Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2022: Αιγόκερως – Ιχθύες

ASTROTEAM GUEST
31/03/2022

Ο Απρίλιος, θα ξεκινήσει με μια αρκετά θετική νέα σελήνη, προσφέροντας νέα ξεκινήματα σε αρκετούς από εσάς. Στη συνέχεια όμως, από την Πανσέληνο και μετά, δυσκολεύουν αρκετά τα θέματα , που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές αλλά και τις κοινωνικές σχέσεις. Στο τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθεί έκλειψη, στο ζώδιο του Ταύρου φέρνοντάς αλλαγές, κυρίως στα ζώδια του σταθερού σταυρού.

Αιγόκερως

Ο Απρίλιος θα είναι ένας μήνας, όπου τα θέματα που θα σας απασχολήσουν περισσότερο, θα είναι το σπίτι και η οικογένεια. Φυσικά, δεν θα λείψει το ενδιαφέρον τόσο για την καριέρα, όσο και για τα οικονομικά σας. Η Νέα Σελήνη θα γίνει την πρώτη του μήνα, στο ζώδιο του Κριού. Θα είναι μια καλή ευκαιρία για εσάς και κυρίως για τους γεννημένους αρχές Ιανουαρίου, να κάνετε νέες ενάρξεις. Αυτές, αφορούν σε ότι έχει να κάνει με το σπίτι και στην οικογένεια σας γενικότερα. Θα έχετε νέες ιδέες, θα πάρετε πρωτοβουλίες, αποφάσεις και ίσως αν εκκρεμούν θέματα, γραφειοκρατικού χαρακτήρα, να αρχίσουν να προχωρούν. Ο Ερμής, βοήθα σε όλο αυτό με την συμμέτοχη του, κάνοντας την νέα σελήνη επικοινωνιακή και δραστήρια.

Από τις 4 έως και τις 9, θα σας απασχολήσει και το κομμάτι των οικονομικών σας. Ίσως θέλετε να ξοδέψετε για σπίτι ή για το σπίτι σας. θα μπορέσετε να οργανώσετε και να ταχτοποιήσετε πρακτικά ή γραφειοκρατικά θέματα γρήγορα και έξυπνα. Στις 16 θα γίνει η πανσέληνος, στον άξονα Κριού –ζυγού. Είναι μια περίεργη πανσέληνος όπου θα φέρει, για εσάς, θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια, την καριέρα αλλά και τις σχέσεις με του γονείς και τους προϊσταμένους σας. Προσπαθήστε να μην έρθετε σε αντιπαραθέσεις και να είστε θετικοί στις ξαφνικές αλλαγές που μπορεί να έρθουν.

Ο Ερμής στις 17, κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη και στις 18 σύνοδο, με τον Ουρανό. Παράλληλα, στις 18 η Αφροδίτη θα κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό. Οι γεννημένοι αρχές δευτέρου δεκαημέρου, θα κάνετε γνωριμίες, φιλικές και ερωτικές, συναντήσεις, θα ανανεωθείτε και θα έχετε πρωτότυπες ιδέες. Από 25 και μετά λόγω των θετικών όψεων του Ερμή, προς τον Ποσειδώνα, τον Δία και τον Πλούτωνα οι μέρες θα είναι πιο καλές για εσάς. Θα είστε αισιόδοξοι, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις και θα υπάρχει ευκολία στο να διευθετήσετε υποθέσεις που εκκρεμούν. Ίσως, κάποιοι από εσάς να κάνετε κάποια συμφέρουσα αγορά ή ένα κοντινό ταξιδάκι.

Τέλος, στις 30 Απριλίου, θα γίνει νέα σελήνη, όπου θα συνοδεύετε από έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου. Γενικά δεν θα είναι ένα εύκολο νέο φεγγάρι, αλλά σε εσάς θα έχει μια πιο θετική ροή, μιας και τριγωνίζει τον Ήλιο σας. Ξεκίνα ένα διάστημα που θέλετε να δημιουργήσετε, να χαρείτε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας και να ερωτευτείτε. Βεβαία, μην ξεχνάμε την έκλειψη όπου μπορεί να σας βάλει στην διαδικασία να τελειώσετε κάποια πράγματα, για να έρθουν τα καινούργια.

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι, τον Απρίλιο θα ασχοληθείτε με το πώς να διευρύνετε τις γνώσεις σας, ενισχύοντας το πνευματικό σας επίπεδο. Επίσης, ταξίδια και επαφές με συγγενείς και ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό θα είναι έντονα, καθώς και θέματα που φορούν στο σπίτι και στην οικογένεια. Την 1η του μήνα, θα έχουμε και το νέο φεγγάρι του Απριλίου. Πολλοί από εσάς θα κανονίσετε κάποιο κοντινό ταξιδάκι. Η επιθυμία σας για γνώση, ίσως σας σπρώξει σε ένα νέο ξεκίνημα σπουδών. Επίσης, δεν θα λείψουν οι επαφές με συγγενικά πρόσωπα και τον γειτονικό σας περίγυρο.

Στις 4 του μήνα, ο Άρης θα κάνει όψη συνόδου με τον Κρόνο στο ζώδιο σας. Οι γεννημένοι 10,11 και 12 Φεβρουαρίου, παρόλη την πίεση που αισθάνεστε, θα δραστηριοποιηθείτε και θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις που θα αφορούν εσάς. Στην συνέχεια 7 και 8 του μήνα, θα κάνει εξάγωνα και με τον Κρόνο, άλλα και τον Άρη. Εκεί θα μπορέσετε, να οργανώσετε και να τακτοποιήσετε προσωπικά σας θέματα. Θα είστε δραστήριοι, γρήγοροι και δυναμικοί. Η Πανσέληνος του μήνα, θα γίνει στις 16, στον άξονα Κριού –ζυγού. Έρχονται πάλι πίσω θέματα, που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία και την σχέση σας με αδέλφια, ξαδέλφια και τον κοινωνικό σας περίγυρο. Επίσης, θα προσέξετε ότι έχει να κάνει με το μεταφορικό σας μέσο και την οδήγηση. Τέλος, θα επανέλθουν και θέματα σπουδών ή επαφών με ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό.

Στις 17 η Αφροδίτη, θα κάνει εξάγωνο με τον Ερμή, φέρνοντας θετικά νέα για τα οικονομικά σας. Αντίθετα στις 18 και 19 του μήνα, οι γεννημένοι 1,2 και 3 Φεβρουαρίου, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε αυτόν τον τομέα. Ίσως κάνετε κάποιες ξαφνικές αλλαγές στο σπίτι σας ή έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα της οικογενείας σας. Ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο, στις 24 του μήνα. Οι γεννημένοι 11,12 και 13 Φεβρουαρίου, θα δυσκολευτείτε αρκετά στην επικοινωνία με άτομα της οικογενείας σας. Επίσης μπορεί να υπάρξουν και κάποιες, ζημιές που έχουν να κάνουν με τον τεχνολογικό εξοπλισμό του σπιτιού σας. Από τις 25 έως και τις 28, θα υπάρξει ένα πιο καλό κλίμα, για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου. Ο Ερμής θα κάνει εξάγωνα, με τον Ποσειδώνα και το Δία, ενώ με τον Πλούτωνα θα κάνει τρίγωνο. Θα είστε πιο αισιόδοξοι και θα έχετε θετικές εξελίξεις στα θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και τα οικονομικά.

Ο μήνας κλείνει, με μία νέα σελήνη, που την συνοδεύει έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτό σας αφορά ιδιαίτερα, μιας και σας επηρεάζει πολύ. Δεν θα είναι εύκολη και θα υπάρξουν εντάσεις και αναστάτωση. Οι γεννημένοι 29,30 και 31 Ιανουαρίου, να προσέξετε και πάλι τα οικογενειακά σας θέματα και τα θέματα σπιτιού, τις καθυστερήσεις, τα νεύρα και την οικονομική χασούρα.

Ιχθύες

Τον Απρίλιο, εσάς τους Ιχθύες, θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν κυρίως στον οικονομικό σας τομέα. Τα υλικά σας αποκτήματα, πως θα βρείτε νέους πόρους εισοδήματος και γενικά τράπεζες, δάνεια κλπ. Η Νέα Σελήνη του Απριλίου, θα γίνει την 1η του μήνα. Θα προσπαθήσετε, να βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας με σκοπό να αισθανθείτε οικονομική ασφάλεια. Μπαίνετε σε μία διαδικασία να δείτε τι σας λείπει, από αυτά που ονειρεύεστε και επιθυμείτε, αξιολογώντας τις ευκαιρίες.

Από τις 4 έως και τις 9 του μήνα, ο Ερμής, ο Άρης και ο Κρόνος συναντιούνται κάνοντας θετικές όψεις μεταξύ τους. Όμως εσάς σας επηρεάζουν αρκετά στο ψυχολογικό κομμάτι.            Αισθάνεστε πίεση, σε ό,τι αφορά στα σχέδια σας και αυτό σας στρεσάρει αρκετά. Στις 16 θα έχουμε πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού. Είναι η ώρα που κάνετε τον οικονομικό σας απολογισμό. Τα δικά σας χρήματα, τα χρήματα των άλλων, τα περιουσιακά, οι κληρονομιές, οι τράπεζες κλπ. είναι και αυτά που θα σας απασχολήσουν.

Ο Ερμής στις 17 του μήνα, θα κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη, που βρίσκετε στο ζώδιο σας. Θα είναι μια ωραία ήμερα επικοινωνιακά και θα μπορέσετε να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Ο Άρης έχει μπει και αυτός με την σειρά του στο ζώδιο σας, κάνοντας σας πιο δυναμικούς και αποφασιστικούς. Στις 18 ο Ερμής συναντά τον Ουρανό, στον 3ο φυσικό σας οίκο. Απρόσμενες συναντήσεις με συγγενικά σας πρόσωπα , ξαφνικές ιδέες, ακόμα και ένα ξαφνικό ταξιδάκι θα μπορούσε να σας έρθει. Παράλληλα, η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό φέρνοντας σας νέους κεραυνοβόλους έρωτες, αλλαγές στην εμφάνιση σας και γνωριμίες γενικότερα.

Στις 25 ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και στις 27 με τον Δία, ενώ παράλληλα ο Ποσειδώνας κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα βρείτε την αισιοδοξία σας, τον ρομαντισμό σας, θα είστε τυχεροί και θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις. Τέλος, ο μήνας κλείνει στις 30 του μήνα, με νέα σελήνη και έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου. Δεν σας αφορά άμεσα, αλλά θα σας απασχολήσουν θέματα που θα έχουν να κάνουν με αδέλφια, ξαδέλφια, γείτονες, το μεταφορικό σας μέσο, κάποιο κοντινό ταξίδι και με τον τρόπο επικοινωνίας σας γενικότερα.

 

Από τη Διονυσία Αγγελή

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα