Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου 2023: Κριός – Δίδυμοι

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
27/10/2023

Βασικές Πλανητικές Όψεις

  • 13 Νοεμβρίου νέα Σελήνη στην 21 Σκορπιού
  • 27 Νοεμβρίου Πανσέληνος στην 5 Διδύμων

Αλλαγή Θέσεων/Κατεύθυνσης Πλανητών

  • 3 Νοεμβρίου ο Κρόνος σε στάση για να επιστρέψει ορθόδρομος στην 0 Ιχθύ
  • 6 Νοεμβρίου ο Δία ανάδρομος μπαίνει πάλι στο πρώτο δεκαήμερο
  • 8 Νοεμβρίου η Αφροδίτη στο Ζυγό
  • 10 Νοεμβρίου ο Ερμής στον Τοξότη
  • 22 Νοεμβρίου ο Ήλιος στον Τοξότη
  • 24 Νοεμβρίου ο Άρης στον Τοξότη
Από το τρίτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου μια ελπίδα αχνοφέγγει.

Τα απόνερα της έκλειψης καλά κρατούν από τα τέλη Οκτωβρίου, μετά το ταρακούνημα -και στα σταθερά!-, και δημιουργούν ένα πλαίσιο απογοήτευσης, εξαπάτησης, ενισχυμένο με το τρίγωνο Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ανάδρομο. Ελπίδα η ορθοδρόμηση του Κρόνου να αρχίσει να δομεί το χάος πίσω. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, στις 6 του μήνα, επίσης βοηθάει στη δέσμευση και στην αφοσίωση, όχι μόνο στις σχέσεις μας αλλά και στις οικονομικές και στις προσωπικές μας υποχρεώσεις. Ο Δίας επανέρχεται στο πρώτο δεκαήμερο, όπου θα μείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς για να προσφέρει λίγη χαρά, τύχη και εύνοια σε όλους από τον Ταύρο. Κίνηση πολλή, η Αφροδίτη δυνατή και γοητευτική μπαίνει στο Ζυγό, ενώ ο Ερμής στον Τοξότη, σε θέση αδυναμίας. Ετοιμάζουν το έδαφος για το νέο φεγγάρι με τη συμμετοχή Άρη στον Σκορπιό. Από το τρίτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου μια ελπίδα αχνοφέγγει. Ο Ήλιος θα μπει στον Τοξότη, μαζί και τετράγωνο με τον Κρόνο. Φρένο στην επιπολαιότητα. 24 και ο Άρης στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και αυτός, καθυστερήσεις και θέματα ανταγωνισμού. Και πάμε προς Δεκέμβρη με μια πανσέληνο φωτεινή στους Διδύμους, ανάγκη για ανάλυση δεδομένων, διάκριση, η ευαισθησία μας θα εκφραστεί με λογική και πολλή σκέψη. Θα πρέπει να προσέξουμε διάσπαση προσοχής, νευρικότητα και επιφανειακά συναισθήματα! Όπως λέει και το άσμα: “Πως να γλυτώσει μάτια μου ο ένας απ’ τον άλλο, πως θες ν’ αλλάξουμε ουρανό, τώρα που μοιάζουμε με δίδυμα φεγγάρια, που ξενυχτάνε με τον ίδιο στεναγμό”!

Κριός

Αγαπημένοι Κριοί, προσοχή, είναι το διάστημα μετά τις εκλείψεις. Απογοήτευση και εξαπάτηση στο κομμάτι της εργασίας, αλλά και ένταση στην ψυχολογία σας. Κι αυτό θα περάσει! Ένα σημαντικό κλείσιμο κύκλου συντελείται και έχετε ανάγκη να αποσυρθείτε μέσα σας. Φροντίδα και προδέρμ. Δεν θα είναι εύκολο διάστημα, ωστόσο έχετε βοήθεια και βρίσκετε τον τρόπο, ώστε να ελέγξετε την πίεση που αισθάνεσθε μέσα σας και να διαχειριστείτε όλες τις αλλαγές. Αρχές του μήνα, αφοσίωση και πίστη, βαθιά συναισθήματα και αποφασιστικότητα, για να λύνονται τα θεματάκια. Βρίσκετε μηχανισμούς να εκφράσετε συναισθήματα σε αυτούς που αγαπάτε, και καταφέρνετε να κατανοήσετε και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Ένα ευρύτερο πλαίσιο επικοινωνίας ευνοείται, αλλά και τα ταξίδια, θέματα με το νόμο, το εξωτερικό ή τον τρόπο που προσεγγίζετε τη ζωή.

Εκρηκτική η νέα Σελήνη στις 13 Νοεμβρίου, αναταραχή και ανυπομονησία θα έχουν αντίκτυπο και στα έσοδά σας, χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών. Και έπειτα, αποκλιμάκωση. Θέλετε περισσότερο να μαζευτείτε, να περιορίσετε όποιο άνοιγμα, με σκληρότητα και μια στέρηση. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης είναι στον αέρα και θα σας επηρεάσει σε θέματα πιο κρυφά, πιο εσωτερικά, πιο βαθιά, ωστόσο με αντίκτυπο τη δική σας εξέλιξη. Το ποτήρι μισογεμάτο πάντα! Πανσέληνος στις 27 του μήνα, Διδυμίσια λογική και ζωντάνια. Μέσα από φρεσκάδα, ιδιορρυθμία και φλυαρία θα αναδείξει όλα τα θέματα της επικοινωνίας, τα οποία το προηγούμενο διάστημα διαφυλάσσατε σαν επτασφράγιστο μυστικό. Όπως κάθε πανσέληνος, φυσικά και αυτή χρειάζεται σύνεση, προσοχή σε συναλλαγές και μετακινήσεις, νευρικότητα στο δρόμο αλλά και σε αυτά που επικοινωνούμε ή που μας επικοινωνούν. Η κοινωνικότητα θα είναι σύμμαχος; Χρειάζεται να είσαστε ακέραιοι στις επιλογές σας και να μη μπλεχτείτε στα δίχτυα πολυδιάσπασης και υπερβολικής ανάγκης για εκλογίκευση των πάντων, ακόμα και του συναισθηματικού φορτίου.

Ταύρος

Μια κούραση και μια εξάντληση κυρίως λόγω των προηγούμενων γεγονότων. Τώρα αναδίπλωση, ανασύνταξη και ανασυγκρότηση δυνάμεων. Καλή η σταθερότητα, αλλά χρειάζεται και η ανανέωση που και που. Είναι υγιές, είναι θετικό! Είναι αναπροσαρμοστικό. Τώρα εσείς αποφασίζετε πως θα διαχειριστείτε τη συνέχεια της κατάστασης. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ακόμα στον αέρα μια πικρία και απογοήτευση, ίχνη απορίας και εξαπάτησης… Νέες ομάδες, νέες παρέες, αλλά και νέοι στόχοι θα σας βοηθήσουν να δομήσετε καλύτερα το μέλλον. Ή τουλάχιστον την προοπτική του. 6 Νοεμβρίου βρίσκετε και συνδέεστε με την πίστη και την αφοσίωση. Και η εύνοια ή τα δώρα του Δία αφορούν και πάλι εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Ο Νοέμβρης προχωρά και η κυβερνήτριά σας δυνατή και όμορφη μπαίνει στον Ζυγό και θα προσφέρει σε εσάς πολλά δώρα και ευεργεσίες στο κομμάτι καθημερινότητα, άσκηση, διατροφή, κατοικίδια, αλλά και καλύτερες σχέσεις στο εργασιακό περιβάλλον. Καθόλου άσχημα! Επίσης, βρίσκετε το χρόνο να κοιτάξετε μέσα σας και να συνδεθείτε με μύχιες σκέψεις και πλευρές του εαυτού σας. Η νέα Σελήνη είναι γεμάτη ανατροπές και κονταροχτυπήματα. Είναι πάνω σας, είναι απέναντί σας. Βρίσκεστε απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις οι οποίες σας κρατούσαν πίσω. Αν δε σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν τρως!

Από την άλλη όλο αυτό δεικνύει μια υγιή διαδικασία, απελευθερωτική από μια συνέχεια καταστάσεων. Και νέα όρια! Τα οικονομικά σε πρώτη γραμμή, τα δικά σας και του συντρόφου, θα σας απασχολήσουν, δικαίως. Όπως και η ψυχολογική πίεση και ένταση θα εκδηλωθούν με αποθάρρυνση, περιορισμό, θυμό. Θα χρειαστεί να δουλέψετε παραπάνω αν θέλετε να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας. Θα χρειαστεί να κινηθείτε αργά και προσεχτικά, χωρίς φοβίες και ανασφάλειες. Ολοκλήρωση του μήνα με μια πανσέληνο, η οποία θα αναδείξει όλα αυτά τα θέματα και τις σκέψεις σας και βάζοντας τις αξίες σας μπροστά, πως θα πορευτείτε από εδώ και στο εξής!

Δίδυμοι

Το αίσθημα της απογοήτευσης και της εξαπάτησης είναι ιδιαίτερα έντονο πάνω σας, κυρίως μέσα σας, αλλά έτσι είναι και η ζωή, με κάποιο τρόπο πρέπει να… πέσετε αρκετά χαμηλά, πριν ανυψωθείτε. Ακόμα περισσότερο, αρκετά βαθιά πρέπει να πάτε για να προχωρήσετε με πιο βαθιά και στέρεα θεμέλια. Στις 6 του μήνα αυτή η αίσθηση της γείωσης γίνεται πιο σταθερή και σίγουρη και πατάτε καλύτερα στα πόδια σας. Πόσο πετάρισμα πια;! Ανεβαίνει και η γοητεία σας, η αυτοπεποίθηση, ο ερωτισμός, -ο οποίος μπορεί να είχε κρυφτεί για λίγο λόγω υποχρεώσεων. Καταθέτετε ενέργεια και ευχαρίστηση στις σχέσεις και αυτό ανταποδίδεται. Και μετά τις 10 Νοεμβρίου αρχίζετε να συζητάτε για σχέσεις και συνεργασίες, πιθανόν να μη φτάσετε σε συμπεράσματα, ωστόσο τώρα μπορείτε να εξετάσετε όρους και συμβόλαια. Η νέα Σελήνη ζητά επανεκκίνηση σε θέματα εργασίας, υγείας και καθημερινότητας. Το ‘χετε! Παρά τις απαιτήσεις και τις προκλήσεις και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Από τις 20 και μετά βάζετε πετρέλαιο σε σχέσεις και συνεργασίες. Θα τις αναθερμάνετε ή θα τις κάψετε; Όλη αυτή η απελπισία και η απογοήτευση, απαιτεί από μέρους σας δουλειά να κάνετε. Τα όρια και οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν μια εξουσία πάνω σας. Προσεχτικά, χωρίς φοβίες. Παρατηρείστε πως λειτουργείτε μέσα στις σχέσεις σας. Ακόμα κι αν νιώσετε την ανάγκη να παλέψετε για αυτές -ή αυτές…- κάντε με σκοπό την εξέλιξη σας και όχι απλά την έκφραση θυμού. Η πανσέληνος είναι πάνω σας και για άλλη μια φορά σας θυμίζει ότι είσαστε οι άλλοι, είσαστε οι επιλογές σας.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα