Μηνιαίες Προβλέψεις Μαρτίου 2022: Αιγόκερως – Ιχθύες

EYA ΚΟΚΚΟΡΑ
01/03/2022

Αιγόκερως

Ο μήνας ξεκινάει με μια Νέα Σελήνη (2 Μαρτίου) που σας ωθεί σε επεκτατικά νέα ξεκινήματα που έχουν να κάνουν με τα αδέλφια ή ξαδέλφια σας, τη συγγραφή, το εμπόριο ή τον χώρο των media, καθώς και κάποια κοντινή μετακίνηση που μπορεί να σας βοηθήσει να επεκταθείτε επαγγελματικά ή να περάσετε όμορφα. Η αλήθεια είναι πώς οι τομείς αυτοί θα σας απασχολήσουν για όλο σχεδόν τον Μάρτη αρχής γενομένης από τις 10/3 λόγω του περάσματος του Ερμή στους Ιχθύς.

Από την άλλη, η παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στον Υδροχόο, σε έναν τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα οικονομικά σας, δείχνει ότι θα προκύψουν κάποια επιπλέον εισοδήματα (που μπορεί να μην περιμένατε) αλλά χρειάζεται αυτοσυγκράτηση καθώς παράλληλα θα προκύψουν και κάποια απρόβλεπτα έξοδα. Η (οικονομική σας) ζυγαριά, θα ισορροπήσει φτάνει να μην υπερενθουσιαστείτε με τα έσοδα και σπεύσετε να τα…εξαφανίσετε νωρίς.

Τέλος, η Πανσέληνος του μήνα ρίχνει φως σε θέματα που έχουν να κάνουν είτε με σπουδές είτε με το εξωτερικό. Αν αυτό αφορά κάποιο πρόσωπο που ζει στο εξωτερικό είτε φιλικής/ερωτικής είτε επαγγελματικής φύσεως, ίσως σας αποκαλυφθούν κάποια νέα δεδομένα, ωστόσο μην τα πάρετε τις μετρητοίς καθώς ελλοχεύουν παρεξηγήσεις.

Υδροχόος

Ο Μάρτης φαίνεται να είναι ένας μήνας άκρως οικονομικού ενδιαφέροντος για εσάς και όχι άδικα. Από τη μια η ευνοϊκή Νέα Σελήνη στις 2 Μαρτίου πριμοδοτεί καινούργια οικονομικά ξεκινήματα για εσάς που έχουν άρωμα…επέκτασης, είτε πρόκειται για ένα δεύτερο εισόδημα, είτε για κάποια αύξηση στα υπάρχοντα έσοδα σας.

Από την άλλη, η σκέψη σας θα είναι εστιασμένη ώστε να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, λόγω του Ερμή στον Υδροχόο από τις 10 έως τις 27 Μαρτίου. Η Πανσέληνος στις 18, θα ρίξει φως στα οικονομικά που μοιράζεστε με άλλους ή σε θέματα δανείων, κληρονομιών κτλ. Προσέξτε γιατί μπορεί να μην ευσταθούν απαραίτητα όλα όσα θα σας ‘αποκαλυφθούν’, ωστόσο κρατήστε τις πληροφορίες που μπορεί να σας έρθουν για μελλοντική χρήση…

Τέλος, η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιο σας, σας βγάζει επιτέλους από ένα πολύμηνο παρασκήνιο και μια κούραση ανυπέρβλητη που σας είχε καταβάλει. Είναι η ώρα της δράσης για εσάς και έχετε τη γοητεία σας σύμμαχο σε ό,τι κι αν επιχειρήσετε να ‘τρέξετε’ το επόμενο διάστημα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ιχθύες

Μήνας τον γενεθλίων σας για τους περισσότερους από εσάς καθώς και ως πρωταγωνιστές της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας, ο Μάρτης φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενος. Αφενός η Νέα Σελήνη στις 2 Μαρτίου σας εξοπλίζει για νέα ξεκινήματα που έχουν ‘άρωμα’ επεκτατικό τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, αφετέρου η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο σας από τις 10 έως τις 27 Μαρτίου, βοηθά στο να τα έχετε μελετήσει προσεκτικά πριν τα υλοποιήσετε και να έχετε επιστρατεύσει και την περίφημη διαίσθηση σας.

Η Πανσέληνος του μήνα δείχνει πώς φωτίζεται ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών σας, συνθήκη η οποία μπορεί να φέρει είτε την ολοκλήρωση μιας σχέσης ή το ξεκαθάρισμα με το ταίρι σας για κάποιο θέμα που σας απασχολούσε καιρό. Ωστόσο, επειδή η παρουσία του Ποσειδώνα μπορεί να λειτουργήσει θολωτικά, μην πάρετε τοις μετρητοίς όσα ειπωθούν.

Τέλος, η Αφροδίτη και ο Άρης στον Υδροχόο από τις 6 Μαρτίου δεικνύουν πλούσιο ερωτικό παρασκήνιο, καθώς και μια διάθεση για κρυφές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα