Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2021: Καρκίνος – Παρθένος

ASTROTEAM GUEST
30/09/2021

Καρκίνος

Τον Οκτώβρη θα ασχοληθείτε κυρίως με θέματα που αφορούν το σπίτι σας, την πατρική οικογένεια με έμφαση ίσως σε έναν από τους δύο γονείς ή γενικότερα το σπίτι σαν οίκημα.
Με τον Άρη στο Ζυγό, βέβαια, για όλο τον Οκτώβριο θα είναι δύσκολο να λείψουν οι καβγάδες μέσα στο σπίτι και ιδιαίτερα με κάποιον γονέα, συνεπώς προσπαθήστε να διαπιστώσετε ποιες είναι οι ανάγκες σας που δεν καλύπτονται, ώστε να τις επικοινωνήσετε πιο αποτελεσματικά.
Είναι μια καλή αφορμή να επανεξετάσετε αυτά τα θέματα και να δείτε ποιες είναι οι ανάγκες σας. Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές ή ξεκαθαρίσματα καλό θα ήταν να γίνουν μετά τις 18.
Ο μήνας χρωματίζεται επίσης από την τάση σας να σκέφτεστε εμμονικά και απόλυτα, με αποτέλεσμα να φέρεστε αδιάλλακτα ειδικότερα στις 1, 2 και 15, 16 Οκτωβρίου.
Ο κυβερνήτης των σχέσεων και των συνεργασιών σας, Κρόνος, ορθοδρομεί και πλέον μπορείτε να δρομολογείτε εκκρεμότητες ή συζητήσεις με το έτερον ήμισυ ή με κάποιο συνεργάτη, που είχαν παγώσει, ιδανικά βέβαια μετά τις 18 Οκτωβρίου, ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε παρανόηση ή ασυνεννοησία λόγω του ανάδρομου Ερμή.
Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα δοκιμαστούν προς το τέλος του μήνα και δεν είναι απίθανο να θελήσετε να εξαφανίσετε ό,τι δε σας ευχαριστεί πια.
Το μήνυμα της Πανσελήνου στις 20 Οκτώβρη είναι: «Κάνε την αλλαγή που φοβάσαι περισσότερο».

Λέων

Τον Οκτώβριο θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν αδέλφια, συγγενείς, κοντινά ταξίδια ή τη συγγραφή και τα media. Είναι ένα καλό διάστημα για να επανεξετάσετε αυτούς τους τομείς και να αποφύγετε να κάνετε νέα ξεκινήματα τουλάχιστον μέχρι και τις 18 του μήνα. Ωστόσο, θα έχετε άγχος, είτε λόγω των πολλών υποχρεώσεων, είτε λόγω των ίδιων των ανθρώπων που συναναστρέφεστε και δεν αποκλείεται να έρθετε σε σύγκρουση μαζί τους.
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 8 Οκτώβρη θα κάνει πιο ομαλό το κλίμα και θα βοηθήσει να χαλαρώσετε έστω και λίγο και ίσως να περάσετε κάποιες όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας, με κάποιο φλερτ ή μέσα από κάποιο χόμπι
Καλό θα ήταν αυτό το μήνα να προσέξετε ιδιαιτέρως την υγεία σας και την ισορροπία μεταξύ υγείας και εργασίας, καθώς μπορεί να παρουσιάσετε κάποια εξασθένιση ή κρίση σε αυτούς τους τομείς.
Ευνοείστε λόγω Δία εσείς που έχετε γεννηθεί 14, 15 και 16 Αυγούστου, ενώ αντιθέτως αντιμετωπίζεται περισσότερες δυσκολίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο εσείς που έχετε γεννηθεί 28, 29 και 30 Ιουλίου.
Από την άλλη, ο Ουρανός φέρνει ανατροπές σε σχέδια και ξαφνικές καταστάσεις για εσάς που έχετε γεννηθεί 5, 6 και 7 Αυγούστου.

Παρθένος

Τον Οκτώβριο τα χρήματα και τα οικονομικά σας εν γένει θα σας απασχολήσουν ιδιαιτέρως. Ωστόσο, έχετε λαμβάνειν από καινούργια δουλειά ή από νέα πηγή εισοδήματος. Η συνθήκη μπορεί να σας αγχώνει, ωστόσο το θετικό είναι ότι έρχονται κάποια χρήματα. Είναι κάτι που το χρειάζεστε, καθώς με τον Άρη στο Ζυγό αυτό το μήνα τα έξοδά σας θα είναι αυξημένα και τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν αρκετά.
Μετά τις 18 Οκτώβρη θα ανασάνατε, καθώς ορθοδρομεί ο κυβερνήτης σας Ερμής και τα πράματα θα μπουν στη θέση τους ή έστω σε μια σειρά και μπορείτε επιτέλους να αρχίσετε να δρομολογείτε τα σχέδιά σας, καθώς συζητήσεις και συμφωνίες που μπορεί να είχαν παγώσει λόγω του ανάδρομου Ερμή.
Με την Αφροδίτη στον Τοξότη από 8 Οκτωβρίου, θα έχετε την ευκαιρία να ομορφύνετε το σπίτι σας ή να αναθερμάνετε τις οικογενειακές σας σχέσεις.
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται για εσάς που έχετε γεννηθεί 12, 13 και 14 Σεπτεμβρίου σε απογοητεύσεις και εξαπατήσεις, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Τα παιδιά σας ή κάποιο φλερτ πρόκειται να σας ζορίσουν στο τέλος του μήνα, είτε μέσα από κάποιο θέμα που θα προκύψει, είτε από κάποια πτυχή που μπορεί να σας αποκαλυφθεί, την οποία μέχρι τώρα αγνοούσατε.

 

Από την Εύα Κόκκορα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα