Μηνιαίες Προβλέψεις Μαρτίου 2022: Κριός – Δίδυμοι

ASTROTEAM GUEST
01/03/2022

Η Άνοιξη θα ξεκινήσει με μία πολύ καλή Νέα Σελήνη, που θα φέρει ελπίδα και λύσεις στα προβλήματα που λίγο πολύ μας έχουν επηρεάσει όλους. Σίγα σιγά ο Δίας προχώρα προς τον Ποσειδώνα. Η Αφροδίτη και ο Άρης θα κάνουν όψη συνόδου με τον Πλούτωνα και στη συνέχεια θα προχωρήσουν μαζί στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 6 Μαρτίου. Ο Ερμής θα τους ακολουθήσει στις 10 Μαρτίου, μπαίνοντας και αυτός στους Ιχθύς. Πάμε όμως να δούμε και αναλυτικά πώς επηρεάζουν όλα αυτά το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Κριός

Ο μήνας ξεκίνα με εσάς τους Κριούς, να αποζητάτε περισσότερο προσωπικό χρόνο, καθώς έχετε την ανάγκη να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Η Νέα Σελήνη, που θα γίνει στις 2 Μαρτίου, σας βοήθα να απομονωθείτε και να κάνετε την ενδοσκόπηση σας. Επίσης, ίσως υπάρξουν για κάποιους από εσάς μυστικές επαφές ή γνωριμίες. Οι ενέργειες, που θα κάνετε αυτό το διάστημα, θα είναι ιδιαίτερα καρμικής φύσεως.
Στις 3 Μαρτίου ο Άρης και η Αφροδίτη θα βρεθούν δίπλα στον Πλούτωνα, κάνοντας όλοι μαζί όψη συνόδου, στον 10ο φυσικό σας οίκο. Οι γεννημένοι 16,17 και 18 Απριλίου θα έχετε εξελίξεις που θα α φορούν στα επαγγελματικά αλλά και στην κοινωνική σας εικόνα. Επίσης, δεν θα λείψουν οι έντονες ερωτικές στιγμές και οι νέες γνωριμίες.

Ο Ήλιος με τον Δία, θα κάνουν όψη συνόδου στις 5 του μήνα, στον 12ο οίκο σας. Οι γεννημένοι 3,4 και 5 Απριλίου θα έχετε βοήθεια, λύσεις αλλά και προστασία, από ανθρώπους που κινούνται πίσω από την πλάτη σας. Στις 6 ο Άρης και η Αφροδίτη θα προχωρήσουν στο ζώδιο του Υδροχόου. Οι Κριοί των πρώτων ημερών, να περιμένουν φλερτ, έρωτες και γνωριμίες.
Στις 13 ο Ήλιος θα βρεθεί δίπλα στον Ποσειδώνα δίνοντας σας την ευκαιρία να έχετε μία ρομαντική, χαλαρή και ήρεμη ημέρα. Προσοχή μόνο στην αφηρημάδα και στην αφέλεια. Στη συνέχεια, ο Ερμής θα κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στις 17 Μαρτίου. Απρόσμενες συναντήσεις, ξαφνικές και έξυπνες ιδέες αλλά και νευρικότητα, θα έχουν οι γεννημένοι αρχές δευτέρου δεκαημέρου.

Η Πανσέληνος του μήνα, θα γίνει στις 18 Μαρτίου. Συμμετέχουν πολλοί πλανήτες ρίχνοντας φως και φέρνοντας προς τα έξω προβλήματα που πρέπει να δουλευτούν. Εσείς οι Κριοί, θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με εργασιακά ζητήματα, με θέματα της καθημερινότητας σας και με την υγεία σας, τόσο την σωματική όσο και την ψυχική.
Στις 19, η Αφροδίτη θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό φέρνοντας κάποιους από εσάς σε ρήξη με συνεργάτες ή φίλους. Στις 22 ακολουθεί το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό. Εκεί καλό είναι να προσέχετε λίγο την συμπεριφορά σας, κυρίως οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς μπορεί να είστε κάπως επιθετικοί.

Ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στις 23 δημιουργούν μια έντονη επιθυμία για, ονειροπόληση και φαντασιώσεις. Στις 26, το εξάγωνο που κάνει με τον Πλούτωνα, σας βάζει να ψάξετε και να αποκαλύψετε κρυφές κινήσεις που αφορούν στην καριέρα σας.
Τέλος στις 28 η Αφροδίτη θα βρεθεί στο πλάι του Κρόνου. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα πιεστείτε γιατί ίσως αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις. Επίσης ίσως νιώσετε ότι σας περιορίζουν άτομα όπως οι συνεργάτες σας, αλλά και οι φίλοι.

Ταύρος

Οι Ταύροι τον Μάρτιο θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν στους συνεργάτες, στους φίλους, στα παιδιά άλλα και στα ερωτικά σας. Επίσης θα έχετε έμπνευση για νέα και δημιουργικά σχέδια.
Η Νέα Σελήνη του μήνα θα γίνει 2 Μαρτίου στον 11ο φυσικό σας οίκο. θα είναι ένα νέο φεγγάρι, αρκετά καλό, διότι θα έχει την θετική συμμέτοχη του Δία. Είναι μια καλή περίοδος, να ενταχθείτε σε ομάδες και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Επίσης, μπορείτε να θέσετε σε εφαρμογή κάποια από τα σχέδια που έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας και να αναθεωρήσετε κάποια άλλα.

Στις 3 ο Άρης και η Αφροδίτη θα βρεθούν δίπλα στον Πλούτωνα, στον 90 οίκο σας. Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών θα ευνοηθείτε σε θέματα δημοσίων σχέσεων, γνωριμιών, νομικών θεμάτων αλλά και στις επαφές γενικότερα.
Ο Ήλιος και ο Δίας, θα κάνουν όψη συνόδου στις 5 του μήνα. Οι γεννημένοι 3,4,5 και 6 Μαΐου θα έχετε την βοήθεια από φίλους και ομάδες, που ίσως συμμετέχετε, ώστε να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε κάποια από τα σχέδια σας.

Στις 6 Μαρτίου η Αφροδίτη με τον Άρη, συνεχίζοντας την κοινή τους πορεία, θα περάσουν στο ζώδιο του Υδροχόου. Οι γεννημένοι των πρώτων ημερών, θα φλερτάρετε και ότι ξεκινήσετε θα το κάνετε με πάθος. Στη συνέχεια 13 του μήνα ο Ήλιος θα βρεθεί δίπλα στον Ποσειδώνα εξιτάροντας την φαντασία και τους οραματισμούς σας.
Ο Ερμής στις 17, θα κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό. Εσείς που είστε γεννημένοι 1,2 και 3 Μαΐου, θα έχετε απρόσμενες συναντήσεις, έξυπνες ιδέες και ίσως ακούσετε νέα που δεν τα περιμένατε. Επίσης, θα προσπαθήσετε να κρατάτε χαμηλούς τόνους και να μην χάνετε την υπομονή σας….. πράγμα δύσκολο με τον Ουρανό σε αυτή τη θέση.

Στις 18 του μήνα θα πραγματοποιηθεί και η πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου. Θα είναι αρκετά δύσκολη, λόγω της συμμετοχής πολλών πλανητών, όμως για εσάς θα είναι πιο εποικοδομητική η επίδραση της. Έτσι λοιπόν, θα έρθουν πάλι στην επιφάνεια θέματα που αφορούν στις φιλίες, στις ομάδες, στα παιδία, αλλά και στα δημιουργικά σας σχέδια.

Την προσοχή σας θα πρέπει να έχετε οι γεννημένοι 1,2,3 και 4 Μαΐου, στις 19, λόγω του τετράγωνου μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού. Μπορεί να φέρει ξαφνικούς χωρισμούς ή και ξαφνικές γνωριμίες. Επίσης, δεν είναι καλή στιγμή για αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση. Το τετράγωνο αυτό επαναλαμβάνετε στις 22 του μήνα, αλλά στην θέση της Αφροδίτης, αυτή την φόρα είναι ο Άρης. Οπότε, προσοχή στις ακραίες συμπεριφορές και σε καταστάσεις που μπορεί να σας αιφνιδιάσουν κυρίως στο τομέα της καριέρας σας.
Τέλος, η Αφροδίτη θα κάνει όψη συνόδου με τον Κρόνο, βοηθώντας σας σε θέματα καριέρας, βάζοντας σας κάποιους χρήσιμους περιορισμούς και παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις. Επίσης θα μπορούσαμε να κάνετε και μια γνωριμία με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας.

Δίδυμοι

Για εσάς τους Διδύμους, ο Μάρτιος θα έχει να κάνει με την καριέρα, τους προϊσταμένους, τους γονείς και το σπίτι σας γενικότερα. Η Νέα Σελήνη, που θα γίνει στις 2 Μαρτίου, θα έχει την θετική συμμετοχή του Δία αλλά και του Ουρανού. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, για εσάς και κυρίως για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου, να κάνετε ενάρξεις. Αυτές οι ενάρξεις αφορούν κυρίως θέματα καριέρας, ίσως κάποια προαγωγή, κοινωνική προβολή αλλά και νέα επαγγελματικά βήματα.

Στις 3 του μήνα η Αφροδίτη και ο Άρης κάνουν όψη συνόδου με τον Πλούτωνα. Είναι μια πολύ ερωτική όψη που θα φέρει έντονα συναισθήματα και καταστάσεις, κυρίως για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου, αφού γίνετε στον 8ο οίκο σας. Στις 5, ο Ήλιος θα βρεθεί δίπλα στον Δία φέρνοντας επαγγελματική τύχη και ευκαιρίες στους γεννημένους 3,4 και 5 Ιουνίου.
Στη συνέχεια, 6 του μήνα, η Αφροδίτη με τον Άρη θα περάσουν στο ζώδιο του Υδροχόου και ήδη, οι γεννημένοι των πρώτων ημερών, θα αρχίσετε να επωφελείστε από τα ωραία τρίγωνα που θα δημιουργηθούν με τον Ήλιο σας.

Ο Ήλιος θα κάνει όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα στις 13 του μήνα. Γενικά, είναι μια ρομαντική όψη, αλλά θέλει λίγο προσοχή από τους γεννημένους 12,13 και 14 Ιουνίου. Πρέπει να φιλτράρετε ότι συμβαίνει, σε θέματα που αφορούν στην καριέρα σας και να μην είστε αφηρημένοι ή αφελείς. Στις 17 με το εξάγωνο Ερμή και Άρη, θα υπάρξουν συναντήσεις και θετικές εξελίξεις στα θέματα καριέρας και της κοινωνικής σας εικόνας γενικότερα.
Στις 18 θα γίνει και η πανσέληνος του Μαρτίου. Συμμετέχουν πολλοί πλανήτες και δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολη. Έρχονται λοιπόν, στο φως θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα, την κοινωνική σας εικόνα, το σπίτι αλλά και την οικογένεια.

Οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου, στις 21, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις που θα αφορούν στην καριέρα σας. Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία σας βοήθα σε αυτά τα θέματα, με καλές δημόσιες σχέσεις, με τυχερές επαφές και γνωριμίες. Στις 23 του μήνα όμως θα είστε πιο προσεκτικοί, διότι ο Ερμής θα βρεθεί δίπλα στον Ποσειδώνα και τα ψεματάκια ή τα μεγάλα λόγια δεν θα λείψουν. Το κάλο είναι ότι στις 26 ο Ερμής θα κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, βοηθώντας τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου να είστε παρατηρητικοί και να κάνετε ερευνά σε βάθος σε ότι αφόρα στα επαγγελματικά και στα θέματα καριέρας γενικότερα.

 

Από τη Διονυσία Αγγελή

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα