Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουνίου 2022: Ζυγός – Τοξότης

ASTROTEAM GUEST
31/05/2022

Το καλοκαίρι και επίσημα πια, έφτασε! Όλοι μας έχουμε ανάγκη να αλλάξουμε διάθεση και να νιώσουμε ελεύθεροι. Ο Ιούνιος, θα είναι ένας αρκετά καλός και βοηθητικός μήνας. Ο ανάδρομος Ερμής, που δημιουργεί αρκετά προβληματάκια, μπαίνει σε ορθή πορεία, ενώ παράλληλα ο Δίας και ο Άρης, από τον Κριό, μας κάνουν πιο αποφασιστικούς και δυναμικούς.

Ζυγός

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας, που θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα θέματα, που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία και τις σχέσεις. Επίσης, θα υπάρξουν ταξίδια και επαφές με ανθρώπους του εξωτερικού, έως και το τέλος του μήνα, όπου θα μπουν σε προτεραιότητα τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας θέματα. Οι πρώτες μέρες του μήνα, θα είναι λίγο δύσκολες στην επικοινωνία, αλλά μετά τις 3, που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, τα πράγματα καλυτερεύουν. Ο Δίας και ο Άρης βρίσκονται στον 7ο φυσικό σας οίκο, φέρνοντας γνωριμίες αλλά και βοηθώντας σας σε θέματα συνεργασιών και νομικών υποθέσεων.

Στις 10 ο Ερμής, θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών, ίσως πάρετε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες που θα αφορούν, στο σπίτι και στα κληρονομικά σας. Αμέσως μετά, στις 11 του μήνα, η Αφροδίτη θα βρεθεί δίπλα στον Ουρανό. Ξαφνικές γνωριμίες και θετικές εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με τράπεζες και κληρονομικά επιφυλάσσει αυτή η όψη, κυρίως για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου. Στη συνέχεια, 14 του μήνα θα γίνει η Πανσέληνος, στον άξονα Τοξότη – Διδύμων. Θα σας απασχολήσουν ζητήματα γνώσεων και σκέψεις, για το πώς μπορείτε να ενισχύσετε αυτό το κομμάτι. Επίσης, ταξίδια και επικοινωνία με άτομα που ζουν μακριά σας, θα είναι στα σχέδια σας. Δυστυχώς, θα υπάρξουν ανατροπές και καθυστερήσεις, για αυτό καλό θα ήταν να έχετε υπομονή.

Ο Ήλιος, στις 16, θα κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο, βοηθώντας πάρα πολύ τους γεννημένους 17,18 και 19 Οκτωβρίου. Θα είστε συγκεντρωμένοι και θα μπορείτε να πάρετε ώριμες αποφάσεις, με σκοπό την υλοποίηση κάποιων σημαντικών για εσάς στόχων. Στις 19 του μήνα, η Αφροδίτη θα κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας την ανάγκη για ξεκούραση και ρομαντισμό. Στις 20, ο Ερμής θα κάνει και αυτός εξάγωνο με τον Ποσειδώνα , φέρνοντας σας ευχάριστες ειδήσεις και συναντήσεις.

Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών, θα έχετε έντονες ερωτικές στιγμές και γνωριμίες, στις 21 με το τρίγωνο Αφροδίτης και Πλούτωνα. Ενώ, στις 27 είναι μια καλή ημέρα για πάρετε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις σας. Τέλος, 29 του μήνα θα πραγματοποιηθεί νέα σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου. Έτσι ο μήνας τελειώνει βάζοντας σας νέους στόχους. Αυτοί αφορούν στην καριέρα, στην κοινωνική σας εικόνα, στην προβολή και στην φήμη σας γενικότερα.

Σκορπιός

Ο Ιούνιος για εσάς τους Σκορπιούς, θα είναι ένας μήνας με οικονομικά σκαμπανεβάσματα. Θα έχετε ευκαιρίες να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας και θα υπάρξουν θετικές αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον. Επίσης, σημαντικό ρόλο θα παίξει και το κομμάτι των σχέσεων, καθώς προσπαθείτε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Ο μήνας ξεκινά με δυσκολία στην επικοινωνία και οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών, το βιώνετε έντονα. Η εικόνα αυτή θα αλλάξει και τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται πιο ξεκάθαρα, από τις 4 Ιουνίου και μετά, όπου ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία.

Στις 10, ο Ερμής θα κάνει τρίγωνα με τον Πλούτωνα κάνοντας σας την ημέρα επικοινωνιακά, αρκετά καλή. Θα είστε παρατηρητικοί και η σκέψη σας θα είναι βαθιά. Στις 11, η Αφροδίτη θα βρεθεί δίπλα στον Ουρανό. Οι γεννημένοι 7,8 και 9 Νοεμβρίου, θα έχετε ξαφνικές γνωριμίες και κεραυνοβόλους έρωτες. Η πανσέληνος του μήνα θα πραγματοποιηθεί στις 14, στον άξονα Τοξότη- Διδύμων. Θα μπείτε σε διαδικασία να αξιολογήσετε τις πήγες των εισοδημάτων σας και των περιουσιακών σας στοιχείων, με σκοπό να αισθανθείτε ασφάλεια.

Στις 18, η Αφροδίτη θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Η λογική μπαίνει ενάντια στο συναίσθημα, δημιουργώντας σας ανασφάλειες στις σχέσεις σας με τους άλλους. Ίσως αισθανθείτε ότι προσπαθούν να σας επιβληθούν σε κάποια πράγματα, περιορίζοντας σας αρκετά. Στις 19 και 20 του μήνα, θα είστε επικοινωνιακοί και θα έχετε μια πιο ρομαντική διάθεση, λόγω των όψεων Αφροδίτης- Ποσειδώνα και Ερμή- Δία. Η Αφροδίτη στη συνέχεια 21 του μήνα, θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών, θα έχετε έντονες ερωτικές στιγμές, γνωριμίες και ερωτικές εξομολογήσεις.

Προς το τέλος του μήνα το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο, στις 27 και το τετράγωνο Ήλιου – Δία στις 28, θα σας ενεργοποιήσουν σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινή σας εργασία και την οικογένεια. Ο μήνας κλείνει, με νέα σελήνη στον Καρκίνο στις 29 Ιουνίου. Για εσάς θα είναι ένα αρκετά δυναμικό νέο φεγγάρι, που θα σας βοηθήσει σε νομικά θέματα, στις επαφές με ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με μακρινούς συγγενείς. Επίσης είναι μια ευκαιρία να οργανώσετε ένα ταξίδι που θα έχει είτε θρησκευτικό, είτε εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Τοξότης

Εσείς οι Τοξότες, τον Ιούνιο, με τον Δία και τον Άρη στο ζώδιο του Κριού, θα έχετε την ανάγκη να βγείτε και να διασκεδάσετε. Θέματα που αφορούν στις σχέσεις σας με τους άλλους, άλλα και με τα οικονομικά σας δεν θα λείψουν και αυτό τον μήνα. Ο Ιούνιος, ξεκίνα με εσάς, να δίνετε ιδιαίτερη σημασία στις σχέσεις σας με τους άλλους. Θα είστε πολύ πιο αισιόδοξοι και θα έχετε κάποιες μικρές δυσκολίες στην καθημερινότητα σας, λόγο του ανάδρομου Ερμή, τουλάχιστον τις πρώτες ήμερες του μήνα.

Στις 14 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος, στον άξονα Τοξότη – Διδύμων και θα άφορα κυρίως στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα μπείτε στη διαδικασία να λύσετε ανοιχτές υποθέσεις, που έχουν να κάνουν με συνεργάτες, με φίλους ή με την σχέση σας. Παράλληλα έχει περάσει και ο Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων, πλέον σε ορθή πορεία, βοηθώντας σας να έχετε καθαρότερη σκέψη και κρίση. Ο Ήλιος, θα κάνει όψη τριγώνου με τον Δία, στις 16 του μήνα. Οι γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μια πιο ώριμη και υπεύθυνη αντιμετώπιση των πραγμάτων, αυτή την ημέρα. Όμως, να προσέξετε να μην εξαπατηθείτε ή διεψεύσθητε, γιατί ο Ήλιος θα κάνει και όψη με τον Ποσειδώνα, που ως γνωστό θολώνει την κρίση.

Στις 19, η Αφροδίτη θα κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Οι γεννημένοι των τελευταίων ήμερων, ίσως βρείτε την ευκαιρία να μείνετε λίγο σπίτι, να χαλαρώσετε και να ξεκουράσετε. Επίσης θα σας βγει μια πιο ρομαντική και ερωτική διάθεση. Στις 20, με τον Ερμή και τον Δία σε όψη εξαγώνου οι γεννημένοι των πρώτων ημερών θα έχετε μια ευχάριστη ημέρα. Τυχερές συναντήσεις, ευχαρίστα νέα, διασκέδαση και ίσως για κάποιους από εσάς ένα όμορφο ταξίδι.

Τέλος ο μήνας, θα κλείσει με ένα νέο φεγγάρι στις 29 Ιουνίου, στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 8ο φυσικό σας οίκο. θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα θέματα που έχουν να κάνουν με τα χρήματα και τα περιουσία σας στοιχεία, οι οικονομικές σας συναλλαγές άλλα και οι απολαβές σας από τρίτους, καθώς και ότι έχει να κάνει με τράπεζες, δάνεια κ.λπ.

 

Από τη Διονυσία Αγγελή

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα