: αφενός τις αξίες σας, τα χρήματα, τα κοινά αποκτήματα με το σύντροφο και αφετέρου εξωτερικό, σπουδές, συγγενείς εξ αγχιστείας, φιλοσοφικά ζητήματα.

Έχουμε λοιπόν νέα ξεκινήματα που αφορούν τα κοινά οικονομικά σας, αυτά δηλαδή που διαχειρίζεστε με άλλα άτομα, ενδεχομένως κληρονομιές, ενώ μπορεί να αλλάξετε οπτική πάνω σε αυτά τα θέματα και να θελήσετε να αλλάξετε τη στάση σας. Σε κάθε περίπτωση από τις 13 του μήνα και μετά η δραστηριότητά σας θα είναι εστιασμένη εκεί. Ωστόσο, επειδή τα γεγονότα αυτά προέρχονται από Έκλειψη, θα έχουν μονιμότητα και θα διαρκέσουν αρκετούς μήνες ή να ολοκληρωθεί η εκδήλωση τους μέσα στους επόμενους μήνες.

Από τις 20 Δεκεμβρίου και μέχρι τέλος Γενάρη θα βρίσκεστε σε μια φάση αναθεώρησης όσον αφορά το νόημα της ζωής, κάποιες σπουδές που έχετε σε εξέλιξη ή να επανέλθουν θέματα που είχαν προκύψει σε σχέση με το νόμο ή το εξωτερικό.
Η σκέψη σας θα είναι προσηλωμένη σε αυτά τα θέματα και είναι μια ευκαιρία να επανεξετάσετε το πώς λειτουργήσατε μέχρι τώρα, τί αποφάσεις πήρατε, να αξιολογήσετε τα δεδομένα σας και να προβείτε σε νέες δράσεις μετά το Γενάρη.
Η είσοδος του Δία στους Ιχθύες θα είναι ευνοϊκή για εσάς φέρνοντας καινούργιες φιλίες, εύνοια από ομάδες και συλλογικούς χώρους, εύνοια σε θέματα που αφορούν το διαδίκτυο, την τεχνολογία και φυσικά ίσως σας «ξυπνήσει» ένα πιο επαναστατικό πνεύμα.

Δίδυμοι

Ο Δεκέμβρης είναι ένας μήνας που τονίζει ιδιαίτερα το δίπολο “Εγώ-Εμείς”. Νέες σχέσεις θα προκύψουν το επόμενο διάστημα. Όσοι είστε single ίσως ήρθε η ώρα να συντροφευτείτε. Ο Δεκέμβρης θα είναι καταλυτικός μήνας για τα αισθηματικά σας, ωστόσο να θυμάστε ότι μπορεί να έχετε γεγονότα και τους επόμενους μήνες

Όσοι είστε σε σχέση ήρθε ο καιρός να την ανανεώσετε και να δείτε τί είναι αυτό που μπορεί να μη λειτουργεί τόσο καλά ώστε να το διορθώσετε. Η παρουσία του Άρη μπορεί να πυροδοτήσει εντάσεις και συγκρούσεις, ωστόσο μην τις φοβηθείτε και ακούστε τί έχει να σας πει το «έτερον ήμισυ».

Επιπλέον, είναι ένας μήνα που θα τεθούν θέματα επί τάπητος, όσον αφορά τα κοινά οικονομικά με το σύντροφο και μπορεί να αισθανθείτε ότι κλονίζονται οι υλικές σας ασφάλειες. ήρθε όμως η ώρα να επανεξετάσετε αν όσα σας δίνουν «ασφάλεια», σας δίνουν όντως ή αποτελεί μια ψευδαίσθηση.
Με όλα αυτά να διαδραματίζονται, ίσως σας αποκαλυφθεί μια πτυχή του εαυτού σας που έως τώρα αγνοούσατε και ήρθε η στιγμή να έρθει στο φως.

Τέλος, η είσοδος του Δία στους Ιχθύς θα σας ευνοήσει σε θέματα καριέρας και κοινωνικής εικόνας για αρκετούς μήνες, οπότε φροντίστε να το εκμεταλλευτείτε αναλόγως.

 

Από την Εύα Κόκκορα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα