Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2022: Κριός – Δίδυμοι

ASTROTEAM GUEST
01/04/2022

Ο 4ος μήνας του χρόνου έχει πολλά να σας πει κι σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητος!

Έρχεται αυτό το μαγικό Σύμπαν και σάς προσφέρει απλόχερα όχι μία, όχι δύο, αλλά τέσσερις εναρκτήριες ενέργειες και μία ενέργεια κορύφωσης ή ολοκλήρωσης (ε, ας υπάρχει και κάτι να κρατάει τις ισορροπίες!). Την ίδια στιγμή, ο Απρίλιος δεν έχει κανέναν πλανήτη ανάδρομο, έως την προτελευταία ημέρα του (άρα όλες οι δράσεις είναι προς τα έξω!) Είναι δυνατόν να μην έχετε έναν κινητικό μήνα, σε όποιο ζώδιο και να ανήκετε;

Τρία φεγγάρια έχει αυτός ο μήνας:

  • 1/4 Νέα Σελήνη στις 11° του Κριού
  • 16/4 Πανσέληνος στις 26° του άξονα Κριού-Ζυγού
  • 30/4 Νέα Σελήνη/Ηλιακή Έκλειψη στις 10° του Ταύρου

καθώς και δύο ολοκαίνουριους συνοδικούς κύκλους:

  • 5/4 η σύνοδος Άρη-Κρόνου στις 22° του Υδροχόου, μία σύνοδος της απόλυτης δομής-πρακτικότητας-ύλης και
  • 12/4 η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στις 23° των Ιχθύων, μία σύνοδος του απόλυτου χάους-πνευματικότητας-μη ορίων!

Μέσα σε όλα, έχουμε και τον Ερμή να κόβει βόλτες από τον Κριό έως τους Διδύμους, καθ’όλη τη διάρκεια του μήνα, δίνοντας φιλάκια σε όλους τους πλανήτες, με ευνοϊκές όψεις στο πέρασμά του, αλλά τρώγοντας και κάτι ψιλές από τα τετράγωνά του με Πλούτωνα και Κρόνο στις 10/4 και 24/4 αντίστοιχα! Τουλάχιστον νοητικά και επικοινωνιακά, δε θα πλήξουμε μέσα στον Απρίλιο. Κατά έναν ιδιαίτερο (και όχι τυχαίο, καθώς τίποτα δεν είναι τυχαίο στο Σύμπαν) τρόπο, επικρατεί μια διαδοχικότητα στις πλανητικές επιρροές αυτού του μήνα, και αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να σας χαρίσω έξι μοναδικές ιστορίες!

Ας τις δούμε αναλυτικά:

Κριός

Οι νέες αρχές για εσάς ξεκινούν σε πρακτικό επίπεδο από τον τομέα των ομάδων που ανήκετε (σε οποιοδήποτε πλαίσιο), των φιλικών συναναστροφών σας, των οικονομικών της δικής σας επιχείρησης αλλά και των ευρύτερων στόχων κι επιθυμιών της ζωής σας. Δεν θα λείψουν τα εμπόδια, ούτε ο δρόμος θα είναι εύκολος αν δεν έχετε ήδη εργαστεί για αυτό, όμως αν εκμεταλλευτείτε το δώρο της υπομονής, της πνευματικότητας και της διαίσθησης που σας προσφέρεται απλόχερα αυτόν τον μήνα, αν το χρησιμοποιήσετε με σύνεση και διάκριση, τότε η υλοποίηση του νέου εαυτού που έχετε στα σκαριά, θα σας αποζημιώσει. Το κλείσιμο κύκλων σε γάμους, σχέσεις ή επαγγελματικές συνεργασίες είναι μέρος της διαδρομής σας, όμως προσπαθήστε να αντισταθείτε στον θυμό, τη χειριστική συμπεριφορά και τις εμμονές. Η έκλειψη στο τέλος του μήνα σάς καλεί, ίσως και με απότομο τρόπο, να προστατεύσετε τα αποκτήματά σας (υλικά και ηθικά) κρατώντας αυτά που πραγματικά έχετε ανάγκη για τη συνέχεια της ζωής σας!

Ταύρος

Πας τώρα στον Ταύρο να του πειράξεις τα επαγγελματικά του; Το λιγότερο θα σε στείλει έξω από την αρένα! Αυτός όμως θα είναι ένας Ταύρος που δεν διαβάζει τις προβλέψεις του μήνα και δεν έχει ιδέα πώς να τις διαχειριστεί. Ναι, θα έχετε και νεύρα, κι ένταση, και δυσκολία και άρνηση, όμως οι ενέργειες επιτάσσουν αλλαγές κι ευέλικτη αντιμετώπιση, έχοντας βοήθεια από την αγάπη και την προσφορά των φίλων ή των κύκλων που ανήκετε. Πολύ βαθιά και ψυχολογική η νέα Σελήνη για εσάς στην αρχή του μήνα, γιατί έχει σκοπό και στόχο να αλλάξει το ‘είναι’ σας στο τέλος του (και όχι απαραίτητα με προβλεπόμενο τρόπο). Ξέρω ότι είναι το πιο δύσκολο πράγμα που μπορεί κάποιος να σάς ζητήσει, όμως το να αφεθείτε στη ροή των γεγονότων αυτή τη στιγμή είναι λυτρωτικό και θα σας απαλλάξει από περιττές αντιστάσεις, κόπο κι εντάσεις!

Δίδυμοι

Δίδυμε! Να σου πω ένα ανέκδοτο;; Θα σταματήσεις τα ταξίδια για λίγο…Καλά, μια πλάκα έκανα! Ή μπορεί και όχι. Δυσκολίες στα ταξίδια, στις σπουδές, στις μετακινήσεις, στα νομικά θέματα, λίγο παραπάνω φανατισμός και αδιαλλαξία είναι οι προκλήσεις σας για αυτόν το μήνα, όμως υπάρχουν επιβοηθήσεις που έρχονται και από εσάς και από τους άλλους. Τα επαγγελματικά σας, η καριέρα σας ή η κοινωνική σας εικόνα βρίσκονται στα όρια της εξιδανίκευσης ή των απόλυτων προσδοκιών, ενώ η πρώτη νέα Σελήνη σάς καλεί στο άνοιγμα του κύκλου σας, σε συσχέτιση με νέα πρόσωπα ή ομάδες ή και σε επαναδιατύπωση των στόχων σας. Πώς θα γίνει να πραγματοποιηθούν τα ανωτέρω, χωρίς να έχετε τα μυαλά πάνω από το κεφάλι (πόσο ασυνήθιστο για εσάς!), αλλά και χωρίς να πέσετε ψυχολογικά από τα προσωρινά εμπόδια; Γίνεται! Γιατί είστε Δίδυμοι, και όταν συγκεντρωθείτε κάπου, αποβάλλοντας την πολυδιάσπασή σας, καταφέρνετε πολλά!

Μέσα στον Απρίλιο, θα ήθελα να ήμουν:

  • Κριός, αρχής Β’ δεκαημέρου, για να μου αλλάξει όλες τις οικονομικές μου αγκυλώσεις,
  • Ταύρος, αρχής Γ’ δεκαημέρου, για να κάνω μια νέα αρχή στη δουλειά μου (επιτέλους, κι ας τα κάνω όπως εγώ ξέρω στα υαλοπωλεία),
  • Δίδυμοι, αρχής Β’ δεκαημέρου, για να κάνω μια ολοκαίνουρια αρχή σε νέες φιλίες ή ακόμα καλύτερα σε νέους στόχους,

 

Από τη Νατάσα Φωναζάκη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα