Μηνιαίες Προβλέψεις Μαρτίου 2022: Καρκίνος – Παρθένος

ASTROTEAM GUEST
01/03/2022

Η Άνοιξη θα ξεκινήσει με μία πολύ καλή νέα σελήνη, που θα φέρει ελπίδα και λύσεις στα προβλήματα που λίγο πολύ μας έχουν επηρεάσει όλους. Σίγα σιγά ο Δίας προχώρα προς τον Ποσειδώνα. Η Αφροδίτη και ο Άρης θα κάνουν όψη συνόδου με τον Πλούτωνα και στη συνέχεια θα προχωρήσουν μαζί στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 6 Μαρτίου. Ο Ερμής θα τους ακολουθήσει στις 10 Μαρτίου, μπαίνοντας και αυτός στους Ιχθύς. Πάμε όμως να δούμε και αναλυτικά πώς επηρεάζουν όλα αυτά το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Καρκίνος

Τον πρώτο μήνα της άνοιξης, εσείς οι Καρκίνοι θα θελήσετε να ενισχύσετε το πνευματικό σας επίπεδο, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις σας. Επίσης, σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα ταξίδια, οι επαφές με άτομα που ζουν στο εξωτερικό και ότι άλλο σχετίζεται με την επικοινωνία. Η Νέα Σελήνη του μήνα, θα γίνει στις 2 Μαρτίου. Θα είναι πολύ βοηθητική για εσάς, καθώς θα έχει την θετική συμμετοχή του Δία αλλά και του Ουρανού. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να λύσετε νομικά θέματα, να έρθετε σε επαφή με ξένες χώρες ή ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό και θα είναι έντονη η επιθυμία σας να ταξιδέψετε. Είναι μια καλή ευκαιρία, αν θέλετε να ξεκινήσετε σπουδές ή και να διευρύνετε τις γνώσεις σας.

Στις 3, η Αφροδίτη και ο Άρης θα κάνουν όψη συνόδου με τον Πλούτωνα. Μια έντονη και πολύ ερωτική όψη θα γίνει μέσα στον 7ο οίκο σας. Οι γεννημένοι 18,19 και 20 του μήνα, θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές, καθοριστικές γνωριμίες, άλλα και αισθήματα ζήλιας διότι θα αποζητάτε τον απόλυτο έλεγχο. Ο Ήλιος στις 5 του μήνα, θα κάνει όψη συνόδου με τον Δία. Οι γεννημένοι 5,6 και 7 Ιουλίου, θα έχετε μία τυχερή ήμερα με ευκαιρίες και νέα, που θα είναι πολύ βοηθητικά για εσάς. Στις 6, ο Άρης με την Αφροδίτη θα περάσουν στο ζώδιο του Υδροχόου. Συνεχίζετε να έχετε όρεξη για φλερτ και περιπέτειες, κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί την τελευταία ημέρα.

Μια πολύ καλή ημέρα, για να οραματιστείτε, να χαλαρώσετε και να εκφράσετε τον έντονο ρομαντισμό σας είναι στις 13 του μήνα. Η σύνοδος του Ήλιου και του Ποσειδώνα δημιουργεί πολύ θετικό κλίμα, για εσάς που είστε γεννημένοι 13,14 και 15 Ιουλίου. Η πανσέληνος αυτού του μήνα, θα πραγματοποιηθεί στις 18, και θα συμμετέχουν αρκετοί πλανήτες. Δεν θα είναι και πολύ εύκολη πανσέληνος, αλλά αυτό δεν ισχύει τόσο για εσάς, μιας και οι περισσότεροι πλανήτες σας κάνουν θετικές όψεις. Οπότε, θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών και επαφών με συγγενείς ή άτομα που κατοικούν στο εξωτερικό θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα.

Στις 19 το τετράγωνο Αφροδίτης και Ουρανού ίσως φέρει εντάσεις και απρόβλεπτες καταστάσεις, σε κάποιους από εσάς. Αντίθετα, στις 21 ο Ερμής με τον Δία φέρνουν ευχάριστα νέα και τυχερές συναντήσεις. Ο Άρης συνάντα και αυτός τον Ουρανό κάνοντας τετράγωνο μαζί του στις 22. Προσοχή στα νεύρα και τις εντάσεις, καθώς και στις αιφνίδιες επιθέσεις. Στη συνέχεια ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, στις 23, αφήνουν την φαντασία και την τάση σας για ονειροπόληση, ελεύθερη. Στις 26 ο Ερμής θα κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα βοηθώντας σας να είστε συγκεντρωμένοι και παρατηρητικοί. Τέλος, στις 28 η Αφροδίτη θα βρεθεί δίπλα στον Κρόνο, περιορίζοντας σας σε θέματα οικονομικής φύσεως πχ τράπεζες, δάνεια κλπ.

Λέων

Τα Λιοντάρια, τον Μάρτιο θα ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά, τα χρήματα των άλλων αλλά και τα υλικά σας αποκτήματα. Τράπεζες, δάνεια, κληρονομιές αλλά και επιθυμίες που τονίζουν τις ανάγκες σας θα είναι στο επίκεντρο με το ξεκίνημα της άνοιξης. Η Νέα Σελήνη του μήνα θα γίνει στις 2 Μαρτίου και στον 8ο φυσικό σας οίκο. Θα είναι ένα ωραίο νέο φεγγάρι μιας και η συμμετοχή του Δία και του Ουρανού βοηθούν με τις θετικές τους όψεις. Θα ασχοληθείτε με τα χρήματα και τα περιουσιακά σας στοιχειά. Θα έχετε επαφές με τράπεζες και άλλα δημόσια ταμεία και ίσως προκύψουν οικονομικές απολαβές από τρίτους.

Στις 3 Μαρτίου, η Αφροδίτη και ο Άρης θα κάνουν όψη συνόδου με τον Πλούτωνα. Είναι μια όψη έντονα ερωτική. Θα φλερτάρετε και θα κάνετε γνωριμίες, κυρίως μέσα από τον εργασιακό σας χώρο. Στη συνέχεια, οι δυο τους, θα περάσουν στο ζώδιο του Υδροχόου στις 6 του μήνα. Έτσι οι γεννημένοι των πρώτων ημερών, θα αρχίσετε να αισθάνεστε καλύτερα στα θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Ο Ερμής στις 17 , θα κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό. Οι γεννημένοι 3,4 και 5 Αυγούστου θα έχετε ξαφνικές συναντήσεις, ειδήσεις και ιδέες που θα έχουν να κάνουν με την καριέρα και την κοινωνική σας εικόνα.

Στις 18 θα έχουμε την πανσέληνο του μήνα. Θα είναι αρκετά δύσκολη και θα συμμετέχουν πολλοί πλανήτες. Εσείς τα Λιοντάρια θα πρέπει να ολοκληρώσετε ή να βρείτε λύσεις, σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας. Όποτε τράπεζες, δάνεια, κληρονομίες και γενικότερα τα υλικά σας αποκτήματα, είναι και αυτά που θα σας απασχολήσουν περισσότερο.
Αμέσως μετά, το τετράγωνο του Ουρανού με την Αφροδίτη στις 19, σας φέρνουν αντιμέτωπους με θέματα σχέσεων. Ο Ουρανός με τα τετράγωνα του, αλλά και ο Κρόνος απέναντι σας, σας δοκιμάζει εδώ και καιρό. Εσείς που είστε γεννημένοι 3,4 και 5 Αυγούστου, να περιμένετε ξαφνικές και απρόβλεπτες καταστάσεις, όχι μόνο στις ερωτικές σχέσεις, άλλα και στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας.

Στις 22 ο Άρης ακολουθώντας την Αφροδίτη, θα δημιουργήσει και αυτός όψη τετραγώνου με τον Ουρανό. Αυτή είναι μια πιο επιθετική όψη, ίσως σας αιφνιδιάσουν με την ακραία τους συμπεριφορά άτομα που συνεργάζεστε, ή έχετε πιο στενές σχέσεις, απογοητεύοντας σας. Τέλος, η Αφροδίτη θα βρεθεί δίπλα στον Κρόνο στις 28 του μήνα. Οι γεννημένοι 13,14 και 15, θα έχετε κάποιους περιορισμούς στα θέματα που αφορούν στις σχέσεις, βοηθώντας σας να πάρετε αποφάσεις, με σκοπό τη διάρκεια τους.

Παρθένος

Οι Παρθένοι τον Μάρτιο, θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με τις σχέσεις. Θέματα που σχετίζονται με εσάς και τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας. θα θελήσετε να κάνετε νέες γνωριμίες και να δώσετε έμφαση στα προσωπικά σας. Η Νέα Σελήνη, θα γίνει στις 2 του μήνα στον 7ο φυσικό σας οίκο. Είναι ένα πολύ ωραίο νέο φεγγάρι, που θα γίνει απέναντι σας και θα συμμετέχει θετικά ο Δίας και ο Ουρανός. Ένας νέος κύκλος γνωριμιών και σχέσεων, ξεκινάει για εσάς τους Παρθένους, κυρίως για τους γεννημένους 3,4 και5 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα στις 3 του μήνα μια άκρως ερωτική συνοδός, θα γίνει στον 5ο σας οίκο. Η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρεθούν, δίπλα στον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι 19,20 και 21 Σεπτεμβρίου θα έχετε έντονες ερωτικές συναντήσεις, γνωριμίες, φλερτ και θα θελήσετε να βγείτε και να διασκεδάσετε. Στις 5, ο Ήλιος θα κάνει όψη συνόδου με τον Δία. Οι γεννημένοι 5,6 και 7, θα έχετε τύχη και ευκαιρίες στο κομμάτι των σχέσεων, προσοχή μόνο στα μεγάλα λόγια, γιατί εκεί δίπλα υπάρχει και ο Ποσειδώνας που θολώνει το τοπίο.

Ο Ήλιος θα βρεθεί δίπλα στον Ποσειδώνα στις 13 του μήνα. Οι γεννημένοι 14,15 και 16 Σεπτεμβρίου θα έχετε μια πιο ρομαντική διάθεση και θα πρέπει να μην είστε ευκολόπιστοι. Στις 17, ο Ερμής θα κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό και ίσως έχετε απρόσμενες συναντήσεις και πρωτότυπες ιδέες. Η Πανσέληνος του Μαρτίου, σας επηρεάζει άμεσα και θα γίνει στις 18 του μήνα. Συμμετέχουν αρκετοί πλανήτες και δεν σας το κάνουν και πολύ εύκολο. Τα προβλήματα που ήδη υπάρχουν, ανάμεσα σε εσάς και τους σημαντικούς άλλους της ζωή σας, θα βγουν μπροστά και θα υπάρξει σύγχυση και ένταση, κυρίως για τους γεννημένους των τελευταίων ημερών.

Στις 19, θα κάνει τετράγωνο η Αφροδίτη με τον Ουρανό. Παρόλο που δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, να προσέξετε για τυχόν εντάσεις, κυρίως στον χώρο εργασίας σας. Ο Ερμής με τον Δία στις 21, φέρνουν τυχερές συναντήσεις και χρήσιμες επαφές. Στις 22, ο Άρης θα κάνει και αυτός με την σειρά του, τετράγωνο με τον Ουρανό φέρνοντας και πάλι εντάσεις και επιθετικές συμπεριφορές. Την προσοχή σας θα πρέπει να έχετε οι γεννημένοι 15,16 και17 Σεπτεμβρίου στις 23 του μήνα. Ο Ερμής θα κάνει όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα και τα μεγάλα λόγια δεν θα λείψουν. Η ονειροπόληση και οι φαντασιώσεις σας, σας μπερδεύουν αρκετά και στο τέλος απογοητεύεστε.
Τέλος, η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα συναντηθούν μέσα στον 6ο οίκο σας. Αυτό θα σας περιορίσει κάπως στην εργασία, δημιουργώντας σας μεγαλύτερες υποχρεώσεις. Επίσης, είναι μια καλή ημέρα, για όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν μια δίαιτα και να προσέξουν τον εαυτό τους.

 

Από τη Διονυσία Αγγελή

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα