Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου 2022: Κριός – Δίδυμοι

ASTROTEAM GUEST
29/10/2022

Βασικές Πλανητικές Όψεις Νοεμβρίου

  • 8 Νοεμβρίου Πανσέληνος στη 16 μοίρα στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού
  • 24 Νοεμβρίου Νέα Σελήνη στην 1 μοίρα Τοξότη

Αλλαγή Θέσης/Κατεύθυνσης Πλανητών

  • 16 Νοεμβρίου η Αφροδίτη στον Τοξότη
  • 17 Νοεμβρίου ο Ερμής στον Τοξότη
  • 22 Νοεμβρίου ο Ήλιος στον Τοξότη
  • 23 Νοεμβρίου ο Δίας σε στάση και στις 25 επιστρέφει σε ευθεία πορεία

Εκρηκτικός και ανατρεπτικός ο Νοέμβριος. Η Αφροδίτη -η ”γλυκούλα”…στο Σκορπιό, προκλητική, ακραία, δύσκολη και βαθιά συναισθηματική!- κάνει ποδαρικό στο μήνα, στις 3, με σύνοδο με το Νότιο Δεσμό της Σελήνης. Σχέσεις και οικονομικά από το παρελθόν έρχονται να επαναπροσδιοριστούν, και με την έκλειψη να αλλάξουν άρδην. Γενικότερα η Αφροδίτη είναι η σταρ του μήνα, καθώς δεν υπάρχει σχεδόν καμία μέρα που να μην κάνει όψεις με κάποιον πλανήτη. Έτσι έχουμε, 6 Νοεμβρίου Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό ανάδρομο για να μας προσφέρουν έκπληξη αλλά και ενθουσιασμό. Σημειωτέον στη μοίρα στης έκλειψης, εκεί θα βρίσκεται ο Ουρανός όλο το μήνα!!! 7 Νοεμβρίου τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, δυσκολία, απομάκρυνση, συναισθηματικό πάγωμα. 8 είναι η πανσέληνος, η έκλειψη, με τη συμμετοχή της Αφροδίτης, καλούμαστε να αξιολογήσουμε, να κρίνουμε την ποιότητα των ανθρώπων, των σχέσεων, συνδέσεων και διασυνδέσεων, προσωπικών, συναισθηματικών, πνευματικών, υλικών.

Αναστοχασμός, αναστροφή, αναστήλωση, ανασύνταξη. Χωρίς ανασφάλεια, ευχαριστώ!

9 Νοεμβρίου σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Σκορπιό και στις 10 τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στα νερά, ιδιαίτερα καλλιτεχνική αλλά και “ομιχλώδης”. 12 Νοεμβρίου τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, καθόλου πρακτικό, ωστόσο επιβοηθητικό σε πνευματικά, θεραπευτικά θέματα και υπέροχα δημιουργικό σε καλλιτεχνικά. 13 εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, ένταση με το πρόσημο της βαθύτερης σύνδεσης και εξέλιξης των σχέσεων. 14 τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, 15 τρίγωνο Ερμή-Δία και εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα. Στις 16 Νοεμβρίου έχουμε την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη καθώς και ένα ωραίο τρίγωνο Ερμή-Δία, στις 17 ακολουθεί και ο Ερμής στον Τοξότη. Από τις 19 έως τις 24 έχουμε στενή σχέση Ερμή-Αφροδίτης. 20 του μήνα τρίγωνο Ήλιου-Δία και τετράγωνο ανάδρομου Άρη με τον Ποσειδώνα (επίσης ανάδρομο), καθώς και στις 28. Αποδιοργάνωση, διατάραξη, ανησυχία, τουλάχιστον. Αναστεναγμός, ναι, εκτόνωση με νόημα! Αναστοχασμός, αναστροφή, αναστήλωση, ανασύνταξη. Χωρίς ανασφάλεια, ευχαριστώ!

Στις 22 κάνει και ο Ήλιος είσοδο στον Τοξότη, στις 23 ο Δίας σε στάση για να επιστρέψει σε ευθεία πορεία στις 25. 22 Νοεμβρίου και ο Ήλιος στον Τοξότη, αλληλούια! 24 Νοεμβρίου και Νέα Σελήνη στην πρώτη μοίρα του Τοξότη. 30 του μηνός εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, βλέπουμε τι περάσαμε…, συνειδητοποίηση, αίσθηση της μοναξιάς αλλά και ανάγκη να βάλουμε “το τρένο στη ράγα”. Για αρχή, η αίσθηση και μόνο βοηθά, κι ας μην έχουμε ακόμα τη δυνατότητα να κάνουμε πολλά πράγματα. Όλο και καλύτερα, όλο και καλύτερα, όλο και καλύτερα!

Κριός

Μήνας εμβάθυνσης, ακούτε το σώμα σας και -επιβάλλεται να- κάνετε pause από το υπερδραστήριο προφίλ και τον υπερ-ήρωα, τον οποίο κρύβετε -όντως- μέσα σας. Εντάσεις, βαθιά ψυχολογικές, οι οποίες προκαλούν ηλεκτρισμό και σοκ στις σχέσεις και στα οικονομικά. Εάν επιθυμείτε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, αυτός ο μήνας είναι το εισητήριό σας. Θα έχετε και τη δυνατότητα να σκεφθείτε πιο ευέλικτα, πιο ανατρεπτικά. Η βαθιά σκέψη και η ενδοσκόπηση σας οδηγούν σε άλλα μονοπάτια διαχείρισης και συζήτησης. Αν και κρύβουν και ένα στοιχείο χειρισμού, απειλής, κτητικότητας Οι ενέργειες είναι πιο υπόγειες και ουσιαστικές. Ειδικά αν το ζητούμενο είναι η διαπραγμάτευση, αποκτάτε το πάνω χέρι, έχετε ένα πολύ δυνατό εργαλείο αυτό το μήνα.

Ο Δίας έφυγε προσωρινά από το ζώδιό σας, αλλά θα επιστρέψει δριμύτερος και σίγουρα και από τους Ιχθύς είναι ευεργετικός, όχι προφανής ο ρόλος του. Σκέφτεστε πολύ, σκέφτεστε ξανά στόχους και σχέδια από το συρτάρι, και τουλάχιστον από εσάς, Κριοί, ξέρουμε ότι δεν αργεί η σκέψη να γίνει πράξη. Κατά τα άλλα, τα οικονομικά είναι η βασική σας έννοια, και όχι άδικα, και όχι μόνο τα δικά σας αλλά και του συντρόφου και του συνεργάτη. Υπάρχει και τη νιώθετε την κλιμάκωση αρχές του μήνα, ωστόσο από τα μέσα -από τις 14 και έπειτα- τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται όλο και καλύτερα. Αφήνετε την εμμονή και την ένταση στην άκρη και βλέπετε την αισιόδοξη πλευρά της ζωής, ξεκινώντας από εσάς του πρώτου δεκαημέρου.

Ιδιαίτερη προσοχή γύρω στις 20 και 28 Νοεμβρίου, εκεί που παίρνετε φόρα, να σου πάλι η σύγχυση, το ανικανοποίητο, ξανά-μανά, πολύ πιθανόν και η σωματική εξάντληση. Συνιστάται συντήρηση δυνάμεων και αντιμετώπιση φόβων, σε αυτή τη φάση δε βοηθάει το να γίνετε -ή έστω να αισθάνεσθε- αντίμαχοι των άλλων. Επιλύστε δικά σας θέματα, μην επιβουλεύεστε. Με την είσοδο και του Ήλιου στον Τοξότη τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, ωστόσο, κρατείστε “χαμηλά τη μπάλα” για να μη τη χάσετε. Εργάζεστε πάνω σε νέους στόχους, ταξίδια, εξέλιξη; Η ανάπτυξη έρχεται! Πάμε γι’ άλλα!

Ταύρος

Δεν ξέρουμε τι περιμένουμε να δούμε από εσάς γλυκά μου Ταυράκια, όχι μόνο αυτό το μήνα αλλά και τους επόμενους. Από τη μία ο Ουρανός, από την άλλη οι εκλείψεις, με την Αφροδίτη, την κυβερνήτριά σας σε ρόλο κλειδί. OMG! What the f***? Are you ready to rock; Όλα αυτά μαζί. Με ιδιαίτερη προσοχή οι του δεύτερου δεκαημέρου, ειλικρινά, με ανυπομονησία περιμένουμε να δούμε τι συγκινήσεις θα μας προσφέρετε! Ξεκαθαρίσματα, εξηγήσεις, συμβουλές, συμβόλαια, σύμβουλοι, διαπραγματεύσεις, επιχειρήματα, αντιπαραθέσεις. Σύντροφοι, συνεργάτες, φίλοι και εχθροί, σύζυγοι, νομικές υποθέσεις, είναι νούμερο 1 στη λίστα προτεραιοτήτων, και θέλουν όλη σας την προσοχή και τη φροντίδα.

Και ενώ υπάρχει διάθεση για κατανόηση, ασφάλεια και ισορροπία, “η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη”, με την Αφροδίτη στο Σκορπιό να και η ζήλια, η καχυποψία και η ανασφάλεια να δυναμιτίζουν την κατάσταση. Όπως και να έχει, αν κάτι θέλετε να αλλάξετε, τώρα είναι η ώρα. Θυμηθείτε ωστόσο, ότι θα αλλάξετε, θέλετε-δε θέλετε. Η αρχή του μήνα είναι σίγουρα πιο προκλητική, αλλά και προς το τέλος, το διάστημα γύρω στις 20 και 28 Νοεμβρίου. Προσοχή σε εξαπατητικές δράσεις ή διασυνδέσεις. Προσοχή σε παρορμητικές αγορές ή λάθος εκτιμήσεις αγαθών. Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Μείνετε στην ουσία και στη δική σας αξία, ασχέτως κεκτημένων. Υπάρχει τάση για “χάσιμο εαυτού”, προσέξτε! Μείνετε συνειδητοποιημένοι, αναγνωρίστε δυνάμεις και αδυναμίες και αγκαλιάστε τις.

Χρησιμοποιείστε τα περιουσιακά προς όφελος, μην γίνεστε…δούλος τους. Ακόμα και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σας ενδυναμώνει ψυχολογικά, βγάζει στην επιφάνεια συναισθήματα πιο έντονα βαθιά και ουσιαστικά Δημιουργεί ένα σκηνικό το οποίο δένει μετά την επέλαση της έκλειψης και έπειτα την είσοδο Αφροδίτης, Ερμή, Ήλιου στον δικό σας όγδοο, εμβάθυνσης, μετουσίωσης, καρμικότητας. Τα τρίγωνα και αυτά πλαισιώνουν όλη την κατάσταση σε εσωτερικό και μεταφυσικό επίπεδο. Συνδεθείτε με το παιδί μέσα σας, ακούστε το φροντίστε το. Το νέο φεγγάρι στο τέλος του μήνα σας καλεί να βάλετε ένα στόχο. Σας καλεί να αγκαλιάσετε την αλλαγή -την οποία μεν, δεν αγαπάτε καθόλου-, από την άλλη θα ήταν επιβοηθητικό να είστε εξελίξιμοι, για να προχωρήσετε στην πρόοδο και τη βελτίωση.

Δίδυμοι

Παρελθόν και παρόν, και με το βλέμμα στην αλλαγή και στο μέλλον! Προκλητικός ο Νοέμβριος και για εσάς. Από τη μία η έκλειψη στο κομμάτι εργασία, καθημερινότητα, διατροφή, άσκηση, υγεία, ψυχική υγεία, φαρμακοληψία, οργάνωση, συνήθειες, υπηρεσία, προσφορά, υποσυνείδητο, πνευματικότητα, φοβίες. Καλείστε να αλλάξετε κομμάτι της ζωής σας που συνδέεται με τα παραπάνω και δεν εξυπηρετεί πλέον. Επίσης, παραγωγικότητα, οικονομικά, σχέσεις, επικοινωνία, αντίληψη, ο εαυτός σας κάτι αντιλαμβάνεται, αλλά δεν μπορεί να το πιάσει. Άρα δεν υπάρχει; Έμφαση στα πρακτικά, ευνοούνται υποθέσεις που σχετίζονται με οικονομικά από την εργασία, τύπου προαγωγή, μπόνους, άλλα και κόψιμο κακών συνηθειών.

Από την άλλη ο Άρης ανάδρομος στο ζώδιο σας -επηρεάζει κυρίως το τρίτο δεκαήμερο, ωστόσο αφορά σε όλο το ζώδιο- κάνει ό,τι μπορεί για να μπλοκάρει τα πράγματα και την ενέργειά σας. Τώρα εσείς καλείστε να προσδώσετε το πρόσημο της επίδρασής του. Είναι θετικό; Επαναπροσδιορισμός, ενδοσκόπηση, ανασύνταξη δυνάμεων και αναθεώρηση τακτικής. Είναι αρνητικό; Αναστολή δράσης, αδυναμία αντίδρασης, φράχτες και εμπόδια σε σκέψη και δράση, εκρήξεις θυμού.

Από τα μέσα του μήνα έμφαση και πρόοδο σε σχέσεις και οικονομικά. Επικοινωνία και αντίληψη. Προσπαθείτε και βρίσκετε τις ισορροπίες σας, σε όλες τις συνεργασίες και σχέσεις, συνεργάτες σύντροφοι, αναλαμβάνουν τους ρόλους που τους δίνετε ή θέλουν να αναλάβουν. Γενικότερα, και το κάνετε και το έχετε με το “confrontation”, την αντιμετώπιση, γιατί είναι στον Τοξότη και στον έβδομό σας οίκο, γιατί ήγγικεν η ώρα! The time is now. Συναισθηματικοί, πνευματικοί και υλικοί δεσμοί, ομάδες, σύνολα, διαπροσωπικές, νομικές, εργασιακές, φιλικές, σχέσεις ανταγωνισμού ή συνεργασίας, περνάνε από το κόσκινο. Υπέροχο το τρίγωνο του Ήλιου, πριν φύγει από τον Σκορπιό, με τον Δία, δίνει ευκαιρίες στους τελευταίους του ζωδίου, ακόμα και με σκληρή όψη. Σημαντικές ημερομηνίες, προσοχή, κοντά στις 20 και 28, τα τετράγωνα του Άρη με τον Ποσειδώνα, που σημαίνουν πρόωρη ανάφλεξη, μπλοκαρισμένη ενέργεια και μπορεί να προκαλέσουν ακόμα εξασθένηση και ατύχημα. Το νέο φεγγάρι στον έβδομο, νέα στοχοθεσία, ζητούμενα και απαιτήσεις από τις όποιες σχέσεις. Και γκραν φινάλε ο κυβερνήτης σας στις 30 σε εξάγωνο με τον Κρόνο, πρόκληση για κριτική, απομόνωση, συνειδητοποίηση.

 

Από τη Δήμητρα Νατσιούλη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα