Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου 2023: Καρκίνος – Παρθένος

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
27/10/2023

Βασικές Πλανητικές Όψεις

  • 13 Νοεμβρίου νέα Σελήνη στην 21 Σκορπιού
  • 27 Νοεμβρίου Πανσέληνος στην 5 Διδύμων

Αλλαγή Θέσεων/Κατεύθυνσης Πλανητών

  • 3 Νοεμβρίου ο Κρόνος σε στάση για να επιστρέψει ορθόδρομος στην 0 Ιχθύ
  • 6 Νοεμβρίου ο Δία ανάδρομος μπαίνει πάλι στο πρώτο δεκαήμερο
  • 8 Νοεμβρίου η Αφροδίτη στο Ζυγό
  • 10 Νοεμβρίου ο Ερμής στον Τοξότη
  • 22 Νοεμβρίου ο Ήλιος στον Τοξότη
  • 24 Νοεμβρίου ο Άρης στον Τοξότη
Από το τρίτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου μια ελπίδα αχνοφέγγει.

Τα απόνερα της έκλειψης καλά κρατούν από τα τέλη Οκτωβρίου, μετά το ταρακούνημα -και στα σταθερά!-, και δημιουργούν ένα πλαίσιο απογοήτευσης, εξαπάτησης, ενισχυμένο με το τρίγωνο Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ανάδρομο. Ελπίδα η ορθοδρόμηση του Κρόνου να αρχίσει να δομεί το χάος πίσω. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, στις 6 του μήνα, επίσης βοηθάει στη δέσμευση και στην αφοσίωση, όχι μόνο στις σχέσεις μας αλλά και στις οικονομικές και στις προσωπικές μας υποχρεώσεις. Ο Δίας επανέρχεται στο πρώτο δεκαήμερο, όπου θα μείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς για να προσφέρει λίγη χαρά, τύχη και εύνοια σε όλους από τον Ταύρο. Κίνηση πολλή, η Αφροδίτη δυνατή και γοητευτική μπαίνει στο Ζυγό, ενώ ο Ερμής στον Τοξότη, σε θέση αδυναμίας. Ετοιμάζουν το έδαφος για το νέο φεγγάρι με τη συμμετοχή Άρη στον Σκορπιό. Από το τρίτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου μια ελπίδα αχνοφέγγει. Ο Ήλιος θα μπει στον Τοξότη, μαζί και τετράγωνο με τον Κρόνο. Φρένο στην επιπολαιότητα. 24 και ο Άρης στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και αυτός, καθυστερήσεις και θέματα ανταγωνισμού. Και πάμε προς Δεκέμβρη με μια πανσέληνο φωτεινή στους Διδύμους, ανάγκη για ανάλυση δεδομένων, διάκριση, η ευαισθησία μας θα εκφραστεί με λογική και πολλή σκέψη. Θα πρέπει να προσέξουμε διάσπαση προσοχής, νευρικότητα και επιφανειακά συναισθήματα! Όπως λέει και το άσμα: “Πως να γλυτώσει μάτια μου ο ένας απ’ τον άλλο, πως θες ν’ αλλάξουμε ουρανό, τώρα που μοιάζουμε με δίδυμα φεγγάρια, που ξενυχτάνε με τον ίδιο στεναγμό”!

Καρκίνος

Η σκυτάλη από τον προηγούμενο μήνα φαίνεται να σας έχει αφήσει ένα μούδιασμα, ένα άδειασμα, πείτε το με δικά σας λόγια. Προσοχή μέσα στον στρουθοκαμηλισμό σας μήπως εκφραστούν θέματα απογοήτευσης ή εξαπάτησης από εσάς ή προς εσάς. Ο Νοέμβριος υπόσχεται για εσάς πιο δημιουργικά πράγματα. Παρά τις προκλήσεις και τους περιορισμούς, σε ταξίδια, σε δικαστικές διαμάχες ή σε ακαδημαϊκές σπουδές, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το διάστημα για να δυναμώσετε, να αναλάβετε ευθύνες και να διασφαλίσετε καταστάσεις οι οποίες ήταν στον αέρα, ή στο … συναίσθημα. Με πρακτικότητα και το αίσθημα της δικαίωσης.

Πολύ πιο ευνοϊκός μήνας σε όλα τα επίπεδα. Αναζητάτε την αρμονία και την εξομάλυνση των σχέσεων μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, μέσα στην προσωπική σας φλόγα και δημιουργία και μέσα στις καθημερινές σας συναλλαγές και συνδιαλλαγές. Αξίζει να κάνετε μια νέα αρχή, εκφράζοντας το εγώ σας μέσα από το πως εκφράζεστε με τα μικρά και με τα πιο εσωτερικά. Μετά τις 22 του μήνα γενικότερα δίνετε τεράστια σημασία σε θέματα σωματικής υγείας, έμφαση εκεί και η καλύτερη εκτόνωση θα ήταν να προσπαθήσετε να ενδυναμώσετε. Φυσικό σώμα και υγεία ζητούν την προσοχή σας. Και πάλι θυμηθείτε ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Η μόνη απάντηση σε αποθάρρυνση και αίσθημα ανεπάρκειας είναι η δουλειά. Τάση να σωματοποιήσετε και τα κρυφά και κρυμμένα που συμβαίνουν γύρω σας. Και αυτό να βγει και σαν πυρετός ή μόλυνση. Προσοχή! Προετοιμαστείτε για ένα πιο προκλητικό διάστημα που έρχεται τον επόμενο μήνα! Πάμε άλλη μία. ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ!

Λέων

Μουδιασμένοι ή πιο δυναμωμένοι εσωτερικά από την τελευταία έκλειψη στη ψυχολογία σας, μες το ίδιο σας το σπίτι! Καλά πήγε αυτό! Και τώρα τι; Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε αντιμέτωποι με συναισθήματα ανεπάρκειας ή εξαπάτησης και σε υλικό και σε ηθικό κομμάτι. Ακούστε και τους όρους και τα όρια τα οποία πρέπει να βάλετε στην κοινή διαχείριση οικονομικών. Φοβίες, ασφάλεια, ανασφάλεια τα οποία κάνετε προβολή στους άλλους, μήπως είναι ολόδικά σας σας θεματάκια; Από τις 6 του μήνα έχετε μια πολλές και καλές ευκαιρίες να αντιπαρέλθετε πρακτικά και οικονομικά. Ανόρθωση και στην αυτοπεποίθηση, στο ηθικό σας. Εκφράζεστε και ξαναβρίσκετε τον καλό ενθουσιώδη σας εαυτό με όλα και όσους αγαπάτε. Οργανώνεστε με τα παιδιά και τα … πνευματικά σας παιδιά, το έργο σας, τη δημιουργία σας.

Προσοχή στις 10 με 20 Νοεμβρίου νεύρα και ξαφνικές εντάσεις, που μπορεί να εκφραστούν απέναντί σας ή εσείς να εκφράσετε στους γύρω σας, σε σημαντικούς ανθρώπους στη δουλειά και στην οικογένεια. Καμπανάκια χτυπάνε για σημαντικές αλλαγές, περιορισμούς, ακόμα και σπάσιμο δεσμών! Και μπαίνει σε ισχύ από τις 13 του μήνα και έπειτα με τη νέα Σελήνη, νέα αρχή σε ψυχολογία, σε διάθεση, σε θέματα τα οποία αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, το παρελθόν. Αρκετά πιο ευνοϊκά τα πράγματα μετά της 22. Αν και δε θα γλυτώσετε υπόγειες δυνάμεις και εντάσεις με πρόσωπα τα οποία ασκούν δύναμη πάνω σας. Έχετε δύναμη να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας. Κρατάτε τη φλόγα δυνατή μέσα σας και την εκφράζετε με συγκρατημένη αισιοδοξία. Ξαναβρίσκετε την πηγή του ερωτισμού, της αυτοπεποίθησης και του ενθουσιασμού μέσα σας, ωστόσο κάντε πιο προσεχτικά βήματα. Ακόμα. Στις 27 η πανσέληνος θα βγάλει πολλά στην επιφάνεια και θα απαντήσει όποια μετριοπάθεια και επιφύλαξη αισθανόσασταν μέχρι τώρα.

Παρθένος

Παιχνίδια απογοήτευσης, διάψευσης, από τις σχέσεις σας με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό σας. Ο μήνας κρύβει τέτοια θέματα στην αρχή του. Εσείς τουλάχιστον πάντα το εκφράζετε με την επικοινωνία σας, με πρακτικότητα. Βάλτε και νέα όρια, όρους στις συμφωνίες και στα συμβόλαιά σας. Βάλτε όρια στη δική σας επίκριση, προς όποια πλευρά την εκφράζετε. Επαναπροσδιορίζετε τις επιλογές σας για να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Και ξαναβρίσκετε την πίστη και τη βαθιά αφοσίωση μέσα σας και σε όλα αυτά που αγαπάτε. Την πίστη σας στη ζωή την ίδια. Αλλάζει η ψυχολογία και έρχονται και έσοδα, χρήματα, money, λεφτά στην τσέπη και στο πορτοφόλι. Και κάπως ηρεμείτε. Ουδείς ίδιος μετά από τις εκλείψεις! Αποτίμηση ζημιών και νέα πλάνα. Απόσυρση στο σπίτι και σαν περιβάλλον φυσικό αλλά και σαν μια αγκαλιά. Για να δείτε πως θα κινηθείτε από τούδε και στο εξής.

Προσοχή περισσότερο στον τρόπο που επικοινωνείτε -καλό θα ήταν να χαμηλώσετε την ένταση και τα νεύρα-, αλλά και στο πως μετακινείστε, οδηγείτε. Προσοχή σε βιασύνη, νεύρα, πολλά νεύρα, ατυχήματα, φλεγμονές στα άκρα. Στα μέσα του μήνα δεν είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Εντάσεις αλλά και ενάρξεις στο πως αντιλαμβάνεστε και επικοινωνείτε. Αλλαγή και μεταφορικού μέσου; Ευκαιρία για ταξιδάκια, νέες εμπειρίες; Γιατί να μην εκδηλωθεί και έτσι; Μετά τις 22 οι συνθήκες ευνοούν να δουλέψετε παραπάνω σχέσεις με γονείς, με οικογένεια, και ίσως σας αισθανθείτε τον περιορισμό και το βάρος των ευθυνών. Φρένο στην επίκριση και στο θυμό που υποβόσκει. Εκφράστε με δράση και όχι με αντίδραση προς εαυτόν και γύρω σας. Όλα τα θέματα και οι ενέργειες, τα οποία αισθάνεστε υπόκωφα βρίσκουν στο τέλος του μήνα με την πανσέληνο το κατάλληλο έδαφος για να εκδηλωθούν. Παρατηρήστε τον εαυτό σας, αναπολήστε το παρελθόν και δείτε πως όλα αυτά γενικεύονται στη συμπεριφορά σας σήμερα. Και ό,τι δεν… πετάχτε το!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα