Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2023: Κριός – Δίδυμοι

ASTROTEAM GUEST
29/09/2023

Και αυτόν το μήνα, οι μεγάλοι πλανήτες θα κινούνται ανάδρομα, μια συνθήκη που ευνοεί την εσωτερική αναζήτηση και την προσωπική ενδυνάμωση που πηγάζει από μέσα μας και όχι από το εξωτερικό περιβάλλον και τους ανθρώπους γύρω μας.

Από τους πλανήτες αυτούς, εξαίρεση αποτελεί ο Πλούτωνας ο οποίος θα αρχίσει να κινείται σε ορθή πορεία από τις 12 του μήνα και θα βρίσκεται κοντά στην 27η μοίρα του Αιγόκερω. Στη μοίρα αυτή, ο Πλούτωνας μπορεί να γίνει ιδιαίτερα σκληρός και βίαιος, ιδιαίτερα σε θέματα επίδειξης δύναμης κι επιβολής της εξουσίας στους πιο αδύναμους ενώ, ταυτόχρονα, θα φέρει στην επιφάνεια αυτά που κρύβουν οι εξουσίες και το κατεστημένο κάθε μορφής και θα διαλύσει ότι είναι σαθρό και ψεύτικο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα φέρει αποκαλύψεις στον τομέα του ωροσκοπίου μας που καταλαμβάνει το ζώδιο του Αιγόκερω και θα βγάλει στην επιφάνεια ένταση και καταπιεσμένα συναισθήματα που πρέπει να εκφράσουμε για να έρθουμε πιο κοντά στην αλήθεια μας. Τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη θα βρισκόμαστε υπό την επιρροή της πανσέληνου που πραγματοποιήθηκε στις 29 του προηγούμενου μήνα κοντά στις 6 μοίρες του Ζυγού. Λόγω της συμμετοχής της Αφροδίτης και του Ουρανού με δύσκολες όψεις, είναι πιθανό να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες στις σχέσεις μας και να χρειαστεί να κοιτάξουμε κατάματα θέματα που αποφεύγαμε το προηγούμενο διάστημα.

Στις 5 του Οκτώβρη, ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και θα υπάρχει σε όλους μας πιο έντονο το αίσθημα του δικαίου και μια διάθεση να βρούμε τη χρυσή τομή…

Ο Ερμής κινείται πολύ γρήγορα αυτό το μήνα και σχηματίζει πολλές όψεις. Ο μήνας ξεκινάει με τη συνάντηση Ερμή και Ουρανού σε μια βοηθητική όψη, η οποία θα μπορούσε να τονίσει την οξύνοια, την εφευρετικότητα, τη διορατικότητα και τη διαίσθησή μας. Παρόλα αυτά, χρειάζεται προσοχή, καθώς η εμπλοκή του Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, εκτός από την ξαφνική πραγματοποίηση κάποιων ιδεών, είναι πιθανό να δημιουργήσει εντάσεις και νευρικότητα αλλά και μια τάση για ατυχήματα. Με τη δύσκολη όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 2 του μήνα είναι πιθανό να έχουμε λανθασμένη θεώρηση των πραγμάτων, μειωμένη αντιληπτική ικανότητα και μπερδεμένες ιδέες, ενώ μπορεί να υπάρχει και μια τάση για ψέμματα κι εξαπάτηση. Την επόμενη μέρα, ο Ερμής σχηματίζει μια βοηθητική όψη με τον Πλούτωνα οπότε η κριτική μας ικανότητα θα είναι οξεία και διαπεραστική και θα θέλουμε να μελετήσουμε τα πράγματα σε βάθος αλλά δεν αποκλείεται η ενέργεια της όψης αυτής να χρησιμοποιηθεί από επιτήδειους που θα θελήσουν να χειραγωγήσουν τις μάζες. Στις 5 του Οκτώβρη, ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και θα υπάρχει σε όλους μας πιο έντονο το αίσθημα του δικαίου και μια διάθεση να βρούμε τη χρυσή τομή, να ισορροπήσουμε τις καταστάσεις και να χρησιμοποιήσουμε διπλωματία κι έξυπνα επιχειρήματα προκειμένου να πείσουμε τους άλλους γι’ αυτά που θέλουμε. Βέβαια, η δύσκολη όψη που σχηματίζει με τον Κρόνο δημιουργεί δυσπιστία, επιφυλακτικότητα, ίσως και ισχυρογνωμοσύνη, συμπεριφορές που όμως θα ξεπεραστούν αφού οι δύο πλανήτες αποχωρίζονται πολύ γρήγορα.

Στις 19 του μήνα ο Ήλιος κι ο Ερμής συναντούνται με απόλυτη ακρίβεια κοντά στις 25 μοίρες του Ζυγού, οπότε εκείνες τις ημέρες ευνοούνται οι πνευματικές κι επαγγελματικές δραστηριότητες, η νοητική δημιουργία και η υπογραφή συμβολαίων ή η αποδοχή κάποιας συμφωνίας. Τις επόμενες μέρες ο Ήλιος και ο Ερμής συναντάνε τον Πλούτωνα με μια δύσκολη όψη η οποία θα μπορούσε να εκδηλωθεί με ιδιαίτερη ένταση και δυναμισμό, οξυθυμία, υπερεκτίμηση του εαυτού και έπαρση. Στις 22 του μήνα ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό και η ενέργεια αλλάζει για μια ακόμη φορά, με τη διαίσθηση, τις βαθιές αναζητήσεις, τη μυστικοπάθεια και την καχυποψία να έχουν τον πρώτο λόγο. Η συνάντησή του με τον Κρόνο με μια ευνοϊκή όψη θα μας βοηθήσει να λειτουργήσουμε με οργανωτικότητα, μεθοδικότητα και προσήλωση στη λεπτομέρεια. Τέλος, στις 29 του μήνα ο Ερμής συναντάει με ακρίβεια τον Άρη στον Σκορπιό και μαζί κάνουν μια προκλητική όψη με τον Δία από τον Ταύρο. Πρόκειται για έναν πολύ δυναμικό συνδυασμό που χαρακτηρίζεται από μεγάλη αποφασιστικότητα και δυνατότητες επιτυχίας σε ότι κάνουμε, αρκεί να είμαστε έντιμοι και να αποφεύγουμε τις υπερβολές και τις ανούσιες φιλονικίες.

Ίσως αυτές τις ημέρες να έχουμε την τάση να βλέπουμε μόνο τα ελαττώματα στις σχέσεις μας και να ψάχνουμε τρόπους να τις βελτιώσουμε.

Η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται σε αρμονία μεταξύ τους σχεδόν όλο το μήνα κι αυτό θα λειτουργεί ιδιαίτερα ευνοϊκά σε θέματα καλλιτεχνικής δημιουργίας. Όσον αφορά τις σχέσεις μας, με την εμπλοκή του Ποσειδώνα όλο το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, είναι πιθανό να εξιδανικεύσουμε πρόσωπα και καταστάσεις και να βιώσουμε κάποιες απογοητεύσεις. Μετά τις 10 του μήνα, όμως, που θα περάσει η επιρροή του θα είναι πιο εύκολο να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε, ενώ είναι πιθανό να ξεκινήσουν κάποιες νέες ερωτικές σχέσεις οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από έντονα συναισθήματα. Στις 9 του μήνα, η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου, μια θέση από την οποία αρέσκεται να ασκεί έντονη κριτική, να επικεντρώνεται στις λεπτομέρειες και να βλέπει ακόμα και την παραμικρή ατέλεια. Ίσως αυτές τις ημέρες να έχουμε την τάση να βλέπουμε μόνο τα ελαττώματα στις σχέσεις μας και να ψάχνουμε τρόπους να τις βελτιώσουμε ή να έχουμε υπερβολικές προσδοκίες και να απογοητευόμαστε. Το αίσθημα του ανικανοποίητου εντείνεται από τη δύσκολη όψη που σχηματίζει με τον Κρόνο από το ζώδιο των Ιχθύων και είναι πιθανό να βιώσουμε κάποιες συναισθηματικές αναστολές ή ψυχρότητα.

Οι μέρες αυτές θα είναι καλές για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε κάποιο δύσκολο έργο.

Στις 22 του μήνα, η Αφροδίτη σχηματίζει μια θετική όψη με τον Δία κι αυτό θα βοηθήσει τις σχέσεις μας να είναι πιο αρμονικές κι ευχάριστες, αν και η εμπλοκή του Πλούτωνα είναι πιθανό να δημιουργήσει υπερβολικά έντονα συναισθηματικές κι ερωτικές εκφράσεις. Επιπλέον, χρειάζεται να δείξουμε εγκράτεια και σε οικονομικά θέματα και να αποφύγουμε τα μεγάλα ρίσκα. Τις τελευταίες μέρες του μήνα, η Αφροδίτη θα σχηματίσει μια αρμονική όψη με τον Ουρανό, η οποία είναι πιθανό να φέρει ξαφνικούς έρωτες και διάθεση για ερωτικές περιπέτειες. Όμως, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μην απογοητευτούμε, καθώς η δύσκολη όψη που κάνει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα μιλάει για ψευδαισθήσεις και διαψεύσεις ή επιθυμίες που δύσκολα πραγματοποιούνται. Τις πρώτες μέρες του μήνα, ο Άρης θα βρίσκεται πολύ κοντά στον Νότιο Δεσμό της Σελήνης, μια συνθήκη που διαταράσσει σχέσεις και συνεργασίες και μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στη διακοπή τους. Καθώς πλησιάζει τις τελευταίες μοίρες του Ζυγού και κοντά στις 8 του μήνα θα σχηματίσει μια δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα, η οποία χαρακτηρίζεται από διάθεση επιβολής, σκληρότητα και βία. Στις 12 του μήνα, ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού όπου είναι πολύ δυνατός, αποφασιστικός και αφοσιωμένος στο στόχο του, αν και προτιμάει να κινείται σιωπηλά. Ειδικότερα, χάρη στην ευνοϊκή όψη του Κρόνου από τους Ιχθύες, οι αντοχές του Άρη θα είναι μεγάλες και θα μπορεί να υπερπηδά κάθε εμπόδιο. Επομένως, οι μέρες αυτές θα είναι καλές για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε κάποιο δύσκολο έργο αλλά και να προβάλουμε σθεναρή αντίσταση απέναντι σε καταπιεστικές συμπεριφορές που προέρχονται από άλλους.

Δύο μέρες αργότερα, στις 14 του μήνα, πραγματοποιείται στις 21 μοίρες του Ζυγού η νέα σελήνη που είναι ταυτόχρονα και ηλιακή έκλειψη, αφού ο Ήλιος και η Σελήνη βρίσκονται πολύ κοντά στο Νότιο Δεσμό. Η δύσκολη όψη του Πλούτωνα με τον Ήλιο, τη Σελήνη και τους Δεσμούς μας ζητάει να αντιμετωπίσουμε επιτέλους τα θέματα που αποφεύγουμε εδώ και καιρό και να προχωρήσουμε σε μεταμορφωτικές αλλαγές σε όλες τις σχέσεις μας, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Επιπλέον, η συμμετοχή του Ουρανού υπόσχεται κάποιον δημιουργικό και πρωτότυπο τρόπο για να διαχειριστούμε τις δύσκολες ενέργειες σε σχέσεις και συνεργασίες. Την ίδια μέρα κορυφώνεται και η αντίθεση του Ερμή με τον Χείρωνα, μια όψη που δίνει φωνή στον πόνο και τη δυστυχία που βιώνουμε σαν ανθρωπότητα. Τέλος, στις 28 του μήνα, κορυφώνεται η δύσκολη όψη του Άρη από τον Σκορπιό με τον Δία από τον Ταύρο. Η όψη αυτή ευνοεί κάθε είδος δημιουργικής δραστηριότητας αλλά χρειάζεται προσοχή στις βεβιασμένες κινήσεις και αποφάσεις, όπως και στις υπερβολές.

Θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί καθώς αυτές τις ημέρες υπάρχει μια τάση για εξιδανίκευση αλλά και εξαπάτηση.

Την ίδια μέρα πραγματοποιείται η πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου κοντά στις 5 μοίρες, η οποία είναι και σεληνιακή έκλειψη, αφού ο Ήλιος και η Σελήνη βρίσκονται πολύ κοντά στο Βόρειο και το Νότιο Δεσμό, αντίστοιχα. Με αυτήν, κλείνει ο κύκλος των εκλείψεων στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού που μας απασχόλησαν τους τελευταίους 18 μήνες, περίπου, και τη σκυτάλη για τους επόμενους 18 μήνες παίρνουν τα ζώδια του Κριού και του Ζυγού. Κατά συνέπεια, η ενέργεια θα μεταφερθεί από την ανάγκη για οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια στην ανάγκη να ικανοποιήσουμε τις προσωπικές μας επιθυμίες, λαμβάνοντας υπόψιν και τις ανάγκες των άλλων αλλά χωρίς να είμαστε υπερβολικά υποχωρητικοί ή συγκαταβατικοί. Η δύσκολη όψη του Πλούτωνα προς τους Δεσμούς αλλά και ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Άρης στον Σκορπιό, ζητάνε βαθιές αλλαγές και φέρνουν στην επιφάνεια τις αλήθειες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Όπως όλες οι πανσέληνοι έτσι και αυτή θα κορυφώσει ή θα ολοκληρώσει θέματα του τομέα που καταλαμβάνει το ζώδιο του Ταύρου στο χάρτη μας. Επιπλέον, η Αφροδίτη που κυβερνά αυτή την πανσέληνο δέχεται μια δύσκολη όψη από τον Ποσειδώνα, οπότε θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί καθώς αυτές τις ημέρες υπάρχει μια τάση για εξιδανίκευση αλλά και εξαπάτηση.

Στο σύνολό του ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας ο οποίος μας προσφέρει ευκαιρίες για κάθαρση και ανανέωση, αρκεί κι εμείς να λειτουργήσουμε με εντιμότητα, απλότητα, ταπεινότητα και καλοσύνη.

Κριός

Τις πρώτες μέρες του μήνα, με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Άρη στο ζώδιο του Ζυγού θα υπάρχει μεγάλη έμφαση στα θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Το διάστημα αυτό, θα θελήσετε να βελτιώσετε τις κοινωνικές σας επαφές, να επικοινωνήσετε με τους άλλους με τρόπο περισσότερο βαθύ και ουσιαστικό και να αναλάβετε πρωτοβουλίες για να δημιουργήσετε νέες σχέσεις και συνεργασίες ή να ανανεώσετε τις υπάρχουσες. Η νέα σελήνη που πραγματοποιείται επίσης στον Ζυγό στις 14 του μήνα, θα μπορούσε να φέρει έναν αέρα ανανέωσης στις σημαντικές σχέσεις σας, με την προϋπόθεση ότι είστε διατεθειμένοι να αφήσετε πίσω ότι δε σας εκφράζει πια και να ανοίξετε την καρδιά σας σε νέες προοπτικές που θα σας φέρουν πιο κοντά στην αλήθεια σας. Προς τα μέσα του μήνα, ο Άρης θα περάσει στον Σκορπιό και θα ευνοήσει οικονομικές συνεργασίες ενώ μπορεί να τονώσει και την ερωτική σας ζωή. Με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στο ίδιο ζώδιο κοντά στις 23 του μήνα, θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με θέματα περισσότερο εσωτερικά και να απελευθερωθείτε από φοβίες και τραύματα του παρελθόντος που πιθανώς λειτουργούν ανασταλτικά στις σχέσεις σας. Από την άλλη, οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτες πηγές, όπως τράπεζες, ασφάλειες, αποζημιώσεις, επιδόματα ή κληρονομιές μπορεί να σας αγχώσουν αυτή την περίοδο ή να χρειαστεί να γίνετε περισσότερο διεκδικητικοί για να εξασφαλίσετε μια συμφέρουσα συμφωνία.

Η πανσέληνος στις 28 του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου φωτίζει τον τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά το αίσθημα ασφάλειας που νιώθετε σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο, την αυτοεκτίμηση αλλά και τα ταλέντα σας. Είναι μια καλή ευκαιρία για να βελτιώσετε τη σχέση σας με το χρήμα και να βρείτε νέους τρόπους για να προσελκύσετε έσοδα χάρη στα ταλέντα σας, κάτι στο οποίο θα βοηθήσει και η αρμονική όψη μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία γύρω στις 20 του μήνα. Όσο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου η καθημερινότητα θα γίνει λίγο πιο εύκολη για εσάς, το εργασιακό περιβάλλον θα είναι πιο ευχάριστο ενώ είναι πιθανό να προκύψουν και κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες. Επιπλέον, είναι μια καλή ευκαιρία να βελτιώσετε τον τρόπο που φροντίζετε το σώμα σας μέσα από τη σωματική άσκηση και τη διατροφή.

Ταύρος

Στις αρχές του μήνα, η παρουσία του Ήλιου, του Ερμή και του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια για να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση μέσα από κάποιο πρόγραμμα άσκησης και διατροφής, να ξεκινήσετε ή να ολοκληρώσετε κάποιο επαγγελματικό σχέδιο ή να βρείτε τη δουλειά που επιθυμείτε. Από την άλλη, είναι πιθανό να γίνετε περισσότερο ανταγωνιστικοί κι αυτό να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις στον εργασιακό χώρο. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 9 του μήνα, θα θελήσετε να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να ερωτευτείτε και να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας ή με κάποιο δημιουργικό σχέδιο. Οι θετικές όψεις που δέχεται η Αφροδίτη, αρχικά από τον Δία και στη συνέχεια από τον Ουρανό που βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο, θα σας βοηθήσουν να γίνεται πιο κοινωνικοί και δημιουργικοί και θα σας δώσουν την ώθηση που χρειάζεστε για να περάσετε όμορφα με ό,τι κι αν επιλέξετε να ασχοληθείτε. Με την ηλιακή έκλειψη στις 14 του μηνά στο ζώδιο του Ζυγού η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο έντονη ή θα αλλάξει με κάποιο τρόπο επειδή πρέπει να αποχωριστείτε από κάποιες συνήθειες ή πρακτικές που εμποδίζουν την εξέλιξή σας. Οι αλλαγές αυτές μπορεί να αφορούν το εργασιακό περιβάλλον, τον τρόπο που φροντίζετε το σώμα σας μέσα από την άσκηση και τη διατροφή, τον τρόπο που οργανώνετε το καθημερινό σας πρόγραμμα ή την ενασχόληση με τα ζωάκια σας.

Από τα μέσα του μήνα, το ενδιαφέρον σας κερδίζουν οι σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες, καθώς ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Άρης συναντιούνται στον Σκορπιό κι ευνοούν τις αλλαγές σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Ειδικότερα ο Άρης μπορεί να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες ή να σας δώσει το κίνητρο που έλειπε το προηγούμενο διάστημα για να επιδιώξετε ένα νέο σύντροφο ή συνεργάτη. Οι σχέσεις με τον εαυτό σας και τους άλλους θα τονιστούν ακόμα περισσότερο με τη σεληνιακή έκλειψη που γίνεται στο ζώδιο σας στις 28 του μήνα. Οι μέρες που θα ακολουθήσουν είναι ιδανικές για να βελτιώσετε ή να αλλάξετε τον εαυτό σας και την εικόνα που προβάλλετε προς τα έξω, να ασχοληθείτε με τους προσωπικούς σας στόχους και τα πράγματα που σας ευχαριστούν και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να βρείτε την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις σας αλλά και την αναγνώριση από τον περίγυρό σας.

Δίδυμοι

Στις 5 του μήνα, ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Άρης συναντιούνται στον Ζυγό και στον τομέα που αφορά για εσάς τη χαρά, τη διασκέδαση, τον έρωτα, τα παιδιά σας και τα δημιουργικά σας σχέδια, θέματα τα οποία θα αποκτήσουν ιδιαίτερη σημασία το επόμενο διάστημα. Είναι πιθανό να θελήσετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στους τομείς αυτούς αλλά είναι σημαντικό να κάνετε πρώτα κάποια ξεκαθαρίσματα. Στις 9 του μήνα, η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και θα φέρει αρμονία και ισορροπία σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, ενώ δεν αποκλείεται να προστεθεί στην οικογένειά σας ένα νέο μέλος. Από την άλλη, ίσως θελήσετε να ομορφύνετε το χώρο σας με μια ανακαίνιση ή να περάσετε όμορφες στιγμές με συγγενείς και φίλους στο σπίτι σας. Όταν ο Άρης περάσει στον Σκορπιό στις 12 του μήνα, θα νιώσετε μεγαλύτερη ενέργεια για να διεκπεραιώσετε τις καθημερινές υποχρεώσεις, να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και να ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής αλλά και να γίνεται περισσότερο αποδοτικοί, δυναμικοί και διεκδικητικοί στο χώρο της δουλειάς. Βέβαια, δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν και κάποιες εντάσεις με συναδέλφους ή υπαλλήλους, οπότε ίσως θα ήταν προτιμότερο να δουλεύετε μόνοι σας, όσο αυτό είναι δυνατό.

Η ηλιακή έκλειψη στις 14 του μήνα θα ενεργοποιήσει τον τομέα που αφορά για εσάς τη δημιουργικότητα, την επιχειρηματικότητα και ότι σας δίνει χαρά και ικανοποίηση. Μια ερωτική σχέση μπορεί να τελειώσει ή να αλλάξει η δυναμική της και να ανανεωθεί ενώ, αν είστε ελεύθεροι, είναι πιθανό να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα οδηγήσει σε σχέση. Από την άλλη, θα μπορούσατε να ξεκινήσετε ένα νέο επιχειρηματικό ή δημιουργικό σχέδιο ή να προκύψει κάποια σημαντική αλλαγή που αφορά τα παιδιά σας. Η σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείτε στις 28 του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου θα τονίσει την ανάγκη σας για μεγαλύτερη πνευματικότητα κι εσωτερική αναζήτηση και είναι πιθανό να αποφασίσετε να ξεκινήσετε διαλογισμό ή κάποια άλλη πνευματική διεργασία, καθώς το υποσυνείδητό σας θα είναι ιδιαίτερα ενεργό. Κάποια μυστικά μπορεί να αποκαλυφθούν κι ένας σημαντικός κύκλος της ζωής σας θα κλείσει για να ξεκινήσει κάτι καινούργιο.

 

Από τη Ναταλία Σερδάρη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα