Μηνιαίες Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023: Αιγόκερως – Ιχθύες

ASTROTEAM GUEST
28/08/2023

Ο μήνας ξεκινάει κάτω από την έντονη επιρροή της πανσελήνου που έγινε την τελευταία μέρα του Αυγούστου κοντά στις 7 μοίρες των Ιχθύων, με τη συμμετοχή του Κρόνου από το ίδιο ζώδιο. Ο Ήλιος από την Παρθένο ενδιαφέρεται για τα πρακτικά ζητήματα της ζωής, ενώ η Σελήνη και ο Κρόνος από τους Ιχθύες μας ζητάνε να αναπτύξουμε μεγαλύτερη συνειδητότητα και πνευματικότητα. Ίσως ο πιο εύκολος και ταυτόχρονα ο πιο δύσκολος τρόπος για να πετύχουμε αυτή την ισορροπία είναι να αφεθούμε, να ησυχάσουμε το μυαλό μας και να ακούσουμε την καρδιά μας. Στις 3 Σεπτέμβρη η Αφροδίτη μπαίνει σε στάση στις 12 μοίρες του Λέοντα και 2 μέρες αργότερα ξεκινάει την ορθή πορεία της, οπότε μπορούμε να περιμένουμε ότι τα θέματα ερωτικής και οικονομικής φύσης που μας απασχόλησαν αυτό το καλοκαίρι θα ξεκαθαρίσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Φυσικά, καλό είναι να θυμόμαστε ότι η Αφροδίτη κινούταν ανάδρομα στον Λέοντα πριν από 8 χρόνια και έτσι είναι πιθανό να διαπιστώσουμε ότι μας απασχολούν και πάλι θέματα παρόμοιας φύσης ή να χρειαστεί να κλείσουμε τώρα θέματα που ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2015.

Είναι πιθανό να προκύψουν και κάποιες ευκαιρίες από κει που δεν το περιμένουμε!

Την ίδια ημέρα ο Δίας μπαίνει και αυτός σε στάση στις 15 μοίρες του Ταύρου κι ετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομος. Η αναδρομή του θα κρατήσει μέχρι το τέλος του χρόνου και θα φτάσει μέχρι τις 5 μοίρες του Ταύρου. Όλο αυτό το διάστημα είναι πιθανό να προκύψουν σε παγκόσμιο επίπεδο δυσκολίες ή καθυστερήσεις σε σχέση με την οικονομία, τη δικαιοσύνη και να δοκιμαστεί η αισιοδοξία με την οποία αντιμετωπίζουμε τη ζωή. Από την άλλη, όμως, είναι ευκαιρία για εσωτερική ανάπτυξη κι επέκταση, ειδικά αν μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις εκείνες που θα μας ξεβολέψουν και θα μας πιέσουν να μετακινηθούμε από παγιωμένες καταστάσεις και αντιλήψεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψουν και κάποιες ευκαιρίες από κει που δεν το περιμένουμε, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε παρόντες και σε εγρήγορση για να τις αναγνωρίσουμε και να τις αξιοποιήσουμε.

Στις 5 Σεπτεμβρίου ο ανάδρομος Ερμής από τις 15 μοίρες της Παρθένου σχηματίζει μια πολύ ευνοϊκή όψη με τον Δία στον Ταύρο η οποία ενισχύει τη δημιουργική νόηση, φέρνει μεγάλο πλούτο ιδεών κι ευνοεί τις επιχειρηματικές και επιστημονικές δραστηριότητες. Η όψη αυτή θα επαναληφθεί και στις 25 του μήνα, καθώς ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα αυτή τη φορά και θα περάσει ξανά από τις ίδιες μοίρες του ζωδίου, οπότε θα δώσει ώθηση σε αυτά που θα σχεδιάσουμε στη διάρκεια της αναδρομής του. Στις 6 του μήνα και ενώ ο Ερμής κινείται ακόμα ανάδρομα, συναντάει με απόλυτη ακρίβεια τον Ήλιο στις 13 μοίρες της Παρθένου. Η όψη αυτή στην αστρολογία ονομάζεται καζίμι και σημαίνει ότι ο Ερμής βρίσκεται στην καρδιά του βασιλιά και απολαμβάνει τα δώρα του στο μέγιστο βαθμό. Κατά συνέπεια, υπάρχει εξαιρετική διαύγεια σκέψης, υψηλή αντίληψη, γρήγορη κατανόηση και πολλές ευκαιρίες για νοητική δημιουργία.

Ευνοείται οτιδήποτε απαιτεί μεγάλη ακρίβεια και προσοχή στις λεπτομέρειες!

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, οπότε μπαίνει σε στάση και ξεκινάει την ορθή πορεία του 2 μέρες αργότερα από τις 8 μοίρες της Παρθένου. Αυτό σημαίνει ότι, μέχρι το τέλος του μήνα, θα εξομαλυνθούν θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων, υπογραφών συμβολαίων κι εμπορίου. Επιπλέον, ευνοείται οτιδήποτε απαιτεί μεγάλη ακρίβεια και προσοχή στις λεπτομέρειες. Στις 17 του μήνα, η Αφροδίτη θα συναντήσει για άλλη μια φορά το Δία με δύσκολη όψη, με τη διαφορά ότι τώρα εκείνη είναι ορθόδρομη ενώ εκείνος ανάδρομος. Παρ’ όλη τη δυσκολία, η όψη αυτή θα μπορούσε να λειτουργήσει θετικά σε θέματα οικονομικά κι αισθηματικά, αρκεί να προσέξουμε τις υπερβολές και την τάση για ματαιόδοξη και αμελή συμπεριφορά. Ο Κρόνος αλλά και όλοι οι εξωκρόνιοι πλανήτες, δηλαδή ο Ουρανός, ο Χείρωνας, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας, θα συνεχίσουν να κινούνται ανάδρομα όλο το μήνα και η ενέργειά μας θα πρέπει και πάλι να στραφεί προς τα μέσα, ώστε να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε τις εσωτερικές μας ανησυχίες και να βρούμε διαφορετικές διεξόδους στα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

Ο Άρης συνεχίζει το ταξίδι του στο Ζυγό και την πρώτη μέρα του μήνα σχηματίζει με ακρίβεια μια διλημματική όψη με τον Κρόνο από τους Ιχθύες, η οποία αφορά τους φόβους και τις αναστολές μας αλλά και τα όρια της δράσης μας και όσα είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε προκειμένου φτάσουμε στο στόχο μας. Την ίδια μέρα, συναντά τον Ποσειδώνα στις 26 μοίρες των Ιχθύων με σύνοδο από αντισκιά. Η ιδιαιτερότητα αυτής της όψης έχει να κάνει με θέματα που δεν γίνονται αντιληπτά με την πρώτη ματιά και είναι πιθανό να υπάρξει σύγχυση, θολή εικόνα και αυταπάτες σε σχέση με πρόσωπα και καταστάσεις. Αργά το βράδυ της ίδιας μέρας, σχηματίζει δύσκολη όψη με τη Σελήνη και δημιουργεί συναισθηματικές εντάσεις, φιλονικίες, οξυθυμία και αδιαλλαξία. Τέλος, στις 20 του μήνα, καθώς ο Άρης πλησιάζει τις 15 μοίρες του Ζυγού, σχηματίζει άλλη μια διλημματική όψη, αυτή τη φορά με τον Δία από τον Ταύρο, η οποία αφορά την παρόρμηση για δράση και τη δημιουργική δραστηριότητα.

θα υπάρχει μια τάση για επαναστατική και παράτολμη συμπεριφορά σε σχέση με τα ερωτικά και τα οικονομικά μας.

Η Αφροδίτη και ο Άρης, οι αιώνιοι εραστές του ζωδιακού, θα φλερτάρουν όλο το μήνα με μια ευνοϊκή όψη αλλά δε θα καταφέρουν να σμίξουν αυτή τη φορά, καθώς εκείνη κινείται λίγο πιο γρήγορα και φαίνεται να βρίσκεται πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από εκείνον. Παρόλ’ αυτά, θα υπάρξουν ευκαιρίες για σχέσεις, οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από έντονο πόθο και πάθος. Στις 20 του μήνα, σχηματίζεται με ακρίβεια μια ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη ανάμεσα στον Ήλιο από την Παρθένο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Η όψη αυτή δίνει μεγάλη σωματική και νοητική ενέργεια και θα μπορούσε να εκφραστεί με γεγονότα που θα έχουν τεράστια μεταμορφωτική και μεταλλακτική δύναμη, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο. Από την άλλη, με αυτή την όψη είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις σε σχέση με τις εξουσίες και να υπάρξουν απαιτήσεις για αναμορφωτικές αλλαγές σε αυτές. Ο μήνας κλείνει με την Αφροδίτη από τον Λέοντα να συναντά για τελευταία φορά τον Ουρανό από τον Ταύρο με μια προκλητική όψη και με αυτό τον τρόπο μας δίνουν μια τελευταία ευκαιρία να κλείσουμε θέματα οικονομικής κι αισθηματικής φύσης που μας απασχόλησαν ολόκληρο σχεδόν το καλοκαίρι. Βέβαια, θα υπάρχει μια τάση για επαναστατική και παράτολμη συμπεριφορά σε σχέση με τα ερωτικά και τα οικονομικά μας αλλά καλό θα είναι να μην πάρουμε σημαντικές αποφάσεις μέσα στο μήνα.

Όσον αφορά τα φεγγάρια αυτού του μήνα, η νέα σελήνη πραγματοποιείται στις 15 Σεπτέμβρη κοντά στις 22 μοίρες της Παρθένου και συμμετέχει σε αυτή ο Ουρανός με ευνοϊκή όψη. Αυτό σημαίνει ότι τα νέα ξεκινήματα και οι καινούργιες ιδέες θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από πρωτοτυπία και αυθεντικότητα και θα πρέπει να οργανωθούν με ιδιαίτερη μεθοδικότητα και προσοχή στις λεπτομέρειες. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να προκύψουν ξαφνικά γυρίσματα και ανατροπές που θα μπορούσαν να βελτιώσουν τις τρέχουσες συνθήκες και περιστάσεις της ζωής μας. Η πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 29 Σεπτέμβρη στις 6 μοίρες του Κριού και συμμετέχουν σε αυτή η Αφροδίτη και ο Ουρανός με δύσκολες όψεις. Οι συνθήκες αυτές θα μπορούσαν να φέρουν στο φως τα προβλήματα που πιθανώς να υπάρχουν στις σχέσεις μας και να μας ζητήσουν να τα αντιμετωπίσουμε με ειλικρίνεια και καθαρότητα, ώστε να μπορέσουμε να βρούμε την ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που έχουμε ανάγκη εμείς και αυτά που ζητάνε οι άλλοι από εμάς.

Αιγόκερως

Η επιρροή της πανσελήνου που έγινε στο τέλος του προηγούμενου μήνα στους Ιχθύες θα είναι αισθητή τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη και θα τονίσει για εσάς θέματα επικοινωνίας, σπουδών, μετακινήσεων και τις σχέσεις σας με αδέλφια, κοντινούς συγγενείς και γείτονες. Είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί μια ολοκλήρωση ή επίλυση σε κάποιο από αυτά τα θέματα ή να έρθουν στο φως κάποιες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε σε κάποια συμπεράσματα. Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού στρέφει την ενέργεια και τη δράση σας σε θέματα καριέρας και κοινωνικής προβολής. Θα είστε διατεθειμένοι να εργαστείτε σκληρά και να αγωνιστείτε για να πετύχετε τους στόχους σας, αν και είναι πιθανό να ενοχλήσετε με τη συμπεριφορά σας κάποια άτομα εξουσίας. Στις αρχές του μήνα η Αφροδίτη ξεκινά την ορθή της πορεία και κινείται στον τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά έσοδα από εφορίες, τράπεζες, ασφάλειες, αποζημιώσεις, επιδόματα κτλ., οικονομικά χρέη αλλά και τα χρήματα που μοιράζεστε με το σύντροφο ή το συνεργάτη σας. Το επόμενο διάστημα, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τι έχει πραγματική αξία για εσάς και να εφαρμόσετε ένα διαφορετικό οικονομικό πλάνο, κατά προτίμηση μετά το τέλος αυτού του μήνα και αφού έχει απομακρυνθεί η Αφροδίτη από τη δύσκολη όψη με τον Ουρανό.

Τις ίδιες μέρες, ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, η οποία θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του χρόνου και θα επηρεάσει τη σχέση με τα παιδιά σας, τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, τα χόμπι σας, το φλερτ, τον έρωτα και κάθε μορφή δημιουργίας. Είναι πολύ πιθανό να σας φέρει απρόσμενες ευκαιρίες από κει που δεν το περιμένετε αλλά, προκειμένου να μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τολμήσετε την αλλαγή και να αφήσετε πίσω σας ιδέες και πρότυπα που πλέον δε λειτουργούν βοηθητικά στην εξέλιξή σας. Ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα και θα αρχίσετε να βλέπετε εξελίξεις σε θέματα που αφορούν νομικές υποθέσεις, ανώτερη μόρφωση, ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό και θα μπορέσετε να καταλήξετε σε κάποιες αποφάσεις. Κοντά στις 6 του μήνα που ο Ερμής θα συναντήσει με ακρίβεια τον Ήλιο, είναι πιθανό να έχετε μια έμπνευση σε σχέση με κάποιο από αυτά τα θέματα ή να σας δοθεί μια ευκαιρία για να επιτύχετε μια θετική εξέλιξη.

Η νέα σελήνη που γίνεται στα μέσα του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου μπορεί να ξυπνήσει την περιπετειώδη φύση σας και να θελήσετε να κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό, να ασχοληθείτε με τη φιλοσοφία, τη θρησκεία ή κάποια ανώτερη επιστήμη ή να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών. Σε περίπτωση που έχετε εκκρεμότητες με νομικές υποθέσεις τότε είναι μια καλή περίοδος για να δρομολογήσετε την επίλυσή τους. Η πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού φωτίζει για εσάς θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι, την πατρίδα και τις ρίζες σας. Είναι πιθανό να δημιουργηθούν κάποιες συναισθηματικές εντάσεις στον τομέα αυτό άλλα και να επέλθει η ολοκλήρωση κάποιων θεμάτων, όπως είναι μια ανακαίνιση σπιτιού, μια μετακόμιση και η αγορά ή η πώληση κάποιου οικογενειακού ακινήτου. Επιπλέον, μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο θέματα που αφορούν κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο.

Υδροχόος

Η πανσέληνος που πραγματοποιήθηκε στους Ιχθύες στο τέλος του προηγούμενου μήνα τονίζει την ανάγκη σας για οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια, ενώ είναι πιθανό να φέρει λύσεις σε κάποιο οικονομικό θέμα ή να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο κερδίζετε χρήματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να μεγεθύνει βαθύτερες επιθυμίες και ανάγκες οι οποίες ξεφεύγουν από τα πλαίσια της καθημερινότητας. Ο Άρης θα κινείται όλο το μήνα στο ζώδιο του Ζυγού και η δράση σας θα στραφεί σε νομικές υποθέσεις, ανώτερες σπουδές, ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό, ενώ θα τονίσει και τη φιλοσοφική και θρησκευτική σας διάθεση. Η ενέργεια και η ορμητικότητα που θα σας διακρίνει είναι πιθανό να προκαλέσει κάποιες εντάσεις και αντιπαραθέσεις με Δασκάλους ή μέντορες. Αν πιστεύετε ότι έχετε κάτι σημαντικό να πείτε, θα μπορούσατε να το δημοσιοποιήσετε αυτή την περίοδο. Η Αφροδίτη ολοκληρώνει την αναδρομή της στις αρχές του μήνα και θέματα που αφορούν την ικανοποίηση που παίρνετε από τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας και την εκτίμηση που νιώθετε μέσα σε αυτές θα μπορέσουν να μπουν σε νέες βάσεις και είτε η σχέση θα συνεχιστεί είτε θα τελειώσει. Επιπλέον, προς το τέλος του μήνα είναι πιθανό να προκύψουν ξαφνικά θέματα ή να επαναληφθούν κάποια θέματα με το σπίτι ή την οικογένεια και να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σας.

Ο Δίας θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι το τέλος της χρονιάς κι αυτό για εσάς σημαίνει ότι σε θέματα οικογένειας, σπιτιού και πατρίδας θα υπάρχει εύνοια και θα δοθούν ευκαιρίες από κει που δεν το περιμένετε για να βελτιώσετε τις συνθήκες σας. Θα πρέπει, όμως, κι εσείς από τη μεριά σας να είστε ανοιχτοί σε αλλαγές και πρόθυμοι να αφήσετε πίσω σας παγιωμένες αντιλήψεις και πρότυπα που δεν βοηθούν την εξέλιξή σας. Μετά τα μέσα του μήνα, ο Ερμής θα ξεκινήσει την ορθή πορεία του και θα μπορέσετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ώστε να προκύψουν εξελίξεις σε σχέση με τα οικονομικά που μοιράζεστε με το σύντροφο ή το συνεργάτη σας, κάποια χρέη που πιθανώς να έχετε ή τα έσοδα από εφορίες, ασφάλειες, αποζημιώσεις ή επενδύσεις. Ειδικότερα, κοντά στις 6 του μήνα μπορεί να προκύψει μια σημαντική ευκαιρία ή να έχετε μια εξαιρετική ιδέα για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

Η νέα σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου θα δώσει έμφαση στις βαθύτερες ανάγκες κι επιθυμίες σας και είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση ή να αλλάξετε τον τρόπο που σχετίζεστε με το σύντροφο που έχετε. Από την άλλη, είναι πιθανό ασχοληθείτε με τα χρήματα ή τα περιουσιακά στοιχεία άλλων προσώπων, να αυξήσετε με κάποιο τρόπο τις οικονομικές απολαβές σας από τους άλλους (δάνεια, κληρονομιές, αποζημιώσεις κτλ) ή να κάνετε μια επανεκτίμηση όσων κατέχετε. Η πανσέληνος στο τέλος του μήνα φωτίζει τον τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά τις μετακινήσεις και το μεταφορικό σας μέσο, θέματα γνώσεων και σπουδών, επαφές με αδέλφια, κοντινούς συγγενείς, και γείτονες, και τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους γύρω σας. Πιθανώς να δημιουργηθεί κάποια συναισθηματική φόρτιση με τα θέματα αυτά ή να προκύψουν κάποιες αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν αναστάτωση.

Ιχθύες

Η πανσέληνος που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο σας στο τέλος του προηγούμενου μήνα είναι ακόμα ενεργή και τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου θα δώσετε μεγάλη έμφαση στα προσωπικά σας θέματα, θα ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση αλλά και με πιο ουσιαστικές πτυχές του εαυτού σας και θα θελήσετε να προωθήσετε τα προσωπικά σας σχέδια. Ο Άρης θα κινείται όλο το μήνα στο ζώδιο του Ζυγού και η δράση σας θα στραφεί σε θέματα που αφορούν κάποια χρέη που μπορεί να έχετε ή κάποια έσοδα από τρίτες πηγές, όπως επενδύσεις, τράπεζες, εφορίες, κληρονομιές ή αποζημιώσεις αλλά και τα οικονομικά που μοιράζεστε με το σύντροφο ή τους συνεργάτες, με τους οποίους δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Από την άλλη, είναι πιθανό να τονωθεί η ερωτική σας ζωή και να νιώσετε εσωτερικά αρκετά δυνατοί για να αντιμετωπίσετε τις όποιες δυσκολίες και να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν. Η Αφροδίτη στις αρχές του μήνα βγαίνει από την αναδρομή της και τα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, την εργασία, την υγεία και τον τρόπο που φροντίζετε το σώμα σας μέσα από τη διατροφή και την άσκηση μπαίνουν σε νέες βάσεις. Είναι πιθανό το προηγούμενο διάστημα να ψάχνατε τρόπους για να βελτιώσετε τις συνθήκες στο χώρο της εργασίας ώστε να νιώθετε ηθική και υλική ικανοποίηση και προς το τέλος του μήνα θα αποφασίσετε αν θέλετε να μείνετε ή αν είναι προς όφελός σας να ξεκινήσετε μια νέα διαδρομή.

Ο Δίας ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες από κει που δεν το περιμένετε σε σχέση με τις σπουδές σας, τον τρόπο που επικοινωνείτε, το μεταφορικό σας μέσο και τις μετακινήσεις σας ή ένα ταξίδι που θέλετε να κάνετε, ενώ μπορείτε να βελτιώσετε και τις σχέσεις με τα αδέλφια, τους κοντινούς συγγενείς ή τους γείτονες. Είναι, όμως, σημαντικό κι εσείς από την πλευρά σας να είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε εσωτερικά και να αλλάξετε παγιωμένες αντιλήψεις και πρότυπα που πλέον δεν βοηθούν την εξέλιξή σας. Ο Ερμής μέχρι τα μέσα του μήνα θα εξακολουθεί να είναι ανάδρομος στον τομέα που αφορά για εσάς τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες κι αυτό θα δυσχεραίνει την επικοινωνία, την υπογραφή σημαντικών εγγράφων και τη δυνατότητα να καταλήξετε σε κάποια συμφωνία. Κοντά στις 6 του μήνα είναι πιθανό να παρουσιαστεί μια σημαντική ευκαιρία ή ιδέα, ενώ από τα μέσα του μήνα που θα γυρίσει σε ορθή πορεία θα δείτε αυτές τις καταστάσεις να βελτιώνονται.

Η νέα σελήνη που πραγματοποιείται στην Παρθένο είναι πιθανό να σας φέρει νέες σχέσεις και συνεργασίες τις οποίες, ίσως, προσπαθήσετε να ωραιοποιήσετε στην αρχή αλλά στην πορεία θα μπορέσετε να τις δείτε στις πραγματικές τους διαστάσεις και θα αποφύγετε επιζήμιους χειρισμούς. Η πανσέληνος στο τέλος του μήνα θα φωτίσει για εσάς τον τομέα που αφορά τα οικονομικά σας και τα υλικά σας αποκτήματα, την αυτοεκτίμησή σας και όσα έχετε ανάγκη για να νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια. Είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες για τους τρόπους με τους οποίους κερδίζετε χρήματα ή αξιοποιείτε τα ταλέντα σας και να χρειαστεί να αλλάξετε τακτική για να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο.

 

Από τη Ναταλία Σερδάρη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα