Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2022: Ζυγός – Τοξότης

ASTROTEAM GUEST
31/03/2022

Ο Απρίλιος, θα ξεκινήσει με μια αρκετά θετική νέα σελήνη, προσφέροντας νέα ξεκινήματα σε αρκετούς από εσάς. Στη συνέχεια όμως, από την Πανσέληνο και μετά, δυσκολεύουν αρκετά τα θέματα , που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές αλλά και τις κοινωνικές σχέσεις. Στο τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθεί έκλειψη, στο ζώδιο του Ταύρου φέρνοντάς αλλαγές, κυρίως στα ζώδια του σταθερού σταυρού.

Ζυγός

Εσείς οι Ζυγοί, τον Απρίλιο θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με θέματα σχέσεων. Θα δώσετε έμφαση στις προσωπικές, στις φιλικές αλλά και στις επαγγελματικές σας επαφές.  Η Νέα Σελήνη που θα γίνει, την πρώτη του μήνα στο ζώδιο του Κριού, θα φέρει ενάρξεις. Θα κάνετε γνωριμίες, θα φλερτάρετε και θα ασχοληθείτε με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας. Ο Ερμής συμμετέχει σε αυτή την νέα σελήνη, βοηθώντας στην επικοινωνία και στην λήψη αποφάσεων. Αυτό γίνεται ακόμα πιο έντονο, στις 2 Απριλίου όπου κάνει όψη συνόδου με τον Ήλιο.

Μια αρκετά πιεστική όψη, έρχεται στις 4 του μήνα. Ο Άρης θα βρεθεί δίπλα στον Κρόνο. Οι γεννημένοι 14, 15 και 16 Οκτώβριου, θα πάρετε αυτή την όψη σε τρίγωνο με τον Ήλιο σας. Θα δραστηριοποιηθείτε, θα αφοσιωθείτε στους στόχους σας και θα ελέγξετε καλύτερα τις κινήσεις σας. Στις 7 και στις 8, ο Ερμής κάνοντας όψη εξαγώνου με τον Κρόνο και τον Άρη, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε και να τακτοποιήσετε διάφορες υποθέσεις, κυρίως γραφειοκρατικού χαρακτήρα.
Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών, στις 10 του μήνα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και θα υπάρξουν εντάσεις, υπονόμευση και συκοφαντίες. Άρα να έχετε το νου σας σε ότι ακούτε από συνεργάτες, τον/την σύντροφο, αλλά και τα άτομα τις οικογενείας σας.

Στις 16 Απριλίου, έχουμε την πανσέληνο του μήνα, στον άξονα Κριού – Ζυγού. Καλείστε, κυρίως οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που αφορούν στις σχέσεις. Είναι καιρός να ολοκληρωθούν κύκλοι, που αφορούν εσάς και τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας. Γάμοι ή συνεταιρισμοί, που δεν προχωρούν όπως εσείς θα θέλατε, θα διαταραχθούν και θα σας κάνουν να δείτε τα πράγματα με διαφορετικό μάτι.

Ο Ερμής θα κάνει όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη στις 17. Άνεση στην επικοινωνία και γνωριμίες, θα έχουν οι γεννημένοι αρχές δευτέρου δεκαημέρου. Στις 18 ο Ερμής θα βρεθεί δίπλα στον Ουρανό, η Αφροδίτη θα κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό και ο Ήλιος τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι αρχές δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε απρόσμενες συναντήσεις και ευχάριστες εκπλήξεις. Οι γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, θα ξεκαθαρίσετε υποθέσεις σχέσεων και ίσως δώσετε και ένα οριστικό τέλος.

Προς το τέλος του μήνα, στις 28, ο Έρμης θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών, θα μπείτε σε διαδικασία έρευνας και βαθιάς σκέψης για ότι έχει να κάνει με κληρονομικά, εφορίες και τράπεζες. Ο μήνας κλείνει με Νέα Σελήνη – έκλειψη, στις 30 Απριλίου, στο ζώδιο του Ταύρου. Θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα χρήματα και η περιουσία σας. Τράπεζες, εφορίες, κληρονομικά και δημόσια ταμεία θα είναι στο προσκήνιο. Καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί καθώς η συμμετοχή του Ουρανού φέρνει, ξαφνικά και απρόοπτα γεγονότα.

Σκορπιός

Τον Απρίλιο, εσείς οι Σκορπιοί θα ασχοληθείτε με ζητήματα, που έχουν να κάνουν με την καθημερινή εργασία, την υγεία σας , τον εσωτερικό σας κόσμο και το υποσυνείδητο σας. Επίσης, δεν θα λείψουν θέματα που αφορούν στην οικογένεια, στο σπίτι άλλα και στις σχέσεις σας.
Την 1η του μήνα έχουμε την νέα σελήνη, που θα γίνει στο ζώδιο του Κριού. Θα έχετε μια έντονη καθημερινότητα και θα θελήσετε να κάνετε νέα πράγματα, σε σχέση με την δουλεία σας. θα ασχοληθείτε με την υγεία σας, ενώ κάποιοι από εσάς θα μπείτε σε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής. Στις 2, ο Ήλιος με τον Έρμη, βοηθούν ακόμη περισσότερο με τα παραπάνω, καθώς θα υπάρξουν συναντήσεις και συζητήσεις με σκοπό την προώθηση της δουλειάς σας.

Οι γεννημένοι 13,14 και 15 Νοεμβρίου, στις 4 του μήνα, με την σύνοδο Άρη και του Κρόνου, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια σας. Στις 7 και στις 8, ο Ερμής θα κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο και στη συνέχεια με τον Άρη. θα σας βοηθήσουν, στην οργάνωση και τακτοποίηση πρακτικών και γραφειοκρατικών θεμάτων, γρήγορα και με αποφασιστικότητα. Ο Ήλιος κάνοντας εξάγωνο με τον Κρόνο στις 12 του μήνα, σας κάνει πιο ώριμους και υπευθύνους.

Στις 16 Απριλίου, η πανσέληνος που θα γίνει στον άξονα Κριού- ζυγού, θα είναι αρκετά έντονη και δύσκολη. Θα ολοκληρωθούν θέματα που έχουν να κάνουν με τα εργασιακά, άλλα και την καθημερινότητα σας. Επίσης, επηρεάζει ότι σχετίζετε με την υγεία, είτε σωματική είτε ψυχική.
Ο Ερμής στις 17 του μήνα, θα κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη και στις 18 σύνοδο με τον Ουρανό. Επίσης στις 18 και η Αφροδίτη θα κάνει όψη εξαγώνου, με τον Ουρανό. Οι γεννημένοι 3,4,5 και 6 Νοεμβρίου, θα έχετε ξαφνικές γνωριμίες, νέα, πρωτότυπες ιδέες και κεραυνοβόλους έρωτες.

Στις 24, ο Έρμης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Οι γεννημένοι 14,25 και 16 Νοεμβρίου, θα έχετε δυσκολίες στην επικοινωνία και έλλειψη κατανόησης, από συνεργάτες και άτομα τις οικογενείας σας.
Από τις 25 και μετά ο Έρμης κάνει εξάγωνα με τον Ποσειδώνα και τον Δία, ενώ στις 28 κάνει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα είστε αισιόδοξοι, ρομαντικοί και θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις. Επίσης, θα είστε παρατηρητικοί και ίσως μάθετε από τον περίγυρο σας, πληροφορίες για τους συνεργάτες σας, που θα είναι βοηθητικές.

Τέλος, 30 του μήνα, έχουμε νέα σελήνη με έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου. Επηρεάζει άμεσα το ζώδιο σας και κυρίως τους γεννημένους, 1,2 και 3 Νοεμβρίου. Καλό θα ήταν να μην έρθετε σε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες ή τον/ την σύντροφο σας. θα έχετε ξαφνικές αλλαγές στο κομμάτι των σχέσεων σας και θα δώσετε έμφαση και στο κομμάτι των ερωτικών σας. Ο Ουρανός που συμμετέχει ενεργά σε αυτή την έκλειψη, κάνει την επανάσταση του, φέρνοντας αναστάτωση.

Τοξότης

Τον Απρίλιο, εσάς τους Τοξότες θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα ερωτικά, τα παιδιά και τα δημιουργικά σας σχέδια. Πολύ σημαντικό ρόλο θα έχουν και οι φίλιες καθώς επίσης και η ανάγκη σας να αξιολογήσετε τις μέχρι τώρα επενδύσεις σας. Την πρώτη του μήνα η νέα σελήνη, θα γίνει στον Κριό και στον 5ο φυσικό σας οίκο. θα θελήσετε να βγείτε και να διασκεδάσετε. Θα ασχοληθείτε πολύ με τα παιδιά σας, θα βρείτε τον εαυτό σας και θα μπείτε στη διαδικασία να κάνετε ένα πλάνο, με σκοπό κάποια από τα όνειρα σας να γίνουν πραγματικότητα. Ο Ερμής βοήθα σε όλο αυτό, μιας και φέρνει συζητήσεις και συναντήσεις με φίλους.

Από τις 4 έως και 8 του μήνα, θα έχετε κάποιες μικρές μετακινήσεις και κοντινά ταξιδάκια, κυρίως οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Θα τακτοποιήσετε και θα οργανώσετε γραφειοκρατικά θέματα και θα έρθετε σε επικοινωνία με αδέλφια, ξαδέλφια κλπ. Στις 16 του Απριλίου, θα γίνει η πανσέληνος στον άξονα Κριού- Ζυγού. Θα έρθουν πάλι στο προσκήνιο, θέματα που αφορούν στα σχέδια, στα παιδιά και στις φίλιες. θα πάρετε κάποιες αποφάσεις κάνοντας τις αλλαγές σας.

Η Αφροδίτη, στις 17 θα κάνει όψη εξαγώνου με τον Ερμή και στις 18 με τον Ουρανό. Παράλληλα, ο Ερμής θα κάνει σύνοδο με τον Ουρανό. Οι γεννημένοι, 4,5 και 6 Δεκεμβρίου, θα έχετε πολύ καλή επικοινωνία και όμορφες στιγμές με την οικογένεια σας. Απρόσμενες συναντήσεις και ξαφνικές αλλαγές, με σκοπό την ανανέωση, θα έχετε κάποιοι από εσάς στον εργασιακό σας χώρο. Από τις 25 και μετά, οι όψεις που κάνει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα και τον Δία είναι πολύ βοηθητικές. Θα έχετε ευκολίες σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και στην οικογένεια. Θα είστε πιο αισιόδοξοι, ρομαντικοί και θα έχετε καλές και συμφέρουσες ιδέες.

Τέλος, 30 του μήνα, θα έχουμε νέα σελήνη και έκλειψη, στο ζώδιο του Ταύρου. Επηρεάζει πολύ τα ζώδια του σταθερού σταυρού και όχι εσάς, όμως πάντα μια έκλειψη φέρνει γεγονότα, έστω και μικρά σε όλους. Εσάς, σας επηρεάζει στο κομμάτι της καθημερινής σας εργασίας, όπου μπορεί να υπάρξουν εντάσεις ή αλλαγές. Επίσης να προσέξετε και τα θέματα υγείας και διατροφής.

 

Από τη Διονυσία Αγγελή

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα