Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2022: Καρκίνος – Παρθένος

ASTROTEAM GUEST
01/04/2022

Ο 4ος μήνας του χρόνου έχει πολλά να σας πει κι σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητος!

Έρχεται αυτό το μαγικό Σύμπαν και σάς προσφέρει απλόχερα όχι μία, όχι δύο, αλλά τέσσερις εναρκτήριες ενέργειες και μία ενέργεια κορύφωσης ή ολοκλήρωσης (ε, ας υπάρχει και κάτι να κρατάει τις ισορροπίες!). Την ίδια στιγμή, ο Απρίλιος δεν έχει κανέναν πλανήτη ανάδρομο, έως την προτελευταία ημέρα του (άρα όλες οι δράσεις είναι προς τα έξω!) Είναι δυνατόν να μην έχετε έναν κινητικό μήνα, σε όποιο ζώδιο και να ανήκετε;

Τρία φεγγάρια έχει αυτός ο μήνας:

  • 1/4 Νέα Σελήνη στις 11° του Κριού
  • 16/4 Πανσέληνος στις 26° του άξονα Κριού-Ζυγού
  • 30/4 Νέα Σελήνη/Ηλιακή Έκλειψη στις 10° του Ταύρου

καθώς και δύο ολοκαίνουριους συνοδικούς κύκλους:

  • 5/4 η σύνοδος Άρη-Κρόνου στις 22° του Υδροχόου, μία σύνοδος της απόλυτης δομής-πρακτικότητας-ύλης και
  • 12/4 η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στις 23° των Ιχθύων, μία σύνοδος του απόλυτου χάους-πνευματικότητας-μη ορίων!

Μέσα σε όλα, έχουμε και τον Ερμή να κόβει βόλτες από τον Κριό έως τους Διδύμους, καθ’όλη τη διάρκεια του μήνα, δίνοντας φιλάκια σε όλους τους πλανήτες, με ευνοϊκές όψεις στο πέρασμά του, αλλά τρώγοντας και κάτι ψιλές από τα τετράγωνά του με Πλούτωνα και Κρόνο στις 10/4 και 24/4 αντίστοιχα! Τουλάχιστον νοητικά και επικοινωνιακά, δε θα πλήξουμε μέσα στον Απρίλιο. Κατά έναν ιδιαίτερο (και όχι τυχαίο, καθώς τίποτα δεν είναι τυχαίο στο Σύμπαν) τρόπο, επικρατεί μια διαδοχικότητα στις πλανητικές επιρροές αυτού του μήνα, και αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να σας χαρίσω έξι μοναδικές ιστορίες!

Ας τις δούμε αναλυτικά:

Καρκίνος

Από τη μία έχετε (παρατεταμένα) έναν Πλούτωνα απέναντί σας εδώ και πολλά χρόνια που σάς καλεί να αλλάξετε ό,τι νομίζατε ως δεδομένο στον τομέα του γάμου ή των σχέσεών σας με τους σημαντικούς άλλους, και από την άλλη αυτόν το μήνα οι προκλήσεις σας εστιάζονται στις αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις (ή περιορισμούς των χρημάτων των συζύγων), σε θέματα υγείας, σε ενίσχυση φόβων και ανασφαλειών ή σε ένα γενικότερο βύθισμα στα εσώψυχά σας. Θα πω ότι συμπάσχω και ότι σάς καταλαβαίνω (Ιχθύς γαρ). Όμως, ταυτόχρονα οι βοήθειες υπάρχουν και είναι μέσα σας! Είναι όλα αυτά που ονειρεύεστε και τα έχετε βάλει σε παύση. Ξεκινήστε νέα πλάνα, οι ιδέες και τα σχέδιά σας μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά, το ίδιο κι ένα ταξίδι που μπορεί να σάς προσφέρει διέξοδο κι αισιοδοξία. Οι σπουδές που δεν τολμούσατε, ίσως είναι η ώρα να ξεκινήσουν, και όλα αυτά θα συμβάλλουν στο να κάνετε το πρώτο βήμα για μια αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης ή αλλαγής status (επαγγελματικού ή προσωπικού). Μπορεί να επαναξιολογήσετε φιλίες ή στόχους, μπορεί αυτό να γίνει απότομα ή μη αναμενόμενα, αλλά εμπιστευτείτε το συμπαντικό σχέδιο και πάψτε να αφήνετε τους φόβους να ορίζουν τη ζωή σας!

Λέων

Θέλετε να πάρετε μερικά μαθήματα διαχείρισης γάμου, σχέσεων ή συνεργασιών; Ρωτήστε έναν Καρκίνο… Αυτοί τα έχουν κάνει δεύτερο δέρμα! Σε εσάς, είναι πρόσκαιρο. Νεύρα, εντάσεις και μια αίσθηση αδιέξοδου περιγράφει την προκλητική όψη του μήνα για το ζώδιό σας, όμως η ενέργεια του σύμπαντος δεν μάς αφήνει ποτέ ακάλυπτους. Οικονομικές προοπτικές ανοίγονται μπροστά σας, όμως σίγουρα δεν εννοώ τα τυχερά παιχνίδια, ούτε τα υψηλά επενδυτικά ρίσκα (γιατί κάτι τέτοιο μπορεί και να πέρασε από το μυαλό σας!) Δώστε σημασία στην εσωτερική σας φωνή που σάς καλεί να επανεξετάσετε το νόημα της ζωής σας, χαρείτε, διαλογιστείτε, ταξιδέψτε, σκεφτείτε τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια και θυμηθείτε πως κανένας σύντροφος δεν μπορεί να σάς κάνει να νοιώθετε ολοκληρωμένοι, αν πρώτα από όλα δεν νοιώθετε εσείς καλά μέσα σας!

Παρθένος

Λένε οι προβλέψεις για τους Παρθένους ότι θα εξιδανικεύσουν τη σχέση τους ή τους συνεργάτες τους…Ποιοι; Οι Παρθένοι! Που τους λες για Ποσειδώνιες ενέργειες κι εκείνοι συνεχίζουν να ξεσκονίζουν, αγνοώντας σε επιδεικτικά! Ε, ναι λοιπόν! Μπορεί και να τον συναντήσεις αυτόν τον σύντροφο που θα σου πάρει τα μυαλά, και μπορεί και να σε κάνει να αλλάξεις παντελώς την καθημερινότητά σου, να τη βρίσκεις πια κουραστική, να θες να αλλάξεις δουλειά, να νοιώσεις σωματική κόπωση ή κατάπτωση, και μέσα σ’ όλα, να νοιώσεις την ανάγκη να επαναπροσδιορίσεις τον σκοπό της ζωής σου ή να αλλάξεις απότομα ό,τι πίστευες μέχρι τώρα. Σου προτείνω να μην πάψεις να λειτουργείς τη λογική σου και να συνεχίσεις να τη χρησιμοποιείς όχι μόνιμα, αλλά με μέτρο, για να αφήσεις χώρο στα συναισθήματα να λάβουν τη βαρύτητα που τούς αρμόζει!

Μέσα στον Απρίλιο, θα ήθελα να ήμουν:

  • Καρκίνος, Γ’ δεκαημέρου, για να κάνω επιτέλους εκείνο το ταξίδι (πραγματικό ή μη) σε άλλους τόπους, άλλες φιλοσοφίες, ίσως και άλλους γαλαξίες,
  • Λέων, αρχής Γ’ δεκαημέρου, για να βρω τη δύναμη να διαλύσω ό,τι σχέσεις δεν με εξυπηρετούν και τέλος
  • Παρθένος, Γ’ δεκαημέρου, για να συναντήσω τον απόλυτο έρωτα, αφού με έχει παραμυθιάσει ότι θα με παντρευτεί!

 

Από τη Νατάσα Φωναζάκη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα