Μηνιαίες Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021: Αιγόκερως – Ιχθύες

ASTROTEAM GUEST
30/11/2021

Αιγόκερως

Εσάς τους Αιγόκερους, τον μήνα Δεκέμβρη, θα σας απασχολήσουν θέματα που θα έχουν να κάνουν με την υγεία, την εργασία και γενικότερα την καθημερινότητά σας. Μέχρι τα μέσα του μήνα θα αισθάνεστε πιο πιεσμένοι αλλά, στη συνεχεία θα περάσετε όμορφες στιγμές.
Το Νέο Φεγγάρι του μήνα που θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου, θα συνοδεύετε και από την τελευταία Έκλειψη του έτους, που θα γίνει στη 12η μοίρα του Τοξότη. Εκεί, οι γεννημένοι αρχές δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες στην 11, 12 και 13η μοίρα του Τοξότη, θα προσέξετε ιδιαίτερα το παρασκήνιο και τις κινήσεις που γίνονται πίσω από την πλάτη σας. Επίσης, πρέπει να δώσετε σημασία και στην ψυχική σας υγεία. Καλό θα ήταν, να βρείτε χρόνο να απομονωθείτε, να ξεκουραστείτε και να ξεκαθαρίσετε τη σκέψη σας.

Ο Άρης στις 6 του μήνα θα κάνει όψη εξαγώνου με τον Πλουτώνα. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα είστε αποφασιστικοί και θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί, μέσω φίλων και ομάδων, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Προσοχή μόνο στις 7 του μήνα το τετράγωνο Ερμή-Δία, γιατί μπορεί να υπάρξουν ψεύτικες υποσχέσεις και κινήσεις πίσω από την πλάτη σας.
Στις 11 του μήνα η Αφροδίτη θα βρεθεί δίπλα στον Πλούτωνα και οι γεννημένοι 14, 15 και 16 Ιανουαρίου, θα εκπέμπετε έντονο ερωτισμό. Κάποιους από εσάς, τους περιμένει ένας μεγάλος και έντονος έρωτας, από το φιλικό τους περιβάλλον. Παράλληλα ο Ερμής θα κάνει όψη εξαγώνου με τον Δία, κάνοντάς σας να αισθάνεστε όμορφα, να έχετε έξυπνες και καλές ιδέες.

Από τις 14 Δεκεμβρίου ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη και στον 11 οίκο σας, ενεργοποιώντας θέματα που αφορούν στους φίλους και στις ομάδες που συμμετέχετε. Ταυτόχρονα, ο Ερμής μπαίνει στο δικό σας ζώδιο. Οι γεννημένοι των πρώτων ημερών θα είστε ετοιμόλογοι και η σκέψη σας θα είναι δομημένη και δημιουργική.

Η Πανσέληνός του Δεκεμβρίου θα είναι πολύ καλή, βοηθητική και θα γίνει στις 19 του μήνα. Θα ολοκληρωθούν θέματα που αφορούν στην εργασία αλλά και στην καθημερινότητα σας, καθώς και σε θέματα είτε σωματικής είτε ψυχικής υγείας.
Στις 20 του μήνα θα έχετε ξαφνικές, έξυπνες ιδέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή συζητήσεις με τα παιδιά σας. Τα Χριστούγεννα στις 25 Δεκεμβρίου θα μαγνητίσετε τα βλέμματα, κυρίως οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, καθώς η Αφροδίτη θα βρεθεί και πάλι δίπλα στον Πλούτωνα στον 1ο σας οίκο. Είναι μια όψη που φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες και ερωτικές στιγμές. Ίσως κάνετε κάποιες αγορές, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο σέξι εκείνες τις ήμερες!
Στη συνέχεια 26 στις Δεκεμβρίου, θα είναι μια ημέρα που θα σας κάνει να αισθάνεστε αισιόδοξα και να κάνετε όμορφα σχέδια με το μυαλό σας. Στις 29 συναντιούνται ο Ερμής και η Αφροδίτη, κάνοντας σας πολύ επικοινωνιακούς αλλά και ερωτικούς.

Τέλος, στις 30, ο Ερμής θα κάνει και αυτός όψη συνόδου με τον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε πειθώ απέναντι στους άλλους, αλλά και λαχτάρα να δείξετε τη δύναμη σας. Ο Δίας παράλληλα θα μπει στο ζώδιο των Ιχθύων και στον τρίτο φυσικό σας οίκο, βοηθώντας σε θέματα επικοινωνίας με τους συγγενείς. Επίσης, κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε και κάποια κοντινά ταξιδάκια.

Υδροχόος

Το Δεκέμβριο εσείς οι Υδροχόοι θα ασχοληθείτε ιδιαιτέρως με τους φίλους, ομάδες που ίσως συμμετέχετε ή θέλετε να ενταχθείτε, καθώς και με τα παιδιά αλλά και το/τη σύντροφο σας.
Στις 4 Δεκεμβρίου, θα γίνει η τελευταία Έκλειψη του έτους μαζί με το Νέο Φεγγάρι. Αν και δε σας αφορά άμεσα, μιας και θα γίνει στη 12η μοίρα του Τοξότη θα επηρεάσει και κάποιους από εσάς. Οι γεννημένοι 31 Ιανουαρίου, 1 και 2 Φεβρουαρίου, θα θελήσετε να βάλετε μπροστά σχέδια με σκοπό να πραγματοποιήσετε κάποια από τα όνειρα σας. θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τους φίλους ή τις υπερβολές, ώστε να μην οδηγηθείτε σε λάθος κινήσεις που στο τέλος θα σας απογοητεύσουν.

Ο Άρης στις 6 του μήνα κάνοντας όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα, βοηθάει τους γεννημένους 13, 14 και 15 Φλεβάρη, να εκμεταλλευτούν κάθε δυνατό μέσο προκείμενου να κατακτήσουν τους επαγγελματικούς τους στόχους. Προσοχή όμως στις 8 του μήνα, διότι δεν είναι καλή ημέρα για να πάρετε κάποιο επαγγελματικό ρίσκο.
Στις 11 η Αφροδίτη θα βρεθεί δίπλα στον Πλούτωνα στον 12ο οίκο σας. Έντονες ερωτικές στιγμές και κρυφοί έρωτες, κυρίως για τους γεννημένους 13, 14 και 15 Φλεβάρη. Παράλληλα, ο Ερμής κάνει και αυτός μια καλή όψη με τον Δία, δίνοντας την ευκαιρία για ευχάριστες συναντήσεις με φίλους, ευχάριστα νέα και γενικά πολύ καλή διάθεση.

Ο Άρης και Ο Ερμής 14 του μήνα θα αλλάξουν ζώδιο ενεργοποιώντας για τους γεννημένους των πρώτων ημερών τους ανάλογους οίκους. Με τον Άρη στο ζώδιο του Τοξότη και στον 11ο οίκο σας, έχετε την ανάγκη να πείσετε τους άλλους για τις ιδέες σας και η ομαδική εργασία γίνεται ακόμα πιο σημαντική για εσάς. Ο Ερμής πέρνα στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 12ο φυσικό σας οίκο. Η σκέψη σας θα επηρεάζεται έντονα από τους άλλους. Παρόλα αυτά θα είστε αρκετά συγκεντρωμένοι και θα έχετε ζωηρή φαντασία.
Στις 19 θα γίνει και η τελευταία Πανσέληνος του μήνα, στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Ο Ήλιος και η Σελήνη θα κάνουν πολύ ωραίες όψεις με τον Δία, βοηθώντας και χαρίζοντας σας ευκαιρίες για να ολοκληρώσετε θέματα που αφορούν σε φιλίες, ομάδες, στα παιδιά αλλά και στα ερωτικά σας.

Ο Ερμής στις 20 Δεκεμβρίου θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό. Ξαφνικές ιδέες ή αγορές για το σπίτι, κυρίως τεχνολογικού υλικού, θα έχουν οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου. Τα Χριστούγεννα στις 25 του μήνα η Αφροδίτη, αναδρομή τώρα πια, θα βρεθεί και πάλι δίπλα στον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι 13, 14 και 15 Φλεβάρη, θα έχουν και πάλι έντονες ερωτικές στιγμές και ίσως κάποιες επιστροφές ερωτικών ιστοριών από το παρελθόν, που έχουν μείνει κρυφές για κάποιους λόγους. Γενικά θα είναι μια πολύ ωραία μέρα όπως και η επομένη στις 26, όπου θα υπάρχει ένα αίσθημα αισιοδοξίας και μια θετική, πιο ρομαντική διάθεση.
Στις 29 ο Ερμής και η Αφροδίτη θα κάνουν όψη συνόδου στον 12ο οίκο σας. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου θα είστε συναισθηματικά επιρρεπείς, διότι θα χάνετε εύκολα τον αυτοέλεγχό σας. Παράλληλα ο Άρης κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο, που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Οι γεννημένοι 30 και 31 Ιανουαρίου, αλλά και 1 και 2 Φεβρουαρίου θα πάρετε αποφάσεις, που θα βοηθήσουν πολύ στους στόχους σας.

Τέλος, στις 30, ο Ερμής θα βρεθεί και αυτός δίπλα στον Πλούτωνα. θα θελήσετε να απομονωθείτε, να οργανώσετε τη σκέψη σας, αλλά και να κάνετε ερευνά σε βάθος, καθώς θα είστε αρκετά δύσπιστοι αυτές τις μέρες.

Ιχθύες

Ο Δεκέμβριος θα είναι μήνας που τα θέματα καριέρας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Φυσικά δε θα λείψει και το ενδιαφέρον σας για τους φίλους και την οικογένειά σας. Πάντως, το έτος για εσάς θα κλείσει ελπιδοφόρα, καθώς θα υποδεχθείτε το Δία για αρκετούς μήνες στο ζώδιο σας.
Η Νέα Σελήνη του μήνα θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου στην 12η μοίρα του Τοξότη και θα συνοδεύετε από την τελευταία Έκλειψη του έτους. Αυτό το Νέο Φεγγάρι θα είναι έντονο και σας επηρεάζει αρκετά, κυρίως τους γεννημένους 1, 2, 3, 4 και 5 Μαρτίου. Θα σας βάλει σε διαδικασία να λύσετε θέματα καριέρας και να κάνετε τις αλλαγές που πρέπει στον επαγγελματικό τομέα. Θέλει προσοχή στο πώς θα κινηθείτε, ώστε να μην οδηγηθείτε σε λανθασμένες κινήσεις που θα σας κοστίσουν.

Στις 7 του μήνα, ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα υπάρξουν παρεξηγήσεις και αναβολές στον επαγγελματικό σας τομέα και κυρίως για τους γεννημένους 10 και 11 Μαρτίου.
Η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στις 11 του μήνα, θα βρεθούν δίπλα ο ένας στον άλλο. Για τους γεννημένους 15, 16 και 17, ξεκινούν ερωτικές γνωριμίες και περιπέτειες, μέσω φίλων ή ομάδων. Παράλληλα, ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Δία, βοηθώντας σας στον επαγγελματικό τομέα με καλές ιδέες, καλές συναντήσεις και συμφέρουσες συμφωνίες.

Στις 12 Δεκεμβρίου οι γεννημένοι 10, 11 και 12 Μαρτίου, θα προσέξετε αρκετά, γιατί ο Ποσειδώνας δε σας αφήνει να δείτε καθαρά, με αποτέλεσμα να κάνετε λάθος εκτιμήσεις και να είστε εύκολα θύματα προς εξαπάτηση.
Στις 14 ο Άρης θα μπει στον Τοξότη, ενεργοποιώντας θέματα που έχουν να κάνουν με τη δουλεία και την καριέρα σας. Επίσης, ο Ερμής πέρνα στον Αιγόκερο και στον 11ο οίκο σας, βοηθώντας στη γρήγορη αντίληψη των καταστάσεων αλλά και στη συγκέντρωση, την αντοχή και την υπομονή.

Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου θα γίνει στις 19 του μήνα και θα έχει θετικές όψης από τον Δία. Θα είναι ένα τυχερό Φεγγάρι, κυρίως για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου. Θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε επαγγελματικούς αλλά και προσωπικούς σας στόχους, καθώς και στόχους που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια.
Στις 20 θα είστε εφευρετικοί και θα έχετε έξυπνες ιδέες. Στις 25 την ημέρα των Χριστουγέννων θα έχετε ερωτικές συναντήσεις μέσω φίλων ή ομάδων και στις 26, θα περάσετε όμορφα, με ρομαντική διάθεση και αισιοδοξία με φίλους αλλά και την οικογένεια.

Προς το τέλος του μήνα ο Άρης θα κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο και οι γεννημένοι 1, 2 και 3 Μαρτίου θα δουν να υλοποιούνται κάποιοι από τους επαγγελματικούς τους στόχους. Ο Δίας, επιτέλους, για τρίτη φόρα και τελευταία μπαίνει στο ζώδιό σας και σας υπόσχεται να είναι αρκετά γενναιόδωρος μιας και θα βρίσκεται σε ισχυρή για αυτόν θέση! Το νέο έτος για εσάς θα ξεκινήσει με μεγάλη αισιοδοξία και χαρά.

 

Από τη Διονυσία Αγγελή

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα